2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bence bu suyla alakalı ya . Bursadayken çamaşırlarımız yumuşacık olurdu . Van’a atandım gittim ozamanda yumuşak oluyordu . İstanbuldayım şimdi ne koyarsam yumuşak olmuyor ya sadece bingo soft kuzumun kokusu olanı kullanıyorum çok güzel kokuyor yumuşak olmuyor ama

Kızımın kaşları soyuluyor bu konak mı oluyor bu ? Kendi kndine gecer mi ne sürülür
Benim kızın da soyuluyor konak gibi bişi de var pul pul dökülüyor anlı, kaşları kulakları da soyuluyor.. Kendi sütümü sürdüm 20 dk bekleyim ılık suyla silcem, sık sık bunu yapıcam nette bi yerde okudum bakalım fayda edicek mi

Yaptım dediklerini ebe yap demişti yok olmuyor.. Gözünü açsa da emmiyor geri kapatıyor... Sadece gece böyle.. Canını acıtıyorum keyfini bozuyorum yavrumun die çok üzülüyorum. Gündüz araba yolculuğu yaparsak da uyandırmak zor oluyor..

Kızımın kaşları soyuluyor bu konak mı oluyor bu ? Kendi kndine gecer mi ne sürülür
Canm büyüdüğü için derisi soyulurmuş, kızımın kaşları yoğun pul puldu, sütümü sürdüm ılık suyla sildim daha ilk seferde Fayda etti baya bakalım devam edicem.. Geçmese de rahatlatır tahminimce..

Herr şeye yetişmeye çalışıyorum ama hiçbirşeye yetişemiyorum
Benim çocuklarım büyük olmasına rağmen delirtiyorlar sevmek istiyorlar çocuk oh diyo aç bu anne aç bu anne diyip veriyorlar elime çok şükür okul stresi bitti birde sınav haftasında doğum yaptım sıyırcam sandım ramazan bitince inşallah daha düzenli oluruz şimdi sahurdu iftardı yoruluyoruz ama inanın şu emekleme faslına gelince bidaha başlıcaz ağlamaya

Kızlar bebeğin kilo alımını nasıl hesaplıyorsunuz.benim oğlum 4kg doğdu ertesi gün tartıldığında 3.800 düşmüştü.şimdi ben kilo alımını 3.800 hesaplayacağım dimi sofiarya sen bilirsin hangi kiloyu baz alacam

Kızlar bişey sorucam bebek arabası almamıştım daha doğrusu vardı eski model ama çok ağır istemiyorum onu kullanmayı yeni alıcam şu yeni çıkanlardan alan arkadaşlar vardı hangi marka aldınız bilgi verirmisiniz

Belki de dediğin gibi aylardandır. Bi koklayayım onu

ABC kullanıyorum ben bebek için sormuyosun dimi

Yok canım bebek için değil kendimiz için. Bebek için etimatik kullanıyorum.

Teşekkürler canım o zaman sudan. Fazla klorlu olduğu için mi acaba. Havlular zımpara gibi yüzümü silerken korkuyorum.

3800den hesabı yapicaksin diye biliyorum doğduklarında su şişliği oluyo o verdikleri kiloda o şişlik

ABC o zaman kokusuzda yumusakligida çok iyi bence

Iki çocuklu anneler nasıl yapiorsunuz herşeyi merak ediyorum ben çok yıprandım sinirlerim çok bozuk artik

Herşeyi yapmıyorum canım abartmayalım ama yaptığım herşey yarim
Mesela şimdi ikisinin de altı kirli aynı anda ıkınmaya başladılar. Bende hangisinin altını ilk önce alsam diye düşünüyorum.

Şimdi bebek var diye hiç goturmemesi lazım. Kalmali gidecekseniz bencede gitmeyin. Daha çok küçük çünkü bebeklerimiz.
Kendisi gidecekmiş ama bana gel demedi bende yengenle karşılaşmak istemiyorum dedim. Gelirsin demedi. İnşallah demez bayram geldiğinde de.

İnşallah sende gitmezsin i zaman cnm en son kavga edip geldin köyden. Bidaha da gitmedim .bir sene kesin olmuştur. Eşimden hiç gel demedi. Beni düşündüğünden değil ben yokken daha rahat ediyor ben rahat bırakmıyorum orda gel eve fln diyerek çünkü. O yüzden zorlamiyor. Doktor öyle demiyor de çık işin içinden cnm. Tabi ben şimdi kolay konuşuyorum da senin için zordur tabi. Çok bilene laf anlatmak cahile anlatmaktan daha zor. En azından cahil birşey bilmiyor da anlatiyosun dinliyor.

ben Kraft mist travel sistem aldım. Nasıl hafif bı görsen. İndirimde e bebekte 928 e aldım. Katlanmasi açması kolay. Katlayinca sırf cantasindan az büyük oluyor. Baya kuculuyor. Tek olumsuz yanı çift yönlü dgl.

Kızlar alakasız ama bebek resimlerini emojili falan yapan bir program var. Her ay için 1.month 3. Month falan yazan . Onun adını bilen var mı ?

Ya kixlar dunden beri emmiyor benim kiz sadece 5dk memede .
Devamli uyuyor.
tgb34 canim bu cay mi yaoti uyuymasini.
.5d memeyle duruyor.buarada gazi vs cikardi. Belki oyuzdenmi yada pamukcugu mu anlayamiyor.
Yok kız rahatlamis yavrum gaz çıkınca bizimki öyle uyumuyor çay yapsa bizimki de uyur.

Sabah birbsuru kaka yaptikZ rahatlariz dedik rahatligimiz yaklasik 1 saat sürdü. Anneyi emince gene basladi huysuzkugu ve gaz sancisi ikinmalari
Cnm senin sütün önemli zaten o yüzden sen üç öğün ek birşey iccen başka yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…