- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.561
Günaydın canım hayırlı evlat olsun inşallah .Günaydın hanımlar sanırım bir erkek bebek haberi de ben vericem. Doktor kesin değil ama erkeğe benziyor dedi.
Günaydın, ben de yeşil zeytin sevdasıyla uyandım rüyamda görüyordumGunaydin hanimlar sicak bir corba icmek icin kalktim buralara bir bakinayim dedim calisan annislere kolay gelsin uyuyanlara da iyi uykular diliyorum
Teşekkür ederim canım amiiinn hepimizin ki inşallahGünaydın canım hayırlı evlat olsun inşallah .
Günaydın, ben de yeşil zeytin sevdasıyla uyandım rüyamda görüyordumsaldırdım uyanınca
Nasıl gidiyor canım ? Herşey yolunda mı ? Bende iki gündür bacak ağrısı var , kramp gibi gece uyutmuyor , nasıl geçer bilemiyorumTeşekkür ederim canım amiiinn hepimizin ki inşallah
Haklısın canım ben de sorarım sen de yazarsan bize sevinirim. Doktor görüşünü merak e diyorum.Bilmiyorum kızlar bende sizler gibi araştırıp doğrusunu yapmaya çalışıyorum nar zararlı yada faydalı diye bişey ben demedim yazı okudum tabiki herşeyin fazlası zarar yarın nar ve ananası doktora soracağım
Evet canım ben de tesettürlüyüm. Tatilde de güneş koruyucu kullanmıştım pişman oldum gerçekten çok düşükmüş. İnşallah şifa olur hepimize.Senin de baya düşükmüş Can'ım. Ben tesettürlüyüm. Ona bağlıyorum biraz. Genelde tesettürlü bayanlar da böyle düşük oluyormuş.
15 damla kullanıcam ben de artık.
Ooo hayırlı olsun erkekler hemen gösteriyor kendini tabiGünaydın hanımlar sanırım bir erkek bebek haberi de ben vericem. Doktor kesin değil ama erkeğe benziyor dedi.
Çok şükür cnm memleketteydim yeni döndüm. Ağrı sızı durumum yok ama enteresan zamanlarda bulantim oluyor konuşurken aniden bulaniyorum oksurdugumde bulaniyorumNasıl gidiyor canım ? Herşey yolunda mı ? Bende iki gündür bacak ağrısı var , kramp gibi gece uyutmuyor , nasıl geçer bilemiyorum
Teşekkür ederim canım saklamiyorlar yaramazlarHaklısın canım ben de sorarım sen de yazarsan bize sevinirim. Doktor görüşünü merak e diyorum.
Evet canım ben de tesettürlüyüm. Tatilde de güneş koruyucu kullanmıştım pişman oldum gerçekten çok düşükmüş. İnşallah şifa olur hepimize.
Ooo hayırlı olsun erkekler hemen gösteriyor kendini tabi
Aynen canım suyu da zorla içiyorum sadece poaca börek gibi şeylerle besleniyorum salcali yemekler mahvediyor beniberen20 canim benim tek tiksindigim sey su.bir turlu icemiyorum..agzima aldigim an.kusasim geliyor.su icmeyi cok seven ben suya hasretim simdi.
Ay masallah hayırlı evlat olsun insallah saglıkla sıhhatle ay erkekler gittikce cogalıyor valla bi kız mı var suanGünaydın hanımlar sanırım bir erkek bebek haberi de ben vericem. Doktor kesin değil ama erkeğe benziyor dedi.
Bulantı bende de vakitsizÇok şükür cnm memleketteydim yeni döndüm. Ağrı sızı durumum yok ama enteresan zamanlarda bulantim oluyor konuşurken aniden bulaniyorum oksurdugumde bulaniyoruminşallah çok uzun sürmez kramplarin anne ben burdayım diyor sanırım annesi
Bende hissetmedim yaaa çok istiyorumBulantı bende de vakitsizbi anda oluveriyor , bitmedi gitti. Kramp için doktorumu aradım magnezyum eksikliğinden oluyor dedi , ıspanak kabak çekirdeği , badem tüket dedi . Daha dikkat edicem bakalım . Kendini hatırlatıyor da hissedebilsem keşke , ufak tefek hisler oluyor ama erken ya diyorum bağırsaktır bağırsak geçiştiriyorum
Evet ya kızımda çok geç öğrenmiştim erken hissetme duygusunu tatmak istiyorumTeşekkür ederim canım saklamiyorlar yaramazlar
Maşallah gözünaydın senin de canımGözünaydın canım bu yıl gerçekten erkek yılı sanırım.benimkinede %90 erkek dedi
Ben galiba dün hissettim hem de 4 5 kez ama yok değildir diye umursamadımBende hissetmedim yaaa çok istiyorum
His sanırım bendede var sırt üstü yatarken karnımı icime cekince sanki bişeyler oluyo göbek var tabi ama zayıf olanlar daha cabuk hissedebilir bide sabahları midem bosken tam göbek deliğim altında hissediyorum bugün doktorada dedim hatta tamda ordaydı yine bu zamanlarda yukarı cıkmaz daha dedi ama baktı gercekten cok cabuk cıkmıs yukarı dedi iç karnın geniş değil cabuk cıkıcak meydana dedi oğlumdada cok büyüktü karnım heralde ondanBen galiba dün hissettim hem de 4 5 kez ama yok değildir diye umursamadım
Akıntı normal fakat geceden beri diyorsunuz hiç durmadan mı ? Bi doktorunuza danışın istersenizArkadaşlar merhaba geceden beri su gibi akıntı geliyor sizce önemli birşey midir ilk defa bu kadar fazla bu ikinci gebeliğim ilk defa bu kadar sıvı ve yoğun geliyor
bende zayıf biriyim 2. hamileliğim benim göbek göğüsler şimdiden büyüdü, hamile pantalonuna erken geliyor,esnek olduğu için tayt giyiyorum yada elbiseHamile pantolonlarina gecis yaptim kilo almadim ama karnim çıktı halbuki henuz cok erkendi.. kocaman bir karnim olacak sanirim :))
Erkekler çoğunlukta sanırım.erkek senesi bu sene :)Günaydın hanımlar sanırım bir erkek bebek haberi de ben vericem. Doktor kesin değil ama erkeğe benziyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?