2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim uyu biraz. Dun aksam biz de cok sikintiliydik. Biraz yabanci forumlara baktim. 3_4 haftalik bebek buyume haftasinda, cok meme ister yapisir. Mama vermeyin sut az gelsin ki artsin diyorlar.

Dun ben de cok kotuydum bugun gecti

Eger cok gazi varsa sut alerjisi olabilirmis.anne iki hafta hic sut urunu tuketmeyerek test ediyormus.

Uyandramamakta zor bizim kizda ortayi bulamadi .
Ya cok uyuyor ya hic
Iki çocuklu anneler nasıl yapiorsunuz herşeyi merak ediyorum ben çok yıprandım sinirlerim çok bozuk artik
Napalim olmusuz aglayanimiz yok .
8 yasindaki oglum bebekligine dondu ogretmeniyle papazdik daha ne olsun ev dandini .
Dun bende agladim birsuru kimsede yok teselli versin .
Bn hic yazmayayim benimki cok agr
Ne çayı içiyoruz :)) ben kaçırmışım
Geminiwoman in bitki cayi .

Hicmi normali yok su kv lerin yaa
Torunda bi tuhaf oluyolar .

Geçen hafta aynı durumdaydim canım bu hafta daha iyi bak sabret bi süre geçiyor inşallah tekrar başlamaz ama büyüme ataklari bunlar. Sakın ol lütfen

Malasef gidicekmişiz köye.. Özellikle çocuk sevdirmek için gidiyormuşuz..benim eş de bi kıl bi gıcık bu konularda.. Her doktor rv de mutlaka yanımda benden çok okur bilir ama kendini akrabalarına beğendirip sevdirmek uğruna bizi sürükler çocuğu ortalık malzemesi eder.. Bişi olmaz der geçer .. sonra evde hastalanmaz inşallah telaşına tutulur.. Ben de 1 senedir gitmiyorum köye falan.. Merak eden akrabaları çıksın bize gelsin. Hamileliğim kusmuklu geçti zorlayamadı ama şimdi kesin gidicez diyor.. Poffff kızım zaten sıkıntılı rezil olucam oralarda.. Kıyıda köşede emzircem die uğraşıcam.. Emzirme getir sevelim diyecek her gelen... Uyandırma uyusun yok uyandır sevelim... Hırpalanacaz ikimizde

Kizlar uykusuzum yorgunum anneme geldim dinlenirim belki diye sabahtan beri ayaktayim tek oda zaten evleri birde misafir cok eve gidip sabaha kadar aglamak istiyorum.
Saglikocaginada gidemedim yarin ins .
Kizim hic uyanmiyor az emiyor korkuyorum artik

Kizlar bebekleriniz kusunca napiyorsunuz bizimki ilk defa ağzından burnundan kustu elim ayagima dolasti bu korkuyla hiç yanliz birakamam artik
Canım hemen alıp ters çeviriyorum ya da yan çeviriyorum. Yatarken de mutlaka yan yatiriyorum ağzından akıp gidiyor boğazına kaçmıyor öyle

Geçen hafta aynı durumdaydim canım bu hafta daha iyi bak sabret bi süre geçiyor inşallah tekrar başlamaz ama büyüme ataklari bunlar. Sakın ol lütfen
O kadar kötüyüm ki ağlamaktan içim çıktı. Şu anda ter, süt, mama, kaka ve çiş kokuyorum. Herşey berbat. Eşim temizlik yaptı ama hala ev sanki leş gibi geliyor bana

Evet uyanmaması gerçekten çok zor.. Bayramda yemediğim laf kalmayacak.. Bakamamış die.. Geçen hafta kavga ettim zaten kv ile.. Bi dio hep emziriyorsun hep uyuyor bu çocuk sevicez bi günden bişi olmaz biz bu gün sevelim sonra uyusun sonra emsin. Hem laf sokuyor bakamıyorsunuz bize verin.. Annesi iyi beslenmiyor iyi beslemiyor die.. Her geldiğinde uyuyan çocuğun kulağın dibinde eğilip bağırıyor uyansın die içim yanıyor kızımın kulağında bağırıyor die.. Açtır o 2 saat oldu emzireyim diyorum çocuk kaçırıyor bizden aç olsa ağlar diyor.. Ağlamıyor benim kız napim.. Emerken 5 yada 10dkda gelip alıyor eşim annemler sevecek die sonra emzir die.. Aç kalıyor yavrum içim yanıyor.. Geri alsam kavga çıkıyor.. Valla bunaldım.. Gelmesinler gitmeyelim die bakıyorum.. Eşime acayip sinirim bozuk 40 ım çıktığından beri bu düşüncesizliklerinin yanında yokluyor beni hadi yapalım mı die.. Sohbet edesim yok ne yapması... Ama dünden beri kızımın rengi açıldı sarılık azaldı herhalde dün gece de çok zorlanmadan emzirdim saat 4 gibi bi 20dk..her gece acayip uğraşıyordum . Emse de kusuyor Du.. Dün kusmadı da maşallah.. İyi olucaz inşallah.. Benim kızımda açım die kendi ağlayarak uyandıracak beni inşallah.. Çok dualar ediyorum

