2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

kizimdayken birsey kaymisti ilk hissettimde iki kere hemde. bide bunu cok iyi hatirliyorum. ben uyurken esime sarilmisim ileri haftalarda esim resmen uyanmis nasil tekmeliyor hic durmuyor demisti. sanirim kaymakizda dogru bende oyke hissettim

Kızlar ya bende 12.haftanın içindeyim..şu süreçte canımı en çok sıkan şey gurbette olduğum için telefondan çok ayrı kalamadım bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum haftaya ikili test yaptırmayı düşünüyorum

bende telefondan cok ayri durmuyorum Allaha emanetler insallah birsey olmaz

Ben ben okulda çalışırken hiçbir problem yok çok çok iyiyim sabah evden çıkarken ve eve girerken var evimden mi tiksindim anlamiyorum

Bu güzelmiş bizim de neden her pazar akşam başlıyor bulantılar diyordum meğersem yavru kuşum da annesi gibi pazartesi sendromu yaşıyor heralde

EvBoregi canim benim ya birebir ayni seyleri yasamisiz.benimde 16haftalik gebelik su bittigi icin sonlandirildi.cok sasirdim kendimden baska birinde duyunca tabiki cokta uzuldum.banada capada sansizlik demisti yani bobreklerde bir sorun gormemislerdi.sonra bebege genetik test yaptilar oda temiz cikmisti erkekti bebegimiz.sana bisey sorcam canim rahim agzini olcmuslermiydi ozaman.insanin aklina hersey takiliyor.ondan sonra iki tane daha kayip yasadim.ikiside daha erken haftalardaydi.kalp durmasi yuzunden.bu dorduncu hamilelik 've tup bebek.kaygilarimi anlatamam.hele bugun hic iyi degilim.ruh hali olarak.(

Ilk gebeligim bebişimin hareketi deyince eşim gülüyor yok artık diyor ama ben hissediyorum inceden inceden sol kasigimda hep aynı yerde bir kıpırtı hissediyorum

Bak benim de oluyor o k8rmizi benekler hem de gözümün üstünde doktor bana da aynısını dedi fazla ogurmekten dedi

Hayırlısıyla sağlıkla hepimiz için inşallah canım, çok teşekkür ederim

bide suyu bol ic. benim kizimda son aylarda suda azalma ve plesanta yaslanmasi baslamisti. doktor 3 litre su gunde bitecek diye sartlamisti. elimde su sisesi ile geziyordum. ama ise yaramisti su icmem. yine doktoruna sorda
Bulantıdan içemiyorum bu ara, ama doktor geçen sefer suyu bitmiş dediğinde çok su içsem düzelmez mi demiştim kadının gözleri dolmuştu, günde iki litre ancak içebiliyorum bulantım hafiflese daha çok içicem inşallah

Senin de başın sagolsun kuzum, çok zor zamanlardı ama inşallah bu bebeklerimiz sağlıkla gelecekler, hiç rahim ağzım ölçülmedi sanırım ya da dr bana söylemedi bilmiyorum. Ben Gebelik sonlandıktan bir buçuk ay sonra fena bir kanama yaşadım, böyle parçalı falan çok kötüydü, strese bağlı rahim kalınlaşması olmuş kürtaja aldılar acil, baygındım. Eğer o ara ölçüm falan yaptıysa hatırlamıyor olabilirim ruh gibiydim çünkü yeniden hamile kaldım da kendime gelebildim şükür.. kaygılanma belki bebekler ondan etkileniyordur demek istiyorum ama imkansız biliyorum, ben bol bol dua ediyorum, bütün hamileler için Yasin okuyorum fırsat buldukça, inşallah bu sefer sağ Salim gelsin meleklerimiz Allah’ın izniyle

Off butun topladigim alintilari kaybettim.

• Aksam midesi bulanan anneler aksam uzeri nohut leblebi kraker filan atistirmak gerekiyor. Gerci hergun isten donerken araba da kusasim geliyor. Arabaya biner binmez oguruyorum
  • Telefonla calismak benim isim. Henuz piyasaya cikmayan telefonlari test ediyorlar. Bir metre Yani basimda. En az 100 tane telefon duruyor. Yaklasik 30 metre capinda 1000 calisir durumda telefon vardir. kotu olabilecegi hic aklima gelmiyordu. Size bir sey olmaz. Yine de karniniza koymayin.
  • Mesajlarima cevap verilmedi diyen biri olmus. Dogru hatirliyorsam hamilelik testinde positif sonuc gormuyorsunuz ama iki ay geciktiniz. Mayis annesi olamazsiniz. Testte cikardi olsa bizim artik gobeklerimiz bile cikti. Mutlaka doktora gitmeniz gerekiyor genel bir baktirin asagidan. Hormon testleriniz de yapilsin. Umarim en kisa zamanda saglikli hamileleginiz olur

Sağlık ocağında aile hekimi yazabiliyor ama uzman doktor olunca yazıyor sanırım Ben de bugun yazdırdım clexane ama eczanelerde bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…