2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ciddi misin çok üzüldüm az da olsa kullanıyorum çünkü artık daha dikkatli olacağım

Ne güzel bildiler bunlar. Gerçekten ben de şahit oldum. Kendi kızımda kkk dan sonra her ay antibiyotik aldı bağışıklık düştü bence çünkü.

Merhaba arkadaslar hasta oldum çok kötü akşam burun tıkanıklığından uyuyamadım.eczaneden otrinatura adlı burun spreyi aldım.bu ilacı kullanan var mı?
Eczanalerde Burun bandı satılıyor bright right. Hatta uygunu bimde de var. Burun deliklerinin açılmasını sağlıyor süper bişey. İlk hamileliğimde sürekli hasta oldum ilaç da kullanmadık, bu bantlar çok iyi gelmişti geceleri rahat uyuyordum :)
Tansiyonunu ölçüyor musun canım. Tsh falan kaç çıkmıştı. Küçük tansiyonun düşüyor olabilir ya da tiroid bezin çok çalışıyor olabilir bunlar hep önemli detaylar. Test yaptırdıysa doktorun çıkar hepsi

Birebir aynısı iğrenip çıkarıyorum sonrasında iki gün önce yumurta yedim kaç aydır yiyemiyordum bir mutlu oldum li faydalı birşey yedim diye
Ben hala yumurta yiyemiyorum zaten sabahçıyım kahvaltı yapmadan 7 de çıkıyorum evden
Ya çıkarmasak yine iyi. İlkinde de bulanırdı ama çıkarmazdım bunda afedersiniz sadece su çıkarıyorum. Su içmek eziyet zaten

bende oluyorum.hiç bir şey yapmasam da yada birkaç merdiven çıkınca.oturup dinlenmeye çalışınca üstüne çarpıntı hissi oluyor.acaba tansiyonum mu çıktı diyorum.bazen ölçüyorum 9-6, 10-6 çıkıyor.çarpıntı hissini açıklayan yok.bazende karnımı doyurunca bildiğin bebek nasıl sütü içer küt diye uykuya teslim olur. aynen o şekil uyuyorum.2 saate yakın iyi geliyor.tek başıma olduğum evde pek uyuyamıyorum nedeninin bilemedim.annemin salonu karanlık gibi orda çok güzel oluyor uyku

bunlar hamile olmadan once de vardi ama tansiyonum benim hep 8e 5 yada en cok 9a 5 cıkiyo hep dusuk tansiyonlu birim zaten tsh bakmadim ben hic ama bida gittimde kan testi bende isticem

yemek bazen benide vuruyor dedin gibi birden bitkin dusuyorum aldigim nefesin yetmedigini hissediyorum. sanki midem onu sindirirken baya yorgun dusuyorum ama kizimla evde tekim. birsey olacak korkuyorum. 3 saat bu gun resmen oylece kaldim ya sadece yemekle alakalida olmuyo yemesemde arada vuruyo neden boyle bide bebek olacak ikisi nasil bakicam

acaba bebeklerin ruh hali uyku durumu da mı hamileliğimizdeki gibi olacak ondan mı bunları yaşıyoruz diye düşünüyorum.

yok canım bende varım henüz bende duymadım 6+1 de gittim kese göründü sadece. yarın gideceğim 7+2 olmuş olacağız inşallah duyarım. senin endişeni çok iyi anlıyorum rabbim sağlıklı hamilelik ve bebek nasip etsin inşallah herkese

tsh 1.37 diyo ama zaten dusuk tansiyonlu biriyim

acaba bebeklerin ruh hali uyku durumu da mı hamileliğimizdeki gibi olacak ondan mı bunları yaşıyoruz diye düşünüyorum.

ya bende bu hep var kizim emzirirkende boyle oluyordum onu 2 yasi gecip kestirince biraz toparladim kenimi ben bu sene memlekete gittim orda agriyla beraber oldu dedim istanbul donusde mutlaka doktora gidicem agridan nefes darlikdan bitkin dusuyordum. ilk basta dedim belki hava degisimi felandir ama bunu sordum alakasi yokmus istanbula donmeden1 hafta once adet oldum istanbula dondumde hamile kaldim. kizimida birakip bu hamilelik kontrolerine bile gitmem zor oluyor bende 3 dort haftada bir gitmeye calisiyorum

kızlar mrb doktor bana 6 haftalık gıttıgımda bazı kan testlerı vermıstı gelırken bunları da getırırsın dıye horman genel kan ve tsh falan 12 haftada tekrar gıdıcem ama ne zaman yaptırmam gerektıgını sormadım adama da cok zor ulasılır sızce gıtmeye yakınmı yaptırıyım yoksa sımdı mı yaptırsam

Kızlar ben bugün sağlık ocağına kayıt açtırdım kan tahlilleri ni aldılar

Tetanos aşısını sordum bebeğe zararlı olduğunu duydum sizce varmı bir zararı diye kesinlikle bi zararı olmadığını söyledi hem benim doğumda normalde olsa sezaryen de olsa bıçak deycek bebeğe de göbek bağını keserken deycek tetanos olursanız tedavisi yok bu aşı onun için çok önemli dedi

son muayenenizde kaç haftalıktı?

Bendede faranjit basladi hapsiriyorum bogazlarim kasiniyo burnum kasiniyo. Doktora gitmek istemiyorum. Calisiyorum zaten izin al vs. hepsi dert. Ilac almadan idare edebilirim su an ama hastalin bebege zarar verirse diye tedirginim

Ben anca atlattım ilk günler ilaç almam diye iki gün bekledim ama azalacağına ilerledi artık boğazlarım acısından sabaha kadar agladiktan ve üstüne ateşim de çıkmaya başladıktan sonra mecbur ilaca başladım üç gün antibiyotik (hamilelik ve Emzirme döneminde kullanilabilen) ve parol , burun spreyi kullandım şimdi iyi gibiyim yine de tam geçmedi inşallah seninki ilaçsız geçer ama atesini hep kontrol et

Cok sagol canim cevabin icin. Normalde antibiyotiksiz atlatamam bende bakalim nasil olcak bu sefer. Atese bende dikkat ediyorum. Bugun duusuk yukselmezse ilacsiz idare etmeye calisicam. Bakalim hayirlisi olsunda tek derdimiz bu olsun

Insallah dedigin gibidir. Kalp atisini duyduktan sonra 1 ay sonra cagiriyo doktorlar genelde cok uzun bi surec bekleyelim hayirli haberleri duyuralim insallah burda
Bu 3. Gebeligim genelde hep aynı şikayetler oluyor, oldu, ilk gebeligimde doktorum demişti ki kanama veya renkli akıntı olmadığı sürece herşey normal çünkü vücudun değişiyor demişti, o hep aklımda kaldı ve geçeceğini bildiğim rahatsızlıklar olduğu için rahat bir gebelik geçirdim ve hala geçiriyorum, benim nacizane fikrim ama tabiki senin durumun için en doğru kararı doktorun verecek, bıçak saplamasi gibi ağrı hep oluyor ondan bilgi vermek istedim, ilk gebelikse heyecanınızı anlıyorum bende sizin gibiydim, bebeğinize sağlıkla kavuşun insallah

Son düzenleme:
_meLinDa_ telaş yapma bende sadece keseyi gördüm, henüz kalp atışını duymadım ama biliyorum onun kalbi atıyor, senin bebisininde minik kalbi atıyor, 17 ekim geç değil az kalmış bende 20 ekimde gideceğim, bebeğini sev o seni hissedebiliyor annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…