- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.501
Tamam canimBanada yazsana canım neden olurmuş
Ya iste uyumazdi soktayim korktum noluyo diye .Benimki de iyice uhuttu gunduz uykusunu
Evde hrpsi var deneyim bari. Kendimiz iciyoruz di mi? Bu arada bende kinyildiz anason. Tum mu atiyim caya dövüp mu koyumYa iste uyumazdi soktayim korktum noluyo diye .
Bu cay yapiyosa kullanin bacilar
Benim sürekli değil ama ara ara yeşil kaka oluyor bnce yediklerimizdenKızlar yeşil kaka neden olur. 2 gündür oğlum yeşil kaka yapıyor. Üşüttüğü sanmıyorum havalar çok sıcak ve halen daha temkinli giydiriyorum yediklerimdenmi acaba ya.
Aaa enimde kabak gbi açık . Ne zamn düzelcek diyodum acaba adet olunca mı düzelcek kiKızlar göbek deliğim hamilelikten kalma kabak gibi açıktı hala. Adet olunca ufacık kalmış çok şaşırdım şimdi gördüm
Benim ağzım hiç susmuyor valla cabım . Oda oda geziyorum onla odaları topluyorum farkllık oluyor . Bi de mük açık hep alıştı tv den müzik dinliyor tv ye bakıyorKizlar bebisinizin karni tok, alti temiz, uykusunu almış ve gazı da yoksa nasıl oyaliyorsunuz ? Ben en fazla yarim saat oyalayabiliyorum. Sonra zir zir basliyor. Ben de susturmak icin yine meme veriyorum
canım kesinlikle doymustur..o kadar emmenin üstüne hemde..aynı hatayı ben başlarda yaptım o mememiBizim velet 21.30 dan beri emiyor. Çok az molalar oldu. Krizleri de başladı tabi. Hal kalmadı meme uçlarındaağlayıp haykırıp tutup çekiyor.
Dayanamadım mama yaptım uyur belki dedim alınca. 60 cc.
Hiç emmemiş gibi bitirdi bikaç dakikada. Sonuç sonrasında yine başladı ağlamalar ve şu an memedebenim de resmen kanım çekiliyor gibi. Zor dayanıyorum
60 cc az mı ki? Doymuyor mu bu çocuk?
canım doktora danışılmali bu durumda her bebeğin durumu farklı..şekersiz olduğu için anne sütündeki şeker ile dengelemek için verdi..mama verdiğim günle vermediğim gün arasında tek fark kakası. Kaka biraz katılaşiyor..üzerinde de ishal olan bebekler için yazıyor..kabızlık problemi olan bebekler için nasıl fayda sağlar orasını bilemem..ama damlaydi. Mamaydi derken bir tık daha iyi kuzucumCanım laktozsuz mama daha mı az gaz yapiyormus
yesil kaka fazla beslenmekten oluyormus canim, cok mu emiyorKızlar yeşil kaka neden olur. 2 gündür oğlum yeşil kaka yapıyor. Üşüttüğü sanmıyorum havalar çok sıcak ve halen daha temkinli giydiriyorum yediklerimdenmi acaba ya.
