- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.941
Benim karsi komsunun kalcasında@
minikoglan değilim fakat o şekilde gerçekleşiyor. Doktoruna gittiğinde demesi lazımdı zaten. En azından biz o şekilde yaptırdık. Başka yerde nasıl oluyor bilmiyorum. Bi de kanguruyu 3 aydan önce pek önermiyo doktorlar haberiniz olsun. Bacaklarının yapısı henüz tam kendine gelmediği için bacak eğrilebiliyormuş yinede siz bilirsiniz.
Ay ilginç insallah geçer pisik cok zor alerji yapcak seyleri kesersen belki düzelirevet canim annem elleriyle toplayip kendi zeytinyagimizda yapmisti. normalde herseye iyi gelir kantaron ama belki de tesaduf oldu ertesi gun kirmizi popo olmasi. yine de kullanmayi dusunmuyorum bi sure, hem kantarona hem de sut urunlerine (peynir haric) bi sure ara veriyorum pisikle mucadele icin
Hemen atlatırlar inşallahBugün biz de karma aşı olduk, fenalardayız ailecek
Tesekkurederim paylasimin icin. Bende biliyorum onu demek istedim. :) Uzun vadede kullanip bebegi pudraya bulamadiktan sonra elinle hafifce bogum yerlerine surulebilir bunun zarar verecegini dusunmuyorum.Haklısın isilik de zor.sen bilirsin tabi yine de.ben bilgimi paylaşmak istedim.
Ben baston kullanıyorum ama.cift taraflı olsaymis keşke durmuyor benim.sipa ağlıyor arabadaKızlar bebek arabası almadık evden çıkamaz oldum artık pusetle olmuyor . Bebek arabası almak istiyorum uygun fiyatlılardan . 2 aylık bebeğim . Sizler neler kullanıyorsunuz ?
Ben diomand çift yönlü aldım 200 lira fıstık gibi:) hem hafif hem iki yönlü tam da yatıyor istersen kaldir memnunuz biz yani.Ben baston kullanıyorum ama.cift taraflı olsaymis keşke durmuyor benim.sipa ağlıyor arabada
Canım bana hediye geldi kendim almadım ama alçak olsaydım kesin çift yönlü yada pusetli alırdım gerçi bı deneyeyim ben puseti bastonla oturtmayıBen diomand çift yönlü aldım 200 lira fıstık gibi:) hem hafif hem iki yönlü tam da yatıyor istersen kaldir memnunuz biz yani.
Pamukcuk olmadığına emin misin...ben de ağzı temiz pamukcuk yok diyordum bugün 2 aylık kontrolunde doktor pamukcuk var dedu mikostatin verdi... ara ara mememi itip kakıyordu dilini dışarı çıkarıyordu
Canim cok gecmis olsun. Kalca ultrason sonuclarinda aci dereceleri kacti hatirliyor musun?
Canim beni 1. Ay değil 2. Ay kontrolünde oldu ilk ay iyiydi hatta 2. Ayin ilk haftasi da iyiydi sonradan ne oldu anlamadimcnsuu sen de oku yukarıdaki notumu. Bir aylık büyümeye bakilmiyor yenidoğanda. Haftalık bakılması lazim
Travel sistem kullaniyorum bebek.icin rahat ama bizim icin cok zor her defasinda indir kaldir l. Helede tek.basina cikman neredeyse imkansiz duz ayak bir evde oturuyorsan anca kolay yoksa muhakkak yaninda biri olmasi gerekiyor. Baston bakacagim yakinlarda bende.Kızlar bebek arabası almadık evden çıkamaz oldum artık pusetle olmuyor . Bebek arabası almak istiyorum uygun fiyatlılardan . 2 aylık bebeğim . Sizler neler kullanıyorsunuz ?
Açılari esit degil. Ama sonuc kagidinda normal yaziyor tip 1 diye. Cok bilmis esim doktora gostermeden geri döndürdü hastaneden de.Sol kalça 59 sağ kalça 51 bunlar alfa acıları betaları hatırlamıyorum.bizim problem sağda.bu gün tubingen ortezi takıldı.suan çok huzursuz.ayagimda sallıyorum ama çok ağlıyo.nasil alışıcaz bilmiyorum.hayirdir sizdede mı var acı bozukluğu.ben mi kaçırdım.
ben uyandirmiyorum canim. zaten gunduz sık sık emiyo ve gece 1 kez uzun uyuyor. 3-4 bazen de 5 saate yakin uyuyor, ellemiyorum. uzun uyudugunda acaba kaldirsam mi ikilemine dusuyorum ama bana da uyku lazim, mutlu anne mutlu bebek diyip uyandirmiyorum, yaklasik 55 gunluguz bu arada.Kızlar gece uyurkem uyandırıyor musunuz ben üç saatte bir aüt veriyordum.Dün alarmı duymamışım 5 buçuk saat uyumuşuz.Ablam aç olsa uyanır dokunma diyor.Siz nasıl ilerliyorsunuz
Kızlar gece uyurkem uyandırıyor musunuz ben üç saatte bir aüt veriyordum.Dün alarmı duymamışım 5 buçuk saat uyumuşuz.Ablam aç olsa uyanır dokunma diyor.Siz nasıl ilerliyorsunuz
Canım benimde 2 güne kadar sütüm azdı. denemedim hiçbişey kalmadı 2 aydır. incir humana süt çayı aktardan galaktago 4 lt su bira mayası tableti.bi demenin arka bacağı kalmıştı yemedigim.amaaa 2 gündür hiç ev işi yapmadım zorunludur dışında. uyudum bolca 4 lt süt ve bira nayasi tableti nbi de karpuz yedim.sipayida daha sık emzirme ye çalıştım. Sonuç harikaa.dinken dinlen dinlen.diyirumm gerisi bos[/QUOTE]Herkeste aynı olmuyor işte. Kimi kuru tut diyo bana da öyle diyolardı benm göğsüm çatlamadı şükür süt sıkıntım da yok da olanlardan duyuyorum. Sağmak çok işe yarıyo ama onu biliyorum. Süt arttırıcı çaylar tüketmek de öyle. Süt gelmese bile 2 saatte bir 20 dakka sağmak lazımmış.
Kaç günlük oldunuz ben 15-20 gündür dokunmuyorum .Kızlar gece uyurkem uyandırıyor musunuz ben üç saatte bir aüt veriyordum.Dün alarmı duymamışım 5 buçuk saat uyumuşuz.Ablam aç olsa uyanır dokunma diyor.Siz nasıl ilerliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?