- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.941
. Hoş buldum Dr genel de 12 haftaya doğru Rahim temizliyor dedi ama sonuçta tehlikeli diye eklemeyi de ihmal etmedi maalesef amin inşallah en kısa zamanda düzelir 4 yaşında bir kızım var yatmak çok zorhoşgeldin..benimde sizin gibi 7.haftada kanamam oldu...o gün kasık ve belimde de ağrılar vardı..kasılmaları kesmek için endol isimli bi ilaç kullandım 3 gün boyunca..yaklaşık 1 hafta çok az az kahverengi lekelenmelerim devam etti.zaten bu süreçte kullandığım ilaçlar vardı aynen devam ettim..protestonun ampul günde 1..jel günde 1. 2 hafta devam ettim..daha sonra haftada 1 prulotona iğne devam ettik..çok şükür 3 hafta sonunda rahimde ki kanama alanı kaybolmuştu......inş sizde anlatırsınız bir an önce
. Hoş buldum bende hiç ağrı sızı yoktu biran da oldu Dr genel de 12 haftaya doğru Rahim temizliyor dedi ama sonuçta tehlikeli diye eklemeyi de ihmal etmedi maalesef amin inşallah en kısa zamanda düzelir 4 yaşında bir kızım var yatmak çok zorhoşgeldin..benimde sizin gibi 7.haftada kanamam oldu...o gün kasık ve belimde de ağrılar vardı..kasılmaları kesmek için endol isimli bi ilaç kullandım 3 gün boyunca..yaklaşık 1 hafta çok az az kahverengi lekelenmelerim devam etti.zaten bu süreçte kullandığım ilaçlar vardı aynen devam ettim..protestonun ampul günde 1..jel günde 1. 2 hafta devam ettim..daha sonra haftada 1 prulotona iğne devam ettik..çok şükür 3 hafta sonunda rahimde ki kanama alanı kaybolmuştu......inş sizde anlatırsınız bir an önce
Endişelendirmek istemem ama tansiyonuna baktır benim dün 14e 8di Bugun 12 9 doktorum ölçtür dediği için ölçturuyorum bir de kansızlık var mı? O da etkiliyordun beni cok kotu vurdu. kalbim yerinden cikacak gibiydi acaba normalmi bunlar kulaklarimda boyle cinlama oluyor
ben oyumu kızdan yana kullanıyorumEki Görüntüle 2056776 Peki hastanenin bana verdigi yirtik ultrason? Allahtan ilk kez bebegimi gordum ve cok sukur saglikli. Cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mi?Eki Görüntüle 2056776
Canım öyle aman aman yatmadım..ama çok dikkat ettim...Rabbime emanet bebişlerimiz inş atlatırsın bir an önce... Ankara dayım bende özel muayenesi var cnm doktorumun..çok memnunum. Hoş buldum Dr genel de 12 haftaya doğru Rahim temizliyor dedi ama sonuçta tehlikeli diye eklemeyi de ihmal etmedi maalesef amin inşallah en kısa zamanda düzelir 4 yaşında bir kızım var yatmak çok zor
nub.. yani kuyruk sokumunun bitişindeki embriyonun ilk oluşumundan itibaren var olan ve sonradan kaybolan bir kuyruk çıkıntısı. eğer açılı ise erkek,vucut cizgisine paralel ise kız olduguna dair teoriler var.bu bhasettiğimiz de o durumPardon ne cikintisi anlamadım
İsim alabilir miyim sorun olmazsa şuan medikal park a gidiyorumCanım öyle aman aman yatmadım..ama çok dikkat ettim...Rabbime emanet bebişlerimiz inş atlatırsın bir an önce... Ankara dayım bende özel muayenesi var cnm doktorumun..çok memnunum
31 ekimde ikili testim var o gün muayeneye çağırdı. Bu dr ile son muayenem olacak.Sağol canım ben de görürdüm ama resimden dökülmezdi bir tÜrlümaşallah sana da çok sevindim bir dahaki kontrol ne zaman? Eğitimler senin için büyük şans :)
Tolga ecemiş..işlemleri Hrs de yapıyor...ben tedaviyle hamile kaldım tedavimi yapan doktorum biraz muayenesi pahalı ama...ben başından sonuna takibi yaptığı için sonuna kadar Allah nasip ederse kendisinde devam edeceğimİsim alabilir miyim sorun olmazsa şuan medikal park a gidiyorum
Evet canım ya Ultrasonda öyle değildi ama :))Dolunay22 tos topalak gözüküyor canım.. belki tam resim anıyla ilgili bulanık çıkmış sanırım...son iki kontrolümüzde video ya aldık çok güzel oluyor
Allah sağlık bir şekilde dokuz ay karnımızda sonunda da sağlık bir şekilde kucağımıza olmayı nasip etsin inşallah hepimize ben bakayım bir netten teşekkür ederimTolga ecemiş..işlemleri Hrs de yapıyor...ben tedaviyle hamile kaldım tedavimi yapan doktorum biraz muayenesi pahalı ama...ben başından sonuna takibi yaptığı için sonuna kadar Allah nasip ederse kendisinde devam edeceğim
valla bilemiyorumki cinsiyet konusunda insanın içine hiç mi birşey doğmaz yok sıfır nötrüm hiçbir şey hissetmiyorum. etrafımdakiler erkekk diyor ama bence bir kızım var bi de erkek olsun işte diye dyorlar gibi geliyor.. gerçi kızımda hep erkek demiştim,kız çıktı benim tahminlerim de pek işe yarıyor sayılmaz
sen hep kız diyorsun ama bence senin oğlun olacak gibi
Ay bana yorum yapmadınben oyumu kızdan yana kullanıyorum
Merhaba hoşgeldin. Bende ankaradayim ve senin gibi doktor arayisindayim.Ben simdilik tedavi gördüğüm doktora gidiyorum ama doğumuda takibide yapabilecegim hastane arayisindayimMerhaba arkadaşlar yeniyim ve bütün msj okuyamadım Dr kontrolü olup bebeklerini sağlıkla gören arkadaşlara kocaman bir maşallah. aranızda Ankara’da olan var mı varsa Dr kim memnun mu yazarsa çok mutlu olurum
Doktorun bi yorum yapmadı mı canım cinsiyet içinKızlar doktora gittim kendimi iyi hissetmiyorum diye. İyiydi gayet çok şükür :) nub a bakacak olan var mıya elleri parmakları ayakları yüzü o kadar netti ki çok mutlu oldum duygulandım.
Endişelendirmek istemem ama tansiyonuna baktır benim dün 14e 8di Bugun 12 9 doktorum ölçtür dediği için ölçturuyorum bir de kansızlık var mı? O da etkiliyor
Canım Memorial de behice başak Ovayurt var tavsiye ederim, hastanenin Doğum paketi de var, bi araştır istersen ben çok memnununAllah sağlık bir şekilde dokuz ay karnımızda sonunda da sağlık bir şekilde kucağımıza olmayı nasip etsin inşallah hepimize ben bakayım bir netten teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?