- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.601
Kız maşallah yerim ben onun saçlarını
Benimkide işk başta hapşurıyordu ama doğduğundan beri hep hapşurdu o yüzden önemsemiyorum . Annem tutturdu kırkında babanın cebine sokulur öyle kesilir dye . Bgün 38. Gün bnde kesicem aslında da uyuyunca keseyim diyorum . Onuyuyunca da ne yapcağımı şaşırıyorumAyy ben böyle soyumca basliyo hapsurmaya kız seninki ateşli :)) eldivende takma kuzuya artık tırnakları kes gitsin
Bendede aynısı iste ikiside kirli birini alırken biri ağlıyo kahvaltı yapıcaz oğlumla mesela kiz hiç durmuyo oto koltuğu gibi ana kucağı ağır biraz iyi koltuğu da olduğundan ona koyup sallıyorum bi elimlede oğluma tost veriyorum ne bilim çorba vericem 12 de mesela kiz kucagimda çocukta yemiyo sinirlilik de oldu bende hamilelikte zaten geçmedi hala delircem gibi hissediyorum bazen kendimi sanki uzerimde tonlarca ağırlık varHerşeyi yapmıyorum canım abartmayalım ama yaptığım herşey yarim
Mesela şimdi ikisinin de altı kirli aynı anda ıkınmaya başladılar. Bende hangisinin altını ilk önce alsam diye düşünüyorum.
Sağol canım bayramda keçikulak yapcam saçları en sonundaKız maşallah yerim ben onun saçlarını
parfum ve sigara benm de sorunum. sinirlerimi ziplatiyor kv. hem parfum sıkıyor hem agzi sigara kokuyor hem opucem die tutturuyor, gizli gizli opmus bile olabilir, bi de cocugun agzina agzina konusmasi yok mu. esime soyluyorum ona soylesin die, duzelmezse ben bi azarliycam sonra kotu gelin olurum artikBu arada geçen kaynanam geldi, parfümü sıkmış da sıkmış üstüne, bir de bebegi kucaklamaz mıHem de böyle adi parfümlerden.. bebegin üstüne sindi koku ..bizimki de ona gidince sustu kaldı, ver yatırayım diyorum vermiyor, nazar var bunda okuyorum diyor. Sonra durdu duramadı bu çocuk doymuyor dedi dedim nasıl doymuyor sürekli memede ve kusuyor artık tokluktan.. az önce su verdim içti, aç olsa içmezdi dedi. Sen buna arada su ver mama ver aç kalmasın, o yüzden ağlıyor dedi. Ver ben ona içerde meme vereyim dedim aldım kucağından, doktor mama vermeyin gayet gelişimi iyi diyor dedim. Doktor ne bilsin kaç çocuğu varmış dedi tam bir gerizekalısın demek istedim ama diyemedim. Eşim de tutturmuş annemi getireyim diye, annemin gittiğini biliyor bir kere bile n’aptınız diye aramadı, çok sinir oluyorum çok
maşallah canım, keşke ben de dinlenebilsem. benimki de sabahtan beri memede güya 2,5-3 saatte bir emzirecektim, nerdeeeŞuan sakin tv ye bakıyor müzik çalıyorbirlijte 2.5saat uyuduk bnde nasıl mutlu ve dinlenmişim anlatamam .
ben de senin gibi giydiriyorum burasi 30 derecelerde. kisa kollu giydirsem kollari kürdan gibi kalir, usur gibi de geliyor, 40 i cikinca belkiArkadaşlar bebeklerinize kısa kollu giydiriyormusunuz. Ben giydirmek istiyorum üşür mü diyede korkuyorum. Çıtçıtlı aklet ve üstüne uzun kollu üst ve alt giydiriyorum havalar sıcak. Siz nasıl giydiriyorsunuz
masallah suphanallah kuzuya
Ay bizimki de bugün maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah çok sakin hiç gazı yok gibi uyuyup duruyo Allah'ım nolur gece de böyle olsunlaaaarKizlar bu gece oğlum bana çektirecek gibi hissediyorum. Bütün gün hic gaz yapmadi. Ya gazi yok ya da geceyi bekliyor çıldırmak icin. İnsallah gazi yoktur
Amin amin aminnn benimki de saatlerdir uyuyor resmen. Gece uyumayacak diye cok korkuyorum insallah gece de uyur allahim nolur amin.Ay bizimki de bugün maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah çok sakin hiç gazı yok gibi uyuyup duruyo Allah'ım nolur gece de böyle olsunlaaaar
Ne kadar düşüncesizler... Sigara içmiyor bile olsa bebeğin ağzına ağzına konuşan insanların ağzına ağzına kürekle vurasım geliyor geri zekalılarparfum ve sigara benm de sorunum. sinirlerimi ziplatiyor kv. hem parfum sıkıyor hem agzi sigara kokuyor hem opucem die tutturuyor, gizli gizli opmus bile olabilir, bi de cocugun agzina agzina konusmasi yok mu. esime soyluyorum ona soylesin die, duzelmezse ben bi azarliycam sonra kotu gelin olurum artik
Ben e bebekten joir litetrax 3 travel sistem dim. Travel ama baston gibi. Tek elle acilip kapaniyor tasimasincok kolay surjmu falan da cok kolay tavsiye ederim.Kızlar bişey sorucam bebek arabası almamıştım daha doğrusu vardı eski model ama çok ağır istemiyorum onu kullanmayı yeni alıcam şu yeni çıkanlardan alan arkadaşlar vardı hangi marka aldınız bilgi verirmisiniz
Çok güzelmiş ama ben bulamadım app storeda yok mu acaba ki
Uyumayınca bnmki de öyle gündüz bi saat bi saat uyuyor anca bgün bi ilk resmen :)maşallah canım, keşke ben de dinlenebilsem. benimki de sabahtan beri memede güya 2,5-3 saatte bir emzirecektim, nerdeeekoala gibi yapıştı yine. yatağa bırakınca ağlıyor.
Babasona çekmiş saçları zaten bi orası babaya benziyor . Aynada hep kendime bakmışım galibaBen e bebekten joir litetrax 3 travel sistem dim. Travel ama baston gibi. Tek elle acilip kapaniyor tasimasincok kolay surjmu falan da cok kolay tavsiye ederim.
Masallahh kuzuya o saclar ne ya :) resmen benimkinden cok allahim bağışlasın.
Baston oğlum da kullandım okadar rahatiki gerçekten ama şuan Kızım kullanamaxki malum yazdayız baston 6 ay sonra bastonu birdahaki seneye inşallahCanım travel alma benden tavsiye. Baston al daha kullanışlı. Travel fiyatına çok hafif çok güzel bastonlar var
Lelebaby var baktım biraz 900 falan fiyat çift yönlü hoş duruyo ama bilemedimben Kraft mist travel sistem aldım. Nasıl hafif bı görsen. İndirimde e bebekte 928 e aldım. Katlanmasi açması kolay. Katlayinca sırf cantasindan az büyük oluyor. Baya kuculuyor. Tek olumsuz yanı çift yönlü dgl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?