- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.941
Bende de oldu. Ablam video üzerinden enfeksiyon diyor. Emzirince beliriyor..beyaz lekeler. Çözümünü bulursan beni de etiketle lütfenkizlar benim meme basinda bogurtlene benzeyen kisim normalde kahverengi idi ama simdi bir/iki tane krem rengi olan kisim var. acaba enfeksiyon mu kapti, iltihap renginde rengi. yada o kisimlar patlatip sut mu cikicak acaba icinden? sizde var mi boyle farkli renk
Ben doğumumun 5. Gününden itibaren kullanıyorum e bebekten aldım ben memnunum rahat bir kullanımı var.Kizlar yamuna korse kullanan var mı? Çok çeşidi var alcam ama hangisini alsam
canm boyle bisey buldumBende de oldu. Ablam video üzerinden enfeksiyon diyor. Emzirince beliriyor..beyaz lekeler. Çözümünü bulursan beni de etiketle lütfen
3-4 gündür bizim de öyleydi bugün 2den beri falan uyuyor 1 defa uyandı emzirdim uyudu...çamaşır astım yemek yaptım duş aldım saçıma fön tırnağıma oje yine emdi uyudu...az önce uyandı korkuyorum bize sabaha kadar dans galiba6 saattir uykusuz hala dalmadi nasıl.bir bünye bu arkadaş benim gözlerim kapanıyor kızda tik yok
3-4 damla serum fizyolojik damlatip aspiratör ile cekiyorum. Serin fizyolojik olmadan aspiratöre pislik gelmiyor, bunu da burda ogrendim :)Kizlar bebeklerin burunlarini nasil temizliyorsunuz çok hiriltisi var burnu dolu belli aspirator kullaniyor musunuz
3-4 gündür bizim de öyleydi bugün 2den beri falan uyuyor 1 defa uyandı emzirdim uyudu...çamaşır astım yemek yaptım duş aldım saçıma fön tırnağıma oje yine emdi uyudu...az önce uyandı korkuyorum bize sabaha kadar dans galibadefalarca da başına geldim baktım nesi var diye gayet huzurlu uyuyordu Allah ım aklımı koru...uyumuyor delleniyoruz uyuyor daha çok delleniyoruz
ben ilk kullanmiyordum, sadece serum fizyolojik damlatiyordum. ama 2 sabahtir asirator kullandim. bu sabah burnunun icinde kuru sumuk gordugum icin yaptim. cok sık aspire edilmemeli cunku. yarin bir sıkıntı olmazsa belki sadece damla kullanirim aspire etmemKizlar bebeklerin burunlarini nasil temizliyorsunuz çok hiriltisi var burnu dolu belli aspirator kullaniyor musunuz
ben ilk kullanmiyordum, sadece serum fizyolojik damlatiyordum. ama 2 sabahtir asirator kullandim. bu sabah burnunun icinde kuru sumuk gordugum icin yaptim. cok sık aspire edilmemeli cunku. yarin bir sıkıntı olmazsa belki sadece damla kullanirim aspire etmem
Bence sık uyanmaları aliskanlik ya. Benim süt cok şükür yetiyor yavruya. Masallahi var kilo alimi cok iyi. Ama benimki de oyle. 1 bucuk saat emse max bir saat uyanik kaliyor. Hic derin uykusu yok. 40 gunluk olduk daha sadece 2 sefer 3 saat delikaiz uyudu. Arada nadir de olsa 2 saatbuyuyir. Onun disinda hep birer saatlik uykulari.Kizlarrr tek tek alinti yapamadim kusura bakmayinn hepinize cok cok tesekkur ederimmmm Allah razi olsun darisi bekleyenlere insAllah :) simdilik sorunumuz surekli emmek istemesi ve yerine kaldirinca hemen geri uyanmasi. Sutum yeterli gelmiyormuki diye dusunmeye basladim ama zamanla duzelir insallah :) uykusuz gecelere merhaba!
Al benden de o kadar, akşamüstü 8 gibi uyudu hala tık yok, o kadar gürültü yapıyoruz bana mısın demiyor3-4 gündür bizim de öyleydi bugün 2den beri falan uyuyor 1 defa uyandı emzirdim uyudu...çamaşır astım yemek yaptım duş aldım saçıma fön tırnağıma oje yine emdi uyudu...az önce uyandı korkuyorum bize sabaha kadar dans galibadefalarca da başına geldim baktım nesi var diye gayet huzurlu uyuyordu Allah ım aklımı koru...uyumuyor delleniyoruz uyuyor daha çok delleniyoruz
Yok canım acımaz merak etme ama orayı arındırman lazım. Bebişi küvete yatırıp banyo yaptır sen ılık suyun içinde bi 5 dk dursa yumuşar o deri ve kalıntılar azıcık elinle ovalayınca da çıkar hatta suya sokmadan önce evde varsa Hindistan cevizi yağı ya da yoksa zeytinyağı falan sür yumuşasın güzelce suda bekleyince de epey rahatlarDesitin canım bende o vardı. Aynen dediğim gibi deriyle birleşmişte toplanmış gibi orda boynunu çok tutamadığım için anca bu kadar çekebildim. Acısa ağlardı sanırım dimi gerçi bizimki elinden kan alırken gıkını çıkarmayan bir bebek aşıda falanda ağlamadı o yüzden acırmı kestiremedim
İlk 40günde yaşanan kanamaları adetten saymıyor kadın dogumcular ama çoğu kadında lohusalığın son günleri senin gibi aktif kanıyorsofiarya canım kafama takıldı sana danışayım.benim kanama lekelenme tarzında devam ediyordu.bugün 37.gün.bugün adet gibi aktif kanama gelmeye başladı.adet olmuş olabilir miyim kanama kesilmeden?
Öylemi teşk ederim bende deneyeyimNe içiyorsunuz?
Ya bende normaldir diyorum benden cok annem stress yapiyo. Daha bi gunluk bebek yani cok sey beklememek lazim demi :) bi bu sabah baya uyudu ama bu saatler yine uykusuz sekilde memede sabahi ediyoruzBence sık uyanmaları aliskanlik ya. Benim süt cok şükür yetiyor yavruya. Masallahi var kilo alimi cok iyi. Ama benimki de oyle. 1 bucuk saat emse max bir saat uyanik kaliyor. Hic derin uykusu yok. 40 gunluk olduk daha sadece 2 sefer 3 saat delikaiz uyudu. Arada nadir de olsa 2 saatbuyuyir. Onun disinda hep birer saatlik uykulari.
Kiz daha bir gunlukse uyumasin zaten o bebis allah korusun sarilik falan olur. Kendinin uyanmasini bekleme.Ya bende normaldir diyorum benden cok annem stress yapiyo. Daha bi gunluk bebek yani cok sey beklememek lazim demi :) bi bu sabah baya uyudu ama bu saatler yine uykusuz sekilde memede sabahi ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?