- 23 Ekim 2017
- 336
- 190
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.541
Bence bu suyla alakalı ya . Bursadayken çamaşırlarımız yumuşacık olurdu . Van’a atandım gittim ozamanda yumuşak oluyordu . İstanbuldayım şimdi ne koyarsam yumuşak olmuyor ya sadece bingo soft kuzumun kokusu olanı kullanıyorum çok güzel kokuyor yumuşak olmuyor amaKızlar alakasız olacak ama yumuşatıcı ne kullanıyorsunuz. Eşim çamaşırlar sert diyerek takti evet biraz sert geliyor bana da. Yumuşak olmayacaksa niye kullanıyoruz diyo offf bilemedim ne alsam yumuşak olur. Kullanıp memnun kaldığınız var mi
Benim kızın da soyuluyor konak gibi bişi de var pul pul dökülüyor anlı, kaşları kulakları da soyuluyor.. Kendi sütümü sürdüm 20 dk bekleyim ılık suyla silcem, sık sık bunu yapıcam nette bi yerde okudum bakalım fayda edicek miKızımın kaşları soyuluyor bu konak mı oluyor bu ? Kendi kndine gecer mi ne sürülür
Yaptım dediklerini ebe yap demişti yok olmuyor.. Gözünü açsa da emmiyor geri kapatıyor... Sadece gece böyle.. Canını acıtıyorum keyfini bozuyorum yavrumun die çok üzülüyorum. Gündüz araba yolculuğu yaparsak da uyandırmak zor oluyor..Canim kuruuzum vs ye .
Bendevoyleyim kilo yapmasin diye biraktim demir ilacini ama et tir kuuzumdr yiyorum yine okuz gb olcam ya simdi yazinca farkettim
Baby fics free diye bi program yukledim ama henuz foto cekemedim iyi mi diye yorum yapamiyorum
Bizde banyo sonrasi usutmusuz cocugu hic uyumadi o sebeple sizinkide mi oyle oldu acaba daha beter gaz olustu cunku
Memnun kalirsan tekrar yaz bize canim
Bende iki cocuklu olarak hic umdugum gb gitmiyor oglumla hunili geziyoruz evde bile
Bukadar zorlugun ustesinden geliyorum cok gucluyuz biz insallah cocuklarimizda guclu olurlar
Canim poposunu ac sil uyanir .
Birde topuga vurma olayini yap cok zor ama onun iyigi icin .
Ben gecen gun uyanmamisti diye kremledip soyup tum vucudunu oylede uyanir
Canm büyüdüğü için derisi soyulurmuş, kızımın kaşları yoğun pul puldu, sütümü sürdüm ılık suyla sildim daha ilk seferde Fayda etti baya bakalım devam edicem.. Geçmese de rahatlatır tahminimce..Kızımın kaşları soyuluyor bu konak mı oluyor bu ? Kendi kndine gecer mi ne sürülür
Herr şeye yetişmeye çalışıyorum ama hiçbirşeye yetişemiyorumIki çocuklu anneler nasıl yapiorsunuz herşeyi merak ediyorum ben çok yıprandım sinirlerim çok bozuk artik
Benim şansım KV oğlum sabah kalkıyor gidiyo kahvaltıya gece yatmaya geliyo eve yoksa KV olmasa zor olurdu benim için eşim sahurda iftarda da ordaIki çocuklu anneler nasıl yapiorsunuz herşeyi merak ediyorum ben çok yıprandım sinirlerim çok bozuk artik
Benim çocuklarım büyük olmasına rağmen delirtiyorlar sevmek istiyorlar çocuk oh diyo aç bu anne aç bu anne diyip veriyorlar elime çok şükür okul stresi bitti birde sınav haftasında doğum yaptım sıyırcam sandım ramazan bitince inşallah daha düzenli oluruz şimdi sahurdu iftardı yoruluyoruz ama inanın şu emekleme faslına gelince bidaha başlıcaz ağlamayaHerr şeye yetişmeye çalışıyorum ama hiçbirşeye yetişemiyorum
