- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.061
Azcık buyuseler de popolarina şaplatsakAtalarimiz ne demiş, dayak cennetten çıkma, mıydı?Adeta çıldırtmak üzereyim. Zaten ikimizde hastayiz. Uyusana cocugum azıcık. Uyuda dinlenelim de iyileselim. İki saattir sundure sündüre bagir çağır emdi. Emmesi bitince bir dk gecmeden hepsini kustu. Hem de yeni serdigim nevresime
Aminn
Aynen serumlar anlik etki ediyor. Yarim saat sonra yine ayni.
Ben de farkli bir markaninki var. Sumuk gorunurdeyse ise yarıyor ama yapmasi zor cocuk pek durmuyor onu burnuna soktun mu.
Su meshur cay benimkini biraz rahatlatti.
Benimki gaz sancisi cekerken sündürüyor
Zaten onu hep yapmak lazim kusma ihtimaline karşı
Benim kızım sadece anne sütü almıyor ki, mama da alıyor. Yine denfayda eder mi acaba?Canım @geminiwoman ın önerdiği çaydan dene, sen içiyorsun. Valla şeytan kulagına kurşun, maşallah ama bizimki iki gündür daha rahat.. gerçi hala uyumuyor ama :) rezene,kimyon,anason,keten tohumu ve lavanta alıyorsun 100 er gram, karıştırıp sabah akşam sıcak suya bir çorba kaşığı atıp beş dakika sonra içiyorsun..
mevsim net olsa ona göre ya klima açarsın ya kalın giydirirsin, ankara daha da beter bu aralar. öğleye kadar güneşli sıcak, öğleden sonra yağmur soğuk, sonra basık sıcak, nem derken şaşırıp kalıyoruz. daha kısa kolluya geçemedim, şaşırdım kaldımBilemiyorum ya bende öyle yaptım ama burayı biliyorsun yazın çıplak gezsen faydası yok ama giyiyoruz bi kat. Bu durumda bebeğe giydiğimizin bi fazlasını giydirmenin bi anlamı olmuyor sanki. Arkadaşım Doğum yaptı 2 gün oldu. Tek zıbınla çorap dahi giydirmemiş arkadaş. Sıcaklarda zormuş bu iş en iyisi kış
Canım pamukla silerken önceden mi hazırlıyorsun pamukları yoksa her seferinde ıslatıp mı temizliyorsun? Ve suyun sıcaklığı nasıl olmalı?
Ben de ebebek ten baby me temizleme mendili aldım ama daha hiç kullanmadım. Uni baby ıslak mendil ile siliyorum. Nasıl yapmam gerektiğini tam bilemediğim için kaldı öyle.
aynenAzcık buyuseler de popolarina şaplatsak
Hangi meşhur çay canım?
Bak vermis tarifi. Oncay gunde 2-3 bardak ic. Bence ise yarar.Benim kızım sadece anne sütü almıyor ki, mama da alıyor. Yine denfayda eder mi acaba?
Oy onun yumuk gözlerini minnak ayaklarını yesin teyzesiiiii ay içim ferahladi
Bogum boğum kollarını yerim senin cimcime
Git ye canm bir daha zaman bulamazsinKız uyuyor oğlan uyuyor koca uyuyor bende yemek yiceme gelmiş burda takılıyorum
Kız delimisin varmı eğitimin yanlış bir yere vurmayasinKızlar kendine iğne yapan var mı bi manyak ben miyimbaşım dünden beri agridan mahvetti beni valla bi dikloron sapladim popoya inşallah geçer
Yaptim.ekmek arası birşeyler yiyorum canım birazdan uyanır zaten bizdikGit ye canm bir daha zaman bulamazsin
Allahımmm ölürüm ben onun elbisesine maşallahh
Oh afiyet olsun bol bol süt olsunl inşallahYaptim.ekmek arası birşeyler yiyorum canım birazdan uyanır zaten bizdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?