2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tam iyilesmemis.ama bekledigim kadar da acimadi.
Benim dikis yerim hic acimadi ama sonda yerim cok acidi .birde dikis yeri degil yine sanki yeni bozuluyormus gibi oldu oda agri yapti.artik kendimi kastim ondanmi emin degilim
Bizimki dogumdan sonra hemen demeye basladi normaldede boyle degildir aslinda
Sana kacisinda basarilar diliyorum ben yakalandim sen yakalanma

LastMadOnEarth Canım sanırım herkes yaşıyor bu ağlama krizlerini bazıları fazla bazılarımız az. Oglum da belirli saatlerimiz vardı en azından kendimizi hazirliyorduk. Biraz babası biraz ben tey tey teeey diyerek evde halay çekiyorduk sipa bizim sesimizi susturmaya çalışıyordu sanki daha yüksek sesle ağlıyordu. Ben ki en.ufak seste mesela prize takili fisin cikardigi ince tiz bir ses vardir onu bile rahatsiz eder ama oglum fon makinesi sesinde uyuyabiliyor diye playliste koyar sabaha kadar dinlerdik.
Oğlum 2.5 yaşını biraz geçti ve ikinci bebiş zamanlı zamansız hep ağlıyor. Anne karnında uyanık olduğu saatlerde şimdi de uyanık ve ağlak özellikle gece 11 ile 3 arası. Diğer zamanlarda nadiren yüzü gülüyor ama genelde ağlıyor babası elini sürmüyor. Oglum düşkün babaya kızıda düşkün olsun istemiyormuş. Kolumda budunda bacagimda hal kalmıyor birde kötü annesi diyor sözde şaka yapıyor ama takıyorum vücudumda yaralar cıktı. üzülüyorum tek gözü ağlamaktan sanırım fazlasıyla sis gözyaşı ve çapak o bozunda daha fazla çünkü. Susturamıyorum üzülüyorum ağlıyorum birde ilk bebeğinde kolik masajı biliyorum çayları içiyorum ama yine aynı sozde tecrübeliyim ama öyle olmuyor her bebek ilk bebek yalnız değilsin canım birçok kişi gibi bende sizdenim

Şu an bizimki bağışıklık kazandı hiç bir şekilde durmadan ağlıyor. Kolik bu kesinlikle

Can'ım bizimki öyleydi uzun bi süre. Akşam 8 de başlıyordu gece 3 e kadar. Biraz hafifledik şükür. Yada ben alıştım bilmiyorum. Daha sakinim.
Ama görüyorum ki bu sorunu yasamayan Yok. Demek ki kolik değil de normal bi süreç bu. Yani öyle düşünmek istşyırum

Benmki mememi birakmadgnda agzindan hafif cekip onu veriyrm yada bazen cok aglysinca zorla tuttryrm bana nasil kiziyo nasil homurdaniyo anlatamam emzik agzinda sayiyo resmen
Çok tatlılar ya. Valla bayılıyorum o haline. Demek ki kafa ütüleyen bitek bizimki değilmiş :)

Yalniz degilsin canim.. ben ramazan boyunca iftar sofrasına oturamadim kimseyle. Saat 8de basliyor gaz sancisi ve duraksiz aglamasi. Ayakta ziplaya ziplaya gezdir, reflu yatagina koy ileri geri salla, battaniyesine koy saga sala hizlica salla, emzir ki sussun derken saatler geciyor.. sansliysan 12 gibi, aksi takdirde 3e kadar aglamalari kesik kesik de olsa sürüyor

Gaz sancısı çekenler için bir tavsiyem var.Benim oğluşta işe yarıyor.Dizime bir yastık koyuyorum.Yüzüstü yatırıyorum bir elimi karnına koyuyorum diğer elimle poposunu pışpışlıyorum.Böyle hem ağızdan hem de popodan gaz çıkarabiliyor.Sizde deneyin ve hep nöyle uyuya kalıyor :)

Aman beklesin biraz ya biz hamilelikte bırakmadık çok sık olmasa da ilişki oldu hele son günler iki günde bi oldu açılma olsun diye . Ben tamamen iyi olduğunu düşünmüyorum dikişlerin o yüzden atarım binay daha . Popomu silerken bile hafif bi ağrı oluyor dikiş yerimde

Aaa şimdi nasıl yapsam ki ozaman Benim kız 4200 gr olmuş 3 mü alayım acaba prima da 1 numara kullanıyorduk ama sıkıyor artık Göbüşü :)
1 numaradan direk. 3 e gecis de fazla buyuk gelebilir :) sen yine 2 al. Zaten en fazla bir hafta gidiyor bir oaket bez. Gitmiyor bile

Kızlar aranızda basur ağrısı çeken var mı.dün tuvaletimi yaparken resmen makatım yirtildı.dikişlerim faln çok canım acıdı fitil attım.Var mi tavsiyesi olan.Gerçekten çok sıkıntılı geçiyor bu lohusalik

Kızlar iyi bayramlarr hayırlı olur bu bayram bizim için inşallah. 4 günlük sürecim faciaydı eşimin köyüne gittik yanıma mama almadım çoğu zaman dışarı çıkarken mama alırdım ama sütüm yetiyor diye evden eve geçiyoruz diye almadım mama. Kaldık gece orda sıkıntı yoktu ertesi gün sütüm kesildi gibi oldu ağla ağla canım çıktı halende az sütüm herşeyi deniyorum şuanda zaten bir mememden gelmiyordu çok az geliyordu şimdi diğer mememde aynı oldu oğlum desen hiç ağlamayan çocuk gazdan sancıdan bas bas bağırmaya başladı geceleri çok fena sabah 7 de sakinleşiyor anca gün içinde ara ara ağlamalarıda oluyor. Naptıysam çıkmadı o gaz bir türlü. Çok çöküşlerdeyim sütümemi üzüleyim gazınamı üzüleyim bilemedim valla. Bayram sabahı bile ne tadım var ne tuzum. Çocuğum kırkını çıkardık ondan bile birşey anlamadım

bunu ben de
benm de oyle canim, ama ben cok sagliksiz besleniyorum o yuxden boyle oldum. gaz yapmasin die hamur ekmek disinda sebze meyveye hasret kaldim. duphalac iciyorum arada ama icmedigim gunler yirtiliyor ve kaniyor. tek kalici cozum sebze meyve yemek bence

kizimin mizirdanmalari atasinda uyumusum bi de ruya gormusum. ruyamda bi sabah uyaniyorum ve karnim dumduz olmus oh cok sukur die seviniyordum artik ne kadar dert ettiysem kendime. topu topu 5 kg fazlam var ama boy kisa olunca basti bacak gibiyim. 2 kilosu gobekte, 1'er kilosu kalcalarda 1 kilosu da popoda. bugun ne giyicegiz yada giyebilecegiz bakalim

mayis anneleri , bebislerimizle sevdiklerimizle nice mutlu huzurlu bayramlar. bayram serefine gunumuz sakin ve huzurlu gecer ins.

Canım şu emziğin fotosunu bi eklermisin

Kuzum emzik bu

Allah razı olsun yazdiklariniz iyi geliyor en azından demekki varmış bizim gibi onlar nasıl dayandiysa biz de dayanicaz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…