Yaparken de içmediği kalır ben 60 yapayım da dedim ama bitirdi dana.Çocuktan çocuğa değişiyor canim. Benimki 80cc içiyor mesela emdiği zaman da en az 60 içiyordu ve hiç kusmuyor maşallah fazla gelmiyor bizimkine az da değil 60cc doyuyordur
Aynen canım kolik Zaten. Deli gibi uykusu da vardı ondan saldırıyor memeye. Ama genelde o durumlarda çok yavaş çeker dinlene dinlene.Canım çok gazı var herhalde. Hastanede gazı olduğu zamanlar kendini rahatlatmak için sürekli emmek ister demişti bebek hemşiresi. Gaz masajının denedin mi arkadaşlar yaptılar ama ben beceremedim. Yapmadiysan bir dene istersen belki rahatlar kuzum
Bizimki de bikaç gündür daha iyiydi ama dün gece akşam coştu. Evde de yalnızdım. Ne kol ne bacak kaldı. Dikiş yerlerim acıyor valla.canım kesinlikle doymustur..o kadar emmenin üstüne hemde..aynı hatayı ben başlarda yaptım o mememi
çekiştire çekiştire saatlerce emdikten sonra..kesin süt az ondan diyip üstüne mama verdim..sonuç daha fazla gaz hazmedememe.ilk 5_6 dakikada bebekler gögüsü bosaltiyormus..en fazla 15 dk sürüyor bizim..gaz gelince çekiştiremeye basliyor zaten..ağzından memeyi alıp gazını çıkarıp öyle devam ediyorum..uyanıkken 2 saatten önce emzirmiyorum..duyduğuna kanaat getirdiysem tabi bir önceki emmede. Ve o süreçte iki tane haşat durumda memişlerim var hala düzelmediler..ben ise kızımın dilini biraz daha çözmeye basladimcanım doktora danışılmali bu durumda her bebeğin durumu farklı..şekersiz olduğu için anne sütündeki şeker ile dengelemek için verdi..mama verdiğim günle vermediğim gün arasında tek fark kakası. Kaka biraz katılaşiyor..üzerinde de ishal olan bebekler için yazıyor..kabızlık problemi olan bebekler için nasıl fayda sağlar orasını bilemem..ama damlaydi. Mamaydi derken bir tık daha iyi kuzucum
Yok canım allah korusun üzerini soy bakalım yada hava sıcaksa banyo yaptırYani tamam dogru ama 5 dk ya emiyor ya emmiyor.korktum memeyi birakacak diye
Evet kendimiz iciyoruz .Evde hrpsi var deneyim bari. Kendimiz iciyoruz di mi? Bu arada bende kinyildiz anason. Tum mu atiyim caya dövüp mu koyum
Canim o programin adi ne reklammi senmi koydun anlamadim
Insallah sizlerinki de düzelir kuzum valla çok sevindim benAaa enimde kabak gbi açık . Ne zamn düzelcek diyodum acaba adet olunca mı düzelcek ki
Cok guzelmis bende guzel bi program bulamadim bi bakiyimYok canım reklam değil kullandığım program bebek bakımı adi. Doğduğundan beri kullanıyorum.Malum iki bebiş olunca ne zaman emzirdim ne zaman uyudu ay bezini çok oldumu değiştireli sorunsallari çok oluyor. Biraz ortadan kalktı bebek bakımı diye geçiyor ama store daki görüntüsü bu canım
Eki Görüntüle 2154753
Cok guzelmis bende guzel bi program bulamadim bi bakiyim
Canım acaba sularinizdan mı? Ben hiç yumusatici kullanmıyorum. Yumusacik camasirlarim. Ama bim in bulut diye yumuşatıcısi var inanılmaz güzel kokuyor mavisi. Yumusacik da oluyor kv kullanıyordu ben de deneyeceğim kokusu için. Eğer kalici koku rahatsiz etmezse deneyebilirsinKızlar alakasız olacak ama yumuşatıcı ne kullanıyorsunuz. Eşim çamaşırlar sert diyerek takti evet biraz sert geliyor bana da. Yumuşak olmayacaksa niye kullanıyoruz diyo offf bilemedim ne alsam yumuşak olur. Kullanıp memnun kaldığınız var mi
Ay evet çok emiyor çişe kakaya bez yetiştiremiyorum. Saat başı emiyor mememi dün emdi bitirdi yine eme eme getiriyor sütü ondanmı acaba hiç duymamıştımbir de
yesil kaka fazla beslenmekten oluyormus canim, cok mu emiyor
ABC kullanıyorum ben bebek için sormuyosun dimiKızlar alakasız olacak ama yumuşatıcı ne kullanıyorsunuz. Eşim çamaşırlar sert diyerek takti evet biraz sert geliyor bana da. Yumuşak olmayacaksa niye kullanıyoruz diyo offf bilemedim ne alsam yumuşak olur. Kullanıp memnun kaldığınız var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?