- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.521
Benim sürekli değil ama ara ara yeşil kaka oluyor bnce yediklerimizden
Evet yurtdisinda daha rahatlar ama burdakilere anlatamiyorum :) Hergun nst'ye baglaniyorum bebegin kalp atislari iyi ve sanci felan hic yok. Acilmam bikac haftadir hep 1 cm de duruyor ve rahim agzim hic incelmemis bile. Insallah suni sanciyla acilmam hizlanir ve normal dogururum. Yarin verecekler suni sanciyi yani daha fazla bekliyemiyorum :)
aptamil veriyorum ben ikizlere ama gaz kabızlıkta da conformil var her ikisini de deneyebilirsinizGazlı bir bebekse hipp combiotik ya da aptamil conformil al kesinlikle diğer mamalar gaz şikayetlerinin muhtemel şekilde artmasına sebep olacaktır
Aynen canım çok emiyor özellikle gündüz saat başı emiyorCanım çok emincede olurmuş burda bir arkadaş yazmış. Ben hep aynı şeyleri yedim ama belki yediklerimdende oluyodur. Benimki çok emiyor seninki nasıl emiyormu çok
Bnmde eşimin tarafı sıkıntı. Köye gitcez galiba. Kara kara düşünüyorum gitmek istemiyorum.Selam guzel anneler. Nasılsıniz diycem ama az cok tahmin edebiliyorum. Hepiniz asiri yorgun ve uykusuzsunuz. Sabredelim,gecicek..
Bayramda ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Bebekle birlikte bayram ziyareti yapacakmisiniz ? Ben zor olur diye cesaret edemiyorum. Hadi benim tarafım neyse de esimin tarafı sıkıntı.. Siz ne yapmayi planliyorsunuz ?
Saol.canim sen nasilsin Ben evde oturup misafir beklicem ramazan diye ve kızım yoğun bakımdan çıktığı için kimse gelmedi bayramda bana gelir herkes şanslıyım bu bayramSelam guzel anneler. Nasılsıniz diycem ama az cok tahmin edebiliyorum. Hepiniz asiri yorgun ve uykusuzsunuz. Sabredelim,gecicek..
Bayramda ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Bebekle birlikte bayram ziyareti yapacakmisiniz ? Ben zor olur diye cesaret edemiyorum. Hadi benim tarafım neyse de esimin tarafı sıkıntı.. Siz ne yapmayi planliyorsunuz ?
evet canim, cocuk doktoru kadir tugcuyu takip ederim ben ilk cocugumdan beri. yesil kaka asiri beslenmeden oluyormus. eger cocuk rahatsiz degilse yesil kakanin onemi yokmus. rahatsiz oluyorsa emme araliklarini artirmak gerekiyomus. bebegin rahatsa emsin.Ay evet çok emiyor çişe kakaya bez yetiştiremiyorum. Saat başı emiyor mememi dün emdi bitirdi yine eme eme getiriyor sütü ondanmı acaba hiç duymamıştım
Benimkide saat başı emiyor hatta bazen daha az sürede emiyor ondanmı acabaAynen canım çok emiyor özellikle gündüz saat başı emiyor
Rahat canım bir sıkıntımız yok gaz dışında oda doğduğundan beri var zaten. O zaman sıkıntı yok sağolasın canım içim rahatladıevet canim, cocuk doktoru kadir tugcuyu takip ederim ben ilk cocugumdan beri. yesil kaka asiri beslenmeden oluyormus. eger cocuk rahatsiz degilse yesil kakanin onemi yokmus. rahatsiz oluyorsa emme araliklarini artirmak gerekiyomus. bebegin rahatsa emsin.
Ben köye hayatta gitmem. Burdakilerden yirtmam lazım. 40i cikmamis oluyosa onu bahane et canım yada yol uzaksa doktor kaldıramaz zor olur dedi falan de. Zorla yalan soyletirler insana..Bnmde eşimin tarafı sıkıntı. Köye gitcez galiba. Kara kara düşünüyorum gitmek istemiyorum.
Bugun 2 kere 3 saat filan deliksiz uyudum o yüzden iyiyim canımSaol.canim sen nasilsin Ben evde oturup misafir beklicem ramazan diye ve kızım yoğun bakımdan çıktığı için kimse gelmedi bayramda bana gelir herkes şanslıyım bu bayram
Ya bende severim de şu emme olayı olmasa yine giderim ama.bizim kız saat başı emme derdinde o yüzden zor yaniBugun 2 kere 3 saat filan deliksiz uyudum o yüzden iyiyim canımAynen sanslisin herkes ayağına gelecek. Bize kimse gelmez. Keşke bende kimseye gitmesem Aslında severim bayram ziyaretlerini ama iste..
Kendi arabamız olduğu için çabuk gidilir. Otobüsle 40 dk kesin sürüyor. Ben korkuyorum o evden. Böcek flnda çıkıyor. Uyuyamıyorum orda. Kendimi geçtim bebeğimi isirirlar diye korkuyorum. Bir buçuk aylığız şimdi. Önceden krkuym diyodum gtmiyodum. Kocamda gelceksin demiyodu. Ama şimdi bebek var ne der bilmiyorum.Ben köye hayatta gitmem. Burdakilerden yirtmam lazım. 40i cikmamis oluyosa onu bahane et canım yada yol uzaksa doktor kaldıramaz zor olur dedi falan de. Zorla yalan soyletirler insana..
Aynen öyle canım. Birde her şeye konuşmak gibi alışkanlıkları oldukları için hiç muhattap olasim yok.Ya bende severim de şu emme olayı olmasa yine giderim ama.bizim kız saat başı emme derdinde o yüzden zor yani
Şimdi bebek var diye hiç goturmemesi lazım. Kalmali gidecekseniz bencede gitmeyin. Daha çok küçük çünkü bebeklerimiz.Kendi arabamız olduğu için çabuk gidilir. Otobüsle 40 dk kesin sürüyor. Ben korkuyorum o evden. Böcek flnda çıkıyor. Uyuyamıyorum orda. Kendimi geçtim bebeğimi isirirlar diye korkuyorum. Bir buçuk aylığız şimdi. Önceden krkuym diyodum gtmiyodum. Kocamda gelceksin demiyodu. Ama şimdi bebek var ne der bilmiyorum.
Bayramda eşimde köydeki akrabaları gezelim die tutturdu.. Kızım sarılık zorla uyandırıp emziriyorum eğer 2 saatten fazla uyursa.. Ama kvler ne güzel uyuyor bırak uyusun diyorlar anlamıyorlar.. Çok emdiği zamanda yetmedi mi emzirme artk sevelim muhabbeti yapıyorlar.. Naparım köyde perişan olurum. Milletin gönlünü edicem die evladım aç kalır rahat emziremem.. Bi sevdirmiyor emzirip duruyor diyorlar zaten poooofff.. Ben de kara kara düşünüyorum istemiyorumBnmde eşimin tarafı sıkıntı. Köye gitcez galiba. Kara kara düşünüyorum gitmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?