- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.601
gobek adi deilde canm kulagina ne solendiyse onunla cagirilacak ahirette :)Kuranda gecmesi sart degil arkadaslar cunku kuranda kotu sahisli isimler de gecebiliyor isyan edenlerin iman etmeyenlerin helakini anlatmak icin firavun yezid gibi falan. Sevdiginiz bir isimse koyun bide gobek adi koyarsiniz gobek adiyla seslenilir ahirette denilir. Bide isim insana sirayet edermis mesela nazli koyacaksaniz yanina dengelemek icin dirayetli bisey ekleyin yada yusuf olacaksa imtihani agir olmasin yanina guclu bir isim ekleyin derler unide hocam anlatmisti nacizane
arkadaslar bi onerim olcak mayisa kadar mayis anneleri olarak cocuklarimiz icin hatim indirelim mi ne dersiniz..
Bence çok boş konular bunlar sezeryan ya da normal doğum sezeryan olan kendi zevkine olmuyor ki ben ilk hamileliğimde deli gibi normal doğum istiyordum ameliyattan korkuyordum asla diyordum sezeryan için noldu 25. haftada tansiyonum fırladı 22 ye 16 ya acilen sezeryana alındım . o yüzden çok konuşmamak lazım bu konularda benim ağzım yandı hayırlısı demek lazım ayrıca sezeryan yapanda annedir . Normal doğuranda. ona bakacak olursanız benim çocuğum yaşamadı bile ama ben onun annesiyim annelik o bebek rahime düştüğü anda başlar. Doğum yoluyla ilgisi yoktur.
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı hamilelikler dilerim gebeliğiniz başlangıcında tansiyonunuz nasıldı öğrene bilirmiyim
bebim 1aydir hic gecmiyorkiCanım bir haftadır benimde baş ağrılarım oluyor
Cocuk 4 gr olsun bunun suyu var kordonu var 11 haftadan sonra bebek idrarini yapiyomus 've yarim litre idrar atiliyomus amniyo sivisina o da kendini yeniliyormusya canım ben anlamadım 4 gr çocuk nasıl idrar torbasını sıkıştırsın aklım almıyor.
Canim bana da bir cuz yazar misin siradaki 9 mu olabilir farketmezEvt cnm. Sen al, eklerim
Gobek adini da kulagina okuyorlar benim var ve okunmus ama kimlikte farkli bir ad yaziyor ikisini de okumuslar dogunca.gobek adi deilde canm kulagina ne solendiyse onunla cagirilacak ahirette :)
Kızlar clexane iğne kendi kendinize mi vuruyorsunuz Ben bugun ilk defa kendim yapmayı denemek zorundayım Püf noktası nedir ve neyi yanlış yapmamam lazım ? Bugüne dek hep hastanede koldan yaptırdım
Sağol canım gitgide kötü oluyor hayırlısı artık.Allah kolaylik versin canim insallah gecer kisa surede
10 5 ti. Canım şimdi düzeldi.Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı hamilelikler dilerim gebeliğiniz başlangıcında tansiyonunuz nasıldı öğrene bilirmiyim
Ben direk rapor alıyorum canım bugün raporluyum diyorum amirime de. Zaten izin vermiyorlar bize rapor da maaşdan kesiliyorhanımlar merhaba bir şey soracağım,
işyerinden kontrollere gitmek için izin aldınız ve muayene olduktan sonra ogün işe geri dönüyor musunuz?
bazen doktor ameliyata falan gidiyor,geçende çok bekledim işim 14:30 gibi bitti ve işe geri çağırdılar işim çok uzak biyerde hastaneden çıkıp işime ulaşmak 3 saat sürüyor ve mesai zaten 18:00 da bitiyor.
işe geri dönmek zorunda mıyız? çünkü işe hastaneden 3 vasıta değiştirip gitmek inanın çok zor oluyor kimilerinde oturamıyorsun bile.
canimBen varım. Olur tabiiki
off üzüldüm yaa Allah herkesin yardımcısı olsun.Sağol canım gitgide kötü oluyor hayırlısı artık.
10 5 ti. Canım şimdi düzeldi.
Ben direk rapor alıyorum canım bugün raporluyum diyorum amirime de. Zaten izin vermiyorlar bize rapor da maaşdan kesiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?