2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben şuan notrum hicbisey hissetmiyorum hala hamileymis gibide hissetmiyorum goguslerimde sizlamasa hamile değilim sanki Allah hepimizin gönlüne göre versin cnm en önemlisi de sağlıklı hayırlı evlat versin.
Bende öyleyim ya oglumda daha kuvvetli hissediyorum erkek diye bunda diyorum kız sonra yok yok diyorum erkek sonra gene kız gibi geliyo karısık

susmuyorumki ama gitme basariyor

Canım Rabbim sana sabırlar ihsan eylesin. Yar ve yardımcın olsun.

çok duygulandım
panik diğer adım resmen, sonra kendime kızıyorum sadece kendini üzmüyorsun onu da strese sokuyorsun diye
ama her şey çok güzel olacak, hepimiz duyacağız inşallah

benim de geçen pazartesi keseyi gördük, 2 hafta sonra gel dedi aynen
benim bebeğim tüp bebek o sebeple son adet tarihim biraz yanıltıcı oluyor, (18 ağustos normalde adet tarihim)
ama tüp bebek hesaplamasında transfer tarihini girerek hesapladım tahmini doğum böyle çıktı, bakalım ultrasonda belki farklı çıkar gebelik haftası
inşallah hayırlısı ile hepimiz duyalım da bir rahatlayalım

inşallah hayırlısıyla hepimiz duyarız da bi rahatlarız

Hanımlar merhaba. Ben de mayıs annesi olacağım kısmetse. Ama kanamam başladı hafta sonu ve dünden beri arttı. Proluton iğne yaptırdım 1 defa ve endol fitil kullandım dün. Progestan a da başladım. Geceyi rahat geçirdim ama sabah kanama gene başladı. Doktoru aradık bir fitil daha kullanın dedi. Biraz ilgisiz biri açıkcası değiştirmeyi düşünüyorum.hem dua hem adana da doktor önerisi istiyorum

aramıza hoş geldin insallah bebegin sana sımsıkı tutunur. iyice dinlenmeye calis sitres yapma

İnşallah sağlıcakla alırsın bebisi kucağına Ama başka doktora git bence de

Canlar Günaydın
Bu gece rüyamda bir meyve gördüm dalından koparıp koparıp yiyordum Aşermek böyle bir şey mi acep?
İşin tersliği suan o meyveyi bulmak imkansız
Ne yapmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…