2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
gobek adi deilde canm kulagina ne solendiyse onunla cagirilacak ahirette :)

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı hamilelikler dilerim gebeliğiniz başlangıcında tansiyonunuz nasıldı öğrene bilirmiyim

hanımlar merhaba bir şey soracağım,

işyerinden kontrollere gitmek için izin aldınız ve muayene olduktan sonra ogün işe geri dönüyor musunuz?

bazen doktor ameliyata falan gidiyor,geçende çok bekledim işim 14:30 gibi bitti ve işe geri çağırdılar işim çok uzak biyerde hastaneden çıkıp işime ulaşmak 3 saat sürüyor ve mesai zaten 18:00 da bitiyor.

işe geri dönmek zorunda mıyız? çünkü işe hastaneden 3 vasıta değiştirip gitmek inanın çok zor oluyor kimilerinde oturamıyorsun bile.

basin sag olsun Allah bunu kucana nasip etsin insallah doya doya sevmek nasip olsun saglikli uzun omurlu hayirli evlat olsun aynen Allah anne rahmini bebek yolunu acarken kim sezeryan isterki 7 kat kesilmeyi normal dogumda doguma kadar aci var. sezeryan yarım insan oluyorsn. dogum hakkin 3e iniyor. yata inmek cikmak bile zor oluyor bende kendimi normale cok hazirladim nasip sezeryanmis

ya canım ben anlamadım 4 gr çocuk nasıl idrar torbasını sıkıştırsın aklım almıyor.
Cocuk 4 gr olsun bunun suyu var kordonu var 11 haftadan sonra bebek idrarini yapiyomus 've yarim litre idrar atiliyomus amniyo sivisina o da kendini yeniliyormus

Kızlar clexane iğne kendi kendinize mi vuruyorsunuz Ben bugun ilk defa kendim yapmayı denemek zorundayım Püf noktası nedir ve neyi yanlış yapmamam lazım ? Bugüne dek hep hastanede koldan yaptırdım

Kızlar clexane iğne kendi kendinize mi vuruyorsunuz Ben bugun ilk defa kendim yapmayı denemek zorundayım Püf noktası nedir ve neyi yanlış yapmamam lazım ? Bugüne dek hep hastanede koldan yaptırdım

Gobeginin 3 parmak yan ve alt cevresine yapiyorsun. Kolonya ile siliyorum. Etimi iki parmagimla sıkıştırıyorum. Igneyi dik sekilde yavas yavas enjekte ediyorum. Temiz bir pamukla bastiriyorum biraz. Morarmiyor

Allah kolaylik versin canim insallah gecer kisa surede
Sağol canım gitgide kötü oluyor hayırlısı artık.

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı hamilelikler dilerim gebeliğiniz başlangıcında tansiyonunuz nasıldı öğrene bilirmiyim
10 5 ti. Canım şimdi düzeldi.

Ben direk rapor alıyorum canım bugün raporluyum diyorum amirime de. Zaten izin vermiyorlar bize rapor da maaşdan kesiliyor

Sağol canım gitgide kötü oluyor hayırlısı artık.

10 5 ti. Canım şimdi düzeldi.

Ben direk rapor alıyorum canım bugün raporluyum diyorum amirime de. Zaten izin vermiyorlar bize rapor da maaşdan kesiliyor
off üzüldüm yaa Allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…