- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.461
Tam iyilesmemis.ama bekledigim kadar da acimadi.Ahanda bunu bekliyodum nırmal doğum yapan birini :) nasıl oldu ya tam iyileşmiş mi bari bzimki . Bi de sen bnde snra doğum yaptın . Akıntın yokmuydu bnden hala sarı akıntı geliyor . Tabi ben en az bi ay daga atarım paikolojik olarak jiç hazır değilim. Eşimde anlıyor galiba hiç oralı değil bi kere duymadım ağzından
Yok canım maalesef yaprezarvatif ya da komple vazektomi yaptırıp kanalı bağlatabilirler, tıbbi olarak başka yöntem yok yani sadece bizim ülke için değil
Aynen valla hastanedeki butun kuvezler dolu öksürük kanda mikrop ishal ... valla simdiki doganlar sansli mi sansizmi bilemedimHic anlasilmiyor demekki bebeklerde
Şu an bizimki bağışıklık kazandıhiç bir şekilde durmadan ağlıyor. Kolik bu kesinlikle
Can'ım bizimki öyleydi uzun bi süre. Akşam 8 de başlıyordu gece 3 e kadar. Biraz hafifledik şükür. Yada ben alıştım bilmiyorum. Daha sakinim.Kızlar her akşam aynı vakitlerde başlıyor aglamaya durmadan ağlıyor hiç susmadan. Ya var mı aranızda böyle olan. Yalnız değilsin deyin lütfen. Canım çok sıkılıyor bu konuya. Cocugumu bi rahatça sevip opemiyorum içim cok aciyor ya
Çok tatlılar ya. Valla bayılıyorum o haline. Demek ki kafa ütüleyen bitek bizimki değilmiş :)Benmki mememi birakmadgnda agzindan hafif cekip onu veriyrm yada bazen cok aglysinca zorla tuttryrm bana nasil kiziyo nasil homurdaniyo anlatamam emzik agzinda sayiyo resmen
Kızlar her akşam aynı vakitlerde başlıyor aglamaya durmadan ağlıyor hiç susmadan. Ya var mı aranızda böyle olan. Yalnız değilsin deyin lütfen. Canım çok sıkılıyor bu konuya. Cocugumu bi rahatça sevip opemiyorum içim cok aciyor ya
Kendi dr yoktu başka dr götürdüm lenf bezi dedi zararsız dedi inş öyledir yine kendi dr götürmeyi düşünüyorumBi baktir canim doktora bizimkinin kafasindada vsr kistmis zararsiz dedi ama beyin cerrahide bskacakmis bayramdan sonra
Aman beklesin biraz yaTam iyilesmemis.ama bekledigim kadar da acimadi.
Benim dikis yerim hic acimadi ama sonda yerim cok acidi .birde dikis yeri degil yine sanki yeni bozuluyormus gibi oldu oda agri yapti.artik kendimi kastim ondanmi emin degilim
Bizimki dogumdan sonra hemen demeye basladi normaldede boyle degildir aslinda
Sana kacisinda basarilar diliyorum ben yakalandim sen yakalanma
1 numaradan direk. 3 e gecis de fazla buyuk gelebilir :) sen yine 2 al. Zaten en fazla bir hafta gidiyor bir oaket bez. Gitmiyor bileAaa şimdi nasıl yapsam ki ozaman Benim kız 4200 gr olmuş 3 mü alayım acabaprima da 1 numara kullanıyorduk ama sıkıyor artık Göbüşü :)
Tabi ki ben sadece emziriyorum zaten bebeğimiEmzirmeye devam etmiştin degil mi kuzum? Hen lesitin icip hem emzirebilirim yani?
bunu ben deGaz sancısı çekenler için bir tavsiyem var.Benim oğluşta işe yarıyor.Dizime bir yastık koyuyorum.Yüzüstü yatırıyorum bir elimi karnına koyuyorum diğer elimle poposunu pışpışlıyorum.Böyle hem ağızdan hem de popodan gaz çıkarabiliyor.Sizde deneyin ve hep nöyle uyuya kalıyor :)
benm de oyle canim, ama ben cok sagliksiz besleniyorum o yuxden boyle oldum. gaz yapmasin die hamur ekmek disinda sebze meyveye hasret kaldim. duphalac iciyorum arada ama icmedigim gunler yirtiliyor ve kaniyor. tek kalici cozum sebze meyve yemek benceKızlar aranızda basur ağrısı çeken var mı.dün tuvaletimi yaparken resmen makatım yirtildı.dikişlerim faln çok canım acıdı fitil attım.Var mi tavsiyesi olan.Gerçekten çok sıkıntılı geçiyor bu lohusalik
Canım şu emziğin fotosunu bi eklermisin
Kuzum emzik buLastMadOnEarth Canım sanırım herkes yaşıyor bu ağlama krizlerini bazıları fazla bazılarımız az. Oglum da belirli saatlerimiz vardı en azından kendimizi hazirliyorduk. Biraz babası biraz ben tey tey teeey diyerek evde halay çekiyorduk sipa bizim sesimizi susturmaya çalışıyordu sanki daha yüksek sesle ağlıyordu. Ben ki en.ufak seste mesela prize takili fisin cikardigi ince tiz bir ses vardir onu bile rahatsiz eder ama oglum fon makinesi sesinde uyuyabiliyor diye playliste koyar sabaha kadar dinlerdik.
Oğlum 2.5 yaşını biraz geçti ve ikinci bebiş zamanlı zamansız hep ağlıyor. Anne karnında uyanık olduğu saatlerde şimdi de uyanık ve ağlak özellikle gece 11 ile 3 arası. Diğer zamanlarda nadiren yüzü gülüyor ama genelde ağlıyor babası elini sürmüyor. Oglum düşkün babaya kızıda düşkün olsun istemiyormuş. Kolumda budunda bacagimda hal kalmıyor birde kötü annesi diyor sözde şaka yapıyor ama takıyorum vücudumda yaralar cıktı. üzülüyorum tek gözü ağlamaktan sanırım fazlasıyla sis gözyaşı ve çapak o bozunda daha fazla çünkü. Susturamıyorum üzülüyorum ağlıyorum birde ilk bebeğinde kolik masajı biliyorum çayları içiyorum ama yine aynı sozde tecrübeliyim ama öyle olmuyor her bebek ilk bebek yalnız değilsin canım birçok kişi gibi bende sizdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?