- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.121
Eder canım anne sütü az da olsa alıyorsa eder. Biogai damla kullanıyorum bir de, her gün aynı saatte kullanmak lazımBenim kızım sadece anne sütü almıyor ki, mama da alıyor. Yine denfayda eder mi acaba?
Bizimki kafasını çeviriyor, asla yatırdığım tarafta kalmıyor ama kafası çok sivri oldu geçer inşallahKızlar bebişleri nasıl yatırıyorsunuz? Ben kafa şekli bozulmasın diye bir sağ bi sol tarafa yan yatırıyorum. Yan yatırırken kusarsa da iyi oluyor ağız kenarından çıkıyor. Sürekli yan yatırınca kafa çok mu sivri olur bir de o takılıyor aklıma
Allahımm yerim bu karpuzu
Oyu maşallah yavrumaBizim de bugün kırkımız çıkıyor kızlar ne yapsam bilemedim...bize gel diyen arkadaşlar var ama ramazan günü kimseye gidesim yok...suyun içine taş mı koycaz...
Bu arada ben bugün uyku eğitimine başladım ufaktan...mememde ve sallanarak uyumasını istemiyorum...az önce uykusu gelmişken kollarını bağladım perdeyi çektim beyaz gürültü müziği açtım yatağına koydum ve uyudu (emzik verdim çıkardı ama onu da sürdürücem)...inşallah başarabiliriz...aslında miniklere alışkanlık kazandırmak en fazla 3-4 gün süruyor...erken merken dayanamadım başladım valla...aha bu da biz
http://www.uykusuzanneler.com/ilk-4-ay-uyumayan-bebek-icin-cozum-yollari/ (uyku eğitimi için bi daha paylaşıyorum linki okuyun kızlar)
Eki Görüntüle 2156855
Allahin izniyle bisey cikmiycak canim.endiselenme.Kızımın kardiyoloji kontrolü var kızlar dua edin sapasağlam çıksın yoğun bakımdan taburcu olurken kardiyoloji doktoru 1 ay sonra kontrol öneririm yazmış raporuna bizde goturuyoruz bakalım
Yavrum uyurken o dediğin işlerden ben de yapmaya çalıştım. Mesela sadece çamaşırların yarısını katmayabildimO uyurken neler yaptım neler nerdeyse bütün evi topladım çamaşır durdum yemek yedim :))
yolculukta problem olmuyor genelde, beslenir uyur.oto koltugunda cok uzun sure kalmasin ara ara kaldir, uzun sureli yatmasi tehlikeliymis.ayrica gittiginiz yerde aman alincaklar gucencekler diye herkesin kucagina verme, kendi evinin duzenini korumaya calis canim bebek de rahat etsinKızlar yarın memelekete gidiyoruz. 9 saatlik bir yolculuk olacak. Çocukla ilk kez bir yola cikacaz bakalım. Tecrübeli anneler neler tavsiye edersiniz.
benim oglumun yuzunde de cogaldi, bugun dr kontrolumuz vardi sicak tutmaktan olmus dedi, banyo yaptir sık sık sadece haftada bir sampuanla digerleri sadece suyla olsun dediDoktor bi gargara verdi her gün siliyorum biraz azaldı
Ben de her gün yıkıyom
Güzel yüzü mahvoldu kızımın inş tamamen biter
canim benim oglum 29 gunluk , aglamadigi surece emzirmiyorum.istedigi kadar uyuyor.4 saat bazen gece 5 saat uyuyor. bazen saatte bir emiyor.bugun kontrol vardi 1 bucuk kilo almis. bebisin kilo alimi iyiyse saatlere takilma. surekli yattiklari icin sicak olmalari normal. kucakta da iyice sicak oluyorkar.Bugün dışarı çıktık uyudu hep çok vicdan yaptım emzirmedim 4 saat diyeşimdi emdi ama 15 dk gaz yaptı uyuyo vücudu sıcak ateşi ölçtüm yok neden sıcak acaba hepimizin ateşi ölçtüm 35.7-35.9-35-6 falan az geldi bana yaa hep 36.7 olurdu yaz diyemi böyle
ya buyume atagi geciriyor. 1 hafta surer. ya da onu rahatsiz eden bisey var kiyafeti olabilir ortam sicakligi olabilir. kucak istiyor da olabilir.Sanmıyorum canım gaz çıkarıyor hem alttan hem üstten kakasinida yapıyor karnına dokunduğumda karnı da yumuşak bilemedim ki derdini iki gündür saat 7-8 arası çıldırıyor resmen
Canım her seferinde iki memeyi de vermek mi gerekiyor? Ve diğer memeye ne zaman geçecegimizi nasıl anlayacağız? Benim kız bir memeyi emerken uyuyor zaten. En fazla 20-25 dk emiyordur herhalde.
Ya valla bişey itiraf edeyim mi; burayı okudukça kafam çorba gibi oluyor. Saatlerce emzirenler,emzirdikten sonra sütünü sağıp onu da içirenler,üstüne mama verenlerinsan ister istemez kıyaslıyor. Normalde 3 saatte 1 iki memeyi 10ar dakika enazından emmesi gerekir ama yanı bizim emzirmelerinde bir düzeni yokki bazen iki memeyi emiyor,bazen tek meme emiyor uyuyor 1 saat sonra kalkıp diğerini emiyor,bazen tek meme emiyor 3 saat uyuyor kalkıyor diğerini emiyor yine uyuyor. Zaman oluyor 1 memeyi 5-6 saat emmediği oluyor ve ben hiç süt falan sağmıyorum enbaşından beri hiç sağmadım. Burda emzirip üstüne sağanları okuyunca ulan diyorum ben yanlış mı yapıyorum süt memede kalıyor azalır mo acaba kafamda deli sorular sütümde güzel geliyor yani memelerim hiç taş gibi olmasa da saatlerce de emse süt var çektikçe cukluyor duyuyorum hiç boş çekmiyor,güzel de kilo alıyor. Ahh bu sarılık yaktı bizi habire emzirecem diye hiç dğzen oturtamadım. İlk kızımda ne gğzel fiks 3 saatte 1,2 meme emer uyurdu. Bunda kafam çok karışık doğru bildiklerime bile şüpheyle yaklaşıyorum
İnşallah becerebilirim. Duzenimiz bozulacak orası kesinde.yolculukta problem olmuyor genelde, beslenir uyur.oto koltugunda cok uzun sure kalmasin ara ara kaldir, uzun sureli yatmasi tehlikeliymis.ayrica gittiginiz yerde aman alincaklar gucencekler diye herkesin kucagina verme, kendi evinin duzenini korumaya calis canim bebek de rahat etsin
Kızımın kardiyoloji kontrolü var kızlar dua edin sapasağlam çıksın yoğun bakımdan taburcu olurken kardiyoloji doktoru 1 ay sonra kontrol öneririm yazmış raporuna bizde goturuyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?