- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.581
Bencede kim duysam erkekErkekler çoğunlukta sanırım.erkek senesi bu sene :)
Evet canım aynısı. Ben hiç tat almıyorum. Suya katıp içiyorum.
Ben yemiyorumeşim illa yemelisin diyor ama.
Rahim kaslarına bir etkisi olduğunu çok sanmıyorum.
Ama çocukluktan beri duyduğumuz bir batıl şey işte.
Nar yersen üstüne yüzüne falan sıçrarsa bebekte leke olur diye. Lisede Bir arkadaş vardı onun yüzü öyleydi. Annem nar sıçratmış yerken eliyle de silmiş demişti. Yüzünde kırmızı leke vardı büyükçe. O aklımda kalmış hep.
Gece uykumdan uyandım baktım iç çamaşırım ıslak değiştirip günlük ped koydum sabah uyandım o da ıslanmış şimdi bekliyorum bakalım deva bir edecek miAkıntı normal fakat geceden beri diyorsunuz hiç durmadan mı ? Bi doktorunuza danışın isterseniz
Salyasida akiyomu gece uyurken oda bir belirtiymis fakat ne yapılır bilmiyorumKızlar size bir sorum var kızımın ara ara karnı ağrıyor kıl kurdundan şüpheleniyorum daha önce dea gittik ve kaka tahlili temiz çıktı fakat bu kıl kurdu kaka tahlilinde çıkmayabiliyormuş kızım bazen geceleri diş de gıcırdatıyor özellikle karnım sğrıyor dediğinde diş gıcırdatmasıda oluyor araştırdığımda kıl kurdu diş gıcırdatması yaparmış bikaç kez poposunun kaşındığınıda söyledi ben ne yapmalıyım bilginiz var mı lütfen yardımcı olun
Al benden de o kadarBenim bulantılar azalmadı artmaya basladıbaslarda bu kadar değildi hele yedikten sonra cok rahatsız oluyorum ama ackende cok bulanıyo oğlumda sabah bi bulanır gecerdi bunda gün icinde sürekli istifra etmekte istemiyorum bi kere baslarsam devamı gelicek ama hep bi bulantı hali bide kokulara daha hassasım bunda eşimin parfüme taktım mesela nasıl rahatsız ediyo bide araba egzoz kokusu benzin kokusu bide et kokusu ay fena yapıyo
Bende senin gibi bi ara tedirgin oldum. Ama.o gece akinti degilde ter islakligi oldugunu farkettim butun kasiklarima kdr hafif bi nem vardi. Anladimki terlemisim. Oyle bisey olabilir mi pekiArkadaşlar merhaba geceden beri su gibi akıntı geliyor sizce önemli birşey midir ilk defa bu kadar fazla bu ikinci gebeliğim ilk defa bu kadar sıvı ve yoğun geliyor
Eki Görüntüle 2058645 Ben bugün devlete gittim ordada bi kaydım olsun diye cok tatlı bi doktordu bişey sorucam kızlar bebeğimin daha önceki muaynede kafası sağda ayakları soldaydı şimdi tam ters kafa solda cihazla mı alakalı acaba yoksa dönmüş olabilir mi buda resmi tam 11 haftalık cıktık bakalım tahmin gelicek mi
Maşallah sağlıkla büyüt canım cinsiyete bişey demedi dimi, ikisi de karında mı bakıldı canımHis sanırım bendede var sırt üstü yatarken karnımı icime cekince sanki bişeyler oluyo göbek var tabi ama zayıf olanlar daha cabuk hissedebilir bide sabahları midem bosken tam göbek deliğim altında hissediyorum bugün doktorada dedim hatta tamda ordaydı yine bu zamanlarda yukarı cıkmaz daha dedi ama baktı gercekten cok cabuk cıkmıs yukarı dedi iç karnın geniş değil cabuk cıkıcak meydana dedi oğlumdada cok büyüktü karnım heralde ondan
Suyun değildir dimi ya :-( okadar ıslak mı acaba. Bir de kıvamlı mı direk su muGece uykumdan uyandım baktım iç çamaşırım ıslak değiştirip günlük ped koydum sabah uyandım o da ıslanmış şimdi bekliyorum bakalım deva bir edecek mi
Canım geceleri çok kaşıntısı olur uykusundan uyanır demişti doktorum. Bir de gece poposuna bakarsan çok ince küçük küçük makattan çıktıklarını ya da makat çevresinden görürsün demiştiKızlar size bir sorum var kızımın ara ara karnı ağrıyor kıl kurdundan şüpheleniyorum daha önce dea gittik ve kaka tahlili temiz çıktı fakat bu kıl kurdu kaka tahlilinde çıkmayabiliyormuş kızım bazen geceleri diş de gıcırdatıyor özellikle karnım sğrıyor dediğinde diş gıcırdatmasıda oluyor araştırdığımda kıl kurdu diş gıcırdatması yaparmış bikaç kez poposunun kaşındığınıda söyledi ben ne yapmalıyım bilginiz var mı lütfen yardımcı olun
Merhaba benim oğlumda da diş gıcırdatma var, kurt olabilir diye düşünüyorum kabak çekirdeği iyi gelir diye okumuştum ama oğlum sevmiyor, bir çözümü olan varsa çok mutlu olurum.Kızlar size bir sorum var kızımın ara ara karnı ağrıyor kıl kurdundan şüpheleniyorum daha önce dea gittik ve kaka tahlili temiz çıktı fakat bu kıl kurdu kaka tahlilinde çıkmayabiliyormuş kızım bazen geceleri diş de gıcırdatıyor özellikle karnım sğrıyor dediğinde diş gıcırdatmasıda oluyor araştırdığımda kıl kurdu diş gıcırdatması yaparmış bikaç kez poposunun kaşındığınıda söyledi ben ne yapmalıyım bilginiz var mı lütfen yardımcı olun
Valla ben de bilemedim su gibi sıvıydı çamaşırı ıslatacak kadar ama bu haftalarda su oluştu mu ki bizdeMaşallah sağlıkla büyüt canım cinsiyete bişey demedi dimi, ikisi de karında mı bakıldı canım
Biri vajinal biri karından olabilir mi?
