2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar peki bu her yerden taşan sulu kakaları ne yapacağız bir yapıyor pir yapıyor bizimki her yer kaka oluyor.. prima premium kullanıyorum, var mı kaka taşırmayan bez tavsiyesi olan bıktım usandım, koca bir paket de yeni almıştık, üç gündür tadı kaçtı bu işin

Sende astım yokmuydu canım ben mi karıştırıyorum bizim topikte astımı olan kimdi benim astım yine coştuda
Benim de astımım var, ölesiye öksürük nöbetleri tıkanmalar.. bu ara benim de öyle.. astım için gittiğim doktor daha fazla sigara iç aferin diyordu hamileyken ne güzeldi ne Boğaz agrısı ne öksürük, benim faranjitim de var

Yok gitmesin için tut kendini sağlıklı nefes almak çok güzel mis gibi kokuyorum artık eskiden kocam kulluk gibi korkuyosun derdi ne kadar el yüz yukardan yka dış fircala girmiyo o koku şimdi oh mis diyo :)

Yok gitmesin için tut kendini sağlıklı nefes almak çok güzel mis gibi kokuyorum artık eskiden kocam kulluk gibi korkuyosun derdi ne kadar el yüz yukardan yka dış fircala girmiyo o koku şimdi oh mis diyo :)

Sizin bebeler babasında duruyo mu
Benim garibim her seferinde alıyo sen uyu diyo
Ama 5 dk sürmüyor gelmeleri
Çok uykum var ya

Doğru diyon valla, ne fena kokuyor haklısın falan diyeyim :) kendimi telkin edeyim

Kuzu senle ne kadar ortak yanımız var yahu , aman o dr lar hep ezberci ben sigara içmiyorum hatta kaçıyorum içenlerden yinede zor nefes alıyorum ben niye astımım o zaman hemde yaşlı dedeler gibi öksürüyorum faranjit geniz akıntısı burun tıkanıklığı ve astım alt üst her tür solunum yolum kapalı anasını satiiimmmm

Evet canım her şeyimiz aynı neredeyse:) valla annem iki bardak zeytinyağına damla Sakız’ı koydu bir tatlı kaşığı kadar.. 15 gün bekletip içecekmişim iyi geliyormuş.. fayda görürsem sana da söylerim kuzum

Sende astım yokmuydu canım ben mi karıştırıyorum bizim topikte astımı olan kimdi benim astım yine coştuda

Evet canım malesef o benim ama benim astım hamilelikte bitti. Doktorum hamileliğimin ilk zamanlarında astımın gider demişti %50 sinde astım yok olurmuş %25 aynı kalırmış %25 i de ilerlermiş valla benim gitti canım çok şükür şuan hiçbir belirtim yok çamaşır suyu bile kullandım geçenlerde hiç etkilemedi

Aynı stresi bende yaşıyorum alışverişe gittim bugün ağlayıp çıktım kilodan dolayı bunalıma girdim resmen geçen haftada öyle olmuştu. Ben hamilelikte bıraktım şak diye 9 ay içmedim ama şimdi dayanamıyorum arada sıkıyorum kendimi ama bazen dayanamıyorum 2 3 günde bir yakıyorum. Bazen diyorum çözüm değil ama yılların alışkanlığı. Ben ki normalde sigara içmeyi çok severim hiç bırakmayı düşünmedim şimdiye kadar belkide ondan zorlandım bu kadar

Ne güzel canım benim ilerledi Rabbim şifa versin tüm hastalara onların içindede bana

Benim eşimde içiyor balkond akşamları bir tane bazen yanına ilişiyorum kızıyor bana ama napim sende içme o zaman diyorum birşey demiyor. Canım tiryakilik başka birşey bir buçuk paket içerdim ben inşallah devamlı başlamam kaçamaklarıda bitirmek istiyorum ama bakalım nasıl olacak. Helede doktordan duydum ya o 5 taneyi kendimi frenleyemiyorum. 2,3 günde bir yakıyorum 1 tane kahve yanı.

Bende ondan korkuyorum canım tek tük içmeyle kalabilirse hatta hiç içmesek ne güzel ama çok içen olduğumuz için heralde ondanmı dayanamıyoruz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…