2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hanımlar kanamam devam ediyor. Doktor endol fitili kullanın dedi tekrar. Kullanmaktan çekiniyorum başka bir etkisi olur diye bebeğe. Offf kafam karışık eşim de dere geçerken at değiştirme diyor

Medline hastanesi Nursel Arslanhan sgk ile anlaşması yok ama

kızlar benim gibi çok tuvalete taşınan var mı?böbreklerim insan üstü bir hızla çalışıyor özellikle geceleri.üşümüyorum dikkat ediyorum.nerdeyese 15 gündür gece illa kalkıyorum. 3-4 kez.
Bende çok sık gidiyorum tatlım geceleri 3 kez istisnasiz

Kızlar yarın kontrolüm var tedirgin ve heyecanlıyım belirtilerim kayboldukça acaba bir olumsuzlukmu var diye düşünmeden edemiyorum

Ayy canim hic sorma suan benimde gögus acimasinin disinda hic bir belirti yok acaba kabimi durdu diye kendi kendimi kuruyorum valla daha iki haftam var minnakimi gormeye((

Allah kolaylik versin canim insallah gecer kisa surede

Bence çok boş konular bunlar sezeryan ya da normal doğum sezeryan olan kendi zevkine olmuyor ki ben ilk hamileliğimde deli gibi normal doğum istiyordum ameliyattan korkuyordum asla diyordum sezeryan için noldu 25. haftada tansiyonum fırladı 22 ye 16 ya acilen sezeryana alındım . o yüzden çok konuşmamak lazım bu konularda benim ağzım yandı hayırlısı demek lazım ayrıca sezeryan yapanda annedir . Normal doğuranda. ona bakacak olursanız benim çocuğum yaşamadı bile ama ben onun annesiyim annelik o bebek rahime düştüğü anda başlar. Doğum yoluyla ilgisi yoktur.

Kuranda gecmesi sart degil arkadaslar cunku kuranda kotu sahisli isimler de gecebiliyor isyan edenlerin iman etmeyenlerin helakini anlatmak icin firavun yezid gibi falan. Sevdiginiz bir isimse koyun bide gobek adi koyarsiniz gobek adiyla seslenilir ahirette denilir. Bide isim insana sirayet edermis mesela nazli koyacaksaniz yanina dengelemek icin dirayetli bisey ekleyin yada yusuf olacaksa imtihani agir olmasin yanina guclu bir isim ekleyin derler unide hocam anlatmisti nacizane

Cnm bi süredir giremiyorum cüz mu veriyosun bende okuyabilirim

Siz Nursel hanıma mı gidiyorsunuz? Ücretini biliyor musunuz? İlgili biri midir?
Bundan önceki doğumumu o yaptı, şimdi antalyada yapicam doğumu, şansım olsa yine ona giderim, gerçekten mükemmel bir insan, çok ilgili ve kesinlikle bilgili, gereksiz detaylarla seni asla boğmaz gerçekten 10 numara bir insan ve eli inanılmaz hafif, çok kanı sıcak bir hanımefendi, geçen yıl muayeneden 90 tl alıyordu sezeryan doğumu 2500 tl ye yaptı bu yıl ücretleri bilmiyorum ama şiddetle tavsiye edebilirim asla pişman olmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…