2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydınnnn

Hasta olanlara geçmiş olsun.Herkes dikkat etsin kaçırdım cüzmü dağıtılıyor bende alabilirim

Canlar Günaydın
Bu gece rüyamda bir meyve gördüm dalından koparıp koparıp yiyordum Aşermek böyle bir şey mi acep?
İşin tersliği suan o meyveyi bulmak imkansız
Ne yapmali
Aşermek canın istemesiyle alakalı diye biliyorum ben
canınız istiyomu

inşallah hayırlısıyla hepimiz duyarız da bi rahatlarız
ben bugün gittim canımm bebeğimi gördüm ve kalp atışını dinledik 142 gayet güzel dedi doktor. adetime göre 7+2 ama doktor 6+4 dedi 5 günlük fark var sorun değil yakalar o onu dedi Allah isteyen herkese versin çok güzel duygu yaa duyarsınız sizde bu gidişlerinizde inşallahh

Canlar Günaydın
Bu gece rüyamda bir meyve gördüm dalından koparıp koparıp yiyordum Aşermek böyle bir şey mi acep?
İşin tersliği suan o meyveyi bulmak imkansız
Ne yapmali
Canım ben oğluma hamileyken dalak aşermiştim geceden sabaha kadar uyuyamamıştım kokusu tadı hep ağzımdaydı sanki. Ağlayacak hale gelmiştim
Ki hayatımda dalak yemişliğim yok. Ertesi gün 1 kg dalağı tek başıma bitirmiştim
Böyle bişey miydi seninki de

kızlar benim gibi çok tuvalete taşınan var mı?böbreklerim insan üstü bir hızla çalışıyor özellikle geceleri.üşümüyorum dikkat ediyorum.nerdeyese 15 gündür gece illa kalkıyorum. 3-4 kez.

Ben .... ağaçlarının arasındaydım önce ceplerimi doldurdum sonra yetinmedim poşetlere doldurdum bi yandan yiyip duruyordum şimdi rüyamda aklıma geldikçe ağzım sulanıyor ama suan bulunmayan bir meyve Eşim soruyor bir yerlere ama .. internette var onlara da buzluktan çıkıp kargoya veriliyor buruş buruş geliyor yenilmeyecek kıvamda diye yorumlar okudum

Hangi meyve o yaa çok merak ettim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…