2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydın hanımlar sanırım bir erkek bebek haberi de ben vericem. Doktor kesin değil ama erkeğe benziyor dedi.
Günaydın canım hayırlı evlat olsun inşallah .
Gunaydin hanimlar sicak bir corba icmek icin kalktim buralara bir bakinayim dedim calisan annislere kolay gelsin uyuyanlara da iyi uykular diliyorum
Günaydın, ben de yeşil zeytin sevdasıyla uyandım rüyamda görüyordum saldırdım uyanınca

Haklısın canım ben de sorarım sen de yazarsan bize sevinirim. Doktor görüşünü merak e diyorum.

Senin de baya düşükmüş Can'ım. Ben tesettürlüyüm. Ona bağlıyorum biraz. Genelde tesettürlü bayanlar da böyle düşük oluyormuş.
15 damla kullanıcam ben de artık.
Evet canım ben de tesettürlüyüm. Tatilde de güneş koruyucu kullanmıştım pişman oldum gerçekten çok düşükmüş. İnşallah şifa olur hepimize.

Günaydın hanımlar sanırım bir erkek bebek haberi de ben vericem. Doktor kesin değil ama erkeğe benziyor dedi.
Ooo hayırlı olsun erkekler hemen gösteriyor kendini tabi

Nasıl gidiyor canım ? Herşey yolunda mı ? Bende iki gündür bacak ağrısı var , kramp gibi gece uyutmuyor , nasıl geçer bilemiyorum
Çok şükür cnm memleketteydim yeni döndüm. Ağrı sızı durumum yok ama enteresan zamanlarda bulantim oluyor konuşurken aniden bulaniyorum oksurdugumde bulaniyorum inşallah çok uzun sürmez kramplarin anne ben burdayım diyor sanırım annesi

Teşekkür ederim canım saklamiyorlar yaramazlar

beren20 canim benim tek tiksindigim sey su.bir turlu icemiyorum..agzima aldigim an.kusasim geliyor.su icmeyi cok seven ben suya hasretim simdi.
Aynen canım suyu da zorla içiyorum sadece poaca börek gibi şeylerle besleniyorum salcali yemekler mahvediyor beni

Ay masallah hayırlı evlat olsun insallah saglıkla sıhhatle ay erkekler gittikce cogalıyor valla bi kız mı var suan benimde hf carsamba 12+3 filan olucam cok meraktayım tahmin yapıcak mı diye cokta sabırsızlanıyorum

Bulantı bende de vakitsiz bi anda oluveriyor , bitmedi gitti. Kramp için doktorumu aradım magnezyum eksikliğinden oluyor dedi , ıspanak kabak çekirdeği , badem tüket dedi . Daha dikkat edicem bakalım . Kendini hatırlatıyor da hissedebilsem keşke , ufak tefek hisler oluyor ama erken ya diyorum bağırsaktır bağırsak geçiştiriyorum

Bende hissetmedim yaaa çok istiyorum

Ben bugün devlete gittim ordada bi kaydım olsun diye cok tatlı bi doktordu bişey sorucam kızlar bebeğimin daha önceki muaynede kafası sağda ayakları soldaydı şimdi tam ters kafa solda cihazla mı alakalı acaba yoksa dönmüş olabilir mi buda resmi tam 11 haftalık cıktık bakalım tahmin gelicek mi

Ben galiba dün hissettim hem de 4 5 kez ama yok değildir diye umursamadım
His sanırım bendede var sırt üstü yatarken karnımı icime cekince sanki bişeyler oluyo göbek var tabi ama zayıf olanlar daha cabuk hissedebilir bide sabahları midem bosken tam göbek deliğim altında hissediyorum bugün doktorada dedim hatta tamda ordaydı yine bu zamanlarda yukarı cıkmaz daha dedi ama baktı gercekten cok cabuk cıkmıs yukarı dedi iç karnın geniş değil cabuk cıkıcak meydana dedi oğlumdada cok büyüktü karnım heralde ondan

Arkadaşlar merhaba geceden beri su gibi akıntı geliyor sizce önemli birşey midir ilk defa bu kadar fazla bu ikinci gebeliğim ilk defa bu kadar sıvı ve yoğun geliyor

Arkadaşlar merhaba geceden beri su gibi akıntı geliyor sizce önemli birşey midir ilk defa bu kadar fazla bu ikinci gebeliğim ilk defa bu kadar sıvı ve yoğun geliyor
Akıntı normal fakat geceden beri diyorsunuz hiç durmadan mı ? Bi doktorunuza danışın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…