- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.881
Allahım bunlar da sabah şekerleri, maşallah kuzularabenim oğlum uyanıkken hep ağladığı için hiç uyanık resmî yok
Ay canım benim çok geçmiş olsun 3 u birden nasıl hastalandı öyle yavrularım Allah acil şifa versin hepsine sahada dayanma gücüMrb anneler nasilsiniz? Ben daha yavrularima doyamadan yeniden kuveze yatirdim malesef3 unu bi anda.ole bosluktayim ki kucagim dolup tasiyoken hatta sikayet ediyoken simdi bom bos.meleklerimin cigerleri enfeksiyon kapmis.yaklasik bi haftadir da hafif öksurukleri vardi.cok buyutlcek bisey gibi degildi doktora gotrdum tabi fark edince atesde olursa hemen getr ddi.sadece 1 tanesinn atesi cikti bi anda hem kontrolumz vardi gittik kan ciger filmi drken cigere yayilmaya baslams ddi doktor acil yatis hemen antibiyotik tedavisi gerekiyo ddi.dün yatirdik gidip geliyorum surekli yedirmek icin.ne zormus tarifi yok ... nolur dua edin su mubarek gunlerde meleklerim iyi olsun ciksin bi an evvel yoksa dayanacak gücüm kalmadi tukendim..
Oyy kuzum kıyamam hiç, valla bir an önce bütün bebişlerimiz sağlıklarına kavuşsunlar inşallahBenim kızında ağlamaktan gözleri yumuk yumuk
Saol canim benim hepsi birbirinden güzel yavrularimizinAy abi kardeş ne tatlılar. Maşallah ne tatlı bakmış senin kuzu.
Ya benim kızın gözleri hep kapalı. Kapalı derken ağlamaktan hep sis. Bi gözleri açılsa bende taktim edsem teyzelerine
Çok hoşsunEvet canım ama 25 derece yaptığımda gece ben bile üşütorum
Gece boyu izledim ateş öksürük akıntı bs olmadı ama yavrum sesi çok kötü . Semt polikliniğine götürdüm sıra alamadım sabah , kbb baksın dedim ses tellerine bakacakları alet bozukmuş cart curt sesi ağlayan. Oğlumu bi kapıp eve geldim , zaten susmuyor . Perişanlık yani .Canim bi izle bakalim belki aglsmaktandir stres yapma
aynen bu koyafet konusu beni çok bunalttı çok bilgisizimBişey olmamıştır inşallah canm. Öyle bir mevsimdeyiz ki ne giydirecegimizi şaşırdık. AksamA kadar kaç kıyafet degistiriyorum
8 saatte 1 günde 3 tane yani canımLecitin kullanan arkadaslar gunde kac tane içtiniz
Mrb anneler nasilsiniz? Ben daha yavrularima doyamadan yeniden kuveze yatirdim malesef3 unu bi anda.ole bosluktayim ki kucagim dolup tasiyoken hatta sikayet ediyoken simdi bom bos.meleklerimin cigerleri enfeksiyon kapmis.yaklasik bi haftadir da hafif öksurukleri vardi.cok buyutlcek bisey gibi degildi doktora gotrdum tabi fark edince atesde olursa hemen getr ddi.sadece 1 tanesinn atesi cikti bi anda hem kontrolumz vardi gittik kan ciger filmi drken cigere yayilmaya baslams ddi doktor acil yatis hemen antibiyotik tedavisi gerekiyo ddi.dün yatirdik gidip geliyorum surekli yedirmek icin.ne zormus tarifi yok ... nolur dua edin su mubarek gunlerde meleklerim iyi olsun ciksin bi an evvel yoksa dayanacak gücüm kalmadi tukendim..
Bizim ilki kız yaAahaha oğlancı teyze ikinciye kız isterler genelde ama bak oğlan istiyor demekki beğenmiş sizin oğlanı. Benim kardesimde siz bu işi iyi yapıyorsunuz ay parçası gibi bir tane daha yapın diyor
Kuzum geçmiş olsunMrb anneler nasilsiniz? Ben daha yavrularima doyamadan yeniden kuveze yatirdim malesef3 unu bi anda.ole bosluktayim ki kucagim dolup tasiyoken hatta sikayet ediyoken simdi bom bos.meleklerimin cigerleri enfeksiyon kapmis.yaklasik bi haftadir da hafif öksurukleri vardi.cok buyutlcek bisey gibi degildi doktora gotrdum tabi fark edince atesde olursa hemen getr ddi.sadece 1 tanesinn atesi cikti bi anda hem kontrolumz vardi gittik kan ciger filmi drken cigere yayilmaya baslams ddi doktor acil yatis hemen antibiyotik tedavisi gerekiyo ddi.dün yatirdik gidip geliyorum surekli yedirmek icin.ne zormus tarifi yok ... nolur dua edin su mubarek gunlerde meleklerim iyi olsun ciksin bi an evvel yoksa dayanacak gücüm kalmadi tukendim..
