- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.461
Benim de astımım var, ölesiye öksürük nöbetleri tıkanmalar.. bu ara benim de öyle.. astım için gittiğim doktor daha fazla sigara iç aferin diyorduSende astım yokmuydu canım ben mi karıştırıyorum bizim topikte astımı olan kimdibenim astım yine coştuda
Yok gitmesin için tut kendini sağlıklı nefes almak çok güzel mis gibi kokuyorum artık eskiden kocam kulluk gibi korkuyosun derdi ne kadar el yüz yukardan yka dış fircala girmiyo o koku şimdi oh mis diyo :)Ohh kızlar iyi ki varsınız, yalnız değilmişim.. ben hamileyken tiksinmedim aksine aşerdim resmen ama kendimi tuttum, hatta sezeryana gideceğim gece bi tane içtim napiim.. ama başlamayalım ya o kadar içmedik, benim eşim de bırakmıştı, başladı tekrar.. balkonda içiyor içim gidiyor
Yok gitmesin için tut kendini sağlıklı nefes almak çok güzel mis gibi kokuyorum artık eskiden kocam kulluk gibi korkuyosun derdi ne kadar el yüz yukardan yka dış fircala girmiyo o koku şimdi oh mis diyo :)Ohh kızlar iyi ki varsınız, yalnız değilmişim.. ben hamileyken tiksinmedim aksine aşerdim resmen ama kendimi tuttum, hatta sezeryana gideceğim gece bi tane içtim napiim.. ama başlamayalım ya o kadar içmedik, benim eşim de bırakmıştı, başladı tekrar.. balkonda içiyor içim gidiyor
Kucağına alıyor meme aradığı için bana geri veriyo ))Sizin bebeler babasında duruyo mu
Benim garibim her seferinde alıyo sen uyu diyo
Ama 5 dk sürmüyor gelmeleri
Çok uykum var ya
Bizimkinin omzunda uyudu bugün gaz çıkarırken ilk defa, ben de yarım saat uyumuşum iyi geldiSizin bebeler babasında duruyo mu
Benim garibim her seferinde alıyo sen uyu diyo
Ama 5 dk sürmüyor gelmeleri
Çok uykum var ya
Doğru diyon valla, ne fena kokuyor haklısın falan diyeyim :) kendimi telkin edeyimYok gitmesin için tut kendini sağlıklı nefes almak çok güzel mis gibi kokuyorum artık eskiden kocam kulluk gibi korkuyosun derdi ne kadar el yüz yukardan yka dış fircala girmiyo o koku şimdi oh mis diyo :)
Benim de astımım var, ölesiye öksürük nöbetleri tıkanmalar.. bu ara benim de öyle.. astım için gittiğim doktor daha fazla sigara iç aferin diyorduhamileyken ne güzeldi ne Boğaz agrısı ne öksürük, benim faranjitim de var
Evet canım her şeyimiz aynı neredeyse:) valla annem iki bardak zeytinyağına damla Sakız’ı koydu bir tatlı kaşığı kadar.. 15 gün bekletip içecekmişim iyi geliyormuş.. fayda görürsem sana da söylerim kuzum
Kuzu senle ne kadar ortak yanımız var yahu , aman o dr lar hep ezberci ben sigara içmiyorum hatta kaçıyorum içenlerden yinede zor nefes alıyorum ben niye astımım o zaman hemde yaşlı dedeler gibi öksürüyorumfaranjit geniz akıntısı burun tıkanıklığı ve astım alt üst her tür solunum yolum kapalı anasını satiiimmmm
Çaktırma arada aklıma dusuyo benimdeDoğru diyon valla, ne fena kokuyor haklısın falan diyeyim :) kendimi telkin edeyim
Sende astım yokmuydu canım ben mi karıştırıyorum bizim topikte astımı olan kimdibenim astım yine coştuda
Evet canım her şeyimiz aynı neredeyse:) valla annem iki bardak zeytinyağına damla Sakız’ı koydu bir tatlı kaşığı kadar.. 15 gün bekletip içecekmişim iyi geliyormuş.. fayda görürsem sana da söylerim kuzum
Siz yazdıkça benimde içesim geldi ki ben hamilelikten önce sigarayı bırakmıştım bi sekz ay kadar elektronik sigara içmiştim . Bnde bu ara çok stresliyim giyecek kıyafetim yok eşim oruçlu dışarıya çıkamıyoruz adam akıllı . Mememin bi tanesi hala iyileşmedi . Bgun kırkımızı uçurcaktık hava esiyor diye ya duş aldırmayalım ya da duş aldıralım ama dışarı çıkartmayalım dedi bzim beyefendi. Bende mıçarım böyle işe dedim gittim duş aldım kırk falan uçurmuyoru
Evet canım malesef o benimama benim astım hamilelikte bitti. Doktorum hamileliğimin ilk zamanlarında astımın gider demişti %50 sinde astım yok olurmuş %25 aynı kalırmış %25 i de ilerlermiş valla benim gitti canım çok şükür şuan hiçbir belirtim yok çamaşır suyu bile kullandım geçenlerde hiç etkilemedi
Ohh kızlar iyi ki varsınız, yalnız değilmişim.. ben hamileyken tiksinmedim aksine aşerdim resmen ama kendimi tuttum, hatta sezeryana gideceğim gece bi tane içtim napiim.. ama başlamayalım ya o kadar içmedik, benim eşim de bırakmıştı, başladı tekrar.. balkonda içiyor içim gidiyor
Ne güzel canım benim ilerlediRabbim şifa versin tüm hastalara onların içindede bana
Evet yaa ben hep birbirine benzetiyorum sanki birbirlerinin aynısı gibi :)Oyy maşallah yaa kızlar bizim bebekler kızda olsa erkekde plsa birbirine çok benziyor yada bana öyle geliyor
Senin doktorun ağzını öperim valla ya, benimkine teklif etsem ağzıma kürekle vurur herhalde.. tek yol degil biliyorum ama insan sakinleşmek için ihtiyaç duyuyor... benim de sonu vicdan azabıyla biten kaçamaklarım oluyor napayımama ben tümden başlamaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?