2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlarrr bu bulantılar ne zaman geçecek ben 10.haftadayım bulantısı geçen yada hafifleyen varmı?.

Kızlarrr bu bulantılar ne zaman geçecek ben 10.haftadayım bulantısı geçen yada hafifleyen varmı?.

sofiarya sayfa 714de bende usg foto koydum bi tahminde bulunabilir misin
fotoyu gördüm az öncede nubu tam belli değil anlayamadım diye bişey yazmadım.şimdi tekrar baktım senle haftalarımız aynı nerdeyse 10+0 sın bugun.benim de bikaçgün önce girdiğim ultrason görüntüünde belli olmuyordu nubu bence 11-12 haftalık görüntüler daha belirleyici oluyor. ilk bebeğin mi??

4. Hamilelik ama ilk olacak insallahh nasip olursa digerlerini kaybettim

bo konuda bende müzdaribim tam bugun iyiyim diyorum ertesi gün kusmaktan bişey yiyemiyorum.bugun yine kötüyüm sen kusuyor musun??

Gunde 2 lt su icilmeli diorlar ama ben bulantim arttigi ocin icemiyorum ve cok endiseliyim benim 1 lt ancak buluodr sizlerin nasil

4. Hamilelik ama ilk olacak insallahh nasip olursa digerlerini kaybettim
ya nubu falan gözükmüyorda böyle ben hep bana gelen gebelerinde bakınca fottolarına içimden geçiririm göz aşinalıgımı olmuşsa artık yıllardır, tutarda tahminlerim.mesela seninki erkek gibi hissetirdi baana bakınca. bir kendiminkini hissedemiyorum zaten

Kızlar bir şey soracağım
Akıntılarınız oluyor mu?
Özellikle progestan fitil olarak kullananlar ?
Progestanı 6 7 haftalıkken falan 4 5 gün kullanmıştım. Sonra bıraktım. Ama gebeliğimin başından sonuna kadar beyazımsı kokusuz akıntım hep var hatta baya var. Hiç geçmedi. Doktora gidince sebebini soracağım artık. 12+0 dayız bu arada.

Saglikla alayim kucagimada ama yinede merak iste hepimiz saglikli hayirli evlatlar dunyaya getirirz ins

Gunde 2 lt su icilmeli diorlar ama ben bulantim arttigi ocin icemiyorum ve cok endiseliyim benim 1 lt ancak buluodr sizlerin nasil
Benimde öyle hatta ben neredeyse 1 ay günde en fazla yarım bardak su içtim canım. Ama doktorlar hiç bir zaman bir sıkıntıdan bahsetmedi. Su içmediğimi içemediğimi onlarda biliyorlardı. Korkma allahın izniyle birşey olmaz. Kontrolünde özellikle sor bunu doktoruna bir sıkıntı varmı diye. Ama yoktur zaten olsa kontrollerinde söylerdi doktor.

Sagol cnmm icim fefahladi biraz

Benim ne hissediyosun acaba

Eklentiler

• 57DC1735-9224-4340-B39B-FF61A8AA2435.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 69
Ben sanki erkeğe benzettim canım gerçi çokta anlamam ama :) 55 tl ye nerde yaptırdın yahu burada heryer ateş pahası.

Maşallah canım grupta erkek tahminleri cogunlukta suan galiba kız tahmini var mı ki acaba

Kızlar bir şey soracağım
Akıntılarınız oluyor mu?
Özellikle progestan fitil olarak kullananlar ?
Hamileliğinin 5. Haftasından bu yana progestan 200mg günde 3 tane bazen ağızdan bazen oral alıyorum.. haftada bir pruloton depo igne kullanıyorum.. kahve akintim ara ara oluyor. Karnında kanama alani varmış.. o akinti muhtemelen allah'a emanet olsunlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…