- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.081
Ay pek süslü maşallah yaaaBizim de bugün kırkımız çıkıyor kızlar ne yapsam bilemedim...bize gel diyen arkadaşlar var ama ramazan günü kimseye gidesim yok...suyun içine taş mı koycaz...
Bu arada ben bugün uyku eğitimine başladım ufaktan...mememde ve sallanarak uyumasını istemiyorum...az önce uykusu gelmişken kollarını bağladım perdeyi çektim beyaz gürültü müziği açtım yatağına koydum ve uyudu (emzik verdim çıkardı ama onu da sürdürücem)...inşallah başarabiliriz...aslında miniklere alışkanlık kazandırmak en fazla 3-4 gün süruyor...erken merken dayanamadım başladım valla...aha bu da biz
Eki Görüntüle 2156855
Kızlar kendine iğne yapan var mı bi manyak ben miyimbaşım dünden beri agridan mahvetti beni valla bi dikloron sapladim popoya inşallah geçer
Oy ağzını burnunu yerim maşallah
Yıllardır yapıyorum canım annem hemşire öğretmişti. Başkasına yapmam ama kendime dürterimKız delimisin varmı eğitimin yanlış bir yere vurmayasin
Hadi bakalım iyi gelir inşallah :)Yıllardır yapıyorum canım annem hemşire öğretmişti. Başkasına yapmam ama kendime dürterim
Yesin yesin karpuz gaz yapıyor diyolar bzde bınu yiyoruzOy onun yumuk gözlerini minnak ayaklarını yesin teyzesiiiii ay içim ferahladi
Oy bu çok güzel yaa maşallah maşallah kuzuya. Bizimki tek uyumuyor beni istiyor bizde ise yarar mı acabaBizim de bugün kırkımız çıkıyor kızlar ne yapsam bilemedim...bize gel diyen arkadaşlar var ama ramazan günü kimseye gidesim yok...suyun içine taş mı koycaz...
Bu arada ben bugün uyku eğitimine başladım ufaktan...mememde ve sallanarak uyumasını istemiyorum...az önce uykusu gelmişken kollarını bağladım perdeyi çektim beyaz gürültü müziği açtım yatağına koydum ve uyudu (emzik verdim çıkardı ama onu da sürdürücem)...inşallah başarabiliriz...aslında miniklere alışkanlık kazandırmak en fazla 3-4 gün süruyor...erken merken dayanamadım başladım valla...aha bu da biz
http://www.uykusuzanneler.com/ilk-4-ay-uyumayan-bebek-icin-cozum-yollari/ (uyku eğitimi için bi daha paylaşıyorum linki okuyun kızlar)
Eki Görüntüle 2156855
Sağol canım benimAllahımmm ölürüm ben onun elbisesine maşallahh
Oy yavrucak yaa savaşmış yorulmus. Kız bizim yüz de öyle isilik gibi oldu yıkadım hergun tişörrte geçtik rahatladı.Eki Görüntüle 2156857
Ahan da şekil 1 a
Beni böyle kitliyo işte bu kız, bu halde dünden kalan poğaçayı yedim
Meşhur çayı yaptım içeyim uyumaya çalışçam
Bakalım başaracak mıyım
Ben o gercekle yüzleşeli baya oldu en sonunda eşofmanı makasla kestim ve mecburen kendime alışverişe çıktımsabah sabah bayramda giyecek hiçbir şeyim olmadığı gerçeği ile yüzleşiyorum. bir aylık kontrol var bugün ve ben yine eşofmanla gidicem.
Bir haftadir çok yedim ben bir liste yapalim süte geçen gaz yapanları.Yesin yesin karpuz gaz yapıyor diyolar bzde bınu yiyoruz
Ay bnde yemk istiyorum ama iki kişi koca karpuzu nasıl yicez . Bide evde olursa ben durmadan yerimBir haftadir çok yedim ben bir liste yapalim süte geçen gaz yapanları.
Hamile pantolonu giyiyorum he seferinde aglamak istiyorumBen o gercekle yüzleşeli baya oldu en sonunda eşofmanı makasla kestim ve mecburen kendime alışverişe çıktım
Valla bizimkinin ilk kez böyle yapamadığı gazı oldu ben de çayı içmedim ondan geliba dedim içtim rahatladiAy bnde yemk istiyorum ama iki kişi koca karpuzu nasıl yicez . Bide evde olursa ben durmadan yerimgaz yaptı mı peki
Doktor bi gargara verdi her gün siliyorum biraz azaldıOy yavrucak yaa savaşmış yorulmus. Kız bizim yüz de öyle isilik gibi oldu yıkadım hergun tişörrte geçtik rahatladı.
Evet sagol canim takmıyorum zaten birde sürekli sen çok emziriyirdum göbeği çok cıktı oglumunda gobisi var birazcık oğlum gibi göbekli yapacaksın kızı diyo :)Aman sen salla onu boşver he de geç senin bebişler ne güzel maşallah
İsmini ne ne koydunuz canım kızın :)Evet sagol canim takmıyorum zaten birde sürekli sen çok emziriyirdum göbeği çok cıktı oglumunda gobisi var birazcık oğlum gibi göbekli yapacaksın kızı diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?