2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çooookk uykusuz bir gecenin sabahından günaydın dün çok huzursuzdu ve rn çok korktugum gece uyumamasıydı ve korktugum başıma geldi. Şu anda zombi gibiyim. 2 saat kesintisiz uyku için ömrümden 5 yıl verebilirim çok uykum vaaarrrr

kizlar bizim 40 imiz cikmadi, 35 gunluguz ama bayram icin babanne ile buyuk anneyi ziyaret edelim diyoruz evleri bize cok yakin. var mi bizim gibi olan. cok arada kaldim gitsem mi gitmesem mi die

kizlar bizim 40 imiz cikmadi, 35 gunluguz ama bayram icin babanne ile buyuk anneyi ziyaret edelim diyoruz evleri bize cok yakin. var mi bizim gibi olan. cok arada kaldim gitsem mi gitmesem mi die

Valla ben 10 günlükten beri dışarı çıkıyorum

Pişikten de hala kurtulamadik. Tam hafifledi gececek diyorum zombi gibi geri çıkıyor. Ne yapacam nasil gecirecem bu pişiği? Popoyu suyla yikiyorum. Kurumasina havalanmasina musade ediyorum bezi cok sık degistiriyorum. Sudocrem, desitin, travazol, bepanten, hametan, zeytinyagi, hindistan cevizi yagi... her halti denedim. Yok yok gecmiyor. Pisiklerden su sizmasa pudra surecem artik en azindan acisini hafifletir. Ama su sizdigi icin pisiklerden pudra da suremiyorum.

Sikayet etme 5te uyandigi icin. 5 te uyanmasi icin sukreden anneler var. Kurulu saat gibi 2,5 ta uyaniyor. Ve uyumuyor bi daha. Eskiden 5 te uyaniyordu valla nimetmis kiymetini bilmemisim.

Ya kızlar birşey soracam size.artık kendimden tiksinir oldu.doğumdan sonra afedersiniz ama terimden çok fena kokmaya başladım ya.ne olur hormonlardan deyin.yıkandıktan 2 saat sonra eski halime dönüyorum.bebiş var diye parfüm falanda kullanmıyorum.bayram gezmesin de ne yapacam ben ya

Geçmeyen pisiği doktora göstermek iyi fikir olabilir

Ben de oyleyim canim. Sut yaptıran bazı yediğimiz ekstralar ter bezlerinin de çalışmasını sağlıyor. Süt bezleri de ter bezi. O yüzden lohusalık hormonları da üzerine ekleniyor. Lohusalar terlermis. Çözüm olarak arada bir ıslak bezle, ıslak havluyla siliyorum. Bezi sabunluyorum silip sonra duru bezle duruluyorum. İki dakika. Annem karbonatli suyla kol atlarını temizle dedi biraz ise yaradı sanırım. Parfüm sıkma ama ve İşler sabun ve hafif ıslak bez kokusundan kaçmaz diye düşünüyorum

Sikayet etme 5te uyandigi icin. 5 te uyanmasi icin sukreden anneler var. Kurulu saat gibi 2,5 ta uyaniyor. Ve uyumuyor bi daha. Eskiden 5 te uyaniyordu valla nimetmis kiymetini bilmemisim.
5 e kadar deliksiz uyunadı ki
10-12 arası uyudu sonra 3 e kadar yine ev içinde dolanma sürekli emme ritüeli
Ama buna şükür tabi

40 imiz çıktıktan sonra düzeldi benim lokma olayı öncesinde bende fenaydim gerçekten illaki geçecek merak etme

Canım kızımın pisliği travacort ile neredeyse geçti. Sudocrem ile dönerek kullanıyordum ama bikac gun sadece travacort kullanacağım kesin çözüm olacak sanki eminim
Canım su sızmasi derken pislikler su mu topluyor. Bi doktora göster canım su toplaması var ise en azından tavsiye alırsın önemli birşey değilse de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…