Nazara mı geldi kuzucuklar kıyamam onlara. Çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte sağlıkla eve dönmenizi nasip etsin. Çok şükür ki tedavisi var, çaresi var canım içini ferah tut moralini bozma. Hemen toparlaniyorlar Allah'ın izniyleMrb anneler nasilsiniz? Ben daha yavrularima doyamadan yeniden kuveze yatirdim malesef3 unu bi anda.ole bosluktayim ki kucagim dolup tasiyoken hatta sikayet ediyoken simdi bom bos.meleklerimin cigerleri enfeksiyon kapmis.yaklasik bi haftadir da hafif öksurukleri vardi.cok buyutlcek bisey gibi degildi doktora gotrdum tabi fark edince atesde olursa hemen getr ddi.sadece 1 tanesinn atesi cikti bi anda hem kontrolumz vardi gittik kan ciger filmi drken cigere yayilmaya baslams ddi doktor acil yatis hemen antibiyotik tedavisi gerekiyo ddi.dün yatirdik gidip geliyorum surekli yedirmek icin.ne zormus tarifi yok ... nolur dua edin su mubarek gunlerde meleklerim iyi olsun ciksin bi an evvel yoksa dayanacak gücüm kalmadi tukendim..
kabızlık ve gaz için en iyisi conformil diye biliyorum onu deneyinCanım sen hangi mamayı kullanıyosun? Kabızlık vardı yanlış hatırlamıyosam.. benim oğlumda kabızdı çok zor yapıyodu orda kullandıkları mama iyi gelmiş sanki süt içtiğinde yaptığı gibi cozurdatarak yapıyo.. bugün gittiğimde iyice bakcam mamaya ama sanırım humana gördüm.. biz sma kullanıyoduk..
Bizde bugün doktorda yedik canım sordum doktora kıyafet konusunu. Kendimizden bir kat fazla olacak dedi. Biz tek katsa onlar iki kat biz kısa kolluysa onlar uzun kol dedi. Yani her zaman kendimizi baz alacakmisiz canimÇok hoşsuno zaman sımsıcak devam
Gece boyu izledim ateş öksürük akıntı bs olmadı ama yavrum sesi çok kötü . Semt polikliniğine götürdüm sıra alamadım sabah , kbb baksın dedim ses tellerine bakacakları alet bozukmuş cart curt sesi ağlayan. Oğlumu bi kapıp eve geldim , zaten susmuyor . Perişanlık yani .
aynen bu koyafet konusu beni çok bunalttı çok bilgisizim
kabızlık için bende bir dönem conformil kullandım iyi geldi dene canımKuzum hipp combiotik kullanıyordum valla şu an da zorlanıyoruz yapmaya önceleri iyiydi ama şimdi değişti ya. Valla iyice bak hatta sor da bana da haber ver çok büyük sevap islersin
Canım bizimki yüz üstü deliriyo ya hiç yatmıyosür sür hiç sıkıntı olmaz ama melindaya doktor nasıl sulandırması gerektiğini söylemiştir ölçek olarak yazsın buraya ona göre sulandırarak sür. kusma konusuna gelince de ben kızı yüzüstü yatırmaya başladım.emziriyorum gazını çıkartıyorum hatta bazen çıkartmıyorym bile direk yüzüstü yatırıyorum hiç kusmuyor artık hatta sırtüstü de belki artık kusmaz diye sırtüstü yatırmayo deniyorum hemen kusuyor.bize yüzüstü yatmak iyi geldi. ilaç ve mama konusna gelince de, çok net şunu söyleyebilirim gaviscon mu? Mama mı? dersen kesinlikle gaviscon derim. Seni emen ve doyan bir bebeğin varken mamaya başlamak gaviscona başlamaktan daha kötü bir tercih güven banahem mama senin sıkıntını çözmeyecektir emin ol
Allah yardımcın olsun canım, güç ve sabır versin.Mrb anneler nasilsiniz? Ben daha yavrularima doyamadan yeniden kuveze yatirdim malesef3 unu bi anda.ole bosluktayim ki kucagim dolup tasiyoken hatta sikayet ediyoken simdi bom bos.meleklerimin cigerleri enfeksiyon kapmis.yaklasik bi haftadir da hafif öksurukleri vardi.cok buyutlcek bisey gibi degildi doktora gotrdum tabi fark edince atesde olursa hemen getr ddi.sadece 1 tanesinn atesi cikti bi anda hem kontrolumz vardi gittik kan ciger filmi drken cigere yayilmaya baslams ddi doktor acil yatis hemen antibiyotik tedavisi gerekiyo ddi.dün yatirdik gidip geliyorum surekli yedirmek icin.ne zormus tarifi yok ... nolur dua edin su mubarek gunlerde meleklerim iyi olsun ciksin bi an evvel yoksa dayanacak gücüm kalmadi tukendim..
