2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canin kac günlüksünüz ? Bugünleri mn gececegine inan. Hicbir bebek ömür boyu ağlamıyor. Bebegim bir aylik olduğunda bende ayni senin gibiydim. Resmen el kadar cocuga bağırıp yeter artik diye hirpalamaya baslamistim. Yayaga falan sert sert firlatiyordum bir ara o derece dellenmistin cok uykusuz ve yorgundum. Sürekli açtım. Kendi pisliğimi evin pisliğini saymıyorum bile cok zordu. Simdi 53 gunluguz ve yavas yavas birbirimize alisiyoruz ve düzeliyoruz. Annelik evet guzel ama bence zorlugu guelliginden daha fazla. Annelik gercekten cok zor ve ciddi sabır isteyen bir sey. Yavas yavas bebeginin dilini cozeceksin. Hepimiz çözecez ve her sey yoluna girecek. Sen kendin sakin ol en basta. Anne sütü meselesine de o kadar takilma. Önemli olan bebeginin saglikli olmasi. Gaz sancisi icin de ( anason, papatya, kimyon, rezene, keten tohumu, lavanta) karışımı çayı yap ve bebegine sabah aksam 2-3 cay kaşığı ver. Gercekten ise yarıyor.
Puff her seyi cok bilen insanlar. Bir gun ben de görümcemin kalbini cok fena kıracam ya hayirlisi bakalim. Benimki de doktor ne bilir’cilerden. Sanarsin kendi 20 cocuk buyutmus. 20 si de super cocuk.

Çok geçmiş olsun canım Allah sifa versin
Sağol canım geçecek inşallah aminn
Yok kuzum ne utanıyorsun ben de sizin gibiydim ilk bebişte. aynı ya birebir herşeyim eşler süt durumu gazlar ataklar aç kalma hali. Çok haklısın oyüzden yazmakta da stres yapmakta da. Ben ağladıkça kızım ağlardım. Eşimi boğacak gibiydim. Şimdi bebişleri uyutup gece faslına geçeceğimiz anı kolluyoruz. Sadece sizd diyebileceğim tek şey geçecek. Süt için de üzülme valla kızım 24 ay emdi ama hep hastaydı. Allah sağlık versin de gerisi önemli değil

Benim 2. Bebiş bana bile akıl veriyor herkessss.
Biz de ne derler bilir misin. Bir insanın heryerine herşeyine nazar değermiş de. Aklına değmezmiş. Çünkü herkes en çok kendi aklını beğenirmiş. Valla çok doğru.
Bir de 2. Bebiş ama hala açım :) ama alıştım mide küçüldü 4 aylıkken falan tam doyabiliyorduk sanırım :)

Kızlar geçmeyen pişiğiniz varsa bu arada üstüne Kusma da varsa idrar yolu tahlili yaptırın bişey yoktur inşallah ama idrar yolu enf kusma pişik ve kilo almamaya sebep oluyormuş bebeklerde

Off Allahin gücüne gitmesin bittim artik sabahtan beri açlıktan ölüyorum. Yorgunum uykusuzum 2 gündür kafamdaki topuzu bile düzeltmedim bu muymus annelik ya. Eşimde niye karnını doyurmuyon diyo hala öldürcem adami. 1 saat anca uyuyo hangi işi yapayim uyaninca gazdan kivraniyo. Emdikten sonra gazini bile cikartmaya ugrasacak mecalim yok artik. Geçsin artik bu günler

Çok çok geçmiş olsun. Tez zamanda saglıgına kavusur inşallah bebeğin

Bugün tam 50 günlük olduk ve ben hiçbir zaman öyle yataga falan fırlatmadım. Geçen gün hafif sesimi yükselttim yeter diye de sonra oturdum saatlerce agladım neden bagırıyorum el kadar bebege diye.. gaz sancısına gazı cıkarmaktan başka hiçbir şey iyi gelmiyor maalesef. Ne bitki çayları ne de damlalar.. yırtıla yırtıla ağlayacak illa

Sabret
Sabret canm geçecek kaç gün oldu doğumunu yapalı bilmiyorum ama 50günlükten sonra baya düzene giriyor...

WhatsApp grubu kurduk bir ara yasakmış uyarı aldık cnm bir eve toplansak biri aglasa digeri de aglar benim kuzum uyuyo bugün ama tepemde asla tek uyumuyor kıçım kanepeden kalkamadi şükür benim kv yardım eder ama ben lohusa psikolojisini onu görünce yaşıyorum alt katımda gelemiyor. Oğlu gelince geliyor ona yemek getiriyor

Kızlar benim de bir kaç gündür hıçkıra hıçkıra ağlayasım var.eşim doğumdan sonra söz verdi oyun oynamayacağım die hatta oyun arkadaşları ile vedalaştı ama gel gör ki hala her akşam bilgisayarda savaş oyunu oynuyor çocukluk arkadaşları ile konuşa yazışa.. Çok açım yemek diyor koyuyorum dur savaşın ortasındayım diyor yemek oluyor buz gibi, sonra yemeğe oturuyor telde okey oynamaktan yemiyor, bi çay koy kek börek falan yap diyor tabi oyun başında yemesi kolay onu da yapıyorum bu çocuklu halimle, hiç bana kızıma doğru düzgün bakmadan uyuyor yorgunum die.. Annesigil gelince sanki çocuğa hep o bakıyormuş gibi konuşuyorlar beni yok sayıp

Ay cnm benim Allah yardımcın olsun inşallah şifa versin bir an evvel evinize dönün.

Valla aç ağzını hiç susma buraya yazdıklarını anlat ailesinden destek almaya calis ve yapma eşinin istediklerini madem oyun oynuyor. Bence bağımlılık eşinin yaptığı

canım sakin ol, çocuk bu ağlaya ağlaya büyüyecek. bir iki ay katlanıcaz, zorlanıcaz. sabrımızı şükrümüzü sınayacak bebişler. ben böyle anlarda sekiz yıldır beklediğimi düşünüp sakinleşiyorum. Rabbimin emaneti onlar, sen de annene emanetsin. kötü şeyler düşünüp kendini de aileni de üzme. bildiğin duaları oku bebişin kulağına, seni de onu da sakinleştirir.

Canım.asilarini alçıyi çıkardıkları da yapamazlar mi hastanede sorsana bı belki yaparlar
Sordum yapmıyorlar canim. Hastanede doğum bolumu olmadığı için. Baltalimanı Hastanesi'nde olmuyor . İlerleyen günlere bakicaz. Neker olacak.

Daha yeni yemek yedim. Hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Bugün kalktığından beri

Bebek Arabası na koydum bekledim alişsin diye katıla ağladı. Sallanan beşiği ne koydum aynı. Göğsüme aldım sustu. Uyudu. Birazdan kalkar. Eşime dedim ben yine yemek yapamadım. Akşama hazır ol birbirimizi yicez.

Yarın 40 i çıkacak bakalım degisecek mi
Bluetooth hoparlör ile yatıp kalkıyorum
Piş piş sesi ile bende dalıyorum artık uykuya.

Arife günü kendim olmek istedim .
Hersey herkes ustume geldi sanki
Bayram sabahı 5 e kadar . Susturamadik.
AglA agla. Gaz damlası. Masaj hiç bir şey fayda etmiyor. Gecicek ama çok sabırlı olmamız lazım

illa ki evden kovacagiz boylelerini o olucakti. Defol git hemde --s--ile demek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…