- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.001
Bana da oluyor. Gozlerimin etrafinda yanaklarda. Trawma iziymis. Bir yere carpsaniz yumruk atsaniz morarir ya oyle bir siddetle ve sikintiyla kusuyoruz ki cil gibi mor benekler olusuyor. Ilk oldugunda uc gun kalmislardi. Cok korkmustum simdi yine beneklerim cikmis diyip geciyorBak benim de oluyor o k8rmizi benekler hem de gözümün üstünde doktor bana da aynısını dedi fazla ogurmekten dedi
Canım vitaminden ziyade bebeklere bile veriyoruz doğar doğmaz devit daha güvenilir bence. Tabi sen karar ver hangisi içine sindiyseAh sorma konuyla ilgili bilgisi olan da yazıyor olmayanda. Kafamız allak bullak oldu. Bu arada senin bugün kontrolün vardı sanırım. Güzel haberlerle gel inşallah
Kızlar bugün dr a gittim d vitamini için kalsiyum ve D vitamini birarada olan calsinet diye suda eriyen bi ilaç verdi fakat tereddüt etti. 3. Aydan sonra başlamani öneririm falan dedi. Sonra aile hekimine gittim o da devit 3 damla+2 kullanımlık ampul önerdi. D vitaminin aşırı düşük hemen kullan dedi. Fakat bu iki ilaçta gebelikte C kategorisindeymis. Kafam karıştı yine ama d vitamini eksikliği de zarar. Sanırım devit 3 ü kullanıcam
Duştan sonra lierac diye bi krem sürüyorum göbüşe, dr tavsiye etmişti, bir ay sonra göğüslere ve bel kısmına da sürücem ama diyorlar ki yapında varsa ne sürersen sür farketmezmişKizlar olusacak catlaklar icin onlem almaya basladiniz mi?
Erken değilmi sürmek içinDuştan sonra lierac diye bi krem sürüyorum göbüşe, dr tavsiye etmişti, bir ay sonra göğüslere ve bel kısmına da sürücem ama diyorlar ki yapında varsa ne sürersen sür farketmezmiş
Erken aslında ama benim göbeğim çok genişledi 1,5 kilo aldım aslında ama 5 aylık hamile gibiyim, sürmezsem çok geriliyor ve kaşınıyor, sürüyorum o yüzdenErken değilmi sürmek için
Anladım ozaman iyi yapıyorsunErken aslında ama benim göbeğim çok genişledi 1,5 kilo aldım aslında ama 5 aylık hamile gibiyim, sürmezsem çok geriliyor ve kaşınıyor, sürüyorum o yüzden
Ne yazikki hamile deilmisim ilac verdi bakalim klomen falan verdi ins obur ayaHakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah..
Gerçekten merak ediyorum başka benim gibi telefondan uzak kalamayanlar oldumu
Ben nubu göremedim bacaklar kapatmış sanki ama cok guzel gorunuyo cok net masallah minnosaKızlar doktora gittim kendimi iyi hissetmiyorum diye. İyiydi gayet çok şükür :) nub a bakacak olan var mıya elleri parmakları ayakları yüzü o kadar netti ki çok mutlu oldum duygulandım.
Cok icsem duzelirmi demissin ya doktora inan bende internetten suyu nasil arrtirim diye arastirirken bulmustum bi saatte uc litre suyu icmistim.analik nasil bisey iste.aslinda kendime zarar vermisim ama I an ne derlerse yapardim.kanama demisken benimde bes haftalikken ogrendigimden beri hep kanamalarim vardi.zaman zamanda elimin yarisi kadar parcalar dusurdum ama bebek iyiydi dusunebiliyor musun.onca kanamaya ragmen yani su tamamen bitmese belkide devam edecekti bilemiyorum oyle zorki.gercekten guclu bir insanmisim onu anladim.bende suyun bitmesine neden ariyorum rahim agzi yetmezligi falanmi diye.gerci 33mm olcmuslerdi 've yetmezlik yok demislerdi ama genede insaniz biseye baglamak istiyoruz iste.dilerim bu sefer saglicakla zamaninda aliriz evlatcanlari kucagimiza.dua edin nolur.Senin de başın sagolsun kuzum, çok zor zamanlardı ama inşallah bu bebeklerimiz sağlıkla gelecekler, hiç rahim ağzım ölçülmedi sanırım ya da dr bana söylemedi bilmiyorum. Ben Gebelik sonlandıktan bir buçuk ay sonra fena bir kanama yaşadım, böyle parçalı falan çok kötüydü, strese bağlı rahim kalınlaşması olmuş kürtaja aldılar acil, baygındım. Eğer o ara ölçüm falan yaptıysa hatırlamıyor olabilirim ruh gibiydim çünkü yeniden hamile kaldım da kendime gelebildim şükür.. kaygılanma belki bebekler ondan etkileniyordur demek istiyorum ama imkansız biliyorum, ben bol bol dua ediyorum, bütün hamileler için Yasin okuyorum fırsat buldukça, inşallah bu sefer sağ Salim gelsin meleklerimiz Allah’ın izniyle
