2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet daha yüksek fiyatlar da duydum tamamen hastanenin insiyatifine kalmış bu fiyat işi adı büyüdükçe tahlil fiyatı da artıyor halbuki bir kan bir ölçüm bir şey de yok bu kadar fiyat isteyecek

Merhaba hoşgeldin. Bende ankaradayim ve senin gibi doktor arayisindayim.Ben simdilik tedavi gördüğüm doktora gidiyorum ama doğumuda takibide yapabilecegim hastane arayisindayim
Selam canım o zaman sana da benim doktorumu tavsiye edeyim ben çok memnunum, Memorial hastanesinde behice başak Ovayurt, çok bilgili be ilgilidir, araştır istersen

Canım seninle aynı gün muhtemel Doğum tarihimiz, biz cumartesi gördük minnoşu ama gitmeden tatlı şeyler yedim gittim baya hareketliydi, sen de öyle yap kontrole giderken. Ayrıca minik minik seğirmeler hissediyorum bir kaç gündür özellikle soluma yattığımda ama bagırsak hareketi de olabilir diyorlar. Senin kontrolün ne zaman?

bende 10 haftalik gittim en son haftaya pazartesi benim kontrolum. dedin gibi bol tatli yiyipde gideyim ben. bence hissediyo olabilirsn. bende hic hissetmiyorum aslinda cogu yedim seyde tatli ama bilemedim. dogum tarihlerimiz ayni gozukuyor dedin gibi ben sezeryan olacam ama bekletebildim kadar gec ameliyat olmak isticem. bakalim nasil olacak

Hayırlısı olsun inşallah canım, cinsiyeti için baya baktı doktor ama bir dahaki gelişinize söyleyeyim kesin olsun falan dedi, bir ay sonraya gün verdi ama ben iki hafta sonra gideceğim sanırım :)

Kızlar merhaba,
Bileniniz varmı bilmiyorum ama doktor randevuma çok var diye soruyorum. Ben küçükken kızamık kabakulak su çiçeği hiç birini geçirmemişim ve kızamık geçirmeyenlerin hamileyken karnında bebek geçirirmiş varmı böyle birşey duydunuz mu ya? Netten bakıyorum bulamadım bana biraz saçma geldi ama yinede insanın aklına sokuyorlar.

Hayırlısı olsun inşallah canım, cinsiyeti için baya baktı doktor ama bir dahaki gelişinize söyleyeyim kesin olsun falan dedi, bir ay sonraya gün verdi ama ben iki hafta sonra gideceğim sanırım :)

bi ay cok veriyolar benimde bi dusugum icin iki haftada bir cagiriyor ama kizimla gitmek pek mumkun olmuyo. birine veremiyorum. o yuzden 3 ve dort haftada gitme calisiyorum. ama sanirim artik bende 2 haftada bir gidecem. artik bu kadar beklemek zor oluyor. sanirim banada pek cinsiyet demez seninkinide merak ettim. bakalim ne olacaklar

Benim geçen sefer 16 haftalıkken amniyon sıvısı bitmişti böbrekleri işlevsel değildi, suni sancı ile Doğum yapmıştım, 50 binde bir görülen şanssızlık dediler, sonraki araştırmalarda da bi şey çıkmadı ama çok endişeliyim Bunda da olursa diye, her hafta gidesim var aslında ama o şekilde geriliyorum diye gelme diyor doktor maşallah ne güzel senin bir kızın varmış, bu erkek olur inşallah :) biz de ikisi de yok, ne olursa kabulümüz. Sağlıkla gelsinler inşallah

Kızamıgı bilmiyorum ama kızamıkçık testi yapıyorlar bağışıklığın yoksa yani geçirmediysen çok dikkat etmelisin gebeyken bu hastalığı geçirirsen allah korusun bebek için çok tehlikeli olabiliyor

Doktora gidince en önce bunu sorayım o zaman, ben bilmiyordum annemin aklına takılmış o yeni söyledi geçirmedin diye inşallah bişey olmaz

seni cok iyi anliyorum. bizde kizimizi baya sitresli bekledik. hep bi sorun dediler. insallah bunu kucagina sag salim alirsn. bence cok haklisin. aslinda senide 2 haftada bir cagirmasi lazim. ben senin yerinde olsam iki hastane biden ayarlardim. bende bundada oyle yapicam. hem ozel hem devlet daha ozele gitmedim ama bu muhaneden iki hafta sonra baslim diyorum. iki haftada bir denk getircem artik. ikisinede ayda bir gitmis gibi olcam kizmazlar hem. insallah hep iyi haberler alirsin. sitres hic yapma bebegin gelisimini olumsuz etkiliyo

Doktora gidince en önce bunu sorayım o zaman, ben bilmiyordum annemin aklına takılmış o yeni söyledi geçirmedin diye inşallah bişey olmaz
Ben kızamıkçık geçirmemişim rubella diye geçiyor hatta bağışıklığım sıfır çıktı, yani çevremde biri bu hastalıktan bana bulaştırırsa ben bittim, hele ki öğretmenim ve bazen okullarda salgın olabiliyor, o yüzden çocuklara pek yaklaşmıyorum sık sık ellerimi yıkıyorum, kendi çapımda dikkat ediyorum işte ama Allah’a emanetim doğrusu, sen de sor doktoruna toksoplazma testi yaparken bunun testini de yapmışlardır aslında

Teşekkür ederim canım, hayırlısıyla hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah

Basın sağolsun İnşallah bu sefer sapasağlam kucağına almak nasip olsun. Benimde ikinci gebeliğim. Yarın kontrole gidicem. Ultrason cihazına bakmaya korkmuyor değilim. Gerçi korkunun ecele faydası yok ama. Hakkımızda hayırlısı olsun. Başka bir meselede benim kan sulandırıcı iğnemi ilk kadın doğum doktorum yazdı. Yarın bitiyor tekrar yazdirayim dedim. sağlık ocağında ki doktorum yazamıyormus. Bazı arkadaşlarım yazıyor demişti. Kendi devlet hastanesindeki doktoruma haftaya perşembe randevu bulabildim. Bende yarına özel hastaneye randevu aldım. Hem iğne yazdiririm hem de bebişimi görürüm Allah in izniyle.

Teşekkür ederim canım, hayırlısıyla hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah

bide suyu bol ic. benim kizimda son aylarda suda azalma ve plesanta yaslanmasi baslamisti. doktor 3 litre su gunde bitecek diye sartlamisti. elimde su sisesi ile geziyordum. ama ise yaramisti su icmem. yine doktoruna sorda

Ben çocukken kızamıkçık geçirdim. Test sonuçları da pozitif çıkmış. Bu konuda şansım oldu

Kızlar cinsiyet için çevremdeki çoğu kişiden aynı şeyi duydum. Erkek bebek göz seyirmesi gibi atar, kız bebek balık gibi kayarmış karında. Ben oğlumda 16. Haftada hissetmiştim. Göz seyirmesi gibiydi gerçekten. Çocukları olanlar bi hatırlayın bakalım tutuyor mu sizde de

En son yapılan testte varmı bilmiyorum ama detaylı bir teste girdim sonuçlar evde gidince bakarım. Doktor sonuçlarında bir sıkıntı yok demişti sadece tsh düşüktü oda ilk 3 ayda normal dedi. Akşam gidince bakacağım ne var ne yok test sonucunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…