- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.441
Çocuk uyuyunca hop yanımdan alıp daldi valla eşim benim aklımda ben de uyurum düşüncesi varken bir kızdım sonra kaç ay oldu eninde sonunda olacak zevk almaya bak dedim kendimeEskiden oldukça libidolu biriydim şimdi aklıma bile gelmiyo, eşim de öyle
Hatta lohusalık bitince nasıl yapçaz bebek uyumuyo, uyusa bile halim olur mu bilemedim
Korkmak degil de dur desek dururlar gerçi ama acımasın ya, o kadar stresimiz var, iyi gelirdi belkiYa ben kara kara dusunuyorum.
40tan sonra istermi bilmiyorum ama hic hazir degilim.
Cok ama cok korkuyorumm
Gerçekten öyle oluyor canım ama bir anda değil birazcık sabır...oğluma 1 yıllık evliyken hamile kalmıştım doğumdan bikaç ay sonra anladım ben neyin ne olduğunu...öncesinde bilmiyormuşumKorkmak degil de dur desek dururlar gerçi ama acımasın ya, o kadar stresimiz var, iyi gelirdi belkisil baştan yeni hayatlara başladık resmen, hani Doğum yapınca vücudunu baştan keşfediyordun, daha zevk alır hale geliyordun bizi hep kandırmışlar yahu, bak deneyenler bin pişman
Ben de vermiyorum cnm başlarda eşim kv ısrar edince verdim aldı ama sonra kendi istemediEmzik vermeyen bir ben mi varım?
Hımm onuda deneyeyimyoutube da müzik videosu canım, sakinleştiriyı
Canları sağolsun canım bu iş böyledir ateş düştüğü yeri yakar ama çok şükür dermansız dertleri yok şifa bulup biranda kollarına gelecek kuzuların yeterki canları sağolsun Rabbim bu mübarek gün hürmetine bütün yavrularımızı korusun seninkilere ve bütün şifa bekleyenlere şifa versin inşallahAminnn insallah teyzesi suan hic bisey de keyfim yok.herkes bi kosturmaca bayram havasinda meleklerimle ilk bayrammizi gecircektik kiyaftleri kaldi ortada giydiremedim.kimse kimsenn umrunda olmuyo malesef kol kirilir yen icinde kalir hesabi gene aciyi tek basina cekiyosun.. onlar bi iyi olsunda insallah benim bayrammda ogun baslar insallah
Biz 5.5 olduk hala 2 kullanıyoruz çok da almışımAaa şimdi nasıl yapsam ki ozaman Benim kız 4200 gr olmuş 3 mü alayım acabaprima da 1 numara kullanıyorduk ama sıkıyor artık Göbüşü :)
Allah yardımcın olsun cnm çok zor gerçekten bugün 5.30 da bir başladı kıvranıp ağlamaya memeyi ısırarak on dk ağladı sonra gazıni yaptı rahatladi o on dk bitirdi beni. Ben ayaklarıni karnına cekiyorum ise yarıyorKızlar her akşam aynı vakitlerde başlıyor aglamaya durmadan ağlıyor hiç susmadan. Ya var mı aranızda böyle olan. Yalnız değilsin deyin lütfen. Canım çok sıkılıyor bu konuya. Cocugumu bi rahatça sevip opemiyorum içim cok aciyor ya
Hiic beklemedi valla gozumun yasina bakmadi bugece yakalandim .Ahaha Benim 42. Gün deneyimim şahaneydi o ne acı allahım ama İki üç kereden sonra normale dönüyor pes etmeyin motivasyon önemli adamcıklara da yazık, pisi gibi bekliyorlar bi kenarda
Bende baby me kullaniyorum ama uni baby den sipars ettim o nasil diyeBaşlangıç olarak unibaby kullandık geçen gün ebebekten baby me pamuk mendil aldim. 3 er adet 2 paket aldım.indirim de vardı. Unibaby den hiçbir farkı yok. Erkek ve kız bebeklere Özel diye ayri. 3,5 sene önce ilk oğlumda da kullanmıştım gayet memnundum
Hic firsat tanimadikiValla istemezler mi gün sayiyorlar benden tavsiye yağ falan kullan yoksa çok acıyor.