Ayy valla ben cok guldum. Bu nasil bi manyaklik ya yirtik degil sanki kesmisler kagidi.amac ne acaba insan vermeye utanir. Sormadin mi naptiniz bu kagida diye. Ama yavru hic etkilenmemis tam haliyle ordaEki Görüntüle 2056776 Peki hastanenin bana verdigi yirtik ultrason? Allahtan ilk kez bebegimi gordum ve cok sukur saglikli. Cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mi?Eki Görüntüle 2056776
Ayy hic sorma bugun hastane maceram facia filmi gibiydi. Kucuk capli korku filmi hatta. En son bir sey olmus gibi hastane koridorunda hungur hungur agliyordum. Sonra esim gitti bashekimlige sikayet etti nerdeyse hastaneyi birbirime katti da oyle girdim kontrole. Girdigime sukrettigim icin se hicbir sey diyemedim valla.Ayy valla ben cok guldum. Bu nasil bi manyaklik ya yirtik degil sanki kesmisler kagidi.amac ne acaba insan vermeye utanir. Sormadin mi naptiniz bu kagida diye. Ama yavru hic etkilenmemis tam haliyle orda
Benim yapimda kesin var cunku zaten gobegim, bacaklarim, goguslerim lise zamani asiri kili aldigimdAn hep catlak. Ben de hindistan cevizi yagi surmeye basladim en azindan surekli esnek ve nemli tutarsam belki daha az olur diye.Duştan sonra lierac diye bi krem sürüyorum göbüşe, dr tavsiye etmişti, bir ay sonra göğüslere ve bel kısmına da sürücem ama diyorlar ki yapında varsa ne sürersen sür farketmezmiş
Canim bu ne icin gerekli? Ve sacma bir soru olacak ama alttan bakip mi aliyor o olcuyu? Ben nedense gittigim hastaneyi guvenilir bulmuyorum iceri ayni anda 2,3 hasta aliyorlar guvenip acamam yani.Birde herkese tavsiyem doktorlariniza her gittiginizde rahim agzi olcusunu aldirin 've sizlerle paylasmasini isteyin.ozellikle 12.haftadan sonra duzenli olarak.
Aa yazdigini yeni goruyorum doruk ne ara o kadar oldu yaCanım doruk 3500 jimer 4500 pembe mavide 5000 dedi doktorumKahverengikus
Ben iki ya da üç kere hissettim saliselik bir ittirme şeklindeydi karnımın üZerime doğru eğilmiştim içerden bişi ittirdi sanki kalk üZerimden diyeoglum olursa herkez havaya ucar. bende inan secmiyorum cunku kiz tadini aldim aliyorumda. erkek cocum illa olsun diyede bir tutkum yok. ama icime hep kız doguyor. neden bilmiyorum. beni bu sekilde hissettiren ne hic bilmiyorum. bende senin kadar merak ediyorum. bide en son 10 haftalik gittimde sirt ustu kolu ayagi vardi ama hareketlerini gormedim. uyuyor olabilir diye dusundum. gerci doktorda pek iyi gostermedi ama kalbinin attini gorduk. ordanda kafama takilmiyo degil. hala niye hissetmiyorum anlamiyorum. bi diyorum cok kucuk gucsuzdur. bi diyorum ikinci erken hissedilir. tatli yiyip solada yatiyom tik yok. ya bu kontrol icim rahatlatacak bi gelse artik o gun o saat. peki sen tam nasil birsey hissediyorsn bu hissettinde elini karnina koyuyormusun hic tam nasil birsey kiziminkini cok iyi hatirliyorum ama bunda hala yok.
Resmen ozellikle yapilmis gibi ugrassannoyle yirtamazsin yani gecmis olsun cok insan etkileniyo boyle durumlardanAyy hic sorma bugun hastane maceram facia filmi gibiydi. Kucuk capli korku filmi hatta. En son bir sey olmus gibi hastane koridorunda hungur hungur agliyordum. Sonra esim gitti bashekimlige sikayet etti nerdeyse hastaneyi birbirime katti da oyle girdim kontrole. Girdigime sukrettigim icin se hicbir sey diyemedim valla.
İnşallah ya çok üzülüyorum nasıl böyle bir tehlikeye attım çocuğu bilmiyorum inş birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?