- 13 Nisan 2011
- 1.131
- 845
- 323
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #62.561
Pamukçuk belasi o canım. Biz 1 aydır çekiyoruz bu lanetten. Mikostatin bitti bir şişe. Eş zamanlı da karbonatlı suyla sildim. Gecer gibi oldu hep fakat tekrar başladı.tekrar mikostatin kullandık derken 1 sise bitti. Doktor daha ilaç vermem dedi. Sadece karbonatlı suyla silmemi istedi. Bende öyle yapıyorum 10 gündür. Tabiki geçmedi geçeceği günü iple çekiyorum.Kızlar ya doktor bana pamukçuk dedi mikostatin verdi kullandık biraz geçti ama karbonatlı suyla silince komple geçti.Sonra mama verdiğimde yine oldu.Acaba çocuk pamukçuk değil mi ? Mamanın kırıntıları mı
Valla yüz versem kv aynı olur uyandırma diyorum uyansın birşey olmaz diyor bagiriyorum valla kaç saat emziriyorum uğraşıyorum uyandirinca başa dönüyor diye bugün de yemek hazırladım yedik cocuk uyumuş o bakarken uyandı beni istiyor uyu uyu diyo çocuğa bunlar kendilerini anneleri sanıyor bizden kıskanıyorlar aslında farkında değiller. Seninki zormuş valla ama benimki de kayınbabam eşime sevdirmiyor demis ne çirkin. Huzurlu olalım isteseler bunu yapar mı? Böyle yaparsan gerçekten göstermem de. Ben de bağıra bağıra sevmesine sürekli öpmesine sinir oluyorum yapma diyorum ben yokken yapıyoCanm ailesi sürekli bana laf sokma çabasında gelir gelmez çocuğu kucağa alıştırma emzirir emzirmez yere koy tutma diye bi başlıyorlar, bu çocuk bizi tanımıyor kendine alıştırmış gelin diyorlar saçma sapan.. akşamları eşimle konuşmadan kızımı alıp en geç 10 gibi yatak odasına gidiyorum ... uyumuşuz kızımla yine bi akşam, eşim gelmiş ikimizi de öptü kokladı özür dilerim dedi, sonra konuştuk bana diyo annem babam kardeşim hakkını yiyor senin.. Hele kardeşim ortalık karıştırıyor resmen.. Noldu dedim.. Görümcemin aldığı kıyafet kızımın üstünde kvnin aldığı battaniye kızımın altında iken gelin bizim aldıklarımzı giydirmiyor muhabbeti yapmışlar.. Sen ne dedin dedim bişi dememiş ... Kv ye dedim neyi giydirmiyorum ben, aldığı beyaz bi takım var 1 yaş için almış onu dedi. Dedim büyük almışsın. Ne bileyim büyüğü küçüğü beğendim aldım giydirsene dio.. Zamanı gelince giydircem dedim mıkır mıkır bişiler söylendi... Ben anlamam yaştan beğenir alır geçerim falan dio sen giydirmiyorsun dio, eşime bebeği bizden kaçırıyor demiş ortada hiç bişi yokken, eşim kızmış bağırmış annesine annem laf anlamıyor seni düşman bellemiş ne yapsan hatta yapmasan de beni arayıp seni kötülücek dedi..Ben he deyip geçecekmişim.. Ben şimdi kimi kime şikayet edeyim arkadaşım... Bebeğim kendini yırtıyor emmek için alıp emzireyim dicem sırtımdan yer akıyor bana laf sokacaklar yine die.. Gazı var gazı deyip vermiyorlar hemen.. İçim yanıyor uyuyan kızımı uyansın die hırpaladıları zaman, ellerinden kurtarasım geliyor bebek o uyucak tabi diyorum yok bu gelin yüzünden torun sevemiyorum die ağlıyor kv duygu sömürüsü yapıyor eşime.. Uyumasınmış 1 gün ne olacakmış.. Kızımın kulağının dibinde bağırıyor anaaaaaaammm uyan hadi die.. Seviyorum ben dio.. Sevmek onun iyiliğini istemektir böyle hırpalamak deil diyorum al al al ben almayım bebeği diyo eşime ağlıyor.. Kavga ediyordu eşim benle artk etmiyor bana hak veriyormuş.. Ama oyuna sardı.. Böylece kafası rahat oluyormuş.. Yalan, oyun bağımlısı, biliyorum .
Hadi inşallah 33 günlük olduk merakla bekliyorum güzel günleriSabret
Sabret canm geçecek kaç gün oldu doğumunu yapalı bilmiyorum ama 50günlükten sonra baya düzene giriyor...
