- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.861
Allahım bu cimcimeyi yemek istedim, maşallah suphanallah, saçlarına yarabbimBizim cimcime size gunaydin diyorr :)
Ana ay uzun boylu olunca oğlan diye geliyor hep aklıma bir de başlarda erkek mi acaba diyordu sankiOnun kızı varya canım :)
Allahım bunlar da sabah şekerleri, maşallah kuzularaBunlarda benim kuzularım
O günlerde benim de kanamam olmuştu canım, hatta parça falan gelmişti. Dün yeniden başladı, çok degil ama adet diye düşünüyorumKızlar Doğum yapalı 36 gün oldu . Adet oldum . Bu kadar erken adet görmek erken değil mi ya
Bizde uyanıkken hep abimizin kucağındayiz anne ver anne ver diye peşinde dolanıyor kızda abiye gidince susuveriyo :)Allahım bunlar da sabah şekerleri, maşallah kuzularabenim oğlum uyanıkken hep ağladığı için hiç uyanık resmî yok
Kızlar Doğum yapalı 36 gün oldu . Adet oldum . Bu kadar erken adet görmek erken değil mi ya
Ay masallah ne guzel bir bebekBizim cimcime size gunaydin diyorr :)
O günlerde benim de kanamam olmuştu canım, hatta parça falan gelmişti. Dün yeniden başladı, çok degil ama adet diye düşünüyorum
Aferin akıllı bıdıga, kızlar cilveli olur zaten, bak seninki şimdiden başlamış :))Bizde uyanıkken hep abimizin kucağındayiz anne ver anne ver diye peşinde dolanıyor kızda abiye gidince susuveriyo :)
Ahh bu atak dönemleri, geçen hafta öldüm öldüm dirildim, hava serin burada ama terden öldüm.. dün akşam da bunalmaktan başıma bir ağrı girdi, hem ne ağrı.. beyin kanaması falan sandım, tansiyon çıktı 16 ya.. geçicek bu zamanlar da inşallah..Off hiç zamanı değildi ya . Bayağı bir kanama ve kasık ağrısı var . Bebeğin atak dönemi galiba uyumuyor sürekli huzursuz . Evim çok sıcak . Bunaldım
günaydın sabah şekeri, Maaşallah sanaBizim cimcime size gunaydin diyorr :)
Aaa çok geçmiş olsun . İnşallah tez zamanda düzelsinler de biraz kendimize de bakabilelimAhh bu atak dönemleri, geçen hafta öldüm öldüm dirildim, hava serin burada ama terden öldüm.. dün akşam da bunalmaktan başıma bir ağrı girdi, hem ne ağrı.. beyin kanaması falan sandım, tansiyon çıktı 16 ya.. geçicek bu zamanlar da inşallah..
Çok geçmiş olsun canım.meleklerin güçlüdür atlatacaklar en kısa sürede merak etme.dualarımız seninle.Mrb anneler nasilsiniz? Ben daha yavrularima doyamadan yeniden kuveze yatirdim malesef3 unu bi anda.ole bosluktayim ki kucagim dolup tasiyoken hatta sikayet ediyoken simdi bom bos.meleklerimin cigerleri enfeksiyon kapmis.yaklasik bi haftadir da hafif öksurukleri vardi.cok buyutlcek bisey gibi degildi doktora gotrdum tabi fark edince atesde olursa hemen getr ddi.sadece 1 tanesinn atesi cikti bi anda hem kontrolumz vardi gittik kan ciger filmi drken cigere yayilmaya baslams ddi doktor acil yatis hemen antibiyotik tedavisi gerekiyo ddi.dün yatirdik gidip geliyorum surekli yedirmek icin.ne zormus tarifi yok ... nolur dua edin su mubarek gunlerde meleklerim iyi olsun ciksin bi an evvel yoksa dayanacak gücüm kalmadi tukendim..
Ahhh canım ya çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin, sana da güç kuvvet versin. Meleklerin bir an önce iyi olsunlar da evlerine dönsünler inşallahMrb anneler nasilsiniz? Ben daha yavrularima doyamadan yeniden kuveze yatirdim malesef3 unu bi anda.ole bosluktayim ki kucagim dolup tasiyoken hatta sikayet ediyoken simdi bom bos.meleklerimin cigerleri enfeksiyon kapmis.yaklasik bi haftadir da hafif öksurukleri vardi.cok buyutlcek bisey gibi degildi doktora gotrdum tabi fark edince atesde olursa hemen getr ddi.sadece 1 tanesinn atesi cikti bi anda hem kontrolumz vardi gittik kan ciger filmi drken cigere yayilmaya baslams ddi doktor acil yatis hemen antibiyotik tedavisi gerekiyo ddi.dün yatirdik gidip geliyorum surekli yedirmek icin.ne zormus tarifi yok ... nolur dua edin su mubarek gunlerde meleklerim iyi olsun ciksin bi an evvel yoksa dayanacak gücüm kalmadi tukendim..
Sağol kuzum, inşallahAaa çok geçmiş olsun . İnşallah tez zamanda düzelsinler de biraz kendimize de bakabilelim
Bizim cimcime size gunaydin diyorr :)
Çok geçmiş olsun, iyi olacaklar inşallah, sen de onlar büyüyünce anlatacaksın onlara böyle şeyler olmuştu dieMrb anneler nasilsiniz? Ben daha yavrularima doyamadan yeniden kuveze yatirdim malesef3 unu bi anda.ole bosluktayim ki kucagim dolup tasiyoken hatta sikayet ediyoken simdi bom bos.meleklerimin cigerleri enfeksiyon kapmis.yaklasik bi haftadir da hafif öksurukleri vardi.cok buyutlcek bisey gibi degildi doktora gotrdum tabi fark edince atesde olursa hemen getr ddi.sadece 1 tanesinn atesi cikti bi anda hem kontrolumz vardi gittik kan ciger filmi drken cigere yayilmaya baslams ddi doktor acil yatis hemen antibiyotik tedavisi gerekiyo ddi.dün yatirdik gidip geliyorum surekli yedirmek icin.ne zormus tarifi yok ... nolur dua edin su mubarek gunlerde meleklerim iyi olsun ciksin bi an evvel yoksa dayanacak gücüm kalmadi tukendim..
Bunlarda benim kuzularım
geçmiş olsun canim biran önce kavuşursun insallahMrb anneler nasilsiniz? Ben daha yavrularima doyamadan yeniden kuveze yatirdim malesef3 unu bi anda.ole bosluktayim ki kucagim dolup tasiyoken hatta sikayet ediyoken simdi bom bos.meleklerimin cigerleri enfeksiyon kapmis.yaklasik bi haftadir da hafif öksurukleri vardi.cok buyutlcek bisey gibi degildi doktora gotrdum tabi fark edince atesde olursa hemen getr ddi.sadece 1 tanesinn atesi cikti bi anda hem kontrolumz vardi gittik kan ciger filmi drken cigere yayilmaya baslams ddi doktor acil yatis hemen antibiyotik tedavisi gerekiyo ddi.dün yatirdik gidip geliyorum surekli yedirmek icin.ne zormus tarifi yok ... nolur dua edin su mubarek gunlerde meleklerim iyi olsun ciksin bi an evvel yoksa dayanacak gücüm kalmadi tukendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?