- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.181
Benim ilkbogrendigimden geri surekli midem bulanıyor. Kusma fazla yk ama ackende tokkende hep bulantı...saglikla sorsunlar ınsallahKızlarrr bu bulantılar ne zaman geçecek ben 10.haftadayım bulantısı geçen yada hafifleyen varmı?.
Cok net olduerkek bu
Bakalım benimkisi ne olacak omerime erkek kardeş mi kız kardeş miCok net oldubastan kız hissediyodum öyle dilediğim icin belkide ama bu resimden sonra bende erkek oldugunu düşünüyorum iki erkek annesi olucam inşallah
Benim arkadaşım hemşire, o 3. Aydan sonra hep boyadı hemde normal sıradan boyalarla çocuk sapasağlam doğdu. Ben 3. Aydan sonra bitkisel biya ile diplere çok getirmeden boyamayı düşünüyorum saçlarım siyah diplerde ciddi beyazlarım var. Doktora danışıp düşünüyorum açıkçası.Bende senin gibiyim canim. Bugun yukledigim bi uygulamadan ipucu geldi. Diyoki: gebelikte sac boyatmanin herhangi bir zararina rastlanmamistir. Fakat sorun yaratmadigina dairde bilimsel bir veri yoktur. Gebelik suresince sacinizi boyatmatiniz. Ben boyatmicam canim
Bende benim ömere soruyorum sence ne diye kız diyo kız istiyo sanırımBakalım benimkisi ne olacak omerime erkek kardeş mi kız kardeş mi
Çok üzüldüm güçlü olmasa çok sevindim en kısa zAmanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallahkızlar aranızdan ayrılıyorum. maalesef bugun kanamam oldu. doktora gidince bebegımın gelişiminin 8. haftada durdugunu öğrendim. takdiri ilahi. elden birşey gelmez. inşallah sizin gebelikleriniz sağlıkla devam eder.benim için üzülmenizi istemem. çünkü tek tesellim sağlıklı olmayan bir bebeği dünyaya getirmek daha üzücü olacaktı. hoşcakalın. sevgilerr
Benimki erkek istiyor kızlar küsüyomuş hemen :))Bende benim ömere soruyorum sence ne diye kız diyo kız istiyo sanırım
erkek. gecenki dogumumda onun yuzunden kotuydu. bu okulunu birakip geldi memleketten. abiside sinifta kalmasin diye bi dogur deyip duruyordu. kizimiz dogdu bi hafta oldu olmadi gitti memlekete. annesi kardesi kendi. 4 bes gun sonra esim geri geldi. uyuz olmustum hepden. simdi 20 yaslarinda kardesi cok degismis iyice gicik olmus
Cok mantıklı bi acıklamaBenimki erkek istiyor kızlar küsüyomuş hemen :))
Beyaz krem adeta sabah akşam kullanıyorum o yapıyor canımKızlar bir şey soracağım
Akıntılarınız oluyor mu?
Özellikle progestan fitil olarak kullananlar ?
Çok teşekkür ederim canım cevap için. Şu an bende bu hastalıklar olsa rahatsızlık vermez mi anlaşılmaz mi yani. Gebelik sonlandirilir demissin korktum üç aylık olduk bide geç değil mi. Allah im sağlık versin hepimizin bebeklerineaslında eskiden bu toxoplazmalar rubella lar tekrarlayan düşükleri olanlara bakılırdı özellikle devlet hastanesinde. rubella toxoplazma ve CMV dediğimiz 3tahlilin sadece İgM sine baktırman yeterli bu sende şuan aktif hastalık olup olmadıgını gösterir sonuçta sende bu hastalıkların İgM Değerlerinin pozitif çıkması bebeğinde hasta olacagı anlamına gelir ve genelde bu durumda gebelik sonlandırılır. sen baktıracaksan bu yazdıgım 3 hastalıgın sadece İgM değerine baktır İgG Artık gebe kalmış oldugundan seniin için pozitif ya da negatif olmuş bir önem taşımıyor. aslında dogru olan bu testlerin gebe kalmadan önce bakılması aktif hastalık varsa gebe kalmadan tedavi edilmesi eğer hastalık hiç geçirilmemişse annenin gebe kalmadan önce aşısı olanlara karşı aşılanması gerekir ama maalesef bizim ülkemizde gebelik öncesi kontroller daha çok sistematik olarak oturmadıgı iiçin bunlar hep atlanıyor.
