- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.461
Kızlar ben bugün sağlık ocağına kayıt açtırdım kan tahlilleri ni aldılar
Tetanos aşısını sordum bebeğe zararlı olduğunu duydum sizce varmı bir zararı diye kesinlikle bi zararı olmadığını söyledi hem benim doğumda normalde olsa sezaryen de olsa bıçak deycek bebeğe de göbek bağını keserken deycek tetanos olursanız tedavisi yok bu aşı onun için çok önemli dedi
şu topikte kalp duymayan bir ben kaldım sanırım
doktor 17 ekimde çağırdı bekliyorum ama nasıl bekliyorum içim biliyo
çok zormuş böyle ya.. kese görünce hiç rahatlayamadım bile
neden bu kadar geç çağırdı bilmiyorum
Ben de üstüne gaz sancıları başladı bugün iki bükĺüm dolandım çalışmak işkence gaz problemine çözüm bulmuş olan var mı eşim gelince acile gitmeyi düşünüyorum çatlayacağım yoksaBen hala yumurta yiyemiyorum zaten sabahçıyım kahvaltı yapmadan 7 de çıkıyorum evden
Ya çıkarmasak yine iyi. İlkinde de bulanırdı ama çıkarmazdım bunda afedersiniz sadece su çıkarıyorum. Su içmek eziyet zaten
kızlar sizede oluyormu saat birde aşırı birden yorgun düstüm saat 3e kadar yattim yerde gözumu acamadim nefes darlıgi cektim uzandim yerde öylece kaldim. herseyi duyuyorum. ama hareket edemicek kadar yorgun düsüyorum. boyle oldugu zaman kızımla ilgilenemedigim icin cok üzulüyorum neden böyle oldugunu anlayamıyorum bu bende hamile olmadanda oluyordu ama bu kadar degildi sanki
bunlar hamile olmadan once de vardi ama tansiyonum benim hep 8e 5 yada en cok 9a 5 cıkiyo hep dusuk tansiyonlu birim zaten tsh bakmadim ben hic ama bida gittimde kan testi bende isticem
Canım tsh ın çok iyi kesintansiyondan. Bir de kanın düşükmüş. Çaresi bol su pekmez. Ama düşük tansiyona su çok iyi geliyor bol su içmelisin.tsh 1.37 diyo ama zaten dusuk tansiyonlu biriyim
Canım hemen yaptırmalısın bazı testler önemli çünkü.kızlar mrb doktor bana 6 haftalık gıttıgımda bazı kan testlerı vermıstı gelırken bunları da getırırsın dıye horman genel kan ve tsh falan 12 haftada tekrar gıdıcem ama ne zaman yaptırmam gerektıgını sormadım adama da cok zor ulasılır sızce gıtmeye yakınmı yaptırıyım yoksa sımdı mı yaptırsam
Canım sıcak suya bir tatlı kaşığı kimyon at onu iç çok faydasını göreceksinBen de üstüne gaz sancıları başladı bugün iki bükĺüm dolandım çalışmak işkence gaz problemine çözüm bulmuş olan var mı eşim gelince acile gitmeyi düşünüyorum çatlayacağım yoksa
bende bununla ilgili yazacaktım tam...4-5 gündür çok rahatladım ben resmen gaz ve şişkinlik ten nefes bile alamıyorum..sağolsun doktorumun tavsiyesiyle yüzde 90 kurtuldum....bana probiyotik önerdi..ayrıca kabızlık çekenlere de iyi geliyor..gerçi benim kabızlığım yoktu..doktorlarınıza danışarak sizde rahatlıkla probiyotik kullanabilirsinizBen de üstüne gaz sancıları başladı bugün iki bükĺüm dolandım çalışmak işkence gaz problemine çözüm bulmuş olan var mı eşim gelince acile gitmeyi düşünüyorum çatlayacağım yoksa
