2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım devlet her doğum yapan aileye 150 lira süt parası yatırıyor onda başvuru yapmıyorsın eğer raporunu verdiysen otomatik yatıyor. E devletten takip edebiliyorsun onu ptt den alabiliyorsun. E devletten iş görmezlik ödemesinden bak yatmıştır çoktan ben bayağı oldu alalı süt parasını

hangi raporu verdiysek? kime verdiysek:)

ya bebis cok fena kucaga alisti..surekli emiseyim emmesem bile memende kaliym dio...biraz yatiriyom 10dk da uyaniyo fark ediyo kucakta olmadigini...evde yalnizim..wc ye gidebilirsem kar sayiyorum..napcam ben ;(

Raatte hesabınız varsa ziraate yatıyor yoksa pttye yatıyor.Benim öyle oldu ziraatten aldım

Baktım Can'ım görünmüyor. Ama ben çalışmıyorum. Eşimin adına mı yatacak onun e devletinden mi bakmak gerek? Ben sadece 300 tl yatacak diye biliyorum

Kızlar sütyen takıyonuz mu
Ben hiç takmıyorum ama arkadaşım tak sarkarlar dedi
Zaten biraz sarktı gibi geliyo

Kizlar oğlumun hırıltısı var ve kus gibi ötüyor emerken , garip sesler cikariyor demiştim daha önce. Meğer laringomalazi diye bir rahatsızlığı varmış. Bu durumla ile ilgili bilginiz var mı?

Canim ya bizim kiz da ötüyor emerken iki gun sonra kontrolde soracaktik biz de bu hastalik neyin nesiymis boyle doktor sadece hirilti ve otmeden mi anladi

Tamam canım o zaman benimkide yatmıştır gidip bakicam biara

Kizlar biz daha kimligi de cikartmadik babasi islerden vakit bulamadi yarin cikartacak insallah
Dogum oarasi ve sut parası icin bizzat biz mi basvuru yapiyoruz babasi yapsa oluyor mu ve nereye bu basvurular kizlar biraz anlatir misiniz

Kızlar sütyen takıyonuz mu
Ben hiç takmıyorum ama arkadaşım tak sarkarlar dedi
Zaten biraz sarktı gibi geliyo

Yok canim evdeyken kesinlikle takmiyorum disari da ciktigim yok zaten Hatta su emzirme atletlerinde bile hic rahat degilim onlari da kullanmiyorum normal atlet giyiyorum icime

Baba başvurabilir canım ama parayı sen alabiliyosun sadece

ANNONA canım başvuru yaptın mı doğum parasi için
Ben yaklaşık 1 ay önce yapmıştım ve haziran 20 den sonra yatar ptt ue para dedi ordaki memur

ANNONA canım başvuru yaptın mı doğum parasi için
Ben yaklaşık 1 ay önce yapmıştım ve haziran 20 den sonra yatar ptt ue para dedi ordaki memur
Eşim yaptı canım basvuruyu inada 2 ay sonra yatar demişler ama sanırım garanti olsun .diye uzun vadede tarih veriyolar

Kizlar benim bugün 44.gun iki gün leke leke geldi biranönce de günlük ped kadar geldi acaba adet mi oldum sizler adet n zaman oldunuz benim Lohusalık ta leke oldu hep bazen de hic olmadım o yuzden anlayamiyorum adet mi diye
Ilk dogumda da böyle olmadım anlamadim namaz kiliyorum ama şüpheli bi akıl verin

Bide Lohusalık ta hic dogru kanama olmadi normal mi bu bi arkadaşda iyi temizlemislerdir o yuzden kanama olmamıştir diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…