2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    349

ben suya katmamistim belki oyuzden bi da verirse senin gibi yaparim
 
Kızlar size bir sorum var kızımın ara ara karnı ağrıyor kıl kurdundan şüpheleniyorum daha önce dea gittik ve kaka tahlili temiz çıktı fakat bu kıl kurdu kaka tahlilinde çıkmayabiliyormuş kızım bazen geceleri diş de gıcırdatıyor özellikle karnım sğrıyor dediğinde diş gıcırdatmasıda oluyor araştırdığımda kıl kurdu diş gıcırdatması yaparmış bikaç kez poposunun kaşındığınıda söyledi ben ne yapmalıyım bilginiz var mı lütfen yardımcı olun
 
Salyasida akiyomu gece uyurken oda bir belirtiymis fakat ne yapılır bilmiyorum
 
Kızlar günaydın. Bu sorum olacak. Benim bazen karnımın içi yanıyor gibi. Yani bi his bu. Size de oluyor mu?
 
Al benden de o kadar eşimin parfümüne bayılırdım şuan midemi alt üst ediyor. Kokusuna tahammül edemiyorum
 
Arkadaşlar merhaba geceden beri su gibi akıntı geliyor sizce önemli birşey midir ilk defa bu kadar fazla bu ikinci gebeliğim ilk defa bu kadar sıvı ve yoğun geliyor
Bende senin gibi bi ara tedirgin oldum. Ama.o gece akinti degilde ter islakligi oldugunu farkettim butun kasiklarima kdr hafif bi nem vardi. Anladimki terlemisim. Oyle bisey olabilir mi peki
 

Maşallah sağlıkla büyüt canım cinsiyete bişey demedi dimi, ikisi de karında mı bakıldı canım
Biri vajinal biri karından olabilir mi?
Bence hissedilebilir ya


Gece uykumdan uyandım baktım iç çamaşırım ıslak değiştirip günlük ped koydum sabah uyandım o da ıslanmış şimdi bekliyorum bakalım deva bir edecek mi
Suyun değildir dimi ya :-( okadar ıslak mı acaba. Bir de kıvamlı mı direk su mu
 
Canım geceleri çok kaşıntısı olur uykusundan uyanır demişti doktorum. Bir de gece poposuna bakarsan çok ince küçük küçük makattan çıktıklarını ya da makat çevresinden görürsün demişti
 
Merhaba benim oğlumda da diş gıcırdatma var, kurt olabilir diye düşünüyorum kabak çekirdeği iyi gelir diye okumuştum ama oğlum sevmiyor, bir çözümü olan varsa çok mutlu olurum.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün gidebildim doktora sat düzenledi doktor çünkü geriden geliyordu benim dediğim tarihe göre 11. Dr a göre 10. Hafta. Ben geç adet gördüğüm için normal dedi. Bir-çok test istedi hastanede 430tl olunca yaptırmadım aile hekimliği tasindigimiz için değiştiremedim. Burdaki aile hekimine gitmek yeterli mı? Eşim daha önce toplum sağlığı merkezinde yapmıştı 2010 yılında ama hala öyle mi yapılıyor bilmiyorum. Testleri aile hekimliğinde yaptıran var mı acaba? Hastanede yapılması gereken bir test var mıdır?
 
Valla ben de bilemedim su gibi sıvıydı çamaşırı ıslatacak kadar ama bu haftalarda su oluştu mu ki bizde
 
Bende senin gibi bi ara tedirgin oldum. Ama.o gece akinti degilde ter islakligi oldugunu farkettim butun kasiklarima kdr hafif bi nem vardi. Anladimki terlemisim. Oyle bisey olabilir mi peki
Yok ter değil günlük ped koydum o da ıslanmış dolmuş şimdi azaldı yoğun değil yarına randevu aldım
 
@zenderu toist ben tatilde bol bol güneşlendim fırsat buldukçada evin balkonunda güneşte yere minder koyup oturuyorum dışardan pek gözükmüyor. Öyle bi imkanınız varsa kolunuzu bacagınızı güneşlendirin yinede fayda görürsünüz. Bir de şöyle bi durum var besinlerden d vitamini almazsanız güneşinde ekstra çok faydası olmuyo. Güneşe çıkmak d vitamini aktif etmek için.
 
Ben belki havadandır dedim ama köyde temizdir hava haklısınız. Çok sık çamaşır suyu, kokulu temizlik ürünü vs kullanıyor musunuz onlar da nefes darlığına yol açıyor.
 
Yani tahlili falan olmalı bunun. Eğer kurt varsa şurupları vardı.bütün kurtları düşürüp temizliyordu. Bide eğer varsa dışkısında kurt görme ihtimaliniz var. Kızınıza sorabilirsiniz yada dışkısını kontrol edin.
 
Butun tahlillerini saglik ocaginda aile hekimliginde yaptirabilirsin. Toxoplazma testi haricinde hepsini yapiyorlar. Onu da herhangi bir devlet hastanesinde yaptirabilirsin. En yakin saglik ocagina git buraya tasindim aile hekimligimi buraya aldirmak istiyorum de. Ikameti tasidiysan zaten onlarin sistemindede gozukur. Tasimadiