2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
. Hoş buldum Dr genel de 12 haftaya doğru Rahim temizliyor dedi ama sonuçta tehlikeli diye eklemeyi de ihmal etmedi maalesef amin inşallah en kısa zamanda düzelir 4 yaşında bir kızım var yatmak çok zor

. Hoş buldum bende hiç ağrı sızı yoktu biran da oldu Dr genel de 12 haftaya doğru Rahim temizliyor dedi ama sonuçta tehlikeli diye eklemeyi de ihmal etmedi maalesef amin inşallah en kısa zamanda düzelir 4 yaşında bir kızım var yatmak çok zor

. Hoş buldum Dr genel de 12 haftaya doğru Rahim temizliyor dedi ama sonuçta tehlikeli diye eklemeyi de ihmal etmedi maalesef amin inşallah en kısa zamanda düzelir 4 yaşında bir kızım var yatmak çok zor
Canım öyle aman aman yatmadım..ama çok dikkat ettim...Rabbime emanet bebişlerimiz inş atlatırsın bir an önce... Ankara dayım bende özel muayenesi var cnm doktorumun..çok memnunum

Pardon ne cikintisi anlamadım
nub.. yani kuyruk sokumunun bitişindeki embriyonun ilk oluşumundan itibaren var olan ve sonradan kaybolan bir kuyruk çıkıntısı. eğer açılı ise erkek,vucut cizgisine paralel ise kız olduguna dair teoriler var.bu bhasettiğimiz de o durum netice de bir teoridir,eğlence amaçlıdır,bilimsel kanıta dayalı değildir diye de not düşelim

Sağol canım ben de görürdüm ama resimden dökülmezdi bir tÜrlü maşallah sana da çok sevindim bir dahaki kontrol ne zaman? Eğitimler senin için büyük şans :)
31 ekimde ikili testim var o gün muayeneye çağırdı. Bu dr ile son muayenem olacak.
Anlık çektikleri için belli olmuyor demek ki. Videoya almadığım için pişman oldum ben de.

İsim alabilir miyim sorun olmazsa şuan medikal park a gidiyorum
Tolga ecemiş..işlemleri Hrs de yapıyor...ben tedaviyle hamile kaldım tedavimi yapan doktorum biraz muayenesi pahalı ama...ben başından sonuna takibi yaptığı için sonuna kadar Allah nasip ederse kendisinde devam edeceğim

Dolunay22 tos topalak gözüküyor canım..belki tam resim anıyla ilgili bulanık çıkmış sanırım...son iki kontrolümüzde video ya aldık çok güzel oluyor
Evet canım ya Ultrasonda öyle değildi ama :))
Evet önceki kontrolümde videoya almıştık. Bunda aklıma gelmedi pişman oldum sonra. Bir dahakine artık :)

Kızlar cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Icimi rahatlattiniz. Ben doktorumla da görüştüm ilk 24 sorun yoksa genelde sıkıntı olmaz dedi. Ağrım kanamam olmadı çok şükür. Çok cesaretim kırıldı ama. Markete gitmeye bile korkuyorum.

Bugün kontrolü olup ultrason fotoğrafları gönderen arkadaşlar çok şükür sıkıntısız atlatmissiniz. Haftası 12 olupta doktoru cinsiyet tahmini yapan olmadimi icinizde? Benim çarşamba günü ikili testim var. 13 haftanın içinde olacağım. Doktorum bebek gösterirse cinsiyetini söylerim dedi. Oğlumda da 12 haftalıkken öğrenmiştim.

herkesin bulantisi bitmeye baslar bu haftalarda benim tam tersi yeni basladi bu haftaya kadar rahattim ins uzun surmez

Allah sağlık bir şekilde dokuz ay karnımızda sonunda da sağlık bir şekilde kucağımıza olmayı nasip etsin inşallah hepimize ben bakayım bir netten teşekkür ederim

oglum olursa herkez havaya ucar. bende inan secmiyorum cunku kiz tadini aldim aliyorumda. erkek cocum illa olsun diyede bir tutkum yok. ama icime hep kız doguyor. neden bilmiyorum. beni bu sekilde hissettiren ne hic bilmiyorum. bende senin kadar merak ediyorum. bide en son 10 haftalik gittimde sirt ustu kolu ayagi vardi ama hareketlerini gormedim. uyuyor olabilir diye dusundum. gerci doktorda pek iyi gostermedi ama kalbinin attini gorduk. ordanda kafama takilmiyo degil. hala niye hissetmiyorum anlamiyorum. bi diyorum cok kucuk gucsuzdur. bi diyorum ikinci erken hissedilir. tatli yiyip solada yatiyom tik yok. ya bu kontrol icim rahatlatacak bi gelse artik o gun o saat. peki sen tam nasil birsey hissediyorsn bu hissettinde elini karnina koyuyormusun hic tam nasil birsey kiziminkini cok iyi hatirliyorum ama bunda hala yok.

Merhaba hoşgeldin. Bende ankaradayim ve senin gibi doktor arayisindayim.Ben simdilik tedavi gördüğüm doktora gidiyorum ama doğumuda takibide yapabilecegim hastane arayisindayim

Kızlar doktora gittim kendimi iyi hissetmiyorum diye. İyiydi gayet çok şükür :) nub a bakacak olan var mı ya elleri parmakları ayakları yüzü o kadar netti ki çok mutlu oldum duygulandım.
Doktorun bi yorum yapmadı mı canım cinsiyet için

Endişelendirmek istemem ama tansiyonuna baktır benim dün 14e 8di Bugun 12 9 doktorum ölçtür dediği için ölçturuyorum bir de kansızlık var mı? O da etkiliyor

senin ki galiba yuksek tansiyona giriyo sen hep dikkatli ol. annemdede varmis. sizi daha kontrol altinda bakarlar ben dusuk tansiyon birim hep dusuktur 8 bes 9 bes gibi en yuksek 10 bes gordum ilk hamilelimde tansiyonum icin o kadar dusuk ki gebe olmadan bu kadar dusuk olsa elini kaldiramazdin demisti bi hemsire. ama bu bendeki cok kotu. cinlama kalp atimim ayaklarimin uyusmasi ama bide surekli hic gitmeyen beyaz bi yere baktimda cok ince ucan bi siyah nokta var sol gozumde bilemiyorum neden.

Allah sağlık bir şekilde dokuz ay karnımızda sonunda da sağlık bir şekilde kucağımıza olmayı nasip etsin inşallah hepimize ben bakayım bir netten teşekkür ederim
Canım Memorial de behice başak Ovayurt var tavsiye ederim, hastanenin Doğum paketi de var, bi araştır istersen ben çok memnunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…