2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Slingi bağla kvye kızın burnunun ucuna da atletini koy durur belki o zaman

Bebişi saçlı olan anneler kestirmeyi düşünüyor musunuz? Bizimki çok terliyor. Eşimle evde makineyle kısacık yapalım diyoruz. Simdi yapmazsak 3. Ay civarı zaten kendi dökülüyor ve o zaman daha çirkin bir görüntü oluşuyor. Bazı yerlerde saç olup büyük kısımda olmuyor.

Bayramdan sonra kazıtmayı düşünüyorum, bizde adettendir daha gür çıkar derler. Benim de abiminde saçlar maşallah yele gibi

Ben de güzel çocuk şarkıları ogrenmistim. Hepsi gitti dandini dastana ya kaldik. Çok saçma sözleri

Doğum kontrol hapı kullancam emzirmiyorum ben valla çok korkuyorum 2.gelcek diye. Annem de zaten agzini hayra acmiyo ki ikide bir "oğlan da bu yatakta yatar, oğlana da kullanırız bunu" deyip duruyor kadın
Aahaha oğlancı teyze ikinciye kız isterler genelde ama bak oğlan istiyor demekki beğenmiş sizin oğlanı. Benim kardesimde siz bu işi iyi yapıyorsunuz ay parçası gibi bir tane daha yapın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…