- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.481
Bende rüyamda oglum olduğunu ve emzirdigimi görmüştüm merakla bekliyorum cinsiyetini öğrenmeyi oğlum var kızım olsun bide diyorum ama en önemlisi sağlıklı hayırlı olmaları tabi
herkes ruya gormus demekki yanliz deilimBende rüyamda oglum olduğunu ve emzirdigimi görmüştüm merakla bekliyorum cinsiyetini öğrenmeyi oğlum var kızım olsun bide diyorum ama en önemlisi sağlıklı hayırlı olmaları tabi
Aynen canım yanlız değilsin eşim.israrla buda erkek.diyo bakalım ne olacak :)herkes ruya gormus demekki yanliz deilim
Annelerin rüyaları genelde tersine cikiyomus cinsiyet konusunda Allah hepimizin gönlündekini versin inşallahaynen sag salim olsun hic fark etmez sadece biraz ruyadan etkilendik galiba bizde herkez erkek istiyo ama icimdemi ses ve ruyamdan oturu sanki kiz gibi
ilkinde de oglum oldunu gormustum oglum var simdi bundada kiz olcak dedi doktor ruyamda bakalim nolcakAynen canım yanlız değilsin eşim.israrla buda erkek.diyo bakalım ne olacak :)
bende ilkinde hatim yapmustim bundada basladim ama burdada gurup olarak iyi olur ilk hamileligimdede burda gurub olarak indirmistik
Hadi hayırlısı inşallah kızlarımız olurilkinde de oglum oldunu gormustum oglum var simdi bundada kiz olcak dedi doktor ruyamda bakalim nolcak
amin insallah cnm hayirlisiylaHadi hayırlısı inşallah kızlarımız olur
insallah en kisa zamanda baslarsn cnmyapalim ben isterim dusumdede baslamistim hemen ama bunda cok umitlenip o havaya kendimi sokamadim heralde ondanmi ne bunda oyle yapmiyorum cok agirdan aliyorum galiba ama baslamak istiyorum bende
Annelerin rüyaları genelde tersine cikiyomus cinsiyet konusunda Allah hepimizin gönlündekini versin inşallah
Tabiki ne olursa olsun çok sevinip çok sevicez bebiklerimizi ama insan erkeği taşınca kız kızı taşınca erkek.istiyo doğal olarak dediğin gibi inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da gerisi boşya bizim ailede erkek takintisi var biraz hatta bu bebegime erkek tulum birsey aldilar bile. bende nedense bundan sebebmi ne hepsini kiz yapsamda cok mutlu olcami dusunuyorum. yani ama once saglikki sihatli olsun Uzun ömurlu mubarek hayirli evlat olsun insallah diye bakiyorum. valla cinsiyet bende cok merak ediyorum. tersi cikarsa cok sevincekler ben her ikisindede sevincem zaten.
Ben kese icin ozele gitmistim gittigim gün doktora calisiyorum bugun ise gidemedim calisabilir kagidi verirmisiniz dedim verdi. Her kurumda aynimidir bilmem ama ogretmenlikte rapor kabul edilmiyor. Çalışabilir kağıdı olarak isteyinKızlar çalışanlar rapor aldınız mı hiç? Ben birkaç gündür grip ve fena boğaz enfeksiyonu geçiriyorum Üstüne üstlük sadece akşam belli bir saatte birseyler yiyebiliyorum bütün gün midem aşırı bulanıyor Bugün sabah uyandığımda yataktan kalkacak halim yoktu Müdür Yardımcısını aradım doktora gideceğim diye
Sağlık ocağına gittim Kendi aile hekimim yerinde yok diye başkasına sıra alabildim Adama anlattım okula gidemediğimi şikayetlerimi ve istirahat yazar misiniz dedim
Neden istirahat yazıyoruz ki? Dedi Resmen rapor almak için dil döktüm Ay Nasıl sinir oldum
Valla imkanım olsa ucretsiz izin alcam ben ya artık okula gitmek işkence gibi oldu aslında mesleğimi çok seviyorum ama bu süreç beni zorladı
Okula saptım raporu vermeye Daha kimseye söylemeye niyetim yoktu ama mudur yardimcisi ile paylaşmak zorunda kaldım artık
Hayirlisi
Tabiki ne olursa olsun çok sevinip çok sevicez bebiklerimizi ama insan erkeği taşınca kız kızı taşınca erkek.istiyo doğal olarak dediğin gibi inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da gerisi boş
kizim olursa ismi asya olacak bizde belirlemistik yanina ne düşünmüştün bende düşünürüm belkibende cif isim dusunuyorun asya cok icime yatti ama yanina bi tane daha koymak istiyorum
Ben de öğretmenim canım hiç gelmedi aklıma haklısın zaten okula gidince bir poğaçacı yiyorum 10 gibi de kahvaltı. Ve bunlara rağmen kilo alıyorum çok tuhaf.Agzina biseyler atmadan cikma evden hamilelikte ani tansiyon dusmesi olur artik bundan sonra buyuyo bebisler. Bir incir ceviz badem be seviyosan yiyebiliyosan at biseyler agzina tutsun seni yolda falan yorgun dusersin. Bende ogretmenim istiklal marsinda toren uzun surunce tansiyonum dustu gozum karardi ben bi ceviz falan atip okulda hazirladigim sandvici falan yiyorum erken saatte yenmiyor zaten midesi almiyor insanin ama yoruluyosun ciddi efor sarf ediosun saglikli destekleyici biseyler yemelisin
kizim olursa ismi asya olacak bizde belirlemistik yanina ne düşünmüştün bende düşünürüm belki
Ben kese icin ozele gitmistim gittigim gün doktora calisiyorum bugun ise gidemedim calisabilir kagidi verirmisiniz dedim verdi. Her kurumda aynimidir bilmem ama ogretmenlikte rapor kabul edilmiyor. Çalışabilir kağıdı olarak isteyin
Ayni seyleri dusunuyoruz ama ben pek emin degilim ismin kuranda gecmesi sartindan oyle bir ayet yokmus. Evet guzel isim koyun diyor peygamberimiz ama kuranda gecsin demismidir acaba. Banada asya ismini duyan biri kuranda gecmiyor ama dedi bende sart degil dedim ama aklimada takiliyor bilemedim. Elif asya nasilyanina bi bulamadim istiyorumki boyle anlamli guzel isim olsun cunku öbür dunyada cocuklar isimden bile bizden davaci olcakmos kizimin ismi zeynep anlami babasinin süsü demek cok hosumuza gitti asyanin galiba anlami oyle yokmus o yuzden yanina bi tane daha istiyorum. paslasalim bence bulunca yazarim ben arastiriyorum.
Çalışabilir kagidi var oda rapor sayilir icerigi ayni rapor gibi. Sadece basligi calisabilir kagidi. Cok eskidende oyleymis sonra rapor istemisler bikac yil once yine degistirdiler calisabilir kagidi istiyorlar artik. Ben gecen yilda almistim hastalaninca memur ozellikle uyarmisti rapor gecerli olmuyor diye. Farkli okuldan bi arkadasada aynisini demisler. Doktorlar biliyor zaten rapor istiyorum demek yerine ben calisabilir kagidi istiyorum diyorumCanım nasıl rapor kabul edilmiyor öğretmenlikte ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?