- 21 Eylül 2012
- 1.143
- 950
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.541
Bende öyleyim ya oglumda daha kuvvetli hissediyorum erkek diye bunda diyorum kız sonra yok yok diyorum erkek sonra gene kız gibi geliyo karısıkBen şuan notrum hicbisey hissetmiyorum hala hamileymis gibide hissetmiyorum goguslerimde sizlamasa hamile değilim sanki Allah hepimizin gönlüne göre versin cnm en önemlisi de sağlıklı hayırlı evlat versin.
Bende bu haftasonu kalp atışını duymak için gidicem.
Allah sabır versin canım
Ayyy 50 kilo mu?? Nasıl yaptın canım lütfen paylaş bizimleben çok fena bir durumdayım. Oğlumu doğurduğum kilodan 10 kilo fazlayım şuan ve hamilelik Doğum çok korkutuyor beni
Kızlar inanmıyorum ya... şu an kocalarınıza çook kızgınımçok şey söylemek geçiyor içimden ama susuyorum. Lütfen siz susmayın. Allah korusun heran yardıma ihtiyacımız olabilir.
Canım Rabbim sana sabırlar ihsan eylesin. Yar ve yardımcın olsun.Bugun ilaç raporu almak için fakülteye gittim gitmişken bi kez daha kalp atışını duyayım dedim malesef tam da bugün durmuş yavrumun kalbi bu 5. Kez oldu allah sizlere sağlıklı sıhhatli bebekler naşıp etsin benim kısmetimde yokmuş. Cevap yazmanıza gerek yok hoşçakalın.
Hatta rica ediyorum moralinizi bozmayın.
İskenderun Gelişim Hastanesinde Esen Çağsar'a gidiyorum canım. Sen?
_meLinDa_ telaş yapma bende sadece keseyi gördüm, henüz kalp atışını duymadım ama biliyorum onun kalbi atıyor, senin bebisininde minik kalbi atıyor, 17 ekim geç değil az kalmış bende 20 ekimde gideceğim, bebeğini sev o seni hissedebiliyor annesi
netten kendi hesaplamama göre 5+5 timson muayenenizde kaç haftalıktı?
benim de geçen pazartesi keseyi gördük, 2 hafta sonra gel dedi aynenSon adet tarihimiz hemen hemen aynı sanırım Ben de daha duymadım kalp atışını 3 gun sonra inşallah Doktor keseyi gördüğü zaman iki hafta sonra gel demişti o iki haftanın dolmasına üç gün var işte Benim için de günler geçmiyor ama bekleyeceğiz
yok canım bende varım henüz bende duymadım 6+1 de gittim kese göründü sadece. yarın gideceğim 7+2 olmuş olacağız inşallah duyarım. senin endişeni çok iyi anlıyorum rabbim sağlıklı hamilelik ve bebek nasip etsin inşallah herkese
Bende bu haftasonu kalp atışını duymak için gidicem.
Allah sabır versin canım
Ayyy 50 kilo mu?? Nasıl yaptın canım lütfen paylaş bizimleben çok fena bir durumdayım. Oğlumu doğurduğum kilodan 10 kilo fazlayım şuan ve hamilelik Doğum çok korkutuyor beni
Kızlar inanmıyorum ya... şu an kocalarınıza çook kızgınımçok şey söylemek geçiyor içimden ama susuyorum. Lütfen siz susmayın. Allah korusun heran yardıma ihtiyacımız olabilir.
Günaydın 1. Cuzude ben alayim ohalde
Hanımlar merhaba. Ben de mayıs annesi olacağım kısmetse. Ama kanamam başladı hafta sonu ve dünden beri arttı. Proluton iğne yaptırdım 1 defa ve endol fitil kullandım dün. Progestan a da başladım. Geceyi rahat geçirdim ama sabah kanama gene başladı. Doktoru aradık bir fitil daha kullanın dedi. Biraz ilgisiz biri açıkcası değiştirmeyi düşünüyorum.hem dua hem adana da doktor önerisi istiyorum
Canım 4 ü alayım bende
Hanımlar merhaba. Ben de mayıs annesi olacağım kısmetse. Ama kanamam başladı hafta sonu ve dünden beri arttı. Proluton iğne yaptırdım 1 defa ve endol fitil kullandım dün. Progestan a da başladım. Geceyi rahat geçirdim ama sabah kanama gene başladı. Doktoru aradık bir fitil daha kullanın dedi. Biraz ilgisiz biri açıkcası değiştirmeyi düşünüyorum.hem dua hem adana da doktor önerisi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?