Bence hissedilebilir ya
Suyun değildir dimi ya :-( okadar ıslak mı acaba. Bir de kıvamlı mı direk su mu
Yok ter değil günlük ped koydum o da ıslanmış dolmuş şimdi azaldı yoğun değil yarına randevu aldımBende senin gibi bi ara tedirgin oldum. Ama.o gece akinti degilde ter islakligi oldugunu farkettim butun kasiklarima kdr hafif bi nem vardi. Anladimki terlemisim. Oyle bisey olabilir mi peki
Ben belki havadandır dedim ama köyde temizdir hava haklısınız. Çok sık çamaşır suyu, kokulu temizlik ürünü vs kullanıyor musunuz onlar da nefes darlığına yol açıyor.ben suan koyde yasiyorum. orman heryer zaten nefes alamadim icin cama cikiyorum. camida aciyorum zaten. yada buzdolabini buzlunu bile aciyorum bazen. oyle oluyorumki ayakda duramiyorum kalbim cok hizli atiyor kulagimda cinlama oluyor gozlerim karariyor. belki kansizlikdir bu pazartesi arastirmaya gidecegim ama randevu oglen 3 bucukda bulabildim. buyuk ihtimal kan alamayacak ertesi gun gel dicek ve uzak oldugu icin nasil gidicem bilmiyorum.
Yani tahlili falan olmalı bunun. Eğer kurt varsa şurupları vardı.bütün kurtları düşürüp temizliyordu. Bide eğer varsa dışkısında kurt görme ihtimaliniz var. Kızınıza sorabilirsiniz yada dışkısını kontrol edin.Kızlar size bir sorum var kızımın ara ara karnı ağrıyor kıl kurdundan şüpheleniyorum daha önce dea gittik ve kaka tahlili temiz çıktı fakat bu kıl kurdu kaka tahlilinde çıkmayabiliyormuş kızım bazen geceleri diş de gıcırdatıyor özellikle karnım sğrıyor dediğinde diş gıcırdatmasıda oluyor araştırdığımda kıl kurdu diş gıcırdatması yaparmış bikaç kez poposunun kaşındığınıda söyledi ben ne yapmalıyım bilginiz var mı lütfen yardımcı olun
Butun tahlillerini saglik ocaginda aile hekimliginde yaptirabilirsin. Toxoplazma testi haricinde hepsini yapiyorlar. Onu da herhangi bir devlet hastanesinde yaptirabilirsin. En yakin saglik ocagina git buraya tasindim aile hekimligimi buraya aldirmak istiyorum de. Ikameti tasidiysan zaten onlarin sistemindede gozukur. Tasimadiysan once ikametini tasindigin yere aldir. Saglik ocaginda Onlar senin kaydini yapacak. Hamile oldugunu soyle. Doktorunun istedigi tahlilleri yazili bi kagitta ver bunlari istedi diye. Hepsini yaparlar. Zaten hamilelik boyunca bi ebe seninle ilgilenecek. Kilona tansiyonuna da bakarlar. Ilgileniyolar hic cekinme.Arkadaşlar bugün gidebildim doktora sat düzenledi doktor çünkü geriden geliyordu benim dediğim tarihe göre 11. Dr a göre 10. Hafta. Ben geç adet gördüğüm için normal dedi. Bir-çok test istedi hastanede 430tl olunca yaptırmadım aile hekimliği tasindigimiz için değiştiremedim. Burdaki aile hekimine gitmek yeterli mı? Eşim daha önce toplum sağlığı merkezinde yapmıştı 2010 yılında ama hala öyle mi yapılıyor bilmiyorum. Testleri aile hekimliğinde yaptıran var mı acaba? Hastanede yapılması gereken bir test var mıdır?
Valla ben de bilemedim su gibi sıvıydı çamaşırı ıslatacak kadar ama bu haftalarda su oluştu mu ki bizde[/QUOTE seninkinin su oldugunu sanmiyorum.eczanalerde bitane ped gibi bisey var.amniyon sivisini tespit ediyorsun.gelen amniyon sivisiysa rengi degisiyor pedin.
Zaten aile hekimleri de hastaneye gonderiyor sonuclari kendileri bakmiyor benim bildigiim. Ben saglik ocagina kayda gittigimde ebe, hastaneden test icin paranistiyorlarsa gel burdan yaptiralim testleri demisti. Kaydinizida bulundugunuz mahalledeki aike hekimligine gidin. Orda yapiorlar iki dk da.Arkadaşlar bugün gidebildim doktora sat düzenledi doktor çünkü geriden geliyordu benim dediğim tarihe göre 11. Dr a göre 10. Hafta. Ben geç adet gördüğüm için normal dedi. Bir-çok test istedi hastanede 430tl olunca yaptırmadım aile hekimliği tasindigimiz için değiştiremedim. Burdaki aile hekimine gitmek yeterli mı? Eşim daha önce toplum sağlığı merkezinde yapmıştı 2010 yılında ama hala öyle mi yapılıyor bilmiyorum. Testleri aile hekimliğinde yaptıran var mı acaba? Hastanede yapılması gereken bir test var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?