2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bizde bugün doktorda yedik canım sordum doktora kıyafet konusunu. Kendimizden bir kat fazla olacak dedi. Biz tek katsa onlar iki kat biz kısa kolluysa onlar uzun kol dedi. Yani her zaman kendimizi baz alacakmisiz canim
Kız biz çıplak gezmiyoruz ki çocuk tek kata ne zaman düşsün valla isilik oluyo uzun kol giydirince tek zıbın geziyor üstünde ince muslin bir de emiyo sıcaklıyor yavrum.

Sabahtan beri agliyo memeden agzi ciktigi an agliyo aşı bu kadar huysuzluk yapar mi bide banyo yaptirdiniz mi hemşire yaptirabilirsin dedi dokunmus olabilir mi

Kız biz çıplak gezmiyoruz ki çocuk tek kata ne zaman düşsün valla isilik oluyo uzun kol giydirince tek zıbın geziyor üstünde ince muslin bir de emiyo sıcaklıyor yavrum.

Evet canım ya çok terliyor emerken alnı boncuk boncuk ter oluyor. Alından ter atıyor ama vücuttan atamıyor anlaşılan çok olmasada azıcık isiligimiz var bizimde.
Birde ağlayinca gözyaşı akiyor zaten hep çapaklı gözleri hani yenidoğanlarda gözyaşı akmazdı yada çapaklı olursa gözyaşı kanalları tıkalı olurdu.

Ne bilim az dedi zaten tam takintili bi tip oldum Allah tan emzirme danismaniyla konustum bakma dr a beni her zaman arayabilirsin dedi :) dr da gecer butyuk ihtimal dedi
canım biz 22.gün kontrole gittiğimizde 600 gr almıştı.ben panikledim doymuyor mu niye az almış diye.doktorumuzda gayet normal kilosu,az falan değil dedi.araştırdım ilk ay için 400-1200 gr arası alması gerekiyormuş.

Kızlar benimki uyum ama rekorunu 6 saatten 9 saate çıkararak rekorunu taçlandırdı.benim paşayı niye unutamıyorum yaaaa akşam annemlerdeydik uyumadı.arabaya binmeden önce emzirdim daldı.arabada da uyudu eve gelip beşiğe koyunca başladık yine

Su tersten emzirme olayı nasıl oluyor? Gözümun onune ben otururken bas asagi duran bir bebek geliyor. Biz çok profesyonel değiliz daha yatarak emmeyi beceremedik

Kızlar babalar gününde ne yapacaksınız?
Valla bizimki anneler gününde bişey yapmadı ben niye yapayım gerçi çok önemsemediğimi bildiğinden bu rahatlık
Ay böyle bebisle baba yazan olmuş güzel aslında :)
Yaa onu ben de görmüştüm çok güzel nasıl yapılıyor acaba
Bizimkinden de yaş gelmeye başladı Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…