2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bizimki kafasını çeviriyor, asla yatırdığım tarafta kalmıyor ama kafası çok sivri oldu geçer inşallah

Oyu maşallah yavruma

Kızlar yarın memelekete gidiyoruz. 9 saatlik bir yolculuk olacak. Çocukla ilk kez bir yola cikacaz bakalım. Tecrübeli anneler neler tavsiye edersiniz.

Kızlar yarın memelekete gidiyoruz. 9 saatlik bir yolculuk olacak. Çocukla ilk kez bir yola cikacaz bakalım. Tecrübeli anneler neler tavsiye edersiniz.
yolculukta problem olmuyor genelde, beslenir uyur.oto koltugunda cok uzun sure kalmasin ara ara kaldir, uzun sureli yatmasi tehlikeliymis.ayrica gittiginiz yerde aman alincaklar gucencekler diye herkesin kucagina verme, kendi evinin duzenini korumaya calis canim bebek de rahat etsin

Doktor bi gargara verdi her gün siliyorum biraz azaldı
Ben de her gün yıkıyom
Güzel yüzü mahvoldu kızımın inş tamamen biter
benim oglumun yuzunde de cogaldi, bugun dr kontrolumuz vardi sicak tutmaktan olmus dedi, banyo yaptir sık sık sadece haftada bir sampuanla digerleri sadece suyla olsun dedi

canim benim oglum 29 gunluk , aglamadigi surece emzirmiyorum.istedigi kadar uyuyor.4 saat bazen gece 5 saat uyuyor. bazen saatte bir emiyor.bugun kontrol vardi 1 bucuk kilo almis. bebisin kilo alimi iyiyse saatlere takilma. surekli yattiklari icin sicak olmalari normal. kucakta da iyice sicak oluyorkar.

Sanmıyorum canım gaz çıkarıyor hem alttan hem üstten kakasinida yapıyor karnına dokunduğumda karnı da yumuşak bilemedim ki derdini iki gündür saat 7-8 arası çıldırıyor resmen
ya buyume atagi geciriyor. 1 hafta surer. ya da onu rahatsiz eden bisey var kiyafeti olabilir ortam sicakligi olabilir. kucak istiyor da olabilir.

Canım her seferinde iki memeyi de vermek mi gerekiyor? Ve diğer memeye ne zaman geçecegimizi nasıl anlayacağız? Benim kız bir memeyi emerken uyuyor zaten. En fazla 20-25 dk emiyordur herhalde.

Benimki suan bi aylik ve ilk dogdugundan beri tek memeyi emiyor.. emmesi de 5-20 dk arasi sürüyor ilk dogdugundan beri. Kilo alimi iyi oldugu icin önemsemiyorum ben

Biz bir ayi gectik ve ben de hic süt sağmadım ..simdi sah gogsumdeki kitle bir turlu erimeyince sağladığım icin mi oldu acaba diyorum

İnşallah becerebilirim. Duzenimiz bozulacak orası kesinde.

Kızımın kardiyoloji kontrolü var kızlar dua edin sapasağlam çıksın yoğun bakımdan taburcu olurken kardiyoloji doktoru 1 ay sonra kontrol öneririm yazmış raporuna bizde goturuyoruz bakalım

Canım inşallah iyi haberler alırsın. Neyi vardı ki canım kaçırdım sanırım

Benim oglan ne kadar huzursuzsa artik emzik tuttu bugun. İki gundur iki dk mememden ayrilmiyordu cocuk. Acliktan degil de kendini rahatlatmak istedigi icin emdigini fark edince emzik verdim agzina. Ve tam tahmin ettigim gibi tuttu emzigi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…