Canım acaba sularinizdan mı? Ben hiç yumusatici kullanmıyorum. Yumusacik camasirlarim. Ama bim in bulut diye yumuşatıcısi var inanılmaz güzel kokuyor mavisi. Yumusacik da oluyor kv kullanıyordu ben de deneyeceğim kokusu için. Eğer kalici koku rahatsiz etmezse deneyebilirsin
ABC kullanıyorum ben bebek için sormuyosun dimi
Bence bu suyla alakalı ya . Bursadayken çamaşırlarımız yumuşacık olurdu . Van’a atandım gittim ozamanda yumuşak oluyordu . İstanbuldayım şimdi ne koyarsam yumuşak olmuyor ya sadece bingo soft kuzumun kokusu olanı kullanıyorum çok güzel kokuyor yumuşak olmuyor ama
3800den hesabı yapicaksin diye biliyorum doğduklarında su şişliği oluyo o verdikleri kiloda o şişlikKızlar bebeğin kilo alımını nasıl hesaplıyorsunuz.benim oğlum 4kg doğdu ertesi gün tartıldığında 3.800 düşmüştü.şimdi ben kilo alımını 3.800 hesaplayacağım dimisofiarya sen bilirsin hangi kiloyu baz alacam
ABC o zaman kokusuzda yumusakligida çok iyi benceBelki de dediğin gibi aylardandır. Bi koklayayım onu
Yok canım bebek için değil kendimiz için. Bebek için etimatik kullanıyorum.
Teşekkürler canım o zaman sudan. Fazla klorlu olduğu için mi acaba. Havlular zımpara gibi yüzümü silerken korkuyorum.
Iki çocuklu anneler nasıl yapiorsunuz herşeyi merak ediyorum ben çok yıprandım sinirlerim çok bozuk artik
Kendisi gidecekmiş ama bana gel demedi bende yengenle karşılaşmak istemiyorum dedim. Gelirsin demedi. İnşallah demez bayram geldiğinde de.Şimdi bebek var diye hiç goturmemesi lazım. Kalmali gidecekseniz bencede gitmeyin. Daha çok küçük çünkü bebeklerimiz.
İnşallah sende gitmezsin i zaman cnmBayramda eşimde köydeki akrabaları gezelim die tutturdu.. Kızım sarılık zorla uyandırıp emziriyorum eğer 2 saatten fazla uyursa.. Ama kvler ne güzel uyuyor bırak uyusun diyorlar anlamıyorlar.. Çok emdiği zamanda yetmedi mi emzirme artk sevelim muhabbeti yapıyorlar.. Naparım köyde perişan olurum. Milletin gönlünü edicem die evladım aç kalır rahat emziremem.. Bi sevdirmiyor emzirip duruyor diyorlar zaten poooofff.. Ben de kara kara düşünüyorum istemiyorum
ben Kraft mist travel sistem aldım. Nasıl hafif bı görsen. İndirimde e bebekte 928 e aldım. Katlanmasi açması kolay. Katlayinca sırf cantasindan az büyük oluyor. Baya kuculuyor. Tek olumsuz yanı çift yönlü dgl.Kızlar bişey sorucam bebek arabası almamıştım daha doğrusu vardı eski model ama çok ağır istemiyorum onu kullanmayı yeni alıcam şu yeni çıkanlardan alan arkadaşlar vardı hangi marka aldınız bilgi verirmisiniz
Yok kız rahatlamis yavrum gaz çıkınca bizimki öyle uyumuyor çay yapsa bizimki de uyur.Ya kixlar dunden beri emmiyor benim kiz sadece 5dk memede .
Devamli uyuyor.
tgb34 canim bu cay mi yaoti uyuymasini.
.5d memeyle duruyor.buarada gazi vs cikardi. Belki oyuzdenmi yada pamukcugu mu anlayamiyor.
Cnm senin sütün önemli zaten o yüzden sen üç öğün ek birşey iccen başka yolu yok.Sabah birbsuru kaka yaptikZ rahatlariz dedik rahatligimiz yaklasik 1 saat sürdü. Anneyi emince gene basladi huysuzkugu ve gaz sancisi ikinmalari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?