- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.501
Kuran'da geçmesi şart değil canım anlamının güzel olmamasi önemli olan illerde Kuran'da geçecek diye birşey yok ki Kuran'da kötü anlamı olan isimlerde geçerAyni seyleri dusunuyoruz ama ben pek emin degilim ismin kuranda gecmesi sartindan oyle bir ayet yokmus. Evet guzel isim koyun diyor peygamberimiz ama kuranda gecsin demismidir acaba. Banada asya ismini duyan biri kuranda gecmiyor ama dedi bende sart degil dedim ama aklimada takiliyor bilemedim. Elif asya nasil
Ayni seyleri dusunuyoruz ama ben pek emin degilim ismin kuranda gecmesi sartindan oyle bir ayet yokmus. Evet guzel isim koyun diyor peygamberimiz ama kuranda gecsin demismidir acaba. Banada asya ismini duyan biri kuranda gecmiyor ama dedi bende sart degil dedim ama aklimada takiliyor bilemedim. Elif asya nasil
Kimlige yazmasanda kulagina diger ismide okursunuz demisti arkadas banada. O sekildede olabilir ama kendini kandirmakmidir bilemedim .. amann daha cinsiyey belli degilki ben daha kalp atisini bile duymadim .. erkek olursada mete dedik simdilik bakalimelif asya iyi bende o tereddutteyim senin gibi evet peygamber efemdimiz s.a.s ismi qguzlstirin diye okumustum bende. bende soyle bakiyorum. isimsz oteki dunya kalmasin diye cif isim dusunuyorum. banada asyayi direk oyle dediler bende senin gibi direttim yani yoksa onlarda koycakmis ondan koymamis
Iste asya ismide cok anlamli degilya canim gecsede gecmesedeKuran'da geçmesi şart değil canım anlamının güzel olmamasi önemli olan illerde Kuran'da geçecek diye birşey yok ki Kuran'da kötü anlamı olan isimlerde geçer
Kimlige yazmasanda kulagina diger ismide okursunuz demisti arkadas banada. O sekildede olabilir ama kendini kandirmakmidir bilemedim .. amann daha cinsiyey belli degilki ben daha kalp atisini bile duymadim .. erkek olursada mete dedik simdilik bakalim
Yakin akrabalardan ali ismi var 4 tane o yuzden koyamiyorumbende erkekse ömer ali yada ali asaf yada yiğit ali diyorum. kizda asya kaldik öyle kulagina oyle okuyunca nasil olur bilemiyorum bende
Evet ilk gebeligimBu 3. Gebeligim genelde hep aynı şikayetler oluyor, oldu, ilk gebeligimde doktorum demişti ki kanama veya renkli akıntı olmadığı sürece herşey normal çünkü vücudun değişiyor demişti, o hep aklımda kaldı ve geçeceğini bildiğim rahatsızlıklar olduğu için rahat bir gebelik geçirdim ve hala geçiriyorum, benim nacizane fikrim ama tabiki senin durumun için en doğru kararı doktorun verecek, bıçak saplamasi gibi ağrı hep oluyor ondan bilgi vermek istedim, ilk gebelikse heyecanınızı anlıyorum bende sizin gibiydim, bebeğinize sağlıkla kavuşun insallah
Bende senin gibiyimm. 7. Haftada mide bulantim basladi ama boyle tika basa doyarsam geciyodu. Ama öyle 4 5 saat idare etmiyodu 1 saat sonra yine mide bulantısı yine tika basa doyma istegi. Bende 3 kilo aldim gobekten alirim kiloyu hemen simit olusuverdi. Artik bu haftadan itibaren dikkat etmeye basladim midem bulansada yemiyorum. Yada su ve sutle dolduruyorum midemi.Kızlarr ne zamandır yazamadım okuyamadım da herkes iyi mi? Bebişler nasıl? Ben 9. Haftaya girdim ve tamm 7 kilo aldım resmen kendimi fil gibi hissediyorum!! Böyle boğsam kendimi hırsım geçmez! Sürekli açım ve acıktıkca midem bulanıyo ağrı giriyo deli olcam! Benim gibi boğazı açılan var mı??
Allah sabır versin Allah yardimcin olsun. Vardir bundada bi hayir.Bugun ilaç raporu almak için fakülteye gittim gitmişken bi kez daha kalp atışını duyayım dedim malesef tam da bugün durmuş yavrumun kalbi bu 5. Kez oldu allah sizlere sağlıklı sıhhatli bebekler naşıp etsin benim kısmetimde yokmuş. Cevap yazmanıza gerek yok hoşçakalın.
