2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kuzum çok geçmiş olsun Allah yasatmasin bir daha inşallah tez zamanda kavuş yavruya

Kızlar bebek arabasına bugun baktım bayıldım hafifliğine kuş gibi sürüşü çok rahat çok estetik duruyo ayrıca yer kaplama olayıyysa şu standart bebek arabaları kadar yer alıyo ve dayanamadım aldım hatta bugun parka onunla gittik İnş hep memnun kalırım bakalım ilk izlenimim bu şimdilik

26 gün oldu doğum yapalı ve sezeryan dikişimin bir tarafı çok ağrıyor. Dr a 1 haftalıkken gittim ve o kısımda hafif enfeksiyon var dedi. 2 kutu İnfex antibiyotik verdi. 40 in çıkınca mutlaka gel dedi. Fakat arada bir şiddetli ağrım oluyor dış kısimdan belli zaten. Deri üst üste gelmiş ve kırmızı o kısım. Dr pansuman falan vermemişti sadece antibiyotik ve contractubex jel kullaniyorum. Kızlar var mı dikişinde bunu yaşayan. sofiarya bi bilgin var mı bu konuyla alakalı arkadaşım? Dr tenin çok hassas senden kaynaklı bir durum dedi ama ilk sezeryanimda böyle bişey yaşamadım

tgb34 canım karışımdan yaptırdık ama lavanta yokmuş, acaba olmasa ne olur? Ve hepsini yoz haline getirmişler, demliyor musun sen onu? Nasıl içiyorsun?
Ben bir tatlı kaşığı koyuyorum kupaya üzerine kaynar su 5 dk bekletip iciyorum. Lavanta neye yarar bilmiyorum ki cnm gaz için içiyorsun zaten o kimyon rezene anason ise yarar bence

Son düzenleme:
Cnm emmek isterse ne yapacaksın ben cesaret edemem valla kanguruda. Emzirme önlüğü al isterse bank ne bulursan otur emzir. Biz bu akşam çıktık lcw yaptık şort tişört aldım fena değildi. Arkasından çay bahçesi çay kahve iki kez uyandı hemen emzirdim on dk uyudu. Hatta kucağımda tuttum anakucagina koyunca uyaniyor ve eve geldik bir saat oldu uyuyo hala kirk olduk ondan mı

Kızlar bu kırk olayında neler yapcaz bakalım. Gelenek görenek nedir? Yarın bir kırk çıkarırız inş

Cnm @Sedossedos92 de 40. da kanama yaşamış adet gibi adet oldum dedi ama bu ay yok acaba lohusa kanaması mi bu.

Ya bende normaldir diyorum benden cok annem stress yapiyo. Daha bi gunluk bebek yani cok sey beklememek lazim demi :) bi bu sabah baya uyudu ama bu saatler yine uykusuz sekilde memede sabahi ediyoruz
Cnm sen en az 10 gün iki saatte bir zorla emzir sarılığı atamaz yoksa ondan sonra 3 saat.

Çorap hiç çıkmasın cnm ama tişört ve patiksiz ince Alta geç fenalık gelir çocuğa.benimkine geldi isilik olmuş bugün inş geçer ona da ne yapilir

sifir kol zibin uzerine penye alt ust giydiriyorum gece. sabah benim ev serin oluyor uyaninca penye yelek giydiriyorum. oglen gunes donunce ya sadece zibinla kaliyor veya kisa kollu giydiriyorum. evin sicakligina gore degisiyor.gece penye battaniye ortuyorum sadece ama yine de isilik basladi, onu da ortmesek usur gibi geliyir.ilk kizimi pisirmistim butun vucut isilik olmustu. sher gun banyo yaptirinca duzeliyor. bunda daha dikkatliyim.

Ben hiç birşey yapmıyorum yapmam lazım mı?
burnu tikanmiyorsa bir sey yapmana gerek yok. ucuna gelen sumukcukleri kulak cubuguyla falan temizlersin yeter:)
kirk adetlerini bilmiyorum.ben bildigim butun sureleri okuyarak dua ederek yikiyorum sonra kendim yikaniyorum. sevdigimiz birini ziyaret ediyoruz. o da hediye veriyor:)

1 saattir emziriyorum hala boncuk boncuk bakıyo
Memede uyuyakalır hep sabırla onu bekliyorum
Memesiz uyuyacağı günler de gelecek di mi
Uyumadan, emmeden, ağlamadan sakince durduğu günler de gelecek di mi
Çünkü öyle boş boş durmuyor hiç, illa ağlıyo ee ağlayınca da meme

Bi civile gidip gelcem ya acikmaz heralde diye düşünüyorum bi cesaret cikacam. Tabi sabahki halim karar verir ona. Malum bu saatte uyandik da.
Ben hiç birşey yapmıyorum yapmam lazım mı?
Burnu tikali degilse yapmana gerek yok.

Resmen 3,5 ta uyandik şaka gibi ya ben bu cocugun uyanma saatini nasil daha gece cekecem her gecen gun daha erken uyanmaya basladi. 5 te uyandigi zamana şükredeceğimi bilmezdim.

Resmen 3,5 ta uyandik şaka gibi ya ben bu cocugun uyanma saatini nasil daha gece cekecem her gecen gun daha erken uyanmaya basladi. 5 te uyandigi zamana şükredeceğimi bilmezdim.
Ben de uyku eğitimi ile ilgili kitap mı alsam napsam diye bakıyodum
1.5 saattir emiyo ve cin gibi bakıyo
Çok uykum var ya

Cnm @Sedossedos92 de 40. da kanama yaşamış adet gibi adet oldum dedi ama bu ay yok acaba lohusa kanaması mi bu.
Hiç bilmiyorum ki canım ben de şaştım kaldim tam 40.gün sabah başladı bir de biteli 2gun olmuştu herif de bayram ediyordu ki hevesi kursağında kaldı

benimki 1 aylik, altini degistirirken bile agliyor. illa kucak yada meme 2-3 gundur bunu huy edindi, kucaga almazsan aglamaktan mosmor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…