17. Haftaya randevu verdiler banada ama doktoruna sor o kaçıncı haftada yaptırmanı isterse ona göre değiştiririz tarihi dedibende kizimda 2 tane oldum bunda bi tane olacakmisim oyle soylediler 20 haftalarda
Agzina biseyler atmadan cikma evden hamilelikte ani tansiyon dusmesi olur artik bundan sonra buyuyo bebisler. Bir incir ceviz badem be seviyosan yiyebiliyosan at biseyler agzina tutsun seni yolda falan yorgun dusersin. Bende ogretmenim istiklal marsinda toren uzun surunce tansiyonum dustu gozum karardi ben bi ceviz falan atip okulda hazirladigim sandvici falan yiyorum erken saatte yenmiyor zaten midesi almiyor insanin ama yoruluyosun ciddi efor sarf ediosun saglikli destekleyici biseyler yemelisinBen hala yumurta yiyemiyorum zaten sabahçıyım kahvaltı yapmadan 7 de çıkıyorum evden
Ya çıkarmasak yine iyi. İlkinde de bulanırdı ama çıkarmazdım bunda afedersiniz sadece su çıkarıyorum. Su içmek eziyet zaten
Kızlar çalışanlar rapor aldınız mı hiç? Ben birkaç gündür grip ve fena boğaz enfeksiyonu geçiriyorum Üstüne üstlük sadece akşam belli bir saatte birseyler yiyebiliyorum bütün gün midem aşırı bulanıyor Bugün sabah uyandığımda yataktan kalkacak halim yoktu Müdür Yardımcısını aradım doktora gideceğim diye
Sağlık ocağına gittim Kendi aile hekimim yerinde yok diye başkasına sıra alabildim Adama anlattım okula gidemediğimi şikayetlerimi ve istirahat yazar misiniz dedim
Neden istirahat yazıyoruz ki? Dedi Resmen rapor almak için dil döktüm Ay Nasıl sinir oldum
Valla imkanım olsa ucretsiz izin alcam ben ya artık okula gitmek işkence gibi oldu aslında mesleğimi çok seviyorum ama bu süreç beni zorladı
Okula saptım raporu vermeye Daha kimseye söylemeye niyetim yoktu ama mudur yardimcisi ile paylaşmak zorunda kaldım artık
Hayirlisi
Weryew hanim, kan hemoglobin degerleriniz cok dusuktu, doktorunuza size vitamin verdi ama kullanmiyorsunuz diye hatirliyorum. Yanlis mi acaba. Baska bir Anne ile de karistiriyor olabilirim. Hatta o ara mide bulantisi dan cok beslenemenistiniz
Ama eger oyleyse mutlaka vitaminlerinizi alin, inat etmeyin derim. Hemoglobin cigerlerinizden organlariniza oksijen tasir, yeterince yoksa asiri yorgunluk hissedersiniz ve bas donmesi yapar. Bence vitaminlerinizi alin uzerine bol findik ceviz kuru uzum kuru erik organik yunurta, ispanak artik saglikli ne bulursunuz yiyin. Gecmis olsun
17. Haftaya randevu verdiler banada ama doktoruna sor o kaçıncı haftada yaptırmanı isterse ona göre değiştiririz tarihi dedi
Selam hanimlar bende ruyamda bir bayan doktora gitmisim cinsiyeti % 90 kiz dedi anlicaginiz ikinciye kizim oluyordu :)))) adini bile koydum suan o derece etkilendim
arkadaslar bi onerim olcak mayisa kadar mayis anneleri olarak cocuklarimiz icin hatim indirelim mi ne dersiniz..
bende ilkinde hatim yapmustim bundada basladim ama burdada gurup olarak iyi olur ilk hamileligimdede burda gurub olarak indirmistikkizimdayken bastan sona okudum kendim. doguma az kala bitirdim. bundada yapmak istiyorum bi baslayamadim. bencede yapmaliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?