- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.641
Canim uyu biraz. Dun aksam biz de cok sikintiliydik. Biraz yabanci forumlara baktim. 3_4 haftalik bebek buyume haftasinda, cok meme ister yapisir. Mama vermeyin sut az gelsin ki artsin diyorlar.Kızlar delirmek üzereyim. Göğüslerimi emziriyorum. Yetmiyor. Mana desteği veriyorum. Başlıyor gaz sıkıntısı. Agızdan çıkardık çıkaramadık derken bağırsak gazı başlıyor, ınu yendik derken kaka sıkıntısı başlıyor saatler sürüyor. Bu arada uyuyor uyanıyır aglıyor. Biri bitiyor diğeri başlıyor. Kısır döngüdeyiz. Bittim tükendim. Psikolojim bedenim ruhum alt üst.. şimdi babası birwz dolandırıp pışpışlıyor ve ben mal gibi yatakta oturuyorum. Kan ter içindeyim. Çaresizlikten ne yapacagımı bilemiyorum. Allah rızası için çare bilen söylesin. Resmen intihara meyilliyim çocuguna çare olamıyorum
Uyandramamakta zor bizim kizda ortayi bulamadi .Yaptım dediklerini ebe yap demişti yok olmuyor.. Gözünü açsa da emmiyor geri kapatıyor... Sadece gece böyle.. Canını acıtıyorum keyfini bozuyorum yavrumun die çok üzülüyorum. Gündüz araba yolculuğu yaparsak da uyandırmak zor oluyor..
Napalim olmusuz aglayanimiz yok .Iki çocuklu anneler nasıl yapiorsunuz herşeyi merak ediyorum ben çok yıprandım sinirlerim çok bozuk artik
Bn hic yazmayayim benimki cok agrKızlar bişey sorucam bebek arabası almamıştım daha doğrusu vardı eski model ama çok ağır istemiyorum onu kullanmayı yeni alıcam şu yeni çıkanlardan alan arkadaşlar vardı hangi marka aldınız bilgi verirmisiniz
Geminiwoman in bitki cayi .Ne çayı içiyoruz :)) ben kaçırmışım
Hicmi normali yok su kv lerin yaaBu arada geçen kaynanam geldi, parfümü sıkmış da sıkmış üstüne, bir de bebegi kucaklamaz mıHem de böyle adi parfümlerden.. bebegin üstüne sindi koku ..bizimki de ona gidince sustu kaldı, ver yatırayım diyorum vermiyor, nazar var bunda okuyorum diyor. Sonra durdu duramadı bu çocuk doymuyor dedi dedim nasıl doymuyor sürekli memede ve kusuyor artık tokluktan.. az önce su verdim içti, aç olsa içmezdi dedi. Sen buna arada su ver mama ver aç kalmasın, o yüzden ağlıyor dedi. Ver ben ona içerde meme vereyim dedim aldım kucağından, doktor mama vermeyin gayet gelişimi iyi diyor dedim. Doktor ne bilsin kaç çocuğu varmış dedi tam bir gerizekalısın demek istedim ama diyemedim. Eşim de tutturmuş annemi getireyim diye, annemin gittiğini biliyor bir kere bile n’aptınız diye aramadı, çok sinir oluyorum çok
Geçen hafta aynı durumdaydim canım bu hafta daha iyi bak sabret bi süre geçiyor inşallah tekrar başlamaz ama büyüme ataklari bunlar. Sakın ol lütfenKızlar delirmek üzereyim. Göğüslerimi emziriyorum. Yetmiyor. Mana desteği veriyorum. Başlıyor gaz sıkıntısı. Agızdan çıkardık çıkaramadık derken bağırsak gazı başlıyor, ınu yendik derken kaka sıkıntısı başlıyor saatler sürüyor. Bu arada uyuyor uyanıyır aglıyor. Biri bitiyor diğeri başlıyor. Kısır döngüdeyiz. Bittim tükendim. Psikolojim bedenim ruhum alt üst.. şimdi babası birwz dolandırıp pışpışlıyor ve ben mal gibi yatakta oturuyorum. Kan ter içindeyim. Çaresizlikten ne yapacagımı bilemiyorum. Allah rızası için çare bilen söylesin. Resmen intihara meyilliyim çocuguna çare olamıyorum
