2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Onlarıda denedim canım almadı ev emzik kaynıyor geçen aldım bir tanesini emdim eşim baktı napıyosun diyor dedim boşa gitmesin
iyi yapmıssin

Gece dörtden beri uyumuyor her yerim tutuldu
Benim fıstık ta gece 12 de başladı gü düz 12 de anca ..Hala ara ara vizildaniyor uyku arasinda
inşallah geçecek canım..bir kısmı kolik bebişlerini bir kısmı sancılı..Ne günler geçmediki bu günlerde geçecek insallah

Bu sabah bende oldum baya kan geldi 50 gün oldu doğum yapalı sanırım benimki adet dizlerim falan da ağrıyor bu kadar erken beklemiyodum :)

LastMadOnEarth geçmiş olsun canım allah başka dert vermesin, bak bizim iki ayımız bitti kaldı bir ay.. yüzüstü yatıyor muydu senin kuzu, o da baya rahatlatıyor minikleri

Süt parası eşe mi yatıyor.
Ben süt karti başvurusu yaptım doğuma 3 ay kala her ay 20 tl yatiyor dogumdan sonra 3 ay da 20 tl yatiyor toplamda 120 tl oluyor o kartlada belli marketlerden süt alıyorsun kocaelide böyle 41 kart diye geciyor hatta

Bu sabah bende oldum baya kan geldi 50 gün oldu doğum yapalı sanırım benimki adet dizlerim falan da ağrıyor bu kadar erken beklemiyodum :)
Bi hocaya sorduk dogumdan önce kac gün temiz geziyordun dedi 17 gun dedim 40 cikinca 17 gun temiz olcan gelen kan özürdur 57.gunden sonraki adettir dedi

Bi hocaya sorduk dogumdan önce kac gün temiz geziyordun dedi 17 gun dedim 40 cikinca 17 gun temiz olcan gelen kan özürdur 57.gunden sonraki adettir dedi
Benim. 40 içinde çok az kanama oldu hatta son zamanlarında sarı akıntının vardı sadece temiz gezmedim sayılır o zaman ne olacak benimki :)

Benim. 40 içinde çok az kanama oldu hatta son zamanlarında sarı akıntının vardı sadece temiz gezmedim sayılır o zaman ne olacak benimki :)
Senin ikinci doğumdu dimi
Ilk 40 ni baz alacaksim onda da
Mesela ilk dogumda n kadar sürdü 40 gün sürdü mü kanama leke
Akıntı da kahverengiyse lekeden oluyor sanirim bildim kadariyla

Senin ikinci doğumdu dimi
Ilk 40 ni baz alacaksim onda da
Mesela ilk dogumda n kadar sürdü 40 gün sürdü mü kanama leke
Akıntı da kahverengiyse lekeden oluyor sanirim bildim kadariyla
İlk doğumun 40 gün sürdü damla.damla bunda ilk hafta hiç kanamam olmadı 2 hafta sonra oldu kanamam ve lekelenmeye döndü 40 çıktı hala lekelenmeye sürdü özür gidiyo o ama bu sabah gelen bildiğin adet kanı gibi ve bacaklarım belim ağrıyor

Kizlar şu karisim yaptırdığınız çay faydali mi ya valla biktim şu gazdan ne uyku var ne huzur bağırıp duruyo yavrum çıkmıyo illet gaz

40 gunlukken lohusa oluyorda suan özür diyolar.
Ama senin bildigin adet gibi diyosun işte bende orayi bilmiyorum bilen arkadslar yorum yapabilir mi acaba napmamiz gerek bu durumda

kızlar derin nefes alınca kalbimin oraya bıçak saplanıyo gibi oluyo
Hamilelikte zatürre olduğum için korkuyorum
Önemli bişi değildir di mi ya
Doktora gitsem röntgen isticek, emzirirken çekiliyor mu ki
Hamilelikte çektirmemek için çok direnmiştim hey gidi günler

40 gunlukken lohusa oluyorda suan özür diyolar.
Ama senin bildigin adet gibi diyosun işte bende orayi bilmiyorum bilen arkadslar yorum yapabilir mi acaba napmamiz gerek bu durumda
Yarında devam ederse adettir şuan yok canım.3 aylık iğne vurdurmustum oda ara kanama yapıyormuş sanırım

Ceyranda kalmış olabilirsin yada kilima çarpmışta olabilir canım sıcak tut kendini biraz emzirirken röntgen çekilir diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…