- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.981
Kızlar cinsiyet için çevremdeki çoğu kişiden aynı şeyi duydum. Erkek bebek göz seyirmesi gibi atar, kız bebek balık gibi kayarmış karında. Ben oğlumda 16. Haftada hissetmiştim. Göz seyirmesi gibiydi gerçekten. Çocukları olanlar bi hatırlayın bakalım tutuyor mu sizde de
Kızlar ya bende 12.haftanın içindeyim..şu süreçte canımı en çok sıkan şey gurbette olduğum için telefondan çok ayrı kalamadım bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum haftaya ikili test yaptırmayı düşünüyorum
İnşallah ya çok üzülüyorum nasıl böyle bir tehlikeye attım çocuğu bilmiyorum inş birşey olmazbende telefondan cok ayri durmuyorum Allaha emanetler insallah birsey olmaz
Ben ben okulda çalışırken hiçbir problem yok çok çok iyiyim sabah evden çıkarken ve eve girerken var evimden mi tiksindim anlamiyorumGünaydın
Kontrolü olanlara hayırlı haberler diliyorum. Benim 3 gündür aşırı kusmam varhiçbirşeyden zevk alamaz oldum. Ne zaman geçecek oğlumda 5 ay hergün çıkarıyordum. Umarım bu bebik öyle olmaz. Var mı bulantısı kusması benim gibi çok olan. İki ilaç değiştirdik ama asla fayda etmedi...
Bu güzelmiş bizim de neden her pazar akşam başlıyor bulantılar diyordum meğersem yavru kuşum da annesi gibi pazartesi sendromu yaşıyor heraldeIlk oğluna hamileyken benimde öyle oluyordu. Milletin sabah bulanır benim ki akşam bulanırdı ama sadece hafta içi, hafta sonları bisey olmazdı, oğlum sanırım mesaiyi sevmiyordu hala daha okula ite kalka kaldırıp servise zor yetistiroyorum :)
Benim geçen sefer 16 haftalıkken amniyon sıvısı bitmişti böbrekleri işlevsel değildi, suni sancı ile Doğum yapmıştım, 50 binde bir görülen şanssızlık dediler, sonraki araştırmalarda da bi şey çıkmadı ama çok endişeliyim Bunda da olursa diye, her hafta gidesim var aslında ama o şekilde geriliyorum diye gelme diyor doktormaşallah ne güzel senin bir kızın varmış, bu erkek olur inşallah :) biz de ikisi de yok, ne olursa kabulümüz. Sağlıkla gelsinler inşallah
Kuzum günümüzde telefondan uzak kalmak pek mümkün olmuyor ki bişey olmaz korkmaGerçekten merak ediyorum başka benim gibi telefondan uzak kalamayanlar oldumu
Ilk gebeligim bebişimin hareketi deyince eşim gülüyor yok artık diyor ama ben hissediyorum inceden inceden sol kasigimda hep aynı yerde bir kıpırtı hissediyorumSelam annisler aramiza yeni katilanlar olmus hosgeldiler topigimize benim 12.haftada olan annislere bir sorum olucak. Bebegini hisseden varmi kizlar ben hissediyor gibiyim ama yaniliyorda olabilirim ikin ci gebeligim tecrubem var ama unutmusum cocuk hareketini. Acaba kendimimi kandiriyorum
Bak benim de oluyor o k8rmizi benekler hem de gözümün üstünde doktor bana da aynısını dedi fazla ogurmekten dediAyyy ciddi misin çok geçmiş olsun ya. Rabbim koruyor. Birşey olmaz izniyle. Sen benden de kötüsün sanırım. Allah yardım etsin.