Hiç farkında değilim ben kafa çapının falan...oğlum 4 kilo ve epey koca kafalıydı kız 3500 doğdu her şeyi pek küçük geldi bana...aylık kontrole bile gitmeyi düşünmüyorum bu sefer doktorlar hep meşgul aceleci hasta değilsek doktora gitmiycez biz artıkKızlar bebislerin 1. Ay kontrolünde kafa çapı kaç çıktı? Bizim doğduğunda 36 cm di 1. Ayda 39 cm olmuş. Fazla mı büyümüş ki acaba
Ben de olmayan vaktimden harcayıp yapıyorum canm, hiç uyumadan 2 gün geçirdiğim oluyor, kavga ediyorum eşimle bağır çağır apartmana rezillik o zaman bakıyor kıza da uyuyorum yada varsa yapılacak bi işim yapıyorum sonra benimki bak sana yardım ettim dio delirtiyor, ya bu çocuk senin de çocuğun bakacan tabi ne yardımı.. Ama hep böyle kavga gürültü olur mu yaa Bu çocuk hisseder buna üzülüyorum. Anca kavga edersem anlıyor beni şirinlik yapıyor herifadam akilli bi koca yok mu piyasada. nasil adam bunlar. gercekten erkekler hic buyumuyor. walla sen kek cay iyi yetistiriyorsun, benim karnimi doyuracak vaktim olmuyor bazen. dun yikadigim camasiri bugun parca parca asabildim, en son parcayi asarken neredeyse kurumustu sepette
Valla cnm ben verdim amatgb34 canim şu çayın tarifini sen mi vermiştin 2 gündür içiyorum dayanamadim kizima da 1 kaşık verdim 12 saattir kaka yapamiyordu çayi içince baya yaptı 2 saattir uyuyo sayende bende uyudum Allah razi olsun bu çayi her gün versem dokunur mu acaba gaz damlalalari filan fos çıktı çünkü
Pamukçuk belasi o canım. Biz 1 aydır çekiyoruz bu lanetten. Mikostatin bitti bir şişe. Eş zamanlı da karbonatlı suyla sildim. Gecer gibi oldu hep fakat tekrar başladı.tekrar mikostatin kullandık derken 1 sise bitti. Doktor daha ilaç vermem dedi. Sadece karbonatlı suyla silmemi istedi. Bende öyle yapıyorum 10 gündür. Tabiki geçmedi geçeceği günü iple çekiyorum.
Cnm bizim 40.5 olmuş fazla demedi doktor, bıngıldak mesafemiz de kısa kapansa bile birşey olmazn kafa buyudukce beyin gelisir dedi.Kızlar bebislerin 1. Ay kontrolünde kafa çapı kaç çıktı? Bizim doğduğunda 36 cm di 1. Ayda 39 cm olmuş. Fazla mı büyümüş ki acaba
Canm benim eşim gelip gelip bana anam sana bunu dedi kardeşim bunu dedi babam bunu dedi die anlatıyor, bizim direk kavgamız yoktu geçen ettim az bişi eşimin bana anlattıklarının hesabını sordum, nie karı koca bizi kavga ettirmeye çalışıyorsun die nie herşey kötülüğüne anlıyorsun die.. Eşim sürekli telde beni savunuyormuş nie böyle bi durum yaratıyorsun die.. Eşim oyuna süre koyamıyor buaradaIyyu oğlumda biz de böyleydik...el kadar bebeye aaa ağzımıza bakıyor canı cay istedi çay ver derler...bugün de uyumasın bişey olmaz derler...cips kola niye bilmiyor yazık çocuga derler...illallah...biz boğaz boğaza geliyorduk bu sebeplerden eşimle...ne zamanki eltimin çocuğu oldu dengeler değişti onun çocuğuna rahatça dokunamadılar bile...dünyalarıni ters cevirdi kadın beter olsunlar...hmm...şimdi sen ne yapmalısın...eşine onları şikayet etme...baş başayken gülerek falan dokundur kv ye söyleyeceklerini söyle kırmadan sonra da yine gönlünü al...eşinle boşuna aranız bozulmasın...ayrı da yatmayın...oyunun belli bir süresi olsun süre dolunca sizinle ilgilensin ve birlikte yatıp uyuyun
Ben de valla canım doya doya seviyorum öpüp kokluyorum...ne uğraşırdım ya çocukla gözü iyi görüyor mu kulağı duyuyor mu ne zaman yürüyecek nasıl konuşacak...ayağı içe basıyor diye dellendim de bi defa doktor beni dövmekten beter etti bak dedi bak sen de içe basıyorsun çocuğun suçu ne sana çekmiş işte...vallahi çok mutluyum salmış halimle...ya hiçbir şey yemesen de süt oluyor bebişler de öyle böyle büyüyor...ve gayet iyi anneleriz yani neler var...bence benim çocuklarım gayet şanslı diye de kendimi telkin ediyorum doğrusuHahah 2. Anneler olarak çoğumuzun derdi aynı. Gece emmiyor. Ya ben alışık değilim kızım 2 saatte bir emerdi. Bu çocuğu bırak sabaha kadar uyuyor. Bebeler rahat sanırım soficim biz rahatız çünkü.
