- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.421
bende kiz gordum doktor utrasondan bakip kiz dedi ruyamda bakalim ne olcak 1 aya belli olur cinsiyetlergece rüyamda 2.yide erkek gördüm
Bu sağlık işleri biraz çetrefilli bence. Yani hiç bir şey yapmayalım demiyorum ama işlenmiş gıda yiyorsan, çamaşır suyu kullanıyorsan, endüstriyel şeker kullanıyorsan, kalitesiz ucuz yiyecek yiyorsan, bol deterjan ile çamaşır ve bulaşık yıkıyorsan, baş ucunda telefonla modem açık uyuyorsan vs. Şeker yüklemesi, veya aşı zararlı demek ne kadar mantıklı olabilir ki? Onların doğrudan zararlı olduğuna dair kesin kanıt yok ama diğer saydıklarımın var. İş sağlıklı yaşama gelince yapılacak çooook şey var
Ekolojik deterjanlar kullanıyorum ben oğlum doğduğundan bu yana, hem çevreye hem insana duyarlı ürünler var, saraçoğlunun sitesinde veya erkan şamcının sitesinde bulabilirsiniz, marketlerde satılan etimatik var mesela çamaşır deterjanı yerli ve sağlıklı ürün. Yumuşatıcı ve parlatıcı yerine elma sirkesi kullanıyorum, parlatıcı kullanan arkadaşlar bizimki leke oluyor sen ne kullanıyorsun diyorlar. Üstelik büyük bir ekonomik yük bence sürekli yumuşatıcı ve parlatıcı almak. İkisi de durulanmadan üstünde kaldığı için zararı fazla. Sirkeli ve arap sabunlu suyla evi siliyorum, çamaşır suyunu da tualet banyo lavabo harici kullanmıyorum. Fast food ve şekerli içecek de yok hayatımızda ilk hamileliğimden beri. Anneler kendileri için olmasa da çocukları için en iyisini yapıyor bence. Böyle gelmiş böyle gider demek yerine bir yerinden düzeltmeye başlayınca kendiliğinden çözülüyor bütün sorunlar. Özellikle astımı alerjisi olanlar dediklerime dikkat etmeli, sentetik deterjan ve kokular, ciğerleri çok yıpratıyor.
gerçekten böyle açıklaması var mı? benim de kuzum tüp bebek
sanki keyfimizden o kadar acı çekip o kadar ilaca maruz kaldık
napsınmış normal yolla çocuk sahibi olamayanlar?
ay çok kızdım sabah sabah
Can'ım kitabı var bizde. Orda okumuştum. Şimdi aradım bulamadım. Kitaplığın alt kısmında önünde koltuk var. Çekemedim. Net hatırlamıyorum ama buna benzer bişeydi yani. Çok şaşırmıştım hatta. Sezaryenle doğan çocukların yüzde yetmişinin ilerde şizofren olduğu yönünde de değişik iddiaları var.
Can'ım kadının söyledikleri sadece bir iddia.yuhh ben sezeryan dogum yaptim ustelk annemde sizofren bu benim kizim sizofren olmasi yuksekmi oluyo. ustelik sezeryani biz kendi istegimiz olmadik mecbur kaldik.
10 günden fazla grip çektim. Hala daha geçmedi. Hiç ilaç kullanmadım.Merhaba arkadaslar hasta oldum çok kötü akşam burun tıkanıklığından uyuyamadım.eczaneden otrinatura adlı burun spreyi aldım.bu ilacı kullanan var mı?
Can'ım kadının söyledikleri sadece bir iddia.
Doğal olmayan her şeye karşı. Aklına gelebilecek her şey ama.
Can'ım kadının söylediklerinin başka temelleri var.hic kimse bu yolu secmezki 41 haftalik oldum kizim asa inmedi sancim olmadi acilmam olmadi artik dıski riski vardi ve bunu hic bir doktor anlayamiyormus suyun patlamadan mecbur oldum. ayrica tup bebek anneleri evlat sahibi olmasinmi onlar ebebyn olmasin mi nasil bu kanata variyor
eczacı kullanabilirsin dedi.deniz suyu aldım.10 günden fazla grip çektim. Hala daha geçmedi. Hiç ilaç kullanmadım.
Eğer doğal spreyse kullanabilirsin. Yada Deniz suyu alsaydın bebekler için kullanılanlardan.
Can'ım kadının söylediklerinin başka temelleri var.
İnsanların çocuğunun olmamasını yada sezaryene mecbur kalmasını da önceki yaşananlarla kullanılan ilaçlarla sağlıksız doğal beslenmemekle temellendiriyor. Yani insanlar sağlıklı beslense az yese ilaç kullanmasa kimyasallardan uzak dursa zaten sezaryene de tüp bebek yapmaya da gerek Yok diyor.
Dediğim gibi bu kadın uç noktalarda.
Mesela ateşin ishalin kusmanın iyi bir şey olduğunu bu sayede mikropların vücuttan atıldığını savunuyor.
Ateşin düşürülmesine karşı. Çok yükselmesine fırsat vermeden orta ateşte tutulmalı diyor.
Oysaki bizler ateş ishal gibi rahatsızlıklar olunca hemen durdurmaya çalışıyoruz.
Her neyse bu konu uzar gider.
Farklı iddialara sahip Zaten.
Şu an yaşamıyor aidin Salih. Öğrencileri devam ettiriyor.
bende kiz gordum doktor utrasondan bakip kiz dedi ruyamda bakalim ne olcak 1 aya belli olur cinsiyetler
Sebebini bilmiyorum ama sen kontrole gittiğimde mutlaka doktora anlat bu şikayetlerini sakın ihmal.etmekızlar sizede oluyormu saat birde aşırı birden yorgun düstüm saat 3e kadar yattim yerde gözumu acamadim nefes darlıgi cektim uzandim yerde öylece kaldim. herseyi duyuyorum. ama hareket edemicek kadar yorgun düsüyorum. boyle oldugu zaman kızımla ilgilenemedigim icin cok üzulüyorum neden böyle oldugunu anlayamıyorum bu bende hamile olmadanda oluyordu ama bu kadar degildi sanki
Evet normal bir durum endişelenme, rahîm hızla büyüdüğü için rahim bağları kasılıp acıyormuşKizlar sag bacagimda kasik çizgisinin hemen yan-alt kısımında bicak saplanmasi oluyo dun geceden beri var. Boyle bir durum yasayan var mi
aman en iyisi 7. haftada kesin duyulur da aslında benim ilk doktor kalp atışını göremedi 6+0 dı . ertesi gün başka doktorda gördük.bu nedenle biraz geç iyidir. doktor biraz soğuk ise hepten zor oluyor ki benim ilk doktoru bıraktım soğuktu, kalp atışı duymayınca bıraktım.şu topikte kalp duymayan bir ben kaldım sanırım
doktor 17 ekimde çağırdı bekliyorum ama nasıl bekliyorum içim biliyo
çok zormuş böyle ya.. kese görünce hiç rahatlayamadım bile
neden bu kadar geç çağırdı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?