2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende 15inci günden beri yalnizim bebegimle. Kucak istemesi dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür. Tek farkımız benim eşim yemek yapmayı beceremez. Keşke becerebilse. Keşke yükümü biraz hafifletse.. Akşamları gelip 1 2 saat bebeği almak dışında bir yardımı yok malesef. Bunaldim sanırım fazlasıyla. Kizimi anneme bırakıp 1 2 gün uzaklaşmak istiyorum ama ayrıda duramam ki. Uyurken bile özlüyorum. Ne zormuş..

Ay canım hiç gulesim yoktu eşinin surat yapmasına çok güldüm Benim Kocamda bebek kusunca beni ta mutfaktan cagiriyor. Ne için biliyo musun ? Bebeğin kusmugunu sildirmek için. Yada emzik düşünce beni çağırır. Ben alıp verecekmisim emzigi. Alt tarafı bebek pispisliyor. Ben tum gun her şeye yetisiyorum adam bi emzik veremiyor. Bide ben isyan edince yakinda sen bizi terk eder gidersin diye duygu sömürüsü yapıyor. E böyle olursa giderim tabi...

Aynı şey benimkinde de var.Geçenlerde hastanenin emzirme odasına girdim.Bütün bebekler uslu uslu emiyor benimki memeye kafa atıyor memeyi bırakıyor ağlıyor çığlık çığlığa emzirmeye çalışıyorım.Sütümü sağıp veriyorum mememi bırakmasın diyede sonrasında meme veriyorum.şimdilik çözümü böyle buldum

Bu şekilde düşünme cnm sana yardımcı şart bir akraban olmali. Sana muhtaç bir bebek varken ölümü düşünmek bencillik olur yorulduğun için depresyonun.Ben de esim yokken ağlamak istiyorum bazen sonra oğlumu alıp ağzına memeyi verip uyuyorum en azından biraz uyku. Dün 2 de uyudu gece o zamana kadar emdi!! Düzelecek inş mucize onlar annesi

Travazol da ayni.

Evet muadil diyorlar ama travacort geçiriyor travazol geçirmiyor canım denemesem nasıl olur ya dicem ama oluyor. Zeytinyağı duzelsin öyle devam edicem canım. Oglum da antibiyotik kullanana kadar pişik nedir bilmedim. Hep zeytin yagi kullandım pişik olmamisti. Bu hatunun poposu bile nazlı.

Aynı eşim ortalığa isesin diye bekliyor çok komik geliyor gülüyor ben sinir oluyorum. Birde iyi bakar ama ben ne zaman versem bir sigara içip geleyim dur namaz kılayım Allah afetsin yatsı olunca of diyorum balkon sefası adamda ben ya emzirme ya uyanirsa duymam diye içerde. Ablama götür beni dedim bir hafta iyi gelir en azından.

Canım emziremeyen annenin çaresizliği diye bir durum bizim yasadıgımız zaten. Anne sütü alan bebek gaz sorununu çok az yasıyor zaten. Bizim sıkıntı mama. Keşke memeden ayrılmasa da süt olsa, beslesek.. boş memeyi çekince delleniyor bebekler

Son düzenleme:
Hepsi aladağdan serin bizimkilerin. Annem hasta gelemiyor. Kayınvalidem günde 1 saat ugrar kahvesini içer gider. Zaten bebek bakamaz o. Kendi çocuklarımı bile ben büyütmedim beslemedim diyor zaten. Bana ne yardımı olsun. Yemek getirir arada işte sagolsun. 1 sokak var aramızda. Başka da kimsemiz yok. Neyse ki eşim sil süpür işlerini yapıyor arada. Bebeği de gezdirir evde bazen. Öyle işte... oyyy çok doluyum. Şu sorunlu anneler olarak bir eve mi toplansak? Belki birbirimize faydamız olur. Yada bir whatsapp grubu mu falan mı kursak. Birbirimize destek olmak için falan. Çok yalnızız çookkk

Son düzenleme:
sofiarya cnm sana bisey sorcam ben bu 3 aylik korunma ignesinden vurundum 35 gunlukken sonra 42 gunlukken tekrar kan gelmeye basladi suan 52 gunluk olduk ve hala kan geliyor ve azalma yok yan etkilerindede varmis ne yapmam lazim kesilir mi kendi aceba 10 gundur geliyor

Benim gozum o kadar korktu ki ben duzelince de pisik kremleri surerim.

Yaaa evet 2. Çocuk ve kolik molik değil gerçekten bukadar huzurlu bebek görmedim diyorum. Bundan mıymış. İlk bebişte ağlayacak kıpırdayacak diye ödüm kopuyordu demekki onları hissediyormuş haklısın

Oglumunda kızımın da sevgisi aynı 3.5 yaşında oğlum onun bana ihtiyacı ayri kızımın ayri ki kizima suara daha vakit harciyorum ama sevgileri eşit ve cok özel evlat sevgisi dünyanın en özel duygusu anne olmak cok başka hiç oyle düşünme inu da 9 ay tasicaksin ve onuda ayni seveceksinbu dediğimi ikinci evladini kucağına alınca anlarsın suan böyle hissetmen hayet normal annelikte sınır yok sevgi bollu var

Hahah 2. Anneler olarak çoğumuzun derdi aynı. Gece emmiyor. Ya ben alışık değilim kızım 2 saatte bir emerdi. Bu çocuğu bırak sabaha kadar uyuyor. Bebeler rahat sanırım soficim biz rahatız çünkü.

Valla kızlar anneliğin tadına vardım ilk kuzumun gülüşünü bile hatırlamıyorum stres korku süt yetti yetmedi kakası yeşil gaz damlaları çeşit çeşit. Amann bunda salmış vaziyetteyim yemesem bile süt olur diyorum olmasa mama yer diyorum. Salıverelim azıcık ya valla böyle çok güzel

Valla kızımda böbrek büyümesi var. Geçen hafta yatış verdiler bebişe idrarında bakteri üremiş diye. Göbeğinde fıtık var. 3 haftadır hastanelerdeyim 3 yaşındaki kızım da bizimle. Harcadığımız paranın haddi hesabı yok. Sonuç sağlıktan öteye köy yok. İlk bebişte yaşasam ben de hastenelik olurdum. Ama bu bebeklerin bize ihtiyacı var kızlar. Geçecek hepsi. Boşver çişli kalsın heryer ağlasın ya ne olacak o da bir süreç ciğerleri gelişir. Geçecek hepsi sadece buna odaklan ve Rabbim hastanelere düşürmesin diyelim yeter

Çok geçmiş olsun canım Allah sifa versin

Geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin size de güç versin inşallah. Inanki sen böyle deyince utandım, çok şükür halimize demek lazım ama insanız işte patliyoruz bi yerde acemilikten galiba ama çok zor geçiyor zaman Allah sağlık versin doğru söylüyorsun en önemlisi o

Bende öyleyim canım 4.ayda başlıcam yavaştan kuzenlerinki büyük adam gibi yiyor.benim oğlumda 3.5 yaşında n corba n yoğurt yerdi ki yeni başladı inan bana sabah 2 yumurta haşlama öğlen 1 kase yoğurt ikindi biraz makarna akşama tost bundan fazla yemez yani

Çok geçmiş olsun canım, allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…