2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Eklentiler

• Screenshot_20180608-142408.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 71
bizim üçüncü gün de bitti kakasız doktor da beş gün olursa kabız sayılır dedi, bekliyoruz. garibim ıkınıp sıkınıp duruyo ama elimden birşey gelmiyor.
cnm kendin bol bol su iç kayısı ye senin sütünden alır rahatlar ilk kızımda bizde çok çektik ama şimdi bol su meye çok sükür rahatız bizim yediklerimiz etkiliyor çocukları

Doktor şampuandan olabilir mustela iyidir ama sebamed deneyin bir de dedi
Şampuanla alkası yok bence ya, her yıkamada şampuanlamıyorum ki
Sen bir şey yapıyor musun canım
Ben üni baby yeni doğan kullanıyorum ama senin gibi herseferinde sampuanlamiyorum özel bişeyden yapmıyorum gunicinde yüzünü yikiyorum az öncede banyo yaptırdım

Doktor şampuandan olabilir mustela iyidir ama sebamed deneyin bir de dedi
Şampuanla alkası yok bence ya, her yıkamada şampuanlamıyorum ki
Sen bir şey yapıyor musun canım
Süt alerjisi diyolar galiba buna internette hep öyle çıkıyo arattigimda

Canım elleri aciktami benimkinin tırnakları degdikce kizariyordu hep eldiven taktım geçti. Bugünde kesim tirnaklarini.yuzunde bişey kalmadı.

Kızlar H Hunilimom ın bebeğini yoğun bakıma almışlar, ateşi çok yüksekmiş, enfeksiyon olabilirmiş
Yaaaa inş atlatır hemen. Minicik o daha.
Benim her banyo yaptırmaya sonra içeri ne kadar sıcak olursa olsun titriyor. Hemen üstünü giydiriyorum saniyeler içinde ama usutmekten korkuyorum.
Bizimki de öyle. Tir tir titriyor. Çenesi zangırdıyor resmen kuzunun

Evet biliyorum canım ama kendini üzme bak ben kendimi o kadar çok üzdüm ki bu konulara, sutum gitti şimdi de ne yapsam gelmiyor lütfen teskin et kendini
Süt yapımı için prolaktin ve sütğn göğüsten çıkması için oksitosin hormonu gerekiyormuş canım. Oksitosin stresten cabuk etkileniyormuş. Moral düzelince oksitosin seviyesi de düzelirmiş. Acaba senin prolaktin problemi mi bar? Gittin mi hiç doktora? Bu arada hala Hibb mama mı kullanıyorsun? Kabızlık oldu mu hiç?

Kızlar dün iftarda evde değildik yemekte mercimek çorbası bulgur pilavı soğan salatası üstünede karpuz yedim bugece yandık battı balık yan gider dedim eve gelincede dondurmayı biraz erimesini bekleyip yedim herzamankinden farklı bir gaz olayımız olmadı şaşırdım

bizim üçüncü gün de bitti kakasız doktor da beş gün olursa kabız sayılır dedi, bekliyoruz. garibim ıkınıp sıkınıp duruyo ama elimden birşey gelmiyor.
1 çay kaşığı zeytinyağı içersen cnm rahatlar kuzucuk

Kızlar kalkan ve hametan ise yaradi dünden beri 4 kez emdi yara tarafi rahatti yada kirkimiz çıkıyor yarın herşey toz pembe olacak
toz pembe hayaller vardı..pembesi gitti tozu kaldibenden sana gelsin

Kızlar H Hunilimom ın bebeğini yoğun bakıma almışlar, ateşi çok yüksekmiş, enfeksiyon olabilirmiş
H Hunilimom ćok geçmiş olsun cnm ya..acil şifalar versin Rabbim

Bak canım bizim kide öyle
Benim bebiş de de varya geçmiyor habere yenileri ćıkiyor..Tam sönüyor gibi oluyor ..haydi bir daha
oooo süper ....aslında bence şunu yersen gaz yapar fln hikaye ya..gaz olacaksa oluyor..ama korkumuzdan hiç birimiz yemiyoruz her denileni

Benimki de olmuştu aynısından canım, inek sütü alerjisi+cilt kuruluğu dedi. Sma mama veriyordum, inek sütü varmış onu kestik, mustelanın atopik ciltler için kremini sürüyoruz, şu yenidoğan setindeki vücut losyonu da olurmuş hatta.. mamayı kestim, kremleri sürdüm, sabahları pamuğa Gül suyu batırıp sildim yüzünü, geçti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…