2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evde bulundurmaki aklıma gelmesin eşin iciyoosada yanında içmesin aklına gelince elinin altındaysa eğer illaki içiliyor ve BM insan şansıma eşimde bıraktı oyuzden hiç aklıma gelmiyor bile

eşim içiyor kaç kere bırakcam dedi bırakamadı. Ama evde 1 tane içer balkonda o kadar. Bırakcam ya yeniden içmemem lazım

Hadi senin dikişler kaşınıyor olabilir, benim dikiş de yok, içime bi kurt düştü. Elma sirkeli su yapayım bari, antibiyotiklik olmayalım

Aman içme canım hakketten o bitaneden sonra daha çok canı istiyor insanın ben kahvenin yanına içmiştim birtane şimdi hep aklıma geliyor kendimi tutsamda arada kaçırıyorum

Bebekleri nasil giydiriyosunuz o kadar kararsiz kaldim ki. Ankarada oturuyorum disari ciktik bugun yaniyodu ne kadar acsam bilemedim tek citcitli badi olsa olurdu ama bu seferde usur diye kapatiyorum siz nasil giydiriyosunuz

Bebekleri nasil giydiriyosunuz o kadar kararsiz kaldim ki. Ankarada oturuyorum disari ciktik bugun yaniyodu ne kadar acsam bilemedim tek citcitli badi olsa olurdu ama bu seferde usur diye kapatiyorum siz nasil giydiriyosunuz
Canım ben işk kez bugün yarım kol çıtçıtlı badi ayağına çorap patikli tek alt ve penye yelek giydirdim ama akşam belki uzun kollu tulum giydirebilirim havaya bağlı

Ben hiç açmıyorum alıştımı gerçekten ister benimki açılmamaya alıştı istemiyor sabah kalkınca açıyorum

İçte dikişin varmıydı ? Benim içteki dikişlerde düştü elime geldi kaç defa . Düşerken çok kaşındı . Hala daha bazen ufacık ufacık misine ipi gibi şeyler geliyor elime

Benimkide sabah kalkıp biraz ayak hareketi yaptık sonra karın masajı bezini açtım popoyu hafif hafif uyardım aaaa bi baktım yaptı ohhh dedim sanki ben tutuyordum

Siz yazdıkça benimde içesim geldi ki ben hamilelikten önce sigarayı bırakmıştım bi sekz ay kadar elektronik sigara içmiştim . Bnde bu ara çok stresliyim giyecek kıyafetim yok eşim oruçlu dışarıya çıkamıyoruz adam akıllı . Mememin bi tanesi hala iyileşmedi . Bgun kırkımızı uçurcaktık hava esiyor diye ya duş aldırmayalım ya da duş aldıralım ama dışarı çıkartmayalım dedi bzim beyefendi. Bende mıçarım böyle işe dedim gittim duş aldım kırk falan uçurmuyoru

Ben hiç açmıyorum alıştımı gerçekten ister benimki açılmamaya alıştı istemiyor sabah kalkınca açıyorum
Nasıl pişik olmuyor ki . Bzim kızın bezini sıksan su gelir yani o derrce dolduruyor . Benim içim rahat etmz azcık daha büyüsün öyle belki alıştırmaya çalışırım

Senin doktorun ağzını öperim valla ya, benimkine teklif etsem ağzıma kürekle vurur herhalde.. tek yol degil biliyorum ama insan sakinleşmek için ihtiyaç duyuyor... benim de sonu vicdan azabıyla biten kaçamaklarım oluyor napayım ama ben tümden başlamaktan korkuyorum

Canım inan çıkarttıkları gazdan çok içlerinde var yavrucaklarin. Bende 16 saat uyumadigini bilirim. Sıkıntılari olmadığı zaman o kadar güzel uyuyorlar ki. Bende ha bire söylenip duruyordum bir sıkıntısı yok niye uyumuyor diye ama öyle dgilmis

İnşallah başlamasına bende severek iciyodum bırakmayınız hiiic dusunmuyodum dediğin gibi ama oldu kurtuldum :)

Aynı aynı dilimi bile fırçalıyorum

Ahh ahh yaram içerde hesabı
Ohh kızlar iyi ki varsınız, yalnız değilmişim.. ben hamileyken tiksinmedim aksine aşerdim resmen ama kendimi tuttum, hatta sezeryana gideceğim gece bi tane içtim napiim.. ama başlamayalım ya o kadar içmedik, benim eşim de bırakmıştı, başladı tekrar.. balkonda içiyor içim gidiyor

Sende astım yokmuydu canım ben mi karıştırıyorum bizim topikte astımı olan kimdi benim astım yine coştuda

Ne biliyim ya gazi olsa ikinmaz mi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…