2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım erken olacak ama doğum yaptın mı? Nasılsın? Umarım herşey yolundadır bebişini sağlıkla kucağına almışsındır.

Gazlı bir bebekse hipp combiotik ya da aptamil conformil al kesinlikle diğer mamalar gaz şikayetlerinin muhtemel şekilde artmasına sebep olacaktır
aptamil veriyorum ben ikizlere ama gaz kabızlıkta da conformil var her ikisini de deneyebilirsiniz

Selam guzel anneler. Nasılsıniz diycem ama az cok tahmin edebiliyorum. Hepiniz asiri yorgun ve uykusuzsunuz. Sabredelim,gecicek..
Bayramda ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Bebekle birlikte bayram ziyareti yapacakmisiniz ? Ben zor olur diye cesaret edemiyorum. Hadi benim tarafım neyse de esimin tarafı sıkıntı.. Siz ne yapmayi planliyorsunuz ?

Bnmde eşimin tarafı sıkıntı. Köye gitcez galiba. Kara kara düşünüyorum gitmek istemiyorum.

Saol.canim sen nasilsin Ben evde oturup misafir beklicem ramazan diye ve kızım yoğun bakımdan çıktığı için kimse gelmedi bayramda bana gelir herkes şanslıyım bu bayram

Ay evet çok emiyor çişe kakaya bez yetiştiremiyorum. Saat başı emiyor mememi dün emdi bitirdi yine eme eme getiriyor sütü ondanmı acaba hiç duymamıştım
evet canim, cocuk doktoru kadir tugcuyu takip ederim ben ilk cocugumdan beri. yesil kaka asiri beslenmeden oluyormus. eger cocuk rahatsiz degilse yesil kakanin onemi yokmus. rahatsiz oluyorsa emme araliklarini artirmak gerekiyomus. bebegin rahatsa emsin.

Rahat canım bir sıkıntımız yok gaz dışında oda doğduğundan beri var zaten. O zaman sıkıntı yok sağolasın canım içim rahatladı

Bnmde eşimin tarafı sıkıntı. Köye gitcez galiba. Kara kara düşünüyorum gitmek istemiyorum.
Ben köye hayatta gitmem. Burdakilerden yirtmam lazım. 40i cikmamis oluyosa onu bahane et canım yada yol uzaksa doktor kaldıramaz zor olur dedi falan de. Zorla yalan soyletirler insana..

Saol.canim sen nasilsin Ben evde oturup misafir beklicem ramazan diye ve kızım yoğun bakımdan çıktığı için kimse gelmedi bayramda bana gelir herkes şanslıyım bu bayram
Bugun 2 kere 3 saat filan deliksiz uyudum o yüzden iyiyim canım Aynen sanslisin herkes ayağına gelecek. Bize kimse gelmez. Keşke bende kimseye gitmesem Aslında severim bayram ziyaretlerini ama iste..

Bugun 2 kere 3 saat filan deliksiz uyudum o yüzden iyiyim canım Aynen sanslisin herkes ayağına gelecek. Bize kimse gelmez. Keşke bende kimseye gitmesem Aslında severim bayram ziyaretlerini ama iste..
Ya bende severim de şu emme olayı olmasa yine giderim ama.bizim kız saat başı emme derdinde o yüzden zor yani

Ben köye hayatta gitmem. Burdakilerden yirtmam lazım. 40i cikmamis oluyosa onu bahane et canım yada yol uzaksa doktor kaldıramaz zor olur dedi falan de. Zorla yalan soyletirler insana..
Kendi arabamız olduğu için çabuk gidilir. Otobüsle 40 dk kesin sürüyor. Ben korkuyorum o evden. Böcek flnda çıkıyor. Uyuyamıyorum orda. Kendimi geçtim bebeğimi isirirlar diye korkuyorum. Bir buçuk aylığız şimdi. Önceden krkuym diyodum gtmiyodum. Kocamda gelceksin demiyodu. Ama şimdi bebek var ne der bilmiyorum.

Şimdi bebek var diye hiç goturmemesi lazım. Kalmali gidecekseniz bencede gitmeyin. Daha çok küçük çünkü bebeklerimiz.

Bayramda eşimde köydeki akrabaları gezelim die tutturdu.. Kızım sarılık zorla uyandırıp emziriyorum eğer 2 saatten fazla uyursa.. Ama kvler ne güzel uyuyor bırak uyusun diyorlar anlamıyorlar.. Çok emdiği zamanda yetmedi mi emzirme artk sevelim muhabbeti yapıyorlar.. Naparım köyde perişan olurum. Milletin gönlünü edicem die evladım aç kalır rahat emziremem.. Bi sevdirmiyor emzirip duruyor diyorlar zaten poooofff.. Ben de kara kara düşünüyorum istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…