Malasef gidicekmişiz köye.. Özellikle çocuk sevdirmek için gidiyormuşuz..benim eş de bi kıl bi gıcık bu konularda.. Her doktor rv de mutlaka yanımda benden çok okur bilir ama kendini akrabalarına beğendirip sevdirmek uğruna bizi sürükler çocuğu ortalık malzemesi eder.. Bişi olmaz der geçer .. sonra evde hastalanmaz inşallah telaşına tutulur.. Ben de 1 senedir gitmiyorum köye falan.. Merak eden akrabaları çıksın bize gelsin. Hamileliğim kusmuklu geçti zorlayamadı ama şimdi kesin gidicez diyor.. Poffff kızım zaten sıkıntılı rezil olucam oralarda.. Kıyıda köşede emzircem die uğraşıcam.. Emzirme getir sevelim diyecek her gelen... Uyandırma uyusun yok uyandır sevelim... Hırpalanacaz ikimizdeİnşallah sende gitmezsin i zaman cnmen son kavga edip geldin köyden. Bidaha da gitmedim .bir sene kesin olmuştur. Eşimden hiç gel demedi. Beni düşündüğünden değil ben yokken daha rahat ediyor ben rahat bırakmıyorum orda gel eve fln diyerek çünkü. O yüzden zorlamiyor. Doktor öyle demiyor de çık işin içinden cnm. Tabi ben şimdi kolay konuşuyorum da senin için zordur tabi. Çok bilene laf anlatmak cahile anlatmaktan daha zor. En azından cahil birşey bilmiyor da anlatiyosun dinliyor.
Canım hemen alıp ters çeviriyorum ya da yan çeviriyorum. Yatarken de mutlaka yan yatiriyorum ağzından akıp gidiyor boğazına kaçmıyor öyleKizlar bebekleriniz kusunca napiyorsunuz bizimki ilk defa ağzından burnundan kustu elim ayagima dolastibu korkuyla hiç yanliz birakamam artik
O kadar kötüyüm ki ağlamaktan içim çıktı. Şu anda ter, süt, mama, kaka ve çiş kokuyorum. Herşey berbat. Eşim temizlik yaptı ama hala ev sanki leş gibi geliyor banaGeçen hafta aynı durumdaydim canım bu hafta daha iyi bak sabret bi süre geçiyor inşallah tekrar başlamaz ama büyüme ataklari bunlar. Sakın ol lütfen
Evet uyanmaması gerçekten çok zor.. Bayramda yemediğim laf kalmayacak.. Bakamamış die.. Geçen hafta kavga ettim zaten kv ile.. Bi dio hep emziriyorsun hep uyuyor bu çocuk sevicez bi günden bişi olmaz biz bu gün sevelim sonra uyusun sonra emsin. Hem laf sokuyor bakamıyorsunuz bize verin.. Annesi iyi beslenmiyor iyi beslemiyor die.. Her geldiğinde uyuyan çocuğun kulağın dibinde eğilip bağırıyor uyansın die içim yanıyor kızımın kulağında bağırıyor die.. Açtır o 2 saat oldu emzireyim diyorum çocuk kaçırıyor bizden aç olsa ağlar diyor.. Ağlamıyor benim kız napim.. Emerken 5 yada 10dkda gelip alıyor eşim annemler sevecek die sonra emzir die.. Aç kalıyor yavrum içim yanıyor.. Geri alsam kavga çıkıyor.. Valla bunaldım.. Gelmesinler gitmeyelim die bakıyorum.. Eşime acayip sinirim bozuk 40 ım çıktığından beri bu düşüncesizliklerinin yanında yokluyor beni hadi yapalım mı die.. Sohbet edesim yok ne yapması... Ama dünden beri kızımın rengi açıldı sarılık azaldı herhalde dün gece de çok zorlanmadan emzirdim saat 4 gibi bi 20dk..her gece acayip uğraşıyordum . Emse de kusuyor Du.. Dün kusmadı da maşallah.. İyi olucaz inşallah.. Benim kızımda açım die kendi ağlayarak uyandıracak beni inşallah.. Çok dualar ediyorumUyandramamakta zor bizim kizda ortayi bulamadi .