Ben kadin dogum doktoruma dedim gecen gun .Korkmak degil de dur desek dururlar gerçi ama acımasın ya, o kadar stresimiz var, iyi gelirdi belkisil baştan yeni hayatlara başladık resmen, hani Doğum yapınca vücudunu baştan keşfediyordun, daha zevk alır hale geliyordun bizi hep kandırmışlar yahu, bak deneyenler bin pişman
Bende sleepye gectim buyuzden .Kızlar bu arada huggies kullanan var mı bebek bezi olarak?? 2 numara almayı düşünüyorum acaba onunda beli lastikli midir 1 numara gibi?? Bu prima premium care ın belinden bok taşırmasından fenalık geldi çocuk bir cortlatıyor bütün sırtı kaka oluyor. Zıbınları hep sarı sarı kaka lekesi oldu
Dene canim .oglumda faydasi oluyordu .Artik delirmek üzereyim bu ikinmadan gaz sancisindan dün acile gittik biogaia diye damla verdi biraz rahatlar gibi oldu güç bela kaka yapiyor altini alınca tekrar ıkınmaya başlıyo kiyamiyorum çok yorgunum artik. Annemde zeytinyağı verelim 1 kaşık diyo denesem mi acaba
Varizz tabikiKızlar her akşam aynı vakitlerde başlıyor aglamaya durmadan ağlıyor hiç susmadan. Ya var mı aranızda böyle olan. Yalnız değilsin deyin lütfen. Canım çok sıkılıyor bu konuya. Cocugumu bi rahatça sevip opemiyorum içim cok aciyor ya
Ahaha ölü taklidi yapmadin mi neyse ha bugün ha yarınHic firsat tanimadiki
Ne guzel kacislardaydim .nerde hata yaptimda yakalandim bilmiyorum
Vermek mi istemiyosun ? Ben çevremden gördüğüm kadarıyla mzellikle uyku zamanları çok iyi oluyor . Hiç uykusu olmayan çovupa emxik verince drek mayışıyor . Uyku düzeni oluşturmak için iyi bişey bnce . He bi de çene kasları gelişiyorEmzik vermeyen bir ben mi varım?
Ağlama krizi başladığında saatlerce sürüyo tabi sonunda kendi yorgun düşüp uyuyo uykuya çok zor daliyo bazen gözleri yaşariyo. Bide ikinma eklendi bunlara onun dilinden anlamiyorum ilk bebeğim saf saf bakıyorum artik şimdi yine ağlıyoDevamlı ağlıyor mu hiç susmadan? Gözlerinden yaş geliyor mu? Ya napicaz ya bu şekilde hasta olursa bu çocuklar
Bian istemez sandim bosluguma geldiAhaha ölü taklidi yapmadin mi neyse ha bugün ha yarın
Ben de hiç sevmem emzik ama vermek istedim beni bırakmıyor diye önce aldı bir hafta on gün sonra almadı. Şimdi de emme bitince meme yokken bile kendi boş boş emiyo ama emzik almiyo inat etti. Alsa uykuya dalsa uyanmadan ya da dışarıda ağladiginda onunla az oyalansa uygun yer bulana kadar pek iyi.olur.Vermek mi istemiyosun ? Ben çevremden gördüğüm kadarıyla mzellikle uyku zamanları çok iyi oluyor . Hiç uykusu olmayan çovupa emxik verince drek mayışıyor . Uyku düzeni oluşturmak için iyi bişey bnce . He bi de çene kasları gelişiyor
Ahanda bunu bekliyodum nırmal doğum yapan birini :) nasıl oldu ya tam iyileşmiş mi bari bzimki . Bi de sen bnde snra doğum yaptın . Akıntın yokmuydu bnden hala sarı akıntı geliyor . Tabi ben en az bi ay daga atarım paikolojik olarak jiç hazır değilim. Eşimde anlıyor galiba hiç oralı değil bi kere duymadım ağzındanHiic beklemedi valla gozumun yasina bakmadi bugece yakalandim .korkudan ben adapte olamadim tabi
Darisi diger kacanlarin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?