2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçmiş olsun canım geçecek bir şeymiş sıkma canını gerçi ne kadar desemde illaki takicaksin kafaya rabbim dermansız dert vermesin

Aa canım benim hiç duymadım doğum parasını. Nereye başvurdun ve ne kadar?

Kızlar dün bebiskoyu arastirdigim bi doktora götürdüm muayenehanesine. Çok ağladığı için. Bizim bebe tescilli kolik artik. Damlalarimi değiştirdi. Nurse harveys yerine zinco, devit3 yerine (paraben içerdiği icin) wellcare d3 sprey kullancakmisiz. Biogaia yi da günde 2 defa 5er damlaya çıkardı. Acı elma yağı alın dedi ayaklar ve karna masaj için. Kuzum kolikmis 3.ayda bitecek dedi

eylülde ben de başlıcam, annem kayınvalidem dönüşümlü bakarız dediler. ev kredisi olmasa en az bir yıl çalışmazdım.

Az kaldı canım biraz daha sabır

Dün doktora gittiğimde benzer seyler bende duydum.. bana da d vitamini değiştirdi paraben var diye.. koliklerimizle yaşamaya alışmamız lazım galiba

eylülde ben de başlıcam, annem kayınvalidem dönüşümlü bakarız dediler. ev kredisi olmasa en az bir yıl çalışmazdım.
BENİm malesef öyle imkanım Yok. Annem uzakta. Kardeşimin bebeği olacak bi de. Ona ihtiyaçları olur. Kayınvalideye Zaten bırakmam. Kendilerine bile yemek yapmaz doğru düzgün. Geleni gideni hiç bitmez. Çocukla da adam akıllı ilgilenmez. Maddi olarak zorunda değilim. Sadece çalışsam iyi olur ev borcu ödüyoruz bizde.

Çok biliyor o kadın karışmasalar olmuyo, deneye yanıla öğrenilecek
Bizimkinin tek tuttuğu emzik avent soothie
Damaklıları sevmedi hiç

Damakları benimkide almadı canım soothie gibi değil ucu daha yayvan. Çok içim gitti ya alayım bari birtane içimde kalmasın pahalı ama napim çok güzel görünüşü battı balık yan gider :)

Biz 2. Şişeye geçtik
Bağırsak hareketleri çok, bol bol kaka yapıyo gaz çıkarıyo
Ama hala gaz sancısı çekiyo o ayrı
Kaka ve gaz çıkarmada sorun yok aslında bizde de. Kakada biraz zorlanıyor ama öyle feryat figan değil. Ama tüm bunlara rağmen hala gaz sancısı devam. Dün geceden beri alttan üstten çıkardığı gazın haddi hesabı Yok. Resmen büyük insan geğiriyor sanırsın. Ama yine kıvranıyor. Şuan omzumda.
Emzirme parası eşim adına pttye yattı 149 tl
Doğum parası 3 ay sonda anne adına pttye yatar demiş görevli
Emzirme parası ne Can'ım? Herkes alıyor mu onu?
Ben sadece 300 tl yi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…