2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ekolojik deterjanlar kullanıyorum ben oğlum doğduğundan bu yana, hem çevreye hem insana duyarlı ürünler var, saraçoğlunun sitesinde veya erkan şamcının sitesinde bulabilirsiniz, marketlerde satılan etimatik var mesela çamaşır deterjanı yerli ve sağlıklı ürün. Yumuşatıcı ve parlatıcı yerine elma sirkesi kullanıyorum, parlatıcı kullanan arkadaşlar bizimki leke oluyor sen ne kullanıyorsun diyorlar. Üstelik büyük bir ekonomik yük bence sürekli yumuşatıcı ve parlatıcı almak. İkisi de durulanmadan üstünde kaldığı için zararı fazla. Sirkeli ve arap sabunlu suyla evi siliyorum, çamaşır suyunu da tualet banyo lavabo harici kullanmıyorum. Fast food ve şekerli içecek de yok hayatımızda ilk hamileliğimden beri. Anneler kendileri için olmasa da çocukları için en iyisini yapıyor bence. Böyle gelmiş böyle gider demek yerine bir yerinden düzeltmeye başlayınca kendiliğinden çözülüyor bütün sorunlar. Özellikle astımı alerjisi olanlar dediklerime dikkat etmeli, sentetik deterjan ve kokular, ciğerleri çok yıpratıyor.

Demek istediğim buydu. Ama baklava Cola yiyip içip, üst baş çamaşır suyu kokup başka bir şeye zararlı demek biraz abes duruyor. Niyetim polemik yaratmak değil hanımlar. Dikkat edilmesi gereken çok şey var demek istedim

gerçekten böyle açıklaması var mı? benim de kuzum tüp bebek
sanki keyfimizden o kadar acı çekip o kadar ilaca maruz kaldık
napsınmış normal yolla çocuk sahibi olamayanlar?
ay çok kızdım sabah sabah

o kadar takilmayin Allah nasip etmis tup yollada olsa ayni senin benim gibi insan bizden ne farki var. tup bebek annelerinin cektigi aci katlandigi yıllar Allah hepsinin yuzunu güldursün. kucaklarini bos birakmasin saygim sonsuz size

yuhh ben sezeryan dogum yaptim ustelk annemde sizofren bu benim kizim sizofren olmasi yuksekmi oluyo. ustelik sezeryani biz kendi istegimiz olmadik mecbur kaldik.

Merhaba arkadaslar hasta oldum çok kötü akşam burun tıkanıklığından uyuyamadım.eczaneden otrinatura adlı burun spreyi aldım.bu ilacı kullanan var mı?

yuhh ben sezeryan dogum yaptim ustelk annemde sizofren bu benim kizim sizofren olmasi yuksekmi oluyo. ustelik sezeryani biz kendi istegimiz olmadik mecbur kaldik.
Can'ım kadının söyledikleri sadece bir iddia.
Doğal olmayan her şeye karşı. Aklına gelebilecek her şey ama.

Merhaba arkadaslar hasta oldum çok kötü akşam burun tıkanıklığından uyuyamadım.eczaneden otrinatura adlı burun spreyi aldım.bu ilacı kullanan var mı?
10 günden fazla grip çektim. Hala daha geçmedi. Hiç ilaç kullanmadım.
Eğer doğal spreyse kullanabilirsin. Yada Deniz suyu alsaydın bebekler için kullanılanlardan.

Can'ım kadının söyledikleri sadece bir iddia.
Doğal olmayan her şeye karşı. Aklına gelebilecek her şey ama.

hic kimse bu yolu secmezki 41 haftalik oldum kizim asa inmedi sancim olmadi acilmam olmadi artik dıski riski vardi ve bunu hic bir doktor anlayamiyormus suyun patlamadan mecbur oldum. ayrica tup bebek anneleri evlat sahibi olmasinmi onlar ebebyn olmasin mi nasil bu kanata variyor

Can'ım kadının söylediklerinin başka temelleri var.
İnsanların çocuğunun olmamasını yada sezaryene mecbur kalmasını da önceki yaşananlarla kullanılan ilaçlarla sağlıksız doğal beslenmemekle temellendiriyor. Yani insanlar sağlıklı beslense az yese ilaç kullanmasa kimyasallardan uzak dursa zaten sezaryene de tüp bebek yapmaya da gerek Yok diyor.
Dediğim gibi bu kadın uç noktalarda.
Mesela ateşin ishalin kusmanın iyi bir şey olduğunu bu sayede mikropların vücuttan atıldığını savunuyor.
Ateşin düşürülmesine karşı. Çok yükselmesine fırsat vermeden orta ateşte tutulmalı diyor.
Oysaki bizler ateş ishal gibi rahatsızlıklar olunca hemen durdurmaya çalışıyoruz.
Her neyse bu konu uzar gider.
Farklı iddialara sahip Zaten.
Şu an yaşamıyor aidin Salih. Öğrencileri devam ettiriyor.

Bendede faranjit basladi hapsiriyorum bogazlarim kasiniyo burnum kasiniyo. Doktora gitmek istemiyorum. Calisiyorum zaten izin al vs. hepsi dert. Ilac almadan idare edebilirim su an ama hastalin bebege zarar verirse diye tedirginim

yeme konusunda belki haklida herseyi hormonlu satiyolar gercekden uzar gider konussak sigaram yok ayran su dana baska ictim icecek yok yemek secmiyorumda oyle ama dedin gibi bilemiyorum bende

bende kiz gordum doktor utrasondan bakip kiz dedi ruyamda bakalim ne olcak 1 aya belli olur cinsiyetler

bende cok uzun zaman once ruyamda bi kolumda kizim 6 yasinda olmus diger kolumda kizim 3 yasinda olmus karsidan karsiya geci6oruz gordum en ilginc tarafi ise kizim 3 yasina girdikden 10 gun sonra buyuk ihtimal ameliyat olucam bakalim ruyalariniz tutacakmi

kızlar sizede oluyormu saat birde aşırı birden yorgun düstüm saat 3e kadar yattim yerde gözumu acamadim nefes darlıgi cektim uzandim yerde öylece kaldim. herseyi duyuyorum. ama hareket edemicek kadar yorgun düsüyorum. boyle oldugu zaman kızımla ilgilenemedigim icin cok üzulüyorum neden böyle oldugunu anlayamıyorum bu bende hamile olmadanda oluyordu ama bu kadar degildi sanki

Sebebini bilmiyorum ama sen kontrole gittiğimde mutlaka doktora anlat bu şikayetlerini sakın ihmal.etme

aman en iyisi 7. haftada kesin duyulur da aslında benim ilk doktor kalp atışını göremedi 6+0 dı . ertesi gün başka doktorda gördük.bu nedenle biraz geç iyidir. doktor biraz soğuk ise hepten zor oluyor ki benim ilk doktoru bıraktım soğuktu, kalp atışı duymayınca bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…