- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.821
Doğru söylüyorsun inşallah rahatlar biran oncedaha önce denedim de bu kez yapmıcam sorun neyse doktorla çözelim istiyorum. geçici oluyo zeytinyağı falan.
Oy yavrum yaa çok tatlıı maşallah sana kuzum hiç fikrim yok canım yaaEki Görüntüle 2155156
Ya kızlar minnoşumun yüzü çok kötü oldu, doktor serum fizyolojik sür dedi ger gün sürüyom
Geçmiyo lanet şey
Doktora tekrar yazdım şimdi
Alerji falan olmasın ya?
@sofiarya ne dersin
Bak canım bizim kide öyleEki Görüntüle 2155156
Ya kızlar minnoşumun yüzü çok kötü oldu, doktor serum fizyolojik sür dedi ger gün sürüyom
Geçmiyo lanet şey
Alerji falan olmasın ya?
@sofiarya ne dersin
cnm ben oğlum kabardığında az sütümden sürüyorun 5 dk felan sonrada ılık duş geçiyor hemenEki Görüntüle 2155156
Geçmiyo lanet şey
Alerji falan olmasın ya?
@sofiarya ne dersin
Doktor şampuandan olabilir mustela iyidir ama sebamed deneyin bir de dediBak canım bizim kide öyle
cnm kendin bol bol su iç kayısı ye senin sütünden alır rahatlar ilk kızımda bizde çok çektik ama şimdi bol su meye çok sükür rahatız bizim yediklerimiz etkiliyor çocuklarıbizim üçüncü gün de bitti kakasızdoktor da beş gün olursa kabız sayılır dedi, bekliyoruz. garibim ıkınıp sıkınıp duruyo ama elimden birşey gelmiyor.
Ben üni baby yeni doğan kullanıyorum ama senin gibi herseferinde sampuanlamiyorum özel bişeyden yapmıyorum gunicinde yüzünü yikiyorum az öncede banyo yaptırdımDoktor şampuandan olabilir mustela iyidir ama sebamed deneyin bir de dedi
Şampuanla alkası yok bence ya, her yıkamada şampuanlamıyorum ki
Sen bir şey yapıyor musun canım
Süt alerjisi diyolar galiba buna internette hep öyle çıkıyo arattigimdaDoktor şampuandan olabilir mustela iyidir ama sebamed deneyin bir de dedi
Şampuanla alkası yok bence ya, her yıkamada şampuanlamıyorum ki
Sen bir şey yapıyor musun canım
Ayyy kuzum inşallah çiddi bişey değildir yaaa minicik yavrucakBen de çok şaşırdım, minicik şeyde nasıl ateş olmuşmorali çok bozuk haliyle, inşallah sütü kesilmez
İnşallah canım
Canım elleri aciktami benimkinin tırnakları degdikce kizariyordu hep eldiven taktım geçti. Bugünde kesim tirnaklarini.yuzunde bişey kalmadı.Eki Görüntüle 2155156
Geçmiyo lanet şey
Alerji falan olmasın ya?
@sofiarya ne dersin
Yaaaa
Bizimki de öyle. Tir tir titriyor. Çenesi zangırdıyor resmen kuzununBenim her banyo yaptırmaya sonra içeri ne kadar sıcak olursa olsun titriyor. Hemen üstünü giydiriyorum saniyeler içinde ama usutmekten korkuyorum.
Süt yapımı için prolaktin ve sütğn göğüsten çıkması için oksitosin hormonu gerekiyormuş canım. Oksitosin stresten cabuk etkileniyormuş. Moral düzelince oksitosin seviyesi de düzelirmiş. Acaba senin prolaktin problemi mi bar? Gittin mi hiç doktora? Bu arada hala Hibb mama mı kullanıyorsun? Kabızlık oldu mu hiç?Evet biliyorum canım ama kendini üzme bak ben kendimi o kadar çok üzdüm ki bu konulara, sutum gittişimdi de ne yapsam gelmiyor lütfen teskin et kendini
Aynen yaaaa.Yaaaainş atlatır hemen. Minicik o daha.
Bizimki de öyle. Tir tir titriyor. Çenesi zangırdıyor resmen kuzunun
deneyeyim canım, sağ ol.cnm kendin bol bol su iç kayısı ye senin sütünden alır rahatlar ilk kızımda bizde çok çektik ama şimdi bol su meye çok sükür rahatız bizim yediklerimiz etkiliyor çocukları
1 çay kaşığı zeytinyağı içersen cnm rahatlar kuzucukbizim üçüncü gün de bitti kakasızdoktor da beş gün olursa kabız sayılır dedi, bekliyoruz. garibim ıkınıp sıkınıp duruyo ama elimden birşey gelmiyor.
toz pembe hayaller vardı..pembesi gitti tozu kaldiKızlar kalkan ve hametan ise yaradi dünden beri 4 kez emdi yara tarafi rahatti yada kirkimiz çıkıyor yarın herşey toz pembe olacak
H Hunilimom ćok geçmiş olsun cnm ya..acil şifalar versin Rabbim
Benim bebiş de de varya geçmiyor habere yenileri ćıkiyor..Tam sönüyor gibi oluyor ..haydi bir dahaBak canım bizim kide öyle
oooo süper ....aslında bence şunu yersen gaz yapar fln hikaye ya..gaz olacaksa oluyor..ama korkumuzdan hiç birimiz yemiyoruz her denileniKızlar dün iftarda evde değildik yemekte mercimek çorbası bulgur pilavı soğan salatası üstünede karpuz yedim bugece yandık battı balık yan gider dedim eve gelincede dondurmayı biraz erimesini bekleyip yedim herzamankinden farklı bir gaz olayımız olmadı şaşırdım
Ben de ayni seyi kangruda yasadimTuniko.com dan 100 tl canım
Zam geldi ucuzken almadım
İnsallah yaYarar kız bak kaka gaz ne güzel yapacaj
İse yaramadi :/Sütün fazla geliyor verirkwv elini makas yap kes biraz cnm öyle dene.
Benimki de olmuştu aynısından canım, inek sütü alerjisi+cilt kuruluğu dedi. Sma mama veriyordum, inek sütü varmış onu kestik, mustelanın atopik ciltler için kremini sürüyoruz, şu yenidoğan setindeki vücut losyonu da olurmuş hatta.. mamayı kestim, kremleri sürdüm, sabahları pamuğa Gül suyu batırıp sildim yüzünü, geçti çok şükürEki Görüntüle 2155156
Geçmiyo lanet şey
Alerji falan olmasın ya?
@sofiarya ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?