2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende de oldu. Ablam video üzerinden enfeksiyon diyor. Emzirince beliriyor..beyaz lekeler. Çözümünü bulursan beni de etiketle lütfen

Bende de oldu. Ablam video üzerinden enfeksiyon diyor. Emzirince beliriyor..beyaz lekeler. Çözümünü bulursan beni de etiketle lütfen
canm boyle bisey buldum
http://www.lllturkiye.org/2016/01/meme-ucunda-olusan-sut-kabarcg-icin.html?m=1
linkteki resim cok net degil bu yuzden benimki de resimdeki gibi diyemiyorum ama yazida anlatilana benziyor benm durumun. tikali sut kanali sebeplerinden biriymis, enfeksiyon yada pamukcuktan da olabilirmis ama. benm kizda pamukcuk da var

6 saattir uykusuz hala dalmadi nasıl.bir bünye bu arkadaş benim gözlerim kapanıyor kızda tik yok

6 saattir uykusuz hala dalmadi nasıl.bir bünye bu arkadaş benim gözlerim kapanıyor kızda tik yok
3-4 gündür bizim de öyleydi bugün 2den beri falan uyuyor 1 defa uyandı emzirdim uyudu...çamaşır astım yemek yaptım duş aldım saçıma fön tırnağıma oje yine emdi uyudu...az önce uyandı korkuyorum bize sabaha kadar dans galiba defalarca da başına geldim baktım nesi var diye gayet huzurlu uyuyordu Allah ım aklımı koru...uyumuyor delleniyoruz uyuyor daha çok delleniyoruz

Kizlar bebeklerin burunlarini nasil temizliyorsunuz çok hiriltisi var burnu dolu belli aspirator kullaniyor musunuz
3-4 damla serum fizyolojik damlatip aspiratör ile cekiyorum. Serin fizyolojik olmadan aspiratöre pislik gelmiyor, bunu da burda ogrendim :)

Gündüz hep uyudu emdi uyudu saat 8 de bı basliyo ağlama ikinma 1re kadar devam bugün 6 dan beri ayakta anca memede dalmaya ugrasiyo bakalım ben kaçta uyurum ah ah

Benimki 3 saat sonra gune baslayacak ben daha uyumadım. Sabaha doğru söverim artik kendime. Yarin kırkımız çıkıyor. Bakalim neler degisecek. Allaha sukur benim yavru 3-4 gündür nispeten daha rahat, gündüz uyuyor en azindan. Allahim nazarlardan korusun masallah masallah. Geceleri de saat basi emmeye kalkıyor . Gune cok erken basliyoruz en gec 5 dedi mi uyanıyor. Ona da sukur gece rahat uyusunda. Merakla bekliyorum gece uykulari ne zaman 3-4 saat deliksiz uykuya dönecek.

Kizlar bebeklerin burunlarini nasil temizliyorsunuz çok hiriltisi var burnu dolu belli aspirator kullaniyor musunuz
ben ilk kullanmiyordum, sadece serum fizyolojik damlatiyordum. ama 2 sabahtir asirator kullandim. bu sabah burnunun icinde kuru sumuk gordugum icin yaptim. cok sık aspire edilmemeli cunku. yarin bir sıkıntı olmazsa belki sadece damla kullanirim aspire etmem

Kizlarrr tek tek alinti yapamadim kusura bakmayinn hepinize cok cok tesekkur ederimmmm Allah razi olsun darisi bekleyenlere insAllah :) simdilik sorunumuz surekli emmek istemesi ve yerine kaldirinca hemen geri uyanmasi. Sutum yeterli gelmiyormuki diye dusunmeye basladim ama zamanla duzelir insallah :) uykusuz gecelere merhaba!

kulis ben de sadece pislik gorunce aspiratör kullanıyorum. Büyükçe pislik görünmüyorsa safece serum fizyolojik. Zaten her banyo sonrasi kendi kendine cikiyor koca bi pislik dogal aspiratör

Kızlar bebeğim 44 günlük uykudan uyanınca sürekli ağlıyor illa kucağa almak lazim ya da emiyor yatağına koyuyorum yine ağlıyor bu normal mi kucakta memede omuzda olmak istiyor sürekli

Yani gündüz uyanıkken sadece onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum

Bence sık uyanmaları aliskanlik ya. Benim süt cok şükür yetiyor yavruya. Masallahi var kilo alimi cok iyi. Ama benimki de oyle. 1 bucuk saat emse max bir saat uyanik kaliyor. Hic derin uykusu yok. 40 gunluk olduk daha sadece 2 sefer 3 saat delikaiz uyudu. Arada nadir de olsa 2 saatbuyuyir. Onun disinda hep birer saatlik uykulari.

Al benden de o kadar, akşamüstü 8 gibi uyudu hala tık yok, o kadar gürültü yapıyoruz bana mısın demiyor salondan aldım yatağına götürdüm yine uyanmadı, alışkın değiliz ne yapacağımızı şaşırıyoruz şu an

Yok canım acımaz merak etme ama orayı arındırman lazım. Bebişi küvete yatırıp banyo yaptır sen ılık suyun içinde bi 5 dk dursa yumuşar o deri ve kalıntılar azıcık elinle ovalayınca da çıkar hatta suya sokmadan önce evde varsa Hindistan cevizi yağı ya da yoksa zeytinyağı falan sür yumuşasın güzelce suda bekleyince de epey rahatlar

sofiarya canım kafama takıldı sana danışayım.benim kanama lekelenme tarzında devam ediyordu.bugün 37.gün.bugün adet gibi aktif kanama gelmeye başladı.adet olmuş olabilir miyim kanama kesilmeden?
İlk 40günde yaşanan kanamaları adetten saymıyor kadın dogumcular ama çoğu kadında lohusalığın son günleri senin gibi aktif kanıyor bunları genelde Doğum sonrası hormonal değişime bağlı kanama diye değerlendirip geçiyorlar. Adet gibi uzun da sürmüyor zaten birkaç gün en fazla. Muhtemelen senin ki de öyledir

Ya bende normaldir diyorum benden cok annem stress yapiyo. Daha bi gunluk bebek yani cok sey beklememek lazim demi :) bi bu sabah baya uyudu ama bu saatler yine uykusuz sekilde memede sabahi ediyoruz

Ya bende normaldir diyorum benden cok annem stress yapiyo. Daha bi gunluk bebek yani cok sey beklememek lazim demi :) bi bu sabah baya uyudu ama bu saatler yine uykusuz sekilde memede sabahi ediyoruz
Kiz daha bir gunlukse uyumasin zaten o bebis allah korusun sarilik falan olur. Kendinin uyanmasini bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…