Ya cok uyuyor ya hic
Napalim olmusuz aglayanimiz yok .
8 yasindaki oglum bebekligine dondu ogretmeniyle papazdik daha ne olsun ev dandini .
Dun bende agladim birsuru kimsede yok teselli versin .
Bn hic yazmayayim benimki cok agr
Geminiwoman in bitki cayi .
Hicmi normali yok su kv lerin yaa
Torunda bi tuhaf oluyolar .
inşallah toparlanırız canım , zaman alacak .aynen bende
bende öyle, kendimden çok rahatsızım, aynalara küstüm resmen giyecek hiçbirşey bulamıyorum, hiçbir kıyafetim yakışmıyor artık, üstelik temmuz 29'da oğlanların sünnet düğünü ve mevlüdünü yapacağız bu biçimsiz vücutla nasıl bir kıyafet giyecem o kadar insanın önüne nasıl çıkacam hiiiiç bilmiyorum
izin vermedim valla , günah çocuğa . Ben Nurse Harvey e devam ediyorum , zinco ys başlamadım bile bakalımBizimkide bende rahatsiz oldum bukez tovbe ettim.
Ayak disinda heryerde salliyorum canim .sözde sallamadan buyutecektim hayalleeerr gercekler
Kiraz cekirdekli kemeri takiyorum etki ediyor.ama etki edene kadar ikina ikina cekistitiyor memeyi
Epey olmussunuz canim masallah sarilik degildir ozaman sizinki sariliktan uyuyanlarda zaten yuzunde vucudunda oluyor .
Olsa gorursun yani
Karbonatli su ile sildim dun gogsumude yikadim ayni su ile .
Hep kustu agzina kacirdik sanirim .
Ilaci genelde vermiyor dr lar oyuzden soylemedim dr a hic.
Sizinki cokmu ilerledi de verdi
Benide cagirdi kv iftara dedim yok.Isim yoksa gidimde herbiri nasil mökemmel buyutmusleranlatsinlar.Hoş buyuttukleri de ortada hani
Genelde nurseden memnun herkes bende merak ettim niye zinko verdi
Okadar kan aldiler nie bakmamislar grubuna .
Sariligi artik ates olcer gb olcen yerler var keske oyle yapsalar bende enson senin gb goturmemistim kanla bakan yere
Still tea ben iciyorum gunde 3 kez .etkisi var ama enfazla etkiyi duttan gordum
Erken canim bence
Dr lar izin veriyor aslinda bana erkenmis gb geliyor .
Haftada yarim kg dan fazla vermemeliyiz yaziyordu biyerde
Benim kızımı da göz kapağında kırmızılık var ikindiginda çok daha belli oluyor ama geçer benceKızlar bebeğinde Doğum lekesi olan var mı? Oğlumun sağda çok ufak , sol göz kapağında dağınık kırmızı lekeler vardı doğduğunda . Sağdaki azaldı ama soldaki duruyor . Bugün çarşıya çıktık dolanırken etrafı izliyor diye üstüne örttüğüm örtüyü açtım hava da güzel güneşliydi, eve geldiğimde farkettim o hırmızı leke baya belirginleşmiş ve büyümüş gibi . Ne yapsam acaba ?Doğduğunda ve sonraki kontrollerde doktorumuz bunlar zamanla geçecek demişti ama bi güneş görmede büyüdüler çok üzüldüm , benim suçum keşke hiç güneşe çıkarmasaydım
Çok kötü geçiyor günlerim kızlar. Kızım herşeyi kıskanıyor büyüğü. Ağlayıp duruyor beni sevmiyorsunuz diyor. Oyun oynamak istşyor memeye bağlı bir bebek var. ÇıldırdımHerr şeye yetişmeye çalışıyorum ama hiçbirşeye yetişemiyorum
Oğlumda ıkındığında belirginleşiyor ama güneşin böyle yapacağını düşünmemiştim , acaba güneşten korumak mı gerekiyor camım ?Benim kızımı da göz kapağında kırmızılık var ikindiginda çok daha belli oluyor ama geçer bence
Kızlar ağladım ağlayacamsaat 12 - 1 arası emzirdim uyudum 2 de kalktım uyandırmaya çalışıyorum yok uyanmıyor sarılığı hala var belli yatsam yatamam ... belki az da olsa emziririm umuduyla başında duruyorum salonda koltukta. . Yatmasam gündüz ruh gibi oluyorum o emmek isterken...
