2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eskiden oldukça libidolu biriydim şimdi aklıma bile gelmiyo, eşim de öyle
Hatta lohusalık bitince nasıl yapçaz bebek uyumuyo, uyusa bile halim olur mu bilemedim
Çocuk uyuyunca hop yanımdan alıp daldi valla eşim benim aklımda ben de uyurum düşüncesi varken bir kızdım sonra kaç ay oldu eninde sonunda olacak zevk almaya bak dedim kendime

Ya ben kara kara dusunuyorum.
40tan sonra istermi bilmiyorum ama hic hazir degilim.
Cok ama cok korkuyorumm
Korkmak degil de dur desek dururlar gerçi ama acımasın ya, o kadar stresimiz var, iyi gelirdi belki sil baştan yeni hayatlara başladık resmen, hani Doğum yapınca vücudunu baştan keşfediyordun, daha zevk alır hale geliyordun bizi hep kandırmışlar yahu, bak deneyenler bin pişman

Gerçekten öyle oluyor canım ama bir anda değil birazcık sabır...oğluma 1 yıllık evliyken hamile kalmıştım doğumdan bikaç ay sonra anladım ben neyin ne olduğunu...öncesinde bilmiyormuşum

youtube da müzik videosu canım, sakinleştiriyı
Hımm onuda deneyeyim
Canları sağolsun canım bu iş böyledir ateş düştüğü yeri yakar ama çok şükür dermansız dertleri yok şifa bulup biranda kollarına gelecek kuzuların yeterki canları sağolsun Rabbim bu mübarek gün hürmetine bütün yavrularımızı korusun seninkilere ve bütün şifa bekleyenlere şifa versin inşallah

Aaa şimdi nasıl yapsam ki ozaman Benim kız 4200 gr olmuş 3 mü alayım acaba prima da 1 numara kullanıyorduk ama sıkıyor artık Göbüşü :)
Biz 5.5 olduk hala 2 kullanıyoruz çok da almışım Prima 2 numara büyük zaten ama evy baby 2 küçük 6-7 kiloya kadar ancak olur. 2 paket daha var bende kalırsa başkasına veririm artık

Allah yardımcın olsun cnm çok zor gerçekten bugün 5.30 da bir başladı kıvranıp ağlamaya memeyi ısırarak on dk ağladı sonra gazıni yaptı rahatladi o on dk bitirdi beni. Ben ayaklarıni karnına cekiyorum ise yarıyor

Ahaha Benim 42. Gün deneyimim şahaneydi o ne acı allahım ama İki üç kereden sonra normale dönüyor pes etmeyin motivasyon önemli adamcıklara da yazık, pisi gibi bekliyorlar bi kenarda
Hiic beklemedi valla gozumun yasina bakmadi bugece yakalandim .korkudan ben adapte olamadim tabi
Darisi diger kacanlarin basina

Bende baby me kullaniyorum ama uni baby den sipars ettim o nasil diye

Ben kadin dogum doktoruma dedim gecen gun .
Hani yenilenecekti vucudum hani kac yil geriye gidecektim dedim.
Bilimsel olarak oyle birsey yok dedi.tam tersi dedi gulduk.

Bende sleepye gectim buyuzden .
Gayet guzel oldu biraz kalip farki var primaya gore

Dene canim .oglumda faydasi oluyordu .

Varizz tabikieksik kalirmiyiz bizimde saatimiz belli osaatlerde ne yaparsam yapayim susmuyor .kolum kopuyor heyecanla esimi bekliyorum gelsinde kucagina atiyim diye .
Ama ondada susmuyor ihale yine bana patliyor

Emzik vermeyen bir ben mi varım?
Vermek mi istemiyosun ? Ben çevremden gördüğüm kadarıyla mzellikle uyku zamanları çok iyi oluyor . Hiç uykusu olmayan çovupa emxik verince drek mayışıyor . Uyku düzeni oluşturmak için iyi bişey bnce . He bi de çene kasları gelişiyor

Devamlı ağlıyor mu hiç susmadan? Gözlerinden yaş geliyor mu? Ya napicaz ya bu şekilde hasta olursa bu çocuklar
Ağlama krizi başladığında saatlerce sürüyo tabi sonunda kendi yorgun düşüp uyuyo uykuya çok zor daliyo bazen gözleri yaşariyo. Bide ikinma eklendi bunlara onun dilinden anlamiyorum ilk bebeğim saf saf bakıyorum artik şimdi yine ağlıyo [/QUOTE]
Hiic bise olmuyo benim oglum oyleydi .
Morariyordu cama cikariyorduk.
Tabiki onubrahatlatmaya calisacagiz ama telas stres yapmamak lazim sonucta hissediyor .
Ben o sanci cekerken konusuyorum gecicek kixim diye .
Esim masaj yapiyor oglumda karnini ovuyor ama tabiki susmuyor :))
Bu bir surec onlarin gelisimi icin ve gecicek ins

Ben de hiç sevmem emzik ama vermek istedim beni bırakmıyor diye önce aldı bir hafta on gün sonra almadı. Şimdi de emme bitince meme yokken bile kendi boş boş emiyo ama emzik almiyo inat etti. Alsa uykuya dalsa uyanmadan ya da dışarıda ağladiginda onunla az oyalansa uygun yer bulana kadar pek iyi.olur.

Hiic beklemedi valla gozumun yasina bakmadi bugece yakalandim .korkudan ben adapte olamadim tabi
Darisi diger kacanlarin basina
Ahanda bunu bekliyodum nırmal doğum yapan birini :) nasıl oldu ya tam iyileşmiş mi bari bzimki . Bi de sen bnde snra doğum yaptın . Akıntın yokmuydu bnden hala sarı akıntı geliyor . Tabi ben en az bi ay daga atarım paikolojik olarak jiç hazır değilim. Eşimde anlıyor galiba hiç oralı değil bi kere duymadım ağzından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…