Hic endiselenme bebek ihtiyaci olan seyleri senden aliyormus zaten senin kanindan kanindaki oksijenden merak etme bunaltin gecince bol bol icersin bir eksiklik oluyorsa bebek icin degil o senin icin oluyor kaparsin o eksikligi yakindaBenimde öyle hatta ben neredeyse 1 ay günde en fazla yarım bardak su içtim canım. Ama doktorlar hiç bir zaman bir sıkıntıdan bahsetmedi. Su içmediğimi içemediğimi onlarda biliyorlardı. Korkma allahın izniyle birşey olmaz. Kontrolünde özellikle sor bunu doktoruna bir sıkıntı varmı diye. Ama yoktur zaten olsa kontrollerinde söylerdi doktor.
Benim ki farklı yerlerde kafalarında tam tersi gonlerde oğlumun kafa sagdaymis bende baktım bunun kafası sol tarafta hayırlısı slbakalim :)Cok mantıklı bi acıklamabu kesedeki yerine göre filan kız erkek meselesi varmıs oglumla karsılastırıyorum aynı ultrason resimleri filan
Progestan kullanmaya başladığımdan beri benimde akıntım oluyor malasef. Ilactan oldugunu düşünüyorumKızlar bir şey soracağım
Akıntılarınız oluyor mu?
Özellikle progestan fitil olarak kullananlar ?
Canim ya çok iyi anlıyorum seni benimkinin de erkek kardeşi uniden mezun oldu geldi işe girdi mühendis diye tam bi höduk kaynim 25 yaşında ev tuttu kendine ama her gün telde konuşurlar her pazar buluşuyorlar avm de bildiğin kuma geldi bana. Bütün hafta çalışıyoruz ikimizde bir cumartesi ev temizlik ya da dışarı çıksak hop pazar onunla geçiyor. Hayır hamile de demiyor pis bilendim ikisine de gıcık oluyorum. Ama moralimi bozmuyorum bebegimi üzmemek için sen de sıkma canını kendine hoş vakit geçirecek şeyler bul. O otobüsle gidiyor ben de arabayı alıp dolaşıp geliyorum ve bebegimle napayimerkek. gecenki dogumumda onun yuzunden kotuydu. bu okulunu birakip geldi memleketten. abiside sinifta kalmasin diye bi dogur deyip duruyordu. kizimiz dogdu bi hafta oldu olmadi gitti memlekete. annesi kardesi kendi. 4 bes gun sonra esim geri geldi. uyuz olmustum hepden. simdi 20 yaslarinda kardesi cok degismis iyice gicik olmus
Oksapar muadili zaten aynı yani içeriği yoksa sgk odemiyor zaten ben de hep oksapar kullanıyorum daha bir kere cleaxine bulabildim bi kutu 3 kutu oksapar bitirdimArkadaşlar claxine 0.4 iğne bulamıyorum böyle sıkıntı yaşayan varmı yerine oxapar verelim dedi eczacı korktum olurmu ki kullanan varmı aranızda böyle karışık
Rabbim hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Bizim bilemediklerimizde mutlaka vardır bir hayır. Kan pıhtılaşma testine bir baktir istersen. Inşallah herşey gönlünce olurkızlar aranızdan ayrılıyorum. maalesef bugun kanamam oldu. doktora gidince bebegımın gelişiminin 8. haftada durdugunu öğrendim. takdiri ilahi. elden birşey gelmez. inşallah sizin gebelikleriniz sağlıkla devam eder.benim için üzülmenizi istemem. çünkü tek tesellim sağlıklı olmayan bir bebeği dünyaya getirmek daha üzücü olacaktı. hoşcakalın. sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?