2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende rüyamda oglum olduğunu ve emzirdigimi görmüştüm merakla bekliyorum cinsiyetini öğrenmeyi oğlum var kızım olsun bide diyorum ama en önemlisi sağlıklı hayırlı olmaları tabi

aynen sag salim olsun hic fark etmez sadece biraz ruyadan etkilendik galiba bizde herkez erkek istiyo ama icimdemi ses ve ruyamdan oturu sanki kiz gibi

Bende rüyamda oglum olduğunu ve emzirdigimi görmüştüm merakla bekliyorum cinsiyetini öğrenmeyi oğlum var kızım olsun bide diyorum ama en önemlisi sağlıklı hayırlı olmaları tabi
herkes ruya gormus demekki yanliz deilim

aynen sag salim olsun hic fark etmez sadece biraz ruyadan etkilendik galiba bizde herkez erkek istiyo ama icimdemi ses ve ruyamdan oturu sanki kiz gibi
Annelerin rüyaları genelde tersine cikiyomus cinsiyet konusunda Allah hepimizin gönlündekini versin inşallah

bende ilkinde hatim yapmustim bundada basladim ama burdada gurup olarak iyi olur ilk hamileligimdede burda gurub olarak indirmistik

yapalim ben isterim dusumdede baslamistim hemen ama bunda cok umitlenip o havaya kendimi sokamadim heralde ondanmi ne bunda oyle yapmiyorum cok agirdan aliyorum galiba ama baslamak istiyorum bende

yapalim ben isterim dusumdede baslamistim hemen ama bunda cok umitlenip o havaya kendimi sokamadim heralde ondanmi ne bunda oyle yapmiyorum cok agirdan aliyorum galiba ama baslamak istiyorum bende
insallah en kisa zamanda baslarsn cnm

Annelerin rüyaları genelde tersine cikiyomus cinsiyet konusunda Allah hepimizin gönlündekini versin inşallah

ya bizim ailede erkek takintisi var biraz hatta bu bebegime erkek tulum birsey aldilar bile. bende nedense bundan sebebmi ne hepsini kiz yapsamda cok mutlu olcami dusunuyorum. yani ama once saglikki sihatli olsun Uzun ömurlu mubarek hayirli evlat olsun insallah diye bakiyorum. valla cinsiyet bende cok merak ediyorum. tersi cikarsa cok sevincekler ben her ikisindede sevincem zaten.

Tabiki ne olursa olsun çok sevinip çok sevicez bebiklerimizi ama insan erkeği taşınca kız kızı taşınca erkek.istiyo doğal olarak dediğin gibi inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da gerisi boş

Ben kese icin ozele gitmistim gittigim gün doktora calisiyorum bugun ise gidemedim calisabilir kagidi verirmisiniz dedim verdi. Her kurumda aynimidir bilmem ama ogretmenlikte rapor kabul edilmiyor. Çalışabilir kağıdı olarak isteyin

Allah gonlune gore versin ven kizmdayken bana 20 haftaya kadar erkek dediler ama gonlumde hep kiz vardi. bi anda kiz olunca cok sasirmistik cunku erkek seyleri almaya baslamistik. sonra doktora dedimki bak herseyi pembe alcam oglum olursa sorarim bak demistim.Allah kalbime gore verdi. bundada ne olursa kabulum bu sefer secmiyorum.

Ben de öğretmenim canım hiç gelmedi aklıma haklısın zaten okula gidince bir poğaçacı yiyorum 10 gibi de kahvaltı. Ve bunlara rağmen kilo alıyorum çok tuhaf.
Benim de tansiyonum hep dşük doktor susuzluktadır diyor ama içemiyorum.

Su içemiyorum ilaç içemiyorum diyenlere yadırgamazdım Ama çok şaşırırdım valla. Demek böyle bişeymiş. Küçücük folik asit hapı beni mahvediyor.

kizim olursa ismi asya olacak bizde belirlemistik yanina ne düşünmüştün bende düşünürüm belki

yanina bi bulamadim istiyorumki boyle anlamli guzel isim olsun cunku öbür dunyada cocuklar isimden bile bizden davaci olcakmos kizimin ismi zeynep anlami babasinin süsü demek cok hosumuza gitti asyanin galiba anlami oyle yokmus o yuzden yanina bi tane daha istiyorum. paslasalim bence bulunca yazarim ben arastiriyorum.

Canım nasıl rapor kabul edilmiyor öğretmenlikte ?

Bugün oglumu anaokulundan alırken bı kadın kızına seslendi Hüma yüsra diye çok değişik geldi bana

Ayni seyleri dusunuyoruz ama ben pek emin degilim ismin kuranda gecmesi sartindan oyle bir ayet yokmus. Evet guzel isim koyun diyor peygamberimiz ama kuranda gecsin demismidir acaba. Banada asya ismini duyan biri kuranda gecmiyor ama dedi bende sart degil dedim ama aklimada takiliyor bilemedim. Elif asya nasil

Canım nasıl rapor kabul edilmiyor öğretmenlikte ?
Çalışabilir kagidi var oda rapor sayilir icerigi ayni rapor gibi. Sadece basligi calisabilir kagidi. Cok eskidende oyleymis sonra rapor istemisler bikac yil once yine degistirdiler calisabilir kagidi istiyorlar artik. Ben gecen yilda almistim hastalaninca memur ozellikle uyarmisti rapor gecerli olmuyor diye. Farkli okuldan bi arkadasada aynisini demisler. Doktorlar biliyor zaten rapor istiyorum demek yerine ben calisabilir kagidi istiyorum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…