Valla kızlar anneliğin tadına vardım ilk kuzumun gülüşünü bile hatırlamıyorum stres korku süt yetti yetmedi kakası yeşil gaz damlaları çeşit çeşit. Amann bunda salmış vaziyetteyim yemesem bile süt olur diyorum olmasa mama yer diyorum. Salıverelim azıcık ya valla böyle çok güzel
İçebilirsin tabii lesitin ilaç değil gıda takviyesi olduğundan hiçbir sıkıntı yaratmaz hatta daha çabuk toparlarsınsofiarya canım bana mastit başlangıcı diye antibiyotik verdi
Antibiyotik içerken lesitin içebilir miyim
Kilo alımı yeterliyse 4. Ay erken olurda 5te kesim başlarsınOh çok sevindim. Sorma ya bizden besleniyor olmaları mucizevi bisey tabi ama insan yemek içmek olayını geçiştiremiyor. Sut olsun yeterki diye şunu içiyim bunu yiyim.bende az su içsem kendimi suç işlemiş gibi hissediyorum. Ek gıda dan da korkuyorum açıkçası . Ilk çocuğum cok iştahızdi. Herşeyi reddetti oturur ağlardım sinirden yemiyor diye. Inşallah kızım iştahlı olur. Hatta sırf bu yüzden 4. Ay tattirmaya baslasammi bisiler diye düşünüyorum. Sen ne dersin? Oglum 6 ay sadece anne sütü almıştı.
Bayaa baya kanıyor musun yoksa lekelenme şeklinde mi? Lekelenmezse sıkıntı Yok kesilir ama bayaa kanıyorsan hormonal dengesizliğe sebep olmuştur başka bir yöntem seçmen gerekir iğneyle devam etmeni önermemsofiarya cnm sana bisey sorcam ben bu 3 aylik korunma ignesinden vurundum 35 gunlukken sonra 42 gunlukken tekrar kan gelmeye basladi suan 52 gunluk olduk ve hala kan geliyor ve azalma yok yan etkilerindede varmis ne yapmam lazim kesilir mi kendi aceba 10 gundur geliyor
Ben de bir ara 2 damlayı aynı anda kullandım da mahvoldu cocuk ıkınmaktan. Ani gaz atakları geliyorsu, koca insan gibi uzun uzun gaz cıakrıyordu yine de rahatlayamıyordu. Tövbe ettim ikisini bir arasa kullanmam hatta sab simplex i kolay kolay bir daha kullanmam. Benim kızın çaresi yoj ya ben biliyorum. Damlalar fazla geliyor, kendi haline bırakınca da yapamıyorBen hem bio hemde sab simplex kullanıyorum eskiye kıyasla daha iyi gazı dr a sorup dene istersen.
Çok üzüldüm yazdıklarına lütfen öyle düşünme çok şükür mis kokulu yavrularımız oldu bizim yerimizde olmak isteyen kaç kadın varevlat sevgisi çok başkaymış Rabbim isteyen ve hakeden herkese nasip etsin
Pamukçuk sadece cocugun agzının içini tedavi etmekle geçmez canım. Biberon suluk hatta kullandıgın kaşık varsa bebek için hepsini mukostatin ile iyice sil yıka ve sonra da kaynat iyice. Göğüslerine de mukostatin sür her emzirmeden sonra temizleyip. Benim kızımda da vardı ve 2 günde geçti bu şekilde. Her kullanımdan sonra kaynayan suya attım emzik biberon kaşık ne varsaPamukçuk belasi o canım. Biz 1 aydır çekiyoruz bu lanetten. Mikostatin bitti bir şişe. Eş zamanlı da karbonatlı suyla sildim. Gecer gibi oldu hep fakat tekrar başladı.tekrar mikostatin kullandık derken 1 sise bitti. Doktor daha ilaç vermem dedi. Sadece karbonatlı suyla silmemi istedi. Bende öyle yapıyorum 10 gündür. Tabiki geçmedi geçeceği günü iple çekiyorum.
Ben de ikisini birden kullanıyorum.. ondan mı çatlıyo çocuk acaba??Ben de bir ara 2 damlayı aynı anda kullandım da mahvoldu cocuk ıkınmaktan. Ani gaz atakları geliyorsu, koca insan gibi uzun uzun gaz cıakrıyordu yine de rahatlayamıyordu. Tövbe ettim ikisini bir arasa kullanmam hatta sab simplex i kolay kolay bir daha kullanmam. Benim kızın çaresi yoj ya ben biliyorum. Damlalar fazla geliyor, kendi haline bırakınca da yapamıyor
Valla bence öyle.. ben damlaları kesince normal haline döndü çünkü. Çok zorluyor ikisi bir arada. 2 hafta olmuştu damlaları keseli bugün yine Bio Gaia başladım kabızlık baş gösterince. Bakalım ne olacakBen de ikisini birden kullanıyorum.. ondan mı çatlıyo çocuk acaba??
Sab’ı günde 4 defa 8 damla bio’dan 5 damla 1 defa kullanıyorum yine de yetmiyoValla bence öyle.. ben damlaları kesince normal haline döndü çünkü. Çok zorluyor ikisi bir arada. 2 hafta olmuştu damlaları keseli bugün yine Bio Gaia başladım kabızlık baş gösterince. Bakalım ne olacakuykusuzluktan da düşüp bayılacam yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?