2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hamile pantolonu giyiyorum he seferinde aglamak istiyorum göbeğim çok var elbiselerim düğmesiz emzirme birde bu var kolay emzirmek lazim
Aynen ben 34 beden olmuş sana 40 beden bnde göbeğim gitti diyorum . Kiloyu sırf basene almışım resmen artık dışarı tek başıma çıkmam lazım yoksa zayıflamak hayal olur

Valla bizimkinin ilk kez böyle yapamadığı gazı oldu ben de çayı içmedim ondan geliba dedim içtim rahatladi
Karpuzdan olabilir belki . bende gecen kutu kola içtim dayanamayıp ikş gün kıvrandı minnoşum sadece sabahları kaka yaptı akşam am gaz sancısı oldu hep . Dün düzeldi daha

Canım uyku eğitimi için erken değil mi. Gaz sancısı başlamadan önce kendi uyuyordu sipa simdi benimle bile uyumuyor saka gibi. Şimdi.birde kusması cıktı ki canımı çok sıkıyor bugün kontrolü var bakalım kilo almaya devam ediyor mu bu kadar kusarken
Senin cimcime de pek güleç maşallah. Allah nazarlardan saklasin.
Taşın yanında ben 40 günü dolana kadar her yikama suyuna gül suyu döküyorum guzel koksun diye.

Bende dun alışverişe ciktim güya sonuç elibos döndüm ne denediysem önde kocaman göbek çıktı.

Kızlar bebişleri nasıl yatırıyorsunuz? Ben kafa şekli bozulmasın diye bir sağ bi sol tarafa yan yatırıyorum. Yan yatırırken kusarsa da iyi oluyor ağız kenarından çıkıyor. Sürekli yan yatırınca kafa çok mu sivri olur bir de o takılıyor aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…