- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.441
Evde bulundurmaki aklıma gelmesin eşin iciyoosada yanında içmesin aklına gelince elinin altındaysa eğer illaki içiliyor ve BM insan şansıma eşimde bıraktı oyuzden hiç aklıma gelmiyor bile
Hadi senin dikişler kaşınıyor olabilir, benim dikiş de yok, içime bi kurt düştü. Elma sirkeli su yapayım bari, antibiyotiklik olmayalımBence mantar böyle tatlı tatlı kaşınıyor hani kaşısam hiç durmak bilemicem. Benim dışta 3 dikisim vardı hiç bakmadım ama hepsi coktan düşmüş cunku elime geliyordu. Eee dikiş yeri çoktan iyileşti onun kaşınması olmaz diye düşünüyorum.
Yesin teyzoşu, maşallah oğluma.. kırkınız hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2155925 Teyzoslar bizde büyüdük
Aman içme canım hakketten o bitaneden sonra daha çok canı istiyor insanın ben kahvenin yanına içmiştim birtane şimdi hep aklıma geliyor kendimi tutsamda arada kaçırıyorumYa bende 1 tane içsem arkası gelir eminim o yüzden hiç yaklaşmıyorum. Sonuçta sigara içmeyi çok seviyordum hele türk kahvesi yanında ve bırakmayı hiç düşünmedim hamilelikte midem çok bulandı kokusundan istemedim aramadım ama şimdi hamilelik hormonları vücuttan çekilince canım istemeye başladı. Ay inşallah başlamam yaa evde de var aslında ama yokmuş gibi davranıyorum
Canım ben işk kez bugün yarım kol çıtçıtlı badi ayağına çorap patikli tek alt ve penye yelek giydirdim ama akşam belki uzun kollu tulum giydirebilirim havaya bağlıBebekleri nasil giydiriyosunuz o kadar kararsiz kaldim ki. Ankarada oturuyorum disari ciktik bugun yaniyodu ne kadar acsam bilemedim tek citcitli badi olsa olurdu ama bu seferde usur diye kapatiyorum siz nasil giydiriyosunuz
Oyy maşallah yaa kızlar bizim bebekler kızda olsa erkekde plsa birbirine çok benziyor yada bana öyle geliyorEki Görüntüle 2155952 Biz bütün gün böyleydik çok ama çok sıcak ya. Şuan çok rahat böyle oğluşumm
Ben hiç açmıyorum alıştımı gerçekten ister benimki açılmamaya alıştı istemiyor sabah kalkınca açıyorumUyandıramamk çok zor ya . Zaten uyandırmak istersin uyanmaz ,uyutmak istersin uyumaz resmen dalga geciyolr bzimke :) bnmki emiyor iki göğsü ondan ı bilmem bezi hep dolu oluyor . Burda bazı arkadaşlar gece altını almaya alıştırmayın diyolar ama ne mümkün hep çişli oluyor bi de uyandın diye iki meme aradı alıyorum altını
İçte dikişin varmıydı ? Benim içteki dikişlerde düştü elime geldi kaç defa . Düşerken çok kaşındı . Hala daha bazen ufacık ufacık misine ipi gibi şeyler geliyor elimeBence mantar böyle tatlı tatlı kaşınıyor hani kaşısam hiç durmak bilemicem. Benim dışta 3 dikisim vardı hiç bakmadım ama hepsi coktan düşmüş cunku elime geliyordu. Eee dikiş yeri çoktan iyileşti onun kaşınması olmaz diye düşünüyorum.
