2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay canım benim çok geçmiş olsun 3 u birden nasıl hastalandı öyle yavrularım Allah acil şifa versin hepsine sahada dayanma gücü

Evet canım ama 25 derece yaptığımda gece ben bile üşütorum
Çok hoşsun o zaman sımsıcak devam
Canim bi izle bakalim belki aglsmaktandir stres yapma
Gece boyu izledim ateş öksürük akıntı bs olmadı ama yavrum sesi çok kötü . Semt polikliniğine götürdüm sıra alamadım sabah , kbb baksın dedim ses tellerine bakacakları alet bozukmuş cart curt sesi ağlayan. Oğlumu bi kapıp eve geldim , zaten susmuyor . Perişanlık yani .
Bişey olmamıştır inşallah canm. Öyle bir mevsimdeyiz ki ne giydirecegimizi şaşırdık. AksamA kadar kaç kıyafet degistiriyorum
aynen bu koyafet konusu beni çok bunalttı çok bilgisizim

Lecitin kullanan arkadaslar gunde kac tane içtiniz
8 saatte 1 günde 3 tane yani canım

Canım çok geçmiş olsun, senşn kuzular savaşçı inşallah atlatacaklar bunu da

Aahaha oğlancı teyze ikinciye kız isterler genelde ama bak oğlan istiyor demekki beğenmiş sizin oğlanı. Benim kardesimde siz bu işi iyi yapıyorsunuz ay parçası gibi bir tane daha yapın diyor
Bizim ilki kız ya eşim de ikincisi oğlan olmazsa bi daha yapariz diyo sanki kendi dogurcak

Kuzum geçmiş olsun bırakma kendini böyle bak neler atlattiniz onlar çok güçlü atlatacaklar bunu da inşallah lütfen sakın ol. Allah şifa versin inşallah bol bol dua edicem

Nazara mı geldi kuzucuklar kıyamam onlara. Çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte sağlıkla eve dönmenizi nasip etsin. Çok şükür ki tedavisi var, çaresi var canım içini ferah tut moralini bozma. Hemen toparlaniyorlar Allah'ın izniyle

kabızlık ve gaz için en iyisi conformil diye biliyorum onu deneyin

Bizde bugün doktorda yedik canım sordum doktora kıyafet konusunu. Kendimizden bir kat fazla olacak dedi. Biz tek katsa onlar iki kat biz kısa kolluysa onlar uzun kol dedi. Yani her zaman kendimizi baz alacakmisiz canim

Kuzum hipp combiotik kullanıyordum valla şu an da zorlanıyoruz yapmaya önceleri iyiydi ama şimdi değişti ya. Valla iyice bak hatta sor da bana da haber ver çok büyük sevap islersin
kabızlık için bende bir dönem conformil kullandım iyi geldi dene canım

Canım bizimki yüz üstü deliriyo ya hiç yatmıyo

Allah yardımcın olsun canım, güç ve sabır versin.

Canım benim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yavrucaklara sanada sabır güç kuvvet versin canım dualarımız seninle en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah.

Ah canım ya. Tez zamanda şifa inş. Sana da sabır.
Yerim o minnakları ben yaa. Annesini üzmez onlar. Çabucak iyileşirler inş.

Ah cnm benim ya Allah şifa versin tez zamanda çok yiprandin mükâfatını evlatlarını hemen eve göndererek versin inş Allah'ım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…