- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.581
Ben de öyle giydiriyorum canım, bir de akşamları penye yelek giydiriyorumArkadaşlar bebeklerinize kısa kollu giydiriyormusunuz. Ben giydirmek istiyorum üşür mü diyede korkuyorum. Çıtçıtlı aklet ve üstüne uzun kollu üst ve alt giydiriyorum havalar sıcak. Siz nasıl giydiriyorsunuz
Sorma deli ediyor beni, 6 tane büyürmüş kim bilir nasıl büyütmüş hepsi saplantılıEvet o
İyiki kendileri 3-5 cocuk büyütmüş tabi doktorlar ne bikecek cocugu olan bilir
Söylesen sen suçlu olursunSorma deli ediyor beni, 6 tane büyürmüş kim bilir nasıl büyütmüş hepsi saplantılı
Ben sordum bugün ebeye sen askılı ise ona kisa kol sen kisa kol ise ona uzun kol dediArkadaşlar bebeklerinize kısa kollu giydiriyormusunuz. Ben giydirmek istiyorum üşür mü diyede korkuyorum. Çıtçıtlı aklet ve üstüne uzun kollu üst ve alt giydiriyorum havalar sıcak. Siz nasıl giydiriyorsunuz
Ona yorum yok emzirme yapma etme diyolar ama.....Aglayan bebeyi emzirmeden nasil susturacakmisiz onu da soyleseydi :/
Olsa gün icinde kesin vurur o gaz ona insallah yoktur gece de rahat eder annesi maşallah deKizlar bu gece oğlum bana çektirecek gibi hissediyorum. Bütün gün hic gaz yapmadi. Ya gazi yok ya da geceyi bekliyor çıldırmak icin. İnsallah gazi yoktur
Masallah kuzuya. Beninkinde oyle . Memede sakinlesiyor. Hele gaz sancisi oldu mu memeden inmiyor. Emdikce gazlaniyor gazlandikca emiyorOna yorum yok emzirme yapma etme diyolar ama.....
Benimki de bi tek meme de sakinleşiyor.
Az emip uyuyo dedimo ona yetiyodur dedi
Zorda kalınca yine emzircem bu konuda dinlemiycem
1 Kg ve4 cm uzamış
İnsallah yaa. Bugun gunduz de cok uyudu insallah gece de uyurOlsa gün icinde kesin vurur o gaz ona insallah yoktur gece de rahat eder annesi maşallah de
Bende böyle giydiriyorum canım üşür gibi geliyo banadaArkadaşlar bebeklerinize kısa kollu giydiriyormusunuz. Ben giydirmek istiyorum üşür mü diyede korkuyorum. Çıtçıtlı aklet ve üstüne uzun kollu üst ve alt giydiriyorum havalar sıcak. Siz nasıl giydiriyorsunuz
Bnde deneyeyim o zamn dün başladıCanm büyüdüğü için derisi soyulurmuş, kızımın kaşları yoğun pul puldu, sütümü sürdüm ılık suyla sildim daha ilk seferde Fayda etti baya bakalım devam edicem.. Geçmese de rahatlatır tahminimce..
maşallah, böyle bakınca ne kadar tatlılar, sakinler
Ben travel sistemlerden almıştım çok pişman oldum kullanmadan daha . Çok büyük bende yokuşta oturuyorum . Şansıma onu bi arkadaşıma daha ucuza sattım şı travel bastondan aldım kullandım da çok memnunum . Sadece tekerleri küçük olduğu için braz fzla sarsılıyor ama Bebek büyüyünce baston olarak kullanabiliyosun . Küçüklen de oto koltuğu sayesinde sana bakıyor . Bu arada oto koltuklu hali biraz ağır ama travellere göre çok daha iyi . Chicco liteway duo plus araba resimleri bu bi bak istersen youtubedan açılıp kapanması da kolayKızlar bişey sorucam bebek arabası almamıştım daha doğrusu vardı eski model ama çok ağır istemiyorum onu kullanmayı yeni alıcam şu yeni çıkanlardan alan arkadaşlar vardı hangi marka aldınız bilgi verirmisiniz
Herr şeye yetişmeye çalışıyorum ama hiçbirşeye yetişemiyorum[/QUOTE bende yetişmeyen yoruldum güçlü durmaktan güçlü olmaktan yardım istemiyorum diye kimseden herşeye yetişmeye çalışmaktan dikişlerim patlicak artik bi ay oldu daha gündüzleri 10 dk uzanamadım oglumdada böyleydi yine kimse yardıma gelmezdi çünkü herşeyi yapıorum yapmasamda gelmezlerdi bence
Şuan sakin tv ye bakıyor müzik çalıyormaşallah, böyle bakınca ne kadar tatlılar, sakinler
Ayy ben böyle soyumca basliyo hapsurmaya kız seninki ateşli :)) eldivende takma kuzuya artık tırnakları kes gitsin
Söylemesen de suçlu oluyorsun. Bir kere senin adın gelin ne yapsan suçlusunSöylesen sen suçlu olursun
Bizim kv bi yıkayama gelip hemen gidiyo oğlumu biraz dışarı çıkarıp getiriyorum kızı bırakıp iste bi o ise yariyo 40 bekliyo çıksın hemen tatile gidicem diyo 35 günlükken arefe günü çıkaracak 40 onlar erken cikariyolarmis biraz gidecekmiş kardeşlerim var üni de onların sınavı bitiyormuş geliriz diyolar ama yengemde doğum yapacak 15 günü falan kaldı bakalım nasıl olacak zaten bu saate kadar gelmeyen yardımı artk istemiyorum kızım 40 çıksa ikisini de alır çıkarım dışarı en azındanBenim şansım KV oğlum sabah kalkıyor gidiyo kahvaltıya gece yatmaya geliyo eve yoksa KV olmasa zor olurdu benim için eşim sahurda iftarda da orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?