Bu arada gizli gizli banyoya koşuyorum ama sesimi alır almaz koşup geliyor. Bir de afedersin eşşek gibi ses çıkıyor öğürürken. Vücudumda kırmızı noktalar çıktı benimde. Doktor zorlanmaktan dedi. Anlicağın insan gibi kusmuyorum
İnşallahKuzum günümüzde telefondan uzak kalmak pek mümkün olmuyor ki bişey olmaz korkma
Hayırlısıyla sağlıkla hepimiz için inşallah canım, çok teşekkür ederimBasın sağolsun İnşallah bu sefer sapasağlam kucağına almak nasip olsun. Benimde ikinci gebeliğim. Yarın kontrole gidicem. Ultrason cihazına bakmaya korkmuyor değilim. Gerçi korkunun ecele faydası yok ama. Hakkımızda hayırlısı olsun. Başka bir meselede benim kan sulandırıcı iğnemi ilk kadın doğum doktorum yazdı. Yarın bitiyor tekrar yazdirayim dedim. sağlık ocağında ki doktorum yazamıyormus. Bazı arkadaşlarım yazıyor demişti. Kendi devlet hastanesindeki doktoruma haftaya perşembe randevu bulabildim. Bende yarına özel hastaneye randevu aldım. Hem iğne yazdiririm hem de bebişimi görürüm Allah in izniyle.
Bulantıdan içemiyorum bu ara, ama doktor geçen sefer suyu bitmiş dediğinde çok su içsem düzelmez mi demiştim kadının gözleri dolmuştu, günde iki litre ancak içebiliyorum bulantım hafiflese daha çok içicem inşallahbide suyu bol ic. benim kizimda son aylarda suda azalma ve plesanta yaslanmasi baslamisti. doktor 3 litre su gunde bitecek diye sartlamisti. elimde su sisesi ile geziyordum. ama ise yaramisti su icmem. yine doktoruna sorda
Allah yardım etsin sana da canım.Bak benim de oluyor o k8rmizi benekler hem de gözümün üstünde doktor bana da aynısını dedi fazla ogurmekten dedi
Senin de başın sagolsun kuzum, çok zor zamanlardı ama inşallah bu bebeklerimiz sağlıkla gelecekler, hiç rahim ağzım ölçülmedi sanırım ya da dr bana söylemedi bilmiyorum. Ben Gebelik sonlandıktan bir buçuk ay sonra fena bir kanama yaşadım, böyle parçalı falan çok kötüydü, strese bağlı rahim kalınlaşması olmuş kürtaja aldılar acil, baygındım. Eğer o ara ölçüm falan yaptıysa hatırlamıyor olabilirim ruh gibiydim çünkü yeniden hamile kaldım da kendime gelebildim şükür.. kaygılanma belki bebekler ondan etkileniyordur demek istiyorum ama imkansız biliyorum, ben bol bol dua ediyorum, bütün hamileler için Yasin okuyorum fırsat buldukça, inşallah bu sefer sağ Salim gelsin meleklerimiz Allah’ın izniyleEvBoregi canim benim ya birebir ayni seyleri yasamisiz.benimde 16haftalik gebelik su bittigi icin sonlandirildi.cok sasirdim kendimden baska birinde duyunca tabiki cokta uzuldum.banada capada sansizlik demisti yani bobreklerde bir sorun gormemislerdi.sonra bebege genetik test yaptilar oda temiz cikmisti erkekti bebegimiz.sana bisey sorcam canim rahim agzini olcmuslermiydi ozaman.insanin aklina hersey takiliyor.ondan sonra iki tane daha kayip yasadim.ikiside daha erken haftalardaydi.kalp durmasi yuzunden.bu dorduncu hamilelik 've tup bebek.kaygilarimi anlatamam.hele bugun hic iyi degilim.ruh hali olarak. (
Amin tatlim sana da insallah çok zor bir durum sürekli bulanti olmasiAllah yardım etsin sana da canım.(
Basın sağolsun İnşallah bu sefer sapasağlam kucağına almak nasip olsun. Benimde ikinci gebeliğim. Yarın kontrole gidicem. Ultrason cihazına bakmaya korkmuyor değilim. Gerçi korkunun ecele faydası yok ama. Hakkımızda hayırlısı olsun. Başka bir meselede benim kan sulandırıcı iğnemi ilk kadın doğum doktorum yazdı. Yarın bitiyor tekrar yazdirayim dedim. sağlık ocağında ki doktorum yazamıyormus. Bazı arkadaşlarım yazıyor demişti. Kendi devlet hastanesindeki doktoruma haftaya perşembe randevu bulabildim. Bende yarına özel hastaneye randevu aldım. Hem iğne yazdiririm hem de bebişimi görürüm Allah in izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?