Oy maşallah maşallah çok güzel ikisideAy maşallah sana saçlarda maşallah hamileyken ne yanmıştır migden
Mrb anneler nasilsiniz? Ben daha yavrularima doyamadan yeniden kuveze yatirdim malesef3 unu bi anda.ole bosluktayim ki kucagim dolup tasiyoken hatta sikayet ediyoken simdi bom bos.meleklerimin cigerleri enfeksiyon kapmis.yaklasik bi haftadir da hafif öksurukleri vardi.cok buyutlcek bisey gibi degildi doktora gotrdum tabi fark edince atesde olursa hemen getr ddi.sadece 1 tanesinn atesi cikti bi anda hem kontrolumz vardi gittik kan ciger filmi drken cigere yayilmaya baslams ddi doktor acil yatis hemen antibiyotik tedavisi gerekiyo ddi.dün yatirdik gidip geliyorum surekli yedirmek icin.ne zormus tarifi yok ... nolur dua edin su mubarek gunlerde meleklerim iyi olsun ciksin bi an evvel yoksa dayanacak gücüm kalmadi tukendim..
Ah canım ya. Tez zamanda şifa inş. Sana da sabır.Mrb anneler nasilsiniz? Ben daha yavrularima doyamadan yeniden kuveze yatirdim malesef3 unu bi anda.ole bosluktayim ki kucagim dolup tasiyoken hatta sikayet ediyoken simdi bom bos.meleklerimin cigerleri enfeksiyon kapmis.yaklasik bi haftadir da hafif öksurukleri vardi.cok buyutlcek bisey gibi degildi doktora gotrdum tabi fark edince atesde olursa hemen getr ddi.sadece 1 tanesinn atesi cikti bi anda hem kontrolumz vardi gittik kan ciger filmi drken cigere yayilmaya baslams ddi doktor acil yatis hemen antibiyotik tedavisi gerekiyo ddi.dün yatirdik gidip geliyorum surekli yedirmek icin.ne zormus tarifi yok ... nolur dua edin su mubarek gunlerde meleklerim iyi olsun ciksin bi an evvel yoksa dayanacak gücüm kalmadi tukendim..
Ah cnm benim ya Allah şifa versin tez zamanda çok yiprandin mükâfatını evlatlarını hemen eve göndererek versin inş Allah'ım.Mrb anneler nasilsiniz? Ben daha yavrularima doyamadan yeniden kuveze yatirdim malesef3 unu bi anda.ole bosluktayim ki kucagim dolup tasiyoken hatta sikayet ediyoken simdi bom bos.meleklerimin cigerleri enfeksiyon kapmis.yaklasik bi haftadir da hafif öksurukleri vardi.cok buyutlcek bisey gibi degildi doktora gotrdum tabi fark edince atesde olursa hemen getr ddi.sadece 1 tanesinn atesi cikti bi anda hem kontrolumz vardi gittik kan ciger filmi drken cigere yayilmaya baslams ddi doktor acil yatis hemen antibiyotik tedavisi gerekiyo ddi.dün yatirdik gidip geliyorum surekli yedirmek icin.ne zormus tarifi yok ... nolur dua edin su mubarek gunlerde meleklerim iyi olsun ciksin bi an evvel yoksa dayanacak gücüm kalmadi tukendim..
Kucağına bebeği vericem alsana hediye diye :))Kızlar babalar gününde ne yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?