- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.981
Kuzum çok geçmiş olsun Allah yasatmasin bir daha inşallah tez zamanda kavuş yavruyaKızlarr çook sağolun.. oğlum iyi çok şükür sadece enfeksiyon olduğu için gözlem altında tutuyolar. Ateşi dün gece hiç yükselmemiş bi daha 5 gün dediler ama daha erkende çıkabilirmiş.. sadece 26 günde ne kadar alışmışım bugün elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım.. akşam olmadı bana.. ne zormuş! Rabbim dermansız dert vermesin ama bebekler hasta olmasın kahroldum dünden beri
@EvBoregi_meLinDa_ @Belirtisiznesne
Ben bir tatlı kaşığı koyuyorum kupaya üzerine kaynar su 5 dk bekletip iciyorum. Lavanta neye yarar bilmiyorum ki cnm gaz için içiyorsun zaten o kimyon rezene anason ise yarar bencetgb34 canım karışımdan yaptırdık ama lavanta yokmuş, acaba olmasa ne olur? Ve hepsini yoz haline getirmişler, demliyor musun sen onu? Nasıl içiyorsun?
Cnm emmek isterse ne yapacaksın ben cesaret edemem valla kanguruda. Emzirme önlüğü al isterse bank ne bulursan otur emzir. Biz bu akşam çıktık lcw yaptık şort tişört aldım fena değildi. Arkasından çay bahçesi çay kahve iki kez uyandı hemen emzirdim on dk uyudu. Hatta kucağımda tuttum anakucagina koyunca uyaniyor ve eve geldik bir saat oldu uyuyo halaYarin sabah bebegime yazlik alisveris yapmaya cikmak istiyorum. Bu civile gidip gelecemZKangusuna koyup otobusle git-gel yapsam max 2 saat kangruda kalmis olur. Acaba rahatsız olur mu? Veya acıkıp da çarşının ortasinda dellenir mi? Veya otobuse binecegim icin allah korusun mikrop falan kapar mi? Yalniz gidecem. Kafamda deli sorular. Sabah 10-11 givi cikmayi düşünüyorum. Herakde toplu tasimalar ve carsi cok kalabalik olmaz nillet oruc oruc sabahin korunde akin etmez heralde.
Cnm @Sedossedos92 de 40. da kanama yaşamış adet gibi adet oldum dedi ama bu ay yok acaba lohusa kanaması mi bu.Canım benimki tam 40imizin sabahı başladı ve aşırı bi kanama ile başladı çocuk bezi kullanıyorum yani.benim adetim de çoktur zaten. 4 gündür de devam ediyor. Adettir diye düşünüyorum ama öyle değil midir yani acaba
Cnm sen en az 10 gün iki saatte bir zorla emzir sarılığı atamaz yoksa ondan sonra 3 saat.Ya bende normaldir diyorum benden cok annem stress yapiyo. Daha bi gunluk bebek yani cok sey beklememek lazim demi :) bi bu sabah baya uyudu ama bu saatler yine uykusuz sekilde memede sabahi ediyoruz
Ben hiç birşey yapmıyorum yapmam lazım mı?3-4 damla serum fizyolojik damlatip aspiratör ile cekiyorum. Serin fizyolojik olmadan aspiratöre pislik gelmiyor, bunu da burda ogrendim :)
Çorap hiç çıkmasın cnm ama tişört ve patiksiz ince Alta geç fenalık gelir çocuğa.benimkine geldi isilik olmuş bugün inş geçer ona da ne yapilirBebişleri nasıl giydiriyorsunuz evim 26 derece ve ben gazdan ötürü ayağına çorap üstüne patikli alt, üstüne atlet ve uzun kollu zıbın giydiriyorum çokmu sizce yarın güneşte dışarı çıkartmayı düşünüyorum ne giydirsem
Burnundada 2 gündür katı sümükler var sıcaktanmı yoksa üşüttüm mü
burnu tikanmiyorsa bir sey yapmana gerek yok. ucuna gelen sumukcukleri kulak cubuguyla falan temizlersin yeter:)Ben hiç birşey yapmıyorum yapmam lazım mı?
Bi civile gidip gelcem ya acikmaz heralde diye düşünüyorumCnm emmek isterse ne yapacaksın ben cesaret edemem valla kanguruda. Emzirme önlüğü al isterse bank ne bulursan otur emzir. Biz bu akşam çıktık lcw yaptık şort tişört aldım fena değildi. Arkasından çay bahçesi çay kahve iki kez uyandı hemen emzirdim on dk uyudu. Hatta kucağımda tuttum anakucagina koyunca uyaniyor ve eve geldik bir saat oldu uyuyo halakirk olduk ondan mı
Burnu tikali degilse yapmana gerek yok.Ben hiç birşey yapmıyorum yapmam lazım mı?
Ben de uyku eğitimi ile ilgili kitap mı alsam napsam diye bakıyodumResmen 3,5 ta uyandik şaka gibi yaben bu cocugun uyanma saatini nasil daha gece cekecem her gecen gun daha erken uyanmaya basladi. 5 te uyandigi zamana şükredeceğimi bilmezdim.
Hiç bilmiyorum ki canım ben de şaştım kaldim tam 40.gün sabah başladı bir de biteli 2gun olmuştu herif de bayram ediyordu ki hevesi kursağında kaldıCnm @Sedossedos92 de 40. da kanama yaşamış adet gibi adet oldum dedi ama bu ay yok acaba lohusa kanaması mi bu.
Ben hiç birşey yapmadım valla banyoyu bile yaptırmiyordum ki bebe huzursuzdu o yüzden yaptırdımKızlar bu kırk olayında neler yapcaz bakalım. Gelenek görenek nedir? Yarın bir kırk çıkarırız inş
Bizde sahil yapicaktik serindir diye donduk eve.Az önce eve girdim valla bunalmıştık parka gittik 2 saat oturduk İnş bişey olmaz kırkdan dolayı değil ev sıcaktı park daha serin ondan korktum
benimki 1 aylik, altini degistirirken bile agliyor. illa kucak yada meme 2-3 gundur bunu huy edindi, kucaga almazsan aglamaktan mosmor oluyorKızlar bebeğim 44 günlük uykudan uyanınca sürekli ağlıyor illa kucağa almak lazim ya da emiyor yatağına koyuyorum yine ağlıyor bu normal mi kucakta memede omuzda olmak istiyor sürekli
Yani gündüz uyanıkken sadece onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?