2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar benim bir göğsümden diğerinin yarısı kadar süt geliyor bunun için ne yapabilirim ya. Sağ göğsüm tersine geldi oğlumun ilk haftalar çok ememedi onu şimdi emiyor ama çok aşırı dolmuyor ne yapacağım düzene sokmak için

ya ben aslında zevk için içiyordum. Doğumdan sonra da içtim ama şu an oturup 1 paket icesim vardı. Bi tane içtim balkonda dişleri fircaladim yüzümü yikadim geldim napayim icmiyosan içme kuzum dayanabiliyosan

Valla utanıp buraya yazamadım ama bende içtim hatta şimdi birtane daha içtim. Hamileliğimde hiç içmedim ama doğumdan sonra çok bunaldığım için arada tek tük içtim. Vicdan yapıyorum çok ama stresten çatlıyorum da. Normalde 1 buçuk paket içiyorum hamilelikte şak diye kestim ama şimdi dayanamıyorum benim doktor 5 taneye kadar tamam diyor ama ben yinede vicdan yapıyorum bir tane bile içsem ağlayasım geliyor

Bitaneyle basliyo herşey biliyosun sen yinede çok icmemeye çalış ne guzelm7-8 ay içmedin dayan bende tabi :)

Biz 200 gr aldik. Ilk iki hafta kilo vermistik. Pediatristimiz kilo alimi iyi diyor. Siz hep böyle 700 gr 1 kilo filan mi aldınız
Biz 3090 doğduk dün 4800 dü doktorumuz çok dedi emzirme sıklıklarını azalt dedi. Ben gündüz saat başı emziriyordum 2 saat 3 saate çıkar dedi. Oğlumu zorlayıp önce 2 saate sonra 3 saate çıkaracağım

Bitaneyle basliyo herşey biliyosun sen yinede çok icmemeye çalış ne guzelm7-8 ay içmedin dayan bende tabi :)

Zaten kendime o yüzden kızıyorum 9 ay dayandım aklıma bile gelmedi şimdi arada kaçamak yapıyorum. Dayanmaya çalışacağım valla yoksa stresim gitsin diye daha çok stres oluyorum. Emzirmeyi bırakınca başlarım ama kesin yine

Ben de kesmistim hamilelikte canım ama şimdi arada içiyorum sonra agzimi yüzümü çitiliyorum valla

Reactions: tmz
Evde bulundurmaki aklıma gelmesin eşin iciyoosada yanında içmesin aklına gelince elinin altındaysa eğer illaki içiliyor ve BM insan şansıma eşimde bıraktı oyuzden hiç aklıma gelmiyor bile

Ya bende 1 tane içsem arkası gelir eminim o yüzden hiç yaklaşmıyorum. Sonuçta sigara içmeyi çok seviyordum hele türk kahvesi yanında ve bırakmayı hiç düşünmedim hamilelikte midem çok bulandı kokusundan istemedim aramadım ama şimdi hamilelik hormonları vücuttan çekilince canım istemeye başladı. Ay inşallah başlamam yaa evde de var aslında ama yokmuş gibi davranıyorum

Resmen gece 3 ten beri uyumuyoruz. Çıldırttı yine beni. Ac degil, alti temiz, 3 kere kaka yapti gazinin dA olacagini sanmiyorum. Derdi neyse yine. 40 gunluk çocuk 16 saat hic uyumadan durabilir mi allah askina ya. HİC uyumazsa nasil buyuyecek bu cocuk

İnşallah başlamasına bende severek iciyodum bırakmayınız hiiic dusunmuyodum dediğin gibi ama oldu kurtuldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…