2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy ben böyle soyumca basliyo hapsurmaya kız seninki ateşli :)) eldivende takma kuzuya artık tırnakları kes gitsin
Benimkide işk başta hapşurıyordu ama doğduğundan beri hep hapşurdu o yüzden önemsemiyorum . Annem tutturdu kırkında babanın cebine sokulur öyle kesilir dye . Bgün 38. Gün bnde kesicem aslında da uyuyunca keseyim diyorum . Onuyuyunca da ne yapcağımı şaşırıyorum bi de bizim kız kendi saçını çekiyor ya eldivensiz yandık

Bendede aynısı iste ikiside kirli birini alırken biri ağlıyo kahvaltı yapıcaz oğlumla mesela kiz hiç durmuyo oto koltuğu gibi ana kucağı ağır biraz iyi koltuğu da olduğundan ona koyup sallıyorum bi elimlede oğluma tost veriyorum ne bilim çorba vericem 12 de mesela kiz kucagimda çocukta yemiyo sinirlilik de oldu bende hamilelikte zaten geçmedi hala delircem gibi hissediyorum bazen kendimi sanki uzerimde tonlarca ağırlık var

parfum ve sigara benm de sorunum. sinirlerimi ziplatiyor kv. hem parfum sıkıyor hem agzi sigara kokuyor hem opucem die tutturuyor, gizli gizli opmus bile olabilir, bi de cocugun agzina agzina konusmasi yok mu. esime soyluyorum ona soylesin die, duzelmezse ben bi azarliycam sonra kotu gelin olurum artik

Şuan sakin tv ye bakıyor müzik çalıyor birlijte 2.5saat uyuduk bnde nasıl mutlu ve dinlenmişim anlatamam .
maşallah canım, keşke ben de dinlenebilsem. benimki de sabahtan beri memede güya 2,5-3 saatte bir emzirecektim, nerdeee koala gibi yapıştı yine. yatağa bırakınca ağlıyor.

ben de senin gibi giydiriyorum burasi 30 derecelerde. kisa kollu giydirsem kollari kürdan gibi kalir, usur gibi de geliyor, 40 i cikinca belki

Kizlar bu gece oğlum bana çektirecek gibi hissediyorum. Bütün gün hic gaz yapmadi. Ya gazi yok ya da geceyi bekliyor çıldırmak icin. İnsallah gazi yoktur
Ay bizimki de bugün maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah çok sakin hiç gazı yok gibi uyuyup duruyo Allah'ım nolur gece de böyle olsunlaaaar

Ay bizimki de bugün maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah çok sakin hiç gazı yok gibi uyuyup duruyo Allah'ım nolur gece de böyle olsunlaaaar
Amin amin aminnn benimki de saatlerdir uyuyor resmen. Gece uyumayacak diye cok korkuyorum insallah gece de uyur allahim nolur amin.

Ne kadar düşüncesizler... Sigara içmiyor bile olsa bebeğin ağzına ağzına konuşan insanların ağzına ağzına kürekle vurasım geliyor geri zekalılar

Ben e bebekten joir litetrax 3 travel sistem dim. Travel ama baston gibi. Tek elle acilip kapaniyor tasimasincok kolay surjmu falan da cok kolay tavsiye ederim.
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Eki Görüntüle 2154831

Masallahh kuzuya o saclar ne ya :) resmen benimkinden cok allahim bağışlasın.

Gazı olmasın diye bir yöntem buldum isterseniz sizde yapın. Emdikten sonra surtına normal pıt pıt vuruyoruz ama bir de emerken veya alt değiştirirken bacaklarını karnına itip 10 sn bekletiyorum.
Gün içinde aklıma geldikçe 4-5 kez yapıyorum veee pırt pırt gazını çıkartıyor. Böylece gazlar bütün gün birikip akşama sancı yaratmıyor.
Bence deneyin 3-4 gündür çok şükür sancımız olmadı.

Çok güzelmiş ama ben bulamadım app storeda yok mu acaba ki

Bilmiyordum ki canım android işletim sistemi telefonun samsung kullanıyorum ios ları bilmiyorum google play e yazdım emzirme takip diyince hemen 3 sırada cıktı. Ilk ikisi reklam zaten

maşallah canım, keşke ben de dinlenebilsem. benimki de sabahtan beri memede güya 2,5-3 saatte bir emzirecektim, nerdeee koala gibi yapıştı yine. yatağa bırakınca ağlıyor.
Uyumayınca bnmki de öyle gündüz bi saat bi saat uyuyor anca bgün bi ilk resmen :)

Babasona çekmiş saçları zaten bi orası babaya benziyor . Aynada hep kendime bakmışım galiba

Saat 1 den beri uyuyir iki sefer emmeye kalkti sadece. Gece uyutmayacak diye cok korkuyorum nerdeyse uyandiracam simdi cocugu

Kızlar delirmek üzereyim. Göğüslerimi emziriyorum. Yetmiyor. Mana desteği veriyorum. Başlıyor gaz sıkıntısı. Agızdan çıkardık çıkaramadık derken bağırsak gazı başlıyor, ınu yendik derken kaka sıkıntısı başlıyor saatler sürüyor. Bu arada uyuyor uyanıyır aglıyor. Biri bitiyor diğeri başlıyor. Kısır döngüdeyiz. Bittim tükendim. Psikolojim bedenim ruhum alt üst.. şimdi babası birwz dolandırıp pışpışlıyor ve ben mal gibi yatakta oturuyorum. Kan ter içindeyim. Çaresizlikten ne yapacagımı bilemiyorum. Allah rızası için çare bilen söylesin. Resmen intihara meyilliyim çocuguna çare olamıyorum

Lelebaby var baktım biraz 900 falan fiyat çift yönlü hoş duruyo ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…