2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım travel alma benden tavsiye. Baston al daha kullanışlı. Travel fiyatına çok hafif çok güzel bastonlar var

Bizim 40’ımız çıkmış oluyor zaten herkes 40 uçurmaya bekleriz demeye başladı. Mecbur gideceğiz.
Pazartesi sünnet olacak bir ihtimal sünentli henüz iyileşmedi vs diyip çok elletmem ve hemen döneriz diye düşünüyorum.

bu cocugu sevelim diyenlere sinir oluyorum. el kadar seyi ne hirpaliyorsunuz. bu kucaga bi omza bi bacaklarina yatiriyorlar sonra annesi bu kustu. kusar tabi midesini sallaya sallaya agzina getiriyorsunuz. diyemiyorum tabi bunu, esirgiyor demesinler die. ama sinirimden ben deliriyorum

Ben de biogai veriyorum ama pek de faydası yok gibi.. acaba biz bunları tam günü gelmeden doğurduk diye mi böyle oldu diyeceğim ama senin suyun gelmişti gitmiştin dimi? Bir de sanırım bizimki ekstradan 8.hafta büyüme atağında, hiç bir yere gitmiyor, sürekli memeler açık ve kucağımda.. olsun dursun kucağımda ama orda da bagırıyor, sürekli emince kusuyor ona da sinirleniyor.. gazını çıkartmıyor, mideden bağırsana iniyor gaz haliyle, sonra kriz ( ne yapıcam bilemedim

Kizlar bebisinizin karni tok, alti temiz, uykusunu almış ve gazı da yoksa nasıl oyaliyorsunuz ? Ben en fazla yarim saat oyalayabiliyorum. Sonra zir zir basliyor. Ben de susturmak icin yine meme veriyorum
benm durumum da ayni. ne yapmam lazim bilemiyorum, konusuyorum ama 2 dkka oyalaniyor sadece. sonra yine aglama basliyor. ben ne oyalayabiliyorum ne de uyutabiliyorum bunu. meme olmasa bitmistim coktan

Arkadaşlar buzdolabının 4 derece olan kısımda süt vardı yanıma aldım 11:30 gibi ısıtma falan yapmadım şimdi saat 14:38 bozulmuş mudur fikri olan var mı?

EvBoregi kolik olacaksa kaçış yok oğlum tam gününde doğdu sat a göre kolikti. Kızım 39+3 de doğdu bakalım bugün 20 günlük olduk 2 gün sonra belli olur zaten gece ortalığı yıkıyor birde kolik olursa vay halime gerçi karni çok gergin ve gaz çıkaramıyor belli ama bir umut değildir diyerek 3 hafta geçmesini bekliyorum
Ikisi de kendi istedikleri zaman doğdular ve kendi sancıma suni sanci almadım. Olacağı varsa oluyor
Çay icin de gemini nin çayından bahsediyorlar. Kimyon anason rezene keten ve lavanta sende biliyorsun aslında

Yaa ben de neden böyle oldu diye kendimi suçluyorum hep, kesin bir hata bulmaya çalışıyorum ama demek ki olacağı varsa oluyor.. inşallah olmaz canım, zaten oğlunda uğraşmışsın, fıstıgımız bari ağrı sancı çekmesin.. keşke hiç bir bebek kolik olmasa, hiç bir yerleri ağrımasa.. ben marketten alınacak bi şeyse gidiyim alayım dicektim, benimki inat etti o karışımdan yaptırmıyor, çarşı pazar uzak bize ben kendim de gidemiyorum. Bugün ısrar edeyim bari biraz bebek de ben de rahatlarız.

Gündüz ev işleri için sling alayım diyorum, malum tuvalete bile ‭gidemiyorum . Onunla takayım bebegi göğsüme takılayım gün boyu.. en azından yemek bulaşık hakederim. Var mı kullanan kızlar? Tavsiye edilen bi marka ya da dikkat edilecek bi şey var mı ?

Bu arada geçen kaynanam geldi, parfümü sıkmış da sıkmış üstüne, bir de bebegi kucaklamaz mı Hem de böyle adi parfümlerden.. bebegin üstüne sindi koku ..bizimki de ona gidince sustu kaldı, ver yatırayım diyorum vermiyor, nazar var bunda okuyorum diyor. Sonra durdu duramadı bu çocuk doymuyor dedi dedim nasıl doymuyor sürekli memede ve kusuyor artık tokluktan.. az önce su verdim içti, aç olsa içmezdi dedi. Sen buna arada su ver mama ver aç kalmasın, o yüzden ağlıyor dedi. Ver ben ona içerde meme vereyim dedim aldım kucağından, doktor mama vermeyin gayet gelişimi iyi diyor dedim. Doktor ne bilsin kaç çocuğu varmış dedi tam bir gerizekalısın demek istedim ama diyemedim. Eşim de tutturmuş annemi getireyim diye, annemin gittiğini biliyor bir kere bile n’aptınız diye aramadı, çok sinir oluyorum çok

Çok güzelmiş ama ben bulamadım app storeda yok mu acaba ki

Arkadaşlar bebeklerinize kısa kollu giydiriyormusunuz. Ben giydirmek istiyorum üşür mü diyede korkuyorum. Çıtçıtlı aklet ve üstüne uzun kollu üst ve alt giydiriyorum havalar sıcak. Siz nasıl giydiriyorsunuz

Evi temizleyen görümce değil mi o :) gönder bana oğlanı pışpışlasın ben çişimi yapayım
Evet o
İyiki kendileri 3-5 cocuk büyütmüş tabi doktorlar ne bikecek cocugu olan bilir

Kızlar meraba biz bu boğaza kaçmadan dolayı gittik dr normal dedi
dik yatır
3 saate bir emzir sık sık emzirme
Emdikten sonra 15 dk dik tut
Dedi
Göbeği cok şiş gibiydi biz ona kurbaga gobegi diyoruz yenidoğanda olur o da normal dedi
Kalça testi güzel cikti aşımızı da olduk
Bidaki ay aşı ve göz muanemiz var

Aglayan bebeyi emzirmeden nasil susturacakmisiz onu da soyleseydi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…