Yok kız ben sancımla gittim de ne oldu. Koliğin alası geldi bana. Bazen offf diyorum ama kurban olurum ben yine de ona. Çok şükür diyorum çok. Her an dua ediyorum. Hiç kızamıyorum ona.Ben de biogai veriyorum ama pek de faydası yok gibi.. acaba biz bunları tam günü gelmeden doğurduk diye mi böyle oldu diyeceğim ama senin suyun gelmişti gitmiştin dimi? Bir de sanırım bizimki ekstradan 8.hafta büyüme atağında, hiç bir yere gitmiyor, sürekli memeler açık ve kucağımda.. olsun dursun kucağımda ama orda da bagırıyor, sürekli emince kusuyor ona da sinirleniyor.. gazını çıkartmıyor, mideden bağırsana iniyor gaz haliyle, sonra kriz( ne yapıcam bilemedim
Ay gönder Can'ım adresini. Ben göndereyim sana yaaa. Neyin inadı. Deneye deneye bulucaz bi şekilde.Yaa ben de neden böyle oldu diye kendimi suçluyorum hep, kesin bir hata bulmaya çalışıyorum ama demek ki olacağı varsa oluyor.. inşallah olmaz canım, zaten oğlunda uğraşmışsın, fıstıgımız bari ağrı sancı çekmesin.. keşke hiç bir bebek kolik olmasa, hiç bir yerleri ağrımasa.. ben marketten alınacak bi şeyse gidiyim alayım dicektim, benimki inat etti o karışımdan yaptırmıyor, çarşı pazar uzak bize ben kendim de gidemiyorum. Bugün ısrar edeyim bari biraz bebek de ben de rahatlarız.
Gündüz ev işleri için sling alayım diyorum, malum tuvalete bile gidemiyorum . Onunla takayım bebegi göğsüme takılayım gün boyu.. en azından yemek bulaşık hakederim. Var mı kullanan kızlar? Tavsiye edilen bi marka ya da dikkat edilecek bi şey var mı ?
Kiraz cekirdekli kemeri takiyorum etki ediyor.ama etki edene kadar ikina ikina cekistitiyor memeyi
Sanmıyorum canım sicakladigi için belirginlesmistir benceOğlumda ıkındığında belirginleşiyor ama güneşin böyle yapacağını düşünmemiştim , acaba güneşten korumak mı gerekiyor camım ?
Allah yardımcın olsun canimm ya zor işin ciddenÇok kötü geçiyor günlerim kızlar. Kızım herşeyi kıskanıyor büyüğü. Ağlayıp duruyor beni sevmiyorsunuz diyor. Oyun oynamak istşyor memeye bağlı bir bebek var. Çıldırdım@Gncshn
Kizlar yaa oglum her emisinde bogazina süt kaçırıyornefesinkesiliyor öksürüyor, cocugu kucagimdan nasil ters cevirdigimi bilmiyorum neden boyle oluyor ne yapmam gerekiyor bir haftadir falan boyle gunde 4-5 sefer yasiyoruz. Oldukca dik emziriyorum. Hatta ayaklari kendi bacak aramda olacak sekilde dik tutuyorum cocugu gene kaciriyor bogazina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?