2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evin içinde dört döndüm uyusun diye
Zaten emzirmiştim fazla geliyo kusuyo bu sefer emmeden uyuyacaksın hanımefendi dedim emzik verdim evin içinde gezip durdun uyudu
Şimdi beyaz gürültü açtım
Ama kucağımda, yatırmaya korkuyom

Atalarimiz ne demiş, dayak cennetten çıkma, mıydı? Adeta çıldırtmak üzereyim. Zaten ikimizde hastayiz. Uyusana cocugum azıcık. Uyuda dinlenelim de iyileselim. İki saattir sundure sündüre bagir çağır emdi. Emmesi bitince bir dk gecmeden hepsini kustu. Hem de yeni serdigim nevresime

Azcık buyuseler de popolarina şaplatsak

Hangi meşhur çay canım?

Benim kızım sadece anne sütü almıyor ki, mama da alıyor. Yine denfayda eder mi acaba?

mevsim net olsa ona göre ya klima açarsın ya kalın giydirirsin, ankara daha da beter bu aralar. öğleye kadar güneşli sıcak, öğleden sonra yağmur soğuk, sonra basık sıcak, nem derken şaşırıp kalıyoruz. daha kısa kolluya geçemedim, şaşırdım kaldım

Kizlar en güzeli yıkamak.. yaz geldi, poposunu yikayin bebislerin.. ben muslugu açıyorum (sıcak tarafını) yıkıyorum iyice. Sadece su ile.. iyice kurulayip bezini bağlıyorum. Böyle yapinca pisik olmaz dediler

Kızlar kendine iğne yapan var mı bi manyak ben miyim başım dünden beri agridan mahvetti beni valla bi dikloron sapladim popoya inşallah geçer

Bizim de bugün kırkımız çıkıyor kızlar ne yapsam bilemedim...bize gel diyen arkadaşlar var ama ramazan günü kimseye gidesim yok...suyun içine taş mı koycaz...
Bu arada ben bugün uyku eğitimine başladım ufaktan...mememde ve sallanarak uyumasını istemiyorum...az önce uykusu gelmişken kollarını bağladım perdeyi çektim beyaz gürültü müziği açtım yatağına koydum ve uyudu (emzik verdim çıkardı ama onu da sürdürücem)...inşallah başarabiliriz...aslında miniklere alışkanlık kazandırmak en fazla 3-4 gün süruyor...erken merken dayanamadım başladım valla...aha bu da biz
http://www.uykusuzanneler.com/ilk-4-ay-uyumayan-bebek-icin-cozum-yollari/ (uyku eğitimi için bi daha paylaşıyorum linki okuyun kızlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…