2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de öyle giydiriyorum canım, bir de akşamları penye yelek giydiriyorum

Ben sordum bugün ebeye sen askılı ise ona kisa kol sen kisa kol ise ona uzun kol dedi
Tek askılı giydirsek havalar iyi dedim de daha erken dedi dışarda belki kisa kol ve şort dedi. Askiliya Temmuz gibi dedi bize

Ona yorum yok emzirme yapma etme diyolar ama.....
Benimki de bi tek meme de sakinleşiyor.
Az emip uyuyo dedimo ona yetiyodur dedi
Zorda kalınca yine emzircem bu konuda dinlemiycem
1 Kg ve4 cm uzamış
Masallah kuzuya. Beninkinde oyle . Memede sakinlesiyor. Hele gaz sancisi oldu mu memeden inmiyor. Emdikce gazlaniyor gazlandikca emiyor

Bende böyle giydiriyorum canım üşür gibi geliyo banada

selam kızlar, dün kaka yapamıyor ve gazı çok oluyor diye doktora gittik. 5. günden önce kabız demiyoruz, şimdi ilaç veremem dedi. gaz için de 2,5-3 saatte bir emzir ve tek göğsünü ver gazını çıkar sonra diğer göğsünü ver tekrar gazını çıkart dedi.masaj ve sıcak havlu önerdi. çok sık emzirirnce sürekli gaz yutar ve çıkaramadıkça gaz birikir, az emer az uyur ve sürekli memede olur dedi. yüz üstü yatırdı iki ovdu sırtını bizimki gazı çıkardı. doktorda kuzu gibiydi evdeki çakiliğinden eser yoktu 3680 gr doğmuş 5. gün 3450 ye düşmüştü, 24. günde 4300 olmuş. günde bir 60 ml mama veriyordum, kilo artışı güzel verme dedi. mama verirken su da verilir mi diye sordum, sütten alır suyu vermene gerek yok dedi.tabi bunları yapabilmek mesele.

Ben travel sistemlerden almıştım çok pişman oldum kullanmadan daha . Çok büyük bende yokuşta oturuyorum . Şansıma onu bi arkadaşıma daha ucuza sattım şı travel bastondan aldım kullandım da çok memnunum . Sadece tekerleri küçük olduğu için braz fzla sarsılıyor ama Bebek büyüyünce baston olarak kullanabiliyosun . Küçüklen de oto koltuğu sayesinde sana bakıyor . Bu arada oto koltuklu hali biraz ağır ama travellere göre çok daha iyi . Chicco liteway duo plus araba resimleri bu bi bak istersen youtubedan açılıp kapanması da kolay

Benim şansım KV oğlum sabah kalkıyor gidiyo kahvaltıya gece yatmaya geliyo eve yoksa KV olmasa zor olurdu benim için eşim sahurda iftarda da orda
Bizim kv bi yıkayama gelip hemen gidiyo oğlumu biraz dışarı çıkarıp getiriyorum kızı bırakıp iste bi o ise yariyo 40 bekliyo çıksın hemen tatile gidicem diyo 35 günlükken arefe günü çıkaracak 40 onlar erken cikariyolarmis biraz gidecekmiş kardeşlerim var üni de onların sınavı bitiyormuş geliriz diyolar ama yengemde doğum yapacak 15 günü falan kaldı bakalım nasıl olacak zaten bu saate kadar gelmeyen yardımı artk istemiyorum kızım 40 çıksa ikisini de alır çıkarım dışarı en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…