• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
zeytin yağlı kulak çubuğu yapıyorduk doktor yapmayın ona alışır bu sefer diyince yapmadım. yarın beşinci gün olacak gideriz tekrar doktora ilaç mı verecek ne yapacak görücez
Ağzına bi cay kaşığı zeytinyağı versen nasıl olur acaba

Soğuk algınlığı grip tarzı üşütme pek olmuyor aslında burnu tıkalı olur öksürür ama emiyorsa bunlar geçiyor anne sütüyle hatta daha çok emiyor bebekler rahatsızsa iyileşmek için sütte ona uygun antikorlar gelişiyor...el ayak ya da başından üşütürse işte gaz belası sümüklü yeşil kaka ayaklarını karnına çekerek ağlama bi de sakince durur ya da uyurken sancı girip birden bire çığlık çığlığa ağlıyor
Benim her banyo yaptırmaya sonra içeri ne kadar sıcak olursa olsun titriyor. Hemen üstünü giydiriyorum saniyeler içinde ama usutmekten korkuyorum.

Allah allah...tövbe ya Rabbim...ne enfeksiyonuymuş ki...minicik şeyde ne ateşi...Allah acil şifalar versin...evdeki bebeğe hangi enfeksiyon nerden geliyor töbe töbe
Ben de çok şaşırdım, minicik şeyde nasıl ateş olmuş :( morali çok bozuk haliyle, inşallah sütü kesilmez

geçmiş olsun, inşallah çabuk iyileşir
İnşallah canım

BC7DB38D-7648-46D5-B988-0ACFF856E526.webp

Ya kızlar minnoşumun yüzü çok kötü oldu, doktor serum fizyolojik sür dedi ger gün sürüyom
Geçmiyo lanet şey
Doktora tekrar yazdım şimdi
Alerji falan olmasın ya?
sofiarya sofiarya ne dersin

Hangi model aldın canım, bir sürü çeşit var, bilemedim
ben de forumdan etkilenip az evvel neko esnek wrap sling aldim. bugun saglik ocagina giderken ne pusette ne de portbebede durdu ama gogsuma sıkı sıķı yatirinca sakinledi o yuzden eve gelir gelmez siparisi verdim, ins kullanabiliriz

Back
X