2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bebisinizin karni tok, alti temiz, uykusunu almış ve gazı da yoksa nasıl oyaliyorsunuz ? Ben en fazla yarim saat oyalayabiliyorum. Sonra zir zir basliyor. Ben de susturmak icin yine meme veriyorum

Kizlar bebisinizin karni tok, alti temiz, uykusunu almış ve gazı da yoksa nasıl oyaliyorsunuz ? Ben en fazla yarim saat oyalayabiliyorum. Sonra zir zir basliyor. Ben de susturmak icin yine meme veriyorum
Benim ağzım hiç susmuyor valla cabım . Oda oda geziyorum onla odaları topluyorum farkllık oluyor . Bi de mük açık hep alıştı tv den müzik dinliyor tv ye bakıyor

canım kesinlikle doymustur..o kadar emmenin üstüne hemde..aynı hatayı ben başlarda yaptım o mememi
çekiştire çekiştire saatlerce emdikten sonra..kesin süt az ondan diyip üstüne mama verdim..sonuç daha fazla gaz hazmedememe.ilk 5_6 dakikada bebekler gögüsü bosaltiyormus..en fazla 15 dk sürüyor bizim..gaz gelince çekiştiremeye basliyor zaten..ağzından memeyi alıp gazını çıkarıp öyle devam ediyorum..uyanıkken 2 saatten önce emzirmiyorum..duyduğuna kanaat getirdiysem tabi bir önceki emmede. Ve o süreçte iki tane haşat durumda memişlerim var hala düzelmediler..ben ise kızımın dilini biraz daha çözmeye basladim
Canım laktozsuz mama daha mı az gaz yapiyormus
canım doktora danışılmali bu durumda her bebeğin durumu farklı..şekersiz olduğu için anne sütündeki şeker ile dengelemek için verdi..mama verdiğim günle vermediğim gün arasında tek fark kakası. Kaka biraz katılaşiyor..üzerinde de ishal olan bebekler için yazıyor..kabızlık problemi olan bebekler için nasıl fayda sağlar orasını bilemem..ama damlaydi. Mamaydi derken bir tık daha iyi kuzucum

Çocuktan çocuğa değişiyor canim. Benimki 80cc içiyor mesela emdiği zaman da en az 60 içiyordu ve hiç kusmuyor maşallah fazla gelmiyor bizimkine az da değil 60cc doyuyordur
Yaparken de içmediği kalır ben 60 yapayım da dedim ama bitirdi dana.
Aynen canım kolik Zaten. Deli gibi uykusu da vardı ondan saldırıyor memeye. Ama genelde o durumlarda çok yavaş çeker dinlene dinlene.
Dün mama sonrası bile cuk cuk emdi.
Masajı ben de beceremedim malesef. Ya da etkisi olmadı. Ama ben yine de yapıyorum hergün.

Bizimki de bikaç gündür daha iyiydi ama dün gece akşam coştu. Evde de yalnızdım. Ne kol ne bacak kaldı. Dikiş yerlerim acıyor valla.
Dedim mama alınca iyice doyar mayışır ama Yok. Yine saati 3 yaptık. Ve yine memede.
İnş gazı artmaz. Dr bebelac kullanın demişti o yüzden.
Mecbur kalmadıkça ben de vermem.
Mama sonrası az da olsa dinlendi göğüslerim.

Canim o programin adi ne reklammi senmi koydun anlamadim

Yok canım reklam değil kullandığım program bebek bakımı adi. Doğduğundan beri kullanıyorum.Malum iki bebiş olunca ne zaman emzirdim ne zaman uyudu ay bezini çok oldumu değiştireli sorunsallari çok oluyor. Biraz ortadan kalktı bebek bakımı diye geçiyor ama store daki görüntüsü bu canım

Cok guzelmis bende guzel bi program bulamadim bi bakiyim

Kızlar alakasız olacak ama yumuşatıcı ne kullanıyorsunuz. Eşim çamaşırlar sert diyerek takti evet biraz sert geliyor bana da. Yumuşak olmayacaksa niye kullanıyoruz diyo offf bilemedim ne alsam yumuşak olur. Kullanıp memnun kaldığınız var mi

Cok guzelmis bende guzel bi program bulamadim bi bakiyim

Güzel canım ben beğendim. Saat de kuruyorsun beni 2 saatte bir uyar emzirme için diyerek yada bezi degistirme için. Ama en hoşuma giden istatistikleri. Mesela ayın 1 de 3 saat uyudu 3 saat emdi 5 kere alti değişti gibi tüm günlere bakabiliyorsun.

Eklentiler

• Screenshot_20180607-102104.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 40
Canım acaba sularinizdan mı? Ben hiç yumusatici kullanmıyorum. Yumusacik camasirlarim. Ama bim in bulut diye yumuşatıcısi var inanılmaz güzel kokuyor mavisi. Yumusacik da oluyor kv kullanıyordu ben de deneyeceğim kokusu için. Eğer kalici koku rahatsiz etmezse deneyebilirsin

ABC kullanıyorum ben bebek için sormuyosun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…