- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.981
bizim 1 ayımız bayramda dolduğu için ebemiz dün için çağırmıştı.33 günlükken olduk aşımızıKızlar hepatit ikinci aşısı tam bir aylıkkenmi yapılıyor bugün tam bir aylık oldu bebeğim aynı günmü yaptırcaz
Kızlar hepatit ikinci aşısı tam bir aylıkkenmi yapılıyor bugün tam bir aylık oldu bebeğim aynı günmü yaptırcaz
36 gunluktu biz vurdurdugumuzdaKızlar hepatit ikinci aşısı tam bir aylıkkenmi yapılıyor bugün tam bir aylık oldu bebeğim aynı günmü yaptırcaz
Neymiş ki canim o hiç duymadım
Geçmiş olsun canım geçecek bir şeymiş sıkma canını gerçi ne kadar desemde illaki takicaksin kafaya rabbim dermansız dert vermesinGırtlaktaki kıkırdak gelişmediği için oluşan bir durummuş.. nefes darlığı , hırıltılı solunumun ve kuş ötüşü gibi çıkan seslerin sebebiymiş. Büyüdükçe geçer dedi doktor ama içim rahat etmiyor
Aa canım benim hiç duymadım doğum parasını. Nereye başvurdun ve ne kadar?@melindaANNONA kizlar bize de dogum parası hesabiniza yatinca mesaj gelecek telefonunuza dediler ama,ben basvurumdan 3 hafta sonra gittigimde yatmıştı. Basvuruyu dogumdan 20 gun sonra yapmıştım. Kısaca PTT yakininizdaysa gidin sorun derim. Emzirme ücretini sorduğumda Ziraat a yatar eşiniz adına dedi PTT memuru, ama PTT den de alanlar olmuş.. anlamadim
eylülde ben de başlıcam, annem kayınvalidem dönüşümlü bakarız dediler. ev kredisi olmasa en az bir yıl çalışmazdım.Kızlar bu arada benim bi iş durumum var. Eylülde.
Ama o kadar kararsızım ki.
Oğlumu bırakacak kimse Yok.
Güvenebileceğim bi bakıcı da tanımıyorum.
Çalışmak zorunda değilim. Ama öğretmenlikten de uzak kalmak istemiyorum. Zaten fazlasıyla ara verdim.
Bi yerden başlamalıyım tekrar. Türkçe dersleri için. Edebiyata girmeye hazır değilim Zaten. Oğlumla da çalışamam. Haftada 2-3 gün büyük ihtimal.
Napıcam ben yine düştüm bi kararsızlığa. Oğlumu nasıl bırakıcam çok küçük oluyor
Az kaldı canım biraz daha sabırKızlar dün bebiskoyu arastirdigim bi doktora götürdüm muayenehanesine. Çok ağladığı için. Bizim bebe tescilli kolik artik. Damlalarimi değiştirdi. Nurse harveys yerine zinco, devit3 yerine (paraben içerdiği icin) wellcare d3 sprey kullancakmisiz. Biogaia yi da günde 2 defa 5er damlaya çıkardı. Acı elma yağı alın dedi ayaklar ve karna masaj için. Kuzum kolikmis 3.ayda bitecek dedi
Inşallah kuzumAz kaldı canım biraz daha sabır
Dün doktora gittiğimde benzer seyler bende duydum.. bana da d vitamini değiştirdi paraben var diye.. koliklerimizle yaşamaya alışmamız lazım galibaKızlar dün bebiskoyu arastirdigim bi doktora götürdüm muayenehanesine. Çok ağladığı için. Bizim bebe tescilli kolik artik. Damlalarimi değiştirdi. Nurse harveys yerine zinco, devit3 yerine (paraben içerdiği icin) wellcare d3 sprey kullancakmisiz. Biogaia yi da günde 2 defa 5er damlaya çıkardı. Acı elma yağı alın dedi ayaklar ve karna masaj için. Kuzum kolikmis 3.ayda bitecek dedi
3. Ayda bitiyosa süper daha fazla surmesinde az kaldı 1 ay. 10 günInşallah kuzum3ler kurali var dedi kolik tespiti için. Doğduktan en az 3 hafta sonra haftada en az 3 gün günde en az 3 saat sebepsiz ağlayan bebekler koliktir ve 3.aya kadar bu böyle devam edermiş
kardelen384 canım nasıl gidiyor iki çocukla hayat yazmiyosun uzun zamandır
Akan iyi olunda biz de iyiyiz çok şükür bir sıkıntı yok hergun birbirinin aynısı :)Ikiz zormus. 5 dk dinlenemiyorsun. KK ya girmek hayal oldu. Sen nasilsin, bebis nasil
BENİm malesef öyle imkanım Yok. Annem uzakta. Kardeşimin bebeği olacak bi de. Ona ihtiyaçları olur. Kayınvalideye Zaten bırakmam. Kendilerine bile yemek yapmaz doğru düzgün. Geleni gideni hiç bitmez. Çocukla da adam akıllı ilgilenmez. Maddi olarak zorunda değilim. Sadece çalışsam iyi olur ev borcu ödüyoruz bizde.eylülde ben de başlıcam, annem kayınvalidem dönüşümlü bakarız dediler. ev kredisi olmasa en az bir yıl çalışmazdım.
Inşallah biter canımDün doktora gittiğimde benzer seyler bende duydum.. bana da d vitamini değiştirdi paraben var diye.. koliklerimizle yaşamaya alışmamız lazım galiba
Çok biliyor o kadın karışmasalar olmuyo, deneye yanıla öğrenilecek
Bizimkinin tek tuttuğu emzik avent soothie
Damaklıları sevmedi hiç
Kaka ve gaz çıkarmada sorun yok aslında bizde de. Kakada biraz zorlanıyor ama öyle feryat figan değil. Ama tüm bunlara rağmen hala gaz sancısı devam. Dün geceden beri alttan üstten çıkardığı gazın haddi hesabı Yok. Resmen büyük insan geğiriyor sanırsın. Ama yine kıvranıyor. Şuan omzumda.Biz 2. Şişeye geçtik
Bağırsak hareketleri çok, bol bol kaka yapıyo gaz çıkarıyo
Ama hala gaz sancısı çekiyo o ayrı
Emzirme parası ne Can'ım? Herkes alıyor mu onu?Emzirme parası eşim adına pttye yattı 149 tl
Doğum parası 3 ay sonda anne adına pttye yatar demiş görevli
Ben şimdi gidiyorum ptt canım 4 mayıs doğum benim yatmışsa yazarım burdanBizde 2 ay dediler ama benle aynı gün doğum yapan arkadasinki yatmış bugün bende bakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?