inşallah toparlanırız canım , zaman alacak .
izin vermedim valla , günah çocuğa . Ben Nurse Harvey e devam ediyorum , zinco ys başlamadım bile bakalım

Kızlar bebeğinde Doğum lekesi olan var mı? Oğlumun sağda çok ufak , sol göz kapağında dağınık kırmızı lekeler vardı doğduğunda . Sağdaki azaldı ama soldaki duruyor . Bugün çarşıya çıktık dolanırken etrafı izliyor diye üstüne örttüğüm örtüyü açtım hava da güzel güneşliydi, eve geldiğimde farkettim o hırmızı leke baya belirginleşmiş ve büyümüş gibi . Ne yapsam acaba ? Doğduğunda ve sonraki kontrollerde doktorumuz bunlar zamanla geçecek demişti ama bi güneş görmede büyüdüler çok üzüldüm , benim suçum keşke hiç güneşe çıkarmasaydım

Benim kızımı da göz kapağında kırmızılık var ikindiginda çok daha belli oluyor ama geçer bence

Canım topuğunu öyle yumuşak değil, canını acıtacak gibi sık. Ben çok hafif sıkılıyormuşum, arkadaşım geldi destek için gösterdi de öyle öğrendim. Emin ol uyanacak gerçekten rahatsız edersen.. Eşin ya da annen artık kim varsa yanında o da öteki topunu sıksın ya da yüzünü, elini soğuk ıslak mendille silsin. Hareketlerini izle.. Gittikçe rahatsız olacak ona dokunuşlarınızdan. Gerilecek, hafiften uyanacak ama sen sakın durma ve ağlayana kadar devam et topuğuyla oynamaya. Çok zor biliyorum, insan kıyamıyor ama ben sana anlattığım gibi yaptım ve sarılığını atlattı. Asla uyumasına izin vermedim ve uyanana kadar rahatsız ettim kendisini. Çok hırslı emdi uyanınca :)

Yok kız ben sancımla gittim de ne oldu. Koliğin alası geldi bana. Bazen offf diyorum ama kurban olurum ben yine de ona. Çok şükür diyorum çok. Her an dua ediyorum. Hiç kızamıyorum ona.
Biogaia eşim de almış. Dolapta duruyor. Kullanmasam mı ki? Fayda gören duymadım. Onu daha çok kabızlıkta kullanmış arkadaşlarım.
Ay gönder Can'ım adresini. Ben göndereyim sana yaaa. Neyin inadı. Deneye deneye bulucaz bi şekilde.
Slingi ben de düşündüm de beceremem sanki. Korkarım doğru bağlayamamaktan.

Kiraz cekirdekli kemeri takiyorum etki ediyor.ama etki edene kadar ikina ikina cekistitiyor memeyi

ben de alacağım inşallah çıkabilirsem evden. Evde havlu ısıtıp koyuyorum ama pek etkisi olmuyor.. o bahsi edilen masajları yaptım, epey gaz çıkarttı inanamadım ama yine de kıvranmaya devam etti. Daha ne sancısı vardı anlamıyorum, çok fazla gaz çıkarttık oysa ki

Sancısı olunca ve ya kaka yapmak istediğinde illaki meme istiyor; ve belirttiğin gibi öyle bir çekiyor ki mememi ıkınırken; zaten yara olan meme ucum kopacak gibi hissediyorum acıdan

sütün tanzikli geliyor olabilir.. parmağınla meme ucunun biraz üstünden bastırır ve parmağını çekmeden emzirirsen daha az süt çeker. emme süresi uzar ama boğazına kaçmaz süt en azından. 7-8 dk sonra parmağını çekebilirsin; süt daha az gelmeye başlayacağı için artık boğazına takılmayacaktır. Umarım işine yarar bu bilgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…