Benimkide sabah kalkıp biraz ayak hareketi yaptık sonra karın masajı bezini açtım popoyu hafif hafif uyardım aaaa bi baktım yaptı ohhh dedim sanki ben tutuyordumcanım bizim de beşinci gündü kakasız, doktora gittik. karnı yumuşak, popoda yırtık yok zeytin yağlı kulak çubuğu ile uyarın mamayı hipp combiotik ile değiştirin, aguline gaz şurubu kullanın kaka için de faydalı dedi. ilaç pazartesi elime geçicek kullanınca yazarım etkisini. pazartesiye kadar yapmazsa lağman yaparız dedi, doktordan çıktık asansörde bizimkinden pıtır pıtır sesler garip kokular yayıldı ve mutlu son azıcık yapmış, evde bezi doldurdu. mamayı kesmiştim iki gündür belki onun da faydası olmuş olabilir ya da kuzu evde sıkılıyor gezerek mıçıyo
Siz yazdıkça benimde içesim geldi ki ben hamilelikten önce sigarayı bırakmıştım bi sekz ay kadar elektronik sigara içmiştim . Bnde bu ara çok stresliyim giyecek kıyafetim yok eşim oruçlu dışarıya çıkamıyoruz adam akıllı . Mememin bi tanesi hala iyileşmedi . Bgun kırkımızı uçurcaktık hava esiyor diye ya duş aldırmayalım ya da duş aldıralım ama dışarı çıkartmayalım dedi bzim beyefendi. Bende mıçarım böyle işe dedim gittim duş aldım kırk falan uçurmuyoruValla utanıp buraya yazamadım ama bende içtim hatta şimdi birtane daha içtim. Hamileliğimde hiç içmedim ama doğumdan sonra çok bunaldığım için arada tek tük içtim. Vicdan yapıyorum çok ama stresten çatlıyorum da. Normalde 1 buçuk paket içiyorum hamilelikte şak diye kestim ama şimdi dayanamıyorumbenim doktor 5 taneye kadar tamam diyor ama ben yinede vicdan yapıyorum bir tane bile içsem ağlayasım geliyor
Nasıl pişik olmuyor ki . Bzim kızın bezini sıksan su gelir yani o derrce dolduruyor . Benim içim rahat etmz azcık daha büyüsün öyle belki alıştırmaya çalışırımBen hiç açmıyorum alıştımı gerçekten ister benimki açılmamaya alıştı istemiyor sabah kalkınca açıyorum
Ahh ahh yaram içerde hesabıSiz yazana kadar benim aklıma gelmiyodu essegin aklına karpuz kabuğu düştü
Senin doktorun ağzını öperim valla ya, benimkine teklif etsem ağzıma kürekle vurur herhalde.. tek yol degil biliyorum ama insan sakinleşmek için ihtiyaç duyuyor... benim de sonu vicdan azabıyla biten kaçamaklarım oluyor napayımValla utanıp buraya yazamadım ama bende içtim hatta şimdi birtane daha içtim. Hamileliğimde hiç içmedim ama doğumdan sonra çok bunaldığım için arada tek tük içtim. Vicdan yapıyorum çok ama stresten çatlıyorum da. Normalde 1 buçuk paket içiyorum hamilelikte şak diye kestim ama şimdi dayanamıyorumbenim doktor 5 taneye kadar tamam diyor ama ben yinede vicdan yapıyorum bir tane bile içsem ağlayasım geliyor
Canım inan çıkarttıkları gazdan çok içlerinde var yavrucaklarin. Bende 16 saat uyumadigini bilirim. Sıkıntılari olmadığı zaman o kadar güzel uyuyorlar ki. Bende ha bire söylenip duruyordum bir sıkıntısı yok niye uyumuyor diye ama öyle dgilmisResmen gece 3 ten beri uyumuyoruz. Çıldırttı yine beni. Ac degil, alti temiz, 3 kere kaka yapti gazinin dA olacagini sanmiyorum. Derdi neyse yine. 40 gunluk çocuk 16 saat hic uyumadan durabilir mi allah askina ya. HİC uyumazsa nasil buyuyecek bu cocuk
Ya bende 1 tane içsem arkası gelir eminim o yüzden hiç yaklaşmıyorum. Sonuçta sigara içmeyi çok seviyordum hele türk kahvesi yanında ve bırakmayı hiç düşünmedim hamilelikte midem çok bulandı kokusundan istemedim aramadım ama şimdi hamilelik hormonları vücuttan çekilince canım istemeye başladı. Ay inşallah başlamam yaa evde de var aslında ama yokmuş gibi davranıyorum
İnşallah başlamasına bende severek iciyodum bırakmayınız hiiic dusunmuyodum dediğin gibi ama oldu kurtuldum :)
Aynı aynı dilimi bile fırçalıyorum
Ohh kızlar iyi ki varsınız, yalnız değilmişim.. ben hamileyken tiksinmedim aksine aşerdim resmen ama kendimi tuttum, hatta sezeryana gideceğim gece bi tane içtim napiim.. ama başlamayalım ya o kadar içmedik, benim eşim de bırakmıştı, başladı tekrar.. balkonda içiyor içim gidiyorAhh ahh yaram içerde hesabı
Valla utanıp buraya yazamadım ama bende içtim hatta şimdi birtane daha içtim. Hamileliğimde hiç içmedim ama doğumdan sonra çok bunaldığım için arada tek tük içtim. Vicdan yapıyorum çok ama stresten çatlıyorum da. Normalde 1 buçuk paket içiyorum hamilelikte şak diye kestim ama şimdi dayanamıyorumbenim doktor 5 taneye kadar tamam diyor ama ben yinede vicdan yapıyorum bir tane bile içsem ağlayasım geliyor
Ne biliyim ya gazi olsa ikinmaz mi :/Canım inan çıkarttıkları gazdan çok içlerinde var yavrucaklarin. Bende 16 saat uyumadigini bilirim. Sıkıntılari olmadığı zaman o kadar güzel uyuyorlar ki. Bende ha bire söylenip duruyordum bir sıkıntısı yok niye uyumuyor diye ama öyle dgilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?