2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim arkadaşım hemşire, o 3. Aydan sonra hep boyadı hemde normal sıradan boyalarla çocuk sapasağlam doğdu. Ben 3. Aydan sonra bitkisel biya ile diplere çok getirmeden boyamayı düşünüyorum saçlarım siyah diplerde ciddi beyazlarım var. Doktora danışıp düşünüyorum açıkçası.

kızlar aranızdan ayrılıyorum. maalesef bugun kanamam oldu. doktora gidince bebegımın gelişiminin 8. haftada durdugunu öğrendim. takdiri ilahi. elden birşey gelmez. inşallah sizin gebelikleriniz sağlıkla devam eder.benim için üzülmenizi istemem. çünkü tek tesellim sağlıklı olmayan bir bebeği dünyaya getirmek daha üzücü olacaktı. hoşcakalın. sevgilerr

Çok üzüldüm güçlü olmasa çok sevindim en kısa zAmanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallah

Kızdan simsi erkek kardeşler en çekilmezi zaten , bekarken anne babasını hatırlamazlar evlenince anne babaları dillerinden düşmez...
Bizimkide çocuk çocuk dedi 5 yıl sonra çocuk yaptım. İznini memleketinde geçirdi bende hamile hamile kaldım buralarda

T
Çok teşekkür ederim canım cevap için. Şu an bende bu hastalıklar olsa rahatsızlık vermez mi anlaşılmaz mi yani. Gebelik sonlandirilir demissin korktum üç aylık olduk bide geç değil mi. Allah im sağlık versin hepimizin bebeklerine

Hic endiselenme bebek ihtiyaci olan seyleri senden aliyormus zaten senin kanindan kanindaki oksijenden merak etme bunaltin gecince bol bol icersin bir eksiklik oluyorsa bebek icin degil o senin icin oluyor kaparsin o eksikligi yakinda

Kızlar iyi akşamlar. Bugün okuyamadım hiç. Çok fenaydım salgına tutuldum. İshal kusma. Ölüyorum sandım. Aman dikkat edin. Çok fena bu salgın. Serum yedim hala geçmedi. Dün dışarda köfte yedim bilmiyorum belki de ondan oldu. Hala midem çok kötü. 150 den fazla mesaj var. İyi olunca okuyacağım. İnş hepiniz iyisinizdir.
Bebiş de korkuttu bizi. Muayene oldum yine. Dün belirsizdi resim. Bugün bakın bakalım. Bize erkek gibi geldi ama

Cok mantıklı bi acıklama bu kesedeki yerine göre filan kız erkek meselesi varmıs oglumla karsılastırıyorum aynı ultrason resimleri filan
Benim ki farklı yerlerde kafalarında tam tersi gonlerde oğlumun kafa sagdaymis bende baktım bunun kafası sol tarafta hayırlısı slbakalim :)

Canim ya çok iyi anlıyorum seni benimkinin de erkek kardeşi uniden mezun oldu geldi işe girdi mühendis diye tam bi höduk kaynim 25 yaşında ev tuttu kendine ama her gün telde konuşurlar her pazar buluşuyorlar avm de bildiğin kuma geldi bana. Bütün hafta çalışıyoruz ikimizde bir cumartesi ev temizlik ya da dışarı çıksak hop pazar onunla geçiyor. Hayır hamile de demiyor pis bilendim ikisine de gıcık oluyorum. Ama moralimi bozmuyorum bebegimi üzmemek için sen de sıkma canını kendine hoş vakit geçirecek şeyler bul. O otobüsle gidiyor ben de arabayı alıp dolaşıp geliyorum ve bebegimle napayim

Arkadaşlar claxine 0.4 iğne bulamıyorum böyle sıkıntı yaşayan varmı yerine oxapar verelim dedi eczacı korktum olurmu ki kullanan varmı aranızda böyle karışık
Oksapar muadili zaten aynı yani içeriği yoksa sgk odemiyor zaten ben de hep oksapar kullanıyorum daha bir kere cleaxine bulabildim bi kutu 3 kutu oksapar bitirdim

Rabbim hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Bizim bilemediklerimizde mutlaka vardır bir hayır. Kan pıhtılaşma testine bir baktir istersen. Inşallah herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…