2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bak benim de oluyor o k8rmizi benekler hem de gözümün üstünde doktor bana da aynısını dedi fazla ogurmekten dedi
Bana da oluyor. Gozlerimin etrafinda yanaklarda. Trawma iziymis. Bir yere carpsaniz yumruk atsaniz morarir ya oyle bir siddetle ve sikintiyla kusuyoruz ki cil gibi mor benekler olusuyor. Ilk oldugunda uc gun kalmislardi. Cok korkmustum simdi yine beneklerim cikmis diyip geciyor

Canım vitaminden ziyade bebeklere bile veriyoruz doğar doğmaz devit daha güvenilir bence. Tabi sen karar ver hangisi içine sindiyse

Gerçekten merak ediyorum başka benim gibi telefondan uzak kalamayanlar oldumu

Artık dört tarafımız teknoloji ne yazıkki akşama kadar hepimizin elinde telefon evde wifi işte bilgisayarlar yazıcılar fotokopiler türlü türlü hastalıklı müşteriler ...
Rabbim bebeklerimizi ve nizi korusun

Kızlar doktora gittim kendimi iyi hissetmiyorum diye. İyiydi gayet çok şükür :) nub a bakacak olan var mı ya elleri parmakları ayakları yüzü o kadar netti ki çok mutlu oldum duygulandım.
Ben nubu göremedim bacaklar kapatmış sanki ama cok guzel gorunuyo cok net masallah minnosa

Cok icsem duzelirmi demissin ya doktora inan bende internetten suyu nasil arrtirim diye arastirirken bulmustum bi saatte uc litre suyu icmistim.analik nasil bisey iste.aslinda kendime zarar vermisim ama I an ne derlerse yapardim.kanama demisken benimde bes haftalikken ogrendigimden beri hep kanamalarim vardi.zaman zamanda elimin yarisi kadar parcalar dusurdum ama bebek iyiydi dusunebiliyor musun.onca kanamaya ragmen yani su tamamen bitmese belkide devam edecekti bilemiyorum oyle zorki.gercekten guclu bir insanmisim onu anladim.bende suyun bitmesine neden ariyorum rahim agzi yetmezligi falanmi diye.gerci 33mm olcmuslerdi 've yetmezlik yok demislerdi ama genede insaniz biseye baglamak istiyoruz iste.dilerim bu sefer saglicakla zamaninda aliriz evlatcanlari kucagimiza.dua edin nolur.

Ayy valla ben cok guldum. Bu nasil bi manyaklik ya yirtik degil sanki kesmisler kagidi.amac ne acaba insan vermeye utanir. Sormadin mi naptiniz bu kagida diye. Ama yavru hic etkilenmemis tam haliyle orda
Ayy hic sorma bugun hastane maceram facia filmi gibiydi. Kucuk capli korku filmi hatta. En son bir sey olmus gibi hastane koridorunda hungur hungur agliyordum. Sonra esim gitti bashekimlige sikayet etti nerdeyse hastaneyi birbirime katti da oyle girdim kontrole. Girdigime sukrettigim icin se hicbir sey diyemedim valla.

Birde herkese tavsiyem doktorlariniza her gittiginizde rahim agzi olcusunu aldirin 've sizlerle paylasmasini isteyin.ozellikle 12.haftadan sonra duzenli olarak.

Duştan sonra lierac diye bi krem sürüyorum göbüşe, dr tavsiye etmişti, bir ay sonra göğüslere ve bel kısmına da sürücem ama diyorlar ki yapında varsa ne sürersen sür farketmezmiş
Benim yapimda kesin var cunku zaten gobegim, bacaklarim, goguslerim lise zamani asiri kili aldigimdAn hep catlak. Ben de hindistan cevizi yagi surmeye basladim en azindan surekli esnek ve nemli tutarsam belki daha az olur diye.

Birde herkese tavsiyem doktorlariniza her gittiginizde rahim agzi olcusunu aldirin 've sizlerle paylasmasini isteyin.ozellikle 12.haftadan sonra duzenli olarak.
Canim bu ne icin gerekli? Ve sacma bir soru olacak ama alttan bakip mi aliyor o olcuyu? Ben nedense gittigim hastaneyi guvenilir bulmuyorum iceri ayni anda 2,3 hasta aliyorlar guvenip acamam yani.

Ben iki ya da üç kere hissettim saliselik bir ittirme şeklindeydi karnımın üZerime doğru eğilmiştim içerden bişi ittirdi sanki kalk üZerimden diye kızımda mesela kayma dalgalanma hareketi gibi hissetmiştim içimde kayıyordu sanki. Ama bu farklıydı kafamda kurmuyorsam tabii hala öyle de bir ihtimal var çünkü Ben de son 10hafta kontrolümde hiç hareket ettiğini görmedim ya senin gibi. Öyle eli kolu oynuyordu demiş arkadaşlar negüzel benimki toparlacık bir karaltı gibiydi daha çok cihazda dandikti gerçi birazcık,kendi doktoruma gidemedim malum, ama kalbini dinletti dopplerle atıyordu sıkıntı etme sende seninki de iyidir keyfi yerindedir

Resmen ozellikle yapilmis gibi ugrassannoyle yirtamazsin yani gecmis olsun cok insan etkileniyo boyle durumlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…