2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

bende kizimda 2 tane oldum bunda bi tane olacakmisim oyle soylediler 20 haftalarda

Son adet tarihimiz hemen hemen aynı sanırım Ben de daha duymadım kalp atışını 3 gun sonra inşallah Doktor keseyi gördüğü zaman iki hafta sonra gel demişti o iki haftanın dolmasına üç gün var işte Benim için de günler geçmiyor ama bekleyeceğiz

Kızlar çalışanlar rapor aldınız mı hiç? Ben birkaç gündür grip ve fena boğaz enfeksiyonu geçiriyorum Üstüne üstlük sadece akşam belli bir saatte birseyler yiyebiliyorum bütün gün midem aşırı bulanıyor Bugün sabah uyandığımda yataktan kalkacak halim yoktu Müdür Yardımcısını aradım doktora gideceğim diye
Sağlık ocağına gittim Kendi aile hekimim yerinde yok diye başkasına sıra alabildim Adama anlattım okula gidemediğimi şikayetlerimi ve istirahat yazar misiniz dedim
Neden istirahat yazıyoruz ki? Dedi Resmen rapor almak için dil döktüm Ay Nasıl sinir oldum
Valla imkanım olsa ucretsiz izin alcam ben ya artık okula gitmek işkence gibi oldu aslında mesleğimi çok seviyorum ama bu süreç beni zorladı
Okula saptım raporu vermeye Daha kimseye söylemeye niyetim yoktu ama mudur yardimcisi ile paylaşmak zorunda kaldım artık
Hayirlisi

Ben de üstüne gaz sancıları başladı bugün iki bükĺüm dolandım çalışmak işkence gaz problemine çözüm bulmuş olan var mı eşim gelince acile gitmeyi düşünüyorum çatlayacağım yoksa

Weryew hanim, kan hemoglobin degerleriniz cok dusuktu, doktorunuza size vitamin verdi ama kullanmiyorsunuz diye hatirliyorum. Yanlis mi acaba. Baska bir Anne ile de karistiriyor olabilirim. Hatta o ara mide bulantisi dan cok beslenemenistiniz

Ama eger oyleyse mutlaka vitaminlerinizi alin, inat etmeyin derim. Hemoglobin cigerlerinizden organlariniza oksijen tasir, yeterince yoksa asiri yorgunluk hissedersiniz ve bas donmesi yapar. Bence vitaminlerinizi alin uzerine bol findik ceviz kuru uzum kuru erik organik yunurta, ispanak artik saglikli ne bulursunuz yiyin. Gecmis olsun

bunlar hamile olmadan once de vardi ama tansiyonum benim hep 8e 5 yada en cok 9a 5 cıkiyo hep dusuk tansiyonlu birim zaten tsh bakmadim ben hic ama bida gittimde kan testi bende isticem

tsh 1.37 diyo ama zaten dusuk tansiyonlu biriyim
Canım tsh ın çok iyi kesintansiyondan. Bir de kanın düşükmüş. Çaresi bol su pekmez. Ama düşük tansiyona su çok iyi geliyor bol su içmelisin.

Canım hemen yaptırmalısın bazı testler önemli çünkü.

Canım sıcak suya bir tatlı kaşığı kimyon at onu iç çok faydasını göreceksin

bende bununla ilgili yazacaktım tam...4-5 gündür çok rahatladım ben resmen gaz ve şişkinlik ten nefes bile alamıyorum..sağolsun doktorumun tavsiyesiyle yüzde 90 kurtuldum....bana probiyotik önerdi..ayrıca kabızlık çekenlere de iyi geliyor..gerçi benim kabızlığım yoktu..doktorlarınıza danışarak sizde rahatlıkla probiyotik kullanabilirsiniz

Agzina biseyler atmadan cikma evden hamilelikte ani tansiyon dusmesi olur artik bundan sonra buyuyo bebisler. Bir incir ceviz badem be seviyosan yiyebiliyosan at biseyler agzina tutsun seni yolda falan yorgun dusersin. Bende ogretmenim istiklal marsinda toren uzun surunce tansiyonum dustu gozum karardi ben bi ceviz falan atip okulda hazirladigim sandvici falan yiyorum erken saatte yenmiyor zaten midesi almiyor insanin ama yoruluyosun ciddi efor sarf ediosun saglikli destekleyici biseyler yemelisin

bu konuda seni anliyorum. kizimdayken cok kotuydu bide kaynanalarla yasiyordum. calisiyordum her sabah sofra kur erken bide ise yetis gel eve yardim et cok yorucuydu. ama babam ve kayinpeder birakmami istemiyordu. suratim kirec gibi olmustu aile yani calisiyordum. 4 bucuk ay sonra patron dediki artik calisma kendine bak sana birsey olacak diye korkuyorum bembeyazsin onlar sana baksin yeminle isten cikarildim icin oyle sevinmistimki. ama ondan sonrasi cok zor oldu gene kayin peder hazir yiyici demesi kaynanada illa calismami soyluyordu. doguma 1 bucuk ay kaldi hic denmicek laflar oluyordu. saka maka kiz 41 hafta oldu hissetti heralde ortam kotu en iyisi ben burda rahatim cikmim diye ne kanala girdi ne acilma yapti sonunda sezeryan olmak zorunda kaldim.

kan degerlerim dusuk cikti bu dogru ama saglik ocaginda cikti. kendisi bide amcam olur sonuclar icin gitmeme ragmen bakmadi bile. bana hic vitamin felan yazmadilar sadece folik asit ben 10 gun bulanti cektim. ama simdi cok saglikli besleniyorum. meyvemi ana yemekleri hep yiyorum. hatta cok fazla yiyorum ama sık sık az az yiyorum. cunku yemek beni vuruyor. fımdik ceviz asure hersey yiyorum. inat etmiyorum. kizimdayken ben resmen oruc tutuyordum. sabah sabah aileden oturu pek kahvalti edemiyordum aksam bida taa eve gelince yiyordum. ama bunda oyle degil. gercekden saglikli besleniyorum. zaten hayatim boyunca ayran su meyve su bile icme kalksam yarisi icemem. kola fanta sodali gazli hic bir icecegi zaten hic icmiyorum. yemekleri kizim var kardesim esim zaten hep kendim yapiyorum yapmakda zorundayim. o yonden icim rahat yani

17. Haftaya randevu verdiler banada ama doktoruna sor o kaçıncı haftada yaptırmanı isterse ona göre değiştiririz tarihi dedi

himm bana tarih vermedi 20 haftalarda yapariz sadece dedi. yine doktoruma sorucam 14 haftada gitmek istiyorum. zaten devlete 3 hafta sonraya bulabildim. kendi doktoruma ilkkez bu devletten bi hafta sonra gideyim diyorum

Selam hanimlar bende ruyamda bir bayan doktora gitmisim cinsiyeti % 90 kiz dedi anlicaginiz ikinciye kizim oluyordu :)))) adini bile koydum suan o derece etkilendim

bende cif isim dusunuyorun asya cok icime yatti ama yanina bi tane daha koymak istiyorum

Bende rüyamda oglum olduğunu ve emzirdigimi görmüştüm merakla bekliyorum cinsiyetini öğrenmeyi oğlum var kızım olsun bide diyorum ama en önemlisi sağlıklı hayırlı olmaları tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…