Hatta rica ediyorum moralinizi bozmayın.
Yaa çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelik ler nasip etsinBugun ilaç raporu almak için fakülteye gittim gitmişken bi kez daha kalp atışını duyayım dedim malesef tam da bugün durmuş yavrumun kalbi bu 5. Kez oldu allah sizlere sağlıklı sıhhatli bebekler naşıp etsin benim kısmetimde yokmuş. Cevap yazmanıza gerek yok hoşçakalın.
Hatta rica ediyorum moralinizi bozmayın.
Yaaa çok zor değil mi bu isimBugün oglumu anaokulundan alırken bı kadın kızına seslendi Hüma yüsra diye çok değişik geldi bana
Ben de yememeye çalışıyorum çünkü ben 50 kiloya yakın verdim bu kadar kolay almak istemiyorum.. aç gezdikce bu seferde mideme kramplar girmeye başladı dün gece acile gittim midemdeki kramptan sebep kas gevşetici ilaç verdi sadece 1 kere kullanabilirsin dedi ve gaviscon verdi.. aç kalmakta iyi değilmiş ama böyle hızlı kilo almam beni çok korkutuyo...Bende senin gibiyimm. 7. Haftada mide bulantim basladi ama boyle tika basa doyarsam geciyodu. Ama öyle 4 5 saat idare etmiyodu 1 saat sonra yine mide bulantısı yine tika basa doyma istegi. Bende 3 kilo aldim gobekten alirim kiloyu hemen simit olusuverdi. Artik bu haftadan itibaren dikkat etmeye basladim midem bulansada yemiyorum. Yada su ve sutle dolduruyorum midemi.
Canim qc gitme sartin yok su anda sen kan ve idrar vericeksin degerlerine bakcaklar zaten eksik deger varsa her turlu çıkıo sart deil.Birsey sormak istiyorum yarin kontrolum var muhtemelen ilk testleri isteyecekler ama sabah aç uyaniyorum hic halim olmuyor.daha oncede sormustum burda bi arkadas ac gitmelisin demisti ama baska biride kendi gebeliginde hep kahvalti yapip gitmis sen hamilesin ac kalmaman gerekir gebelikte aclik sarti aranmaz dedi. Bilemedim ne yapayim
Ben ne erkek denilipte baby showerlar gebelik cekimleri yapip maavi oda susleyip adina dogum sekerleri yaptırıp dogum anında kiz çıkanlar gordum..allah saglikls versin tabi ama gonlumden kiz cok geçio.bi oglum var bide kizim olsa suslesem puslesem ewcilik oynasakAllah gonlune gore versin ven kizmdayken bana 20 haftaya kadar erkek dediler ama gonlumde hep kiz vardi. bi anda kiz olunca cok sasirmistik cunku erkek seyleri almaya baslamistik. sonra doktora dedimki bak herseyi pembe alcam oglum olursa sorarim bak demistim.Allah kalbime gore verdi. bundada ne olursa kabulum bu sefer secmiyorum.
Aynen yaaaa, iki oglum var 1 de kızım olsa hayırlısıylaBen ne erkek denilipte baby showerlar gebelik cekimleri yapip maavi oda susleyip adina dogum sekerleri yaptırıp dogum anında kiz çıkanlar gordum..allah saglikls versin tabi ama gonlumden kiz cok geçio.bi oglum var bide kizim olsa suslesem puslesem ewcilik oynasak
Birsey sormak istiyorum yarin kontrolum var muhtemelen ilk testleri isteyecekler ama sabah aç uyaniyorum hic halim olmuyor.daha oncede sormustum burda bi arkadas ac gitmelisin demisti ama baska biride kendi gebeliginde hep kahvalti yapip gitmis sen hamilesin ac kalmaman gerekir gebelikte aclik sarti aranmaz dedi. Bilemedim ne yapayim
Kızlarr ne zamandır yazamadım okuyamadım da herkes iyi mi? Bebişler nasıl? Ben 9. Haftaya girdim ve tamm 7 kilo aldım resmen kendimi fil gibi hissediyorum!! Böyle boğsam kendimi hırsım geçmez! Sürekli açım ve acıktıkca midem bulanıyo ağrı giriyo deli olcam! Benim gibi boğazı açılan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?