- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #62.021
Onlarıda denedim canım almadıev emzik kaynıyor geçen aldım bir tanesini emdim eşim baktı napıyosun diyor dedim boşa gitmesin
Benim fıstık ta gece 12 de başladı gü düz 12 de anca ..Hala ara ara vizildaniyor uyku arasindaGece dörtden beri uyumuyorher yerim tutuldu
inşallah geçecek canım..bir kısmı kolik bebişlerini bir kısmı sancılı..Ne günler geçmediki bu günlerde geçecek insallahKızlar dün bebiskoyu arastirdigim bi doktora götürdüm muayenehanesine. Çok ağladığı için. Bizim bebe tescilli kolik artik. Damlalarimi değiştirdi. Nurse harveys yerine zinco, devit3 yerine (paraben içerdiği icin) wellcare d3 sprey kullancakmisiz. Biogaia yi da günde 2 defa 5er damlaya çıkardı. Acı elma yağı alın dedi ayaklar ve karna masaj için. Kuzum kolikmis 3.ayda bitecek dedi
1 ay olduysa bi git bak ptt ue yatmıştır belkiEşim yaptı canım basvuruyu inada 2 ay sonra yatar demişler ama sanırım garanti olsun .diye uzun vadede tarih veriyolar
Takmıyorum rahat edemiyorumKızlar sütyen takıyonuz mu
Ben hiç takmıyorum ama arkadaşım tak sarkarlar dedi
Zaten biraz sarktı gibi geliyo
Bu sabah bende oldum baya kan geldi 50 gün oldu doğum yapalı sanırım benimki adet dizlerim falan da ağrıyor bu kadar erken beklemiyodum :)Kizlar benim bugün 44.gun iki gün leke leke geldi biranönce de günlük ped kadar geldi acaba adet mi oldum sizler adet n zaman oldunuz benim Lohusalık ta leke oldu hep bazen de hic olmadım o yuzden anlayamiyorum adet mi diye
Ilk dogumda da böyle olmadım anlamadim namaz kiliyorum ama şüpheli bi akıl verin
Oldu canım bakicam bugün yarın1 ay olduysa bi git bak ptt ue yatmıştır belki
Bi hocaya sorduk dogumdan önce kac gün temiz geziyordun dedi 17 gun dedim 40 cikinca 17 gun temiz olcan gelen kan özürdur 57.gunden sonraki adettir dediBu sabah bende oldum baya kan geldi 50 gün oldu doğum yapalı sanırım benimki adet dizlerim falan da ağrıyor bu kadar erken beklemiyodum :)
Inşallah yatmıştırOldu canım bakicam bugün yarın
Benim. 40 içinde çok az kanama oldu hatta son zamanlarında sarı akıntının vardı sadece temiz gezmedim sayılır o zaman ne olacak benimki :)Bi hocaya sorduk dogumdan önce kac gün temiz geziyordun dedi 17 gun dedim 40 cikinca 17 gun temiz olcan gelen kan özürdur 57.gunden sonraki adettir dedi
Senin ikinci doğumdu dimiBenim. 40 içinde çok az kanama oldu hatta son zamanlarında sarı akıntının vardı sadece temiz gezmedim sayılır o zaman ne olacak benimki :)
İlk doğumun 40 gün sürdü damla.damla bunda ilk hafta hiç kanamam olmadı 2 hafta sonra oldu kanamam ve lekelenmeye döndü 40 çıktı hala lekelenmeye sürdü özür gidiyo o ama bu sabah gelen bildiğin adet kanı gibi ve bacaklarım belim ağrıyorSenin ikinci doğumdu dimi
Ilk 40 ni baz alacaksim onda da
Mesela ilk dogumda n kadar sürdü 40 gün sürdü mü kanama leke
Akıntı da kahverengiyse lekeden oluyor sanirim bildim kadariyla
he pardon yok calisiyorum ben..Calısmıyosan eşine yatıyor canım eşin baksın e devletten :)
40 gunlukken lohusa oluyorda suan özür diyolar.İlk doğumun 40 gün sürdü damla.damla bunda ilk hafta hiç kanamam olmadı 2 hafta sonra oldu kanamam ve lekelenmeye döndü 40 çıktı hala lekelenmeye sürdü özür gidiyo o ama bu sabah gelen bildiğin adet kanı gibi ve bacaklarım belim ağrıyor
Yarında devam ederse adettir şuan yok canım.3 aylık iğne vurdurmustum oda ara kanama yapıyormuş sanırım40 gunlukken lohusa oluyorda suan özür diyolar.
Ama senin bildigin adet gibi diyosun işte bende orayi bilmiyorum bilen arkadslar yorum yapabilir mi acaba napmamiz gerek bu durumda
Ceyranda kalmış olabilirsin yada kilima çarpmışta olabilir canım sıcak tut kendini biraz emzirirken röntgen çekilir diye biliyorumkızlar derin nefes alınca kalbimin oraya bıçak saplanıyo gibi oluyo
Hamilelikte zatürre olduğum için korkuyorum
Önemli bişi değildir di mi ya
Doktora gitsem röntgen isticek, emzirirken çekiliyor mu ki
Hamilelikte çektirmemek için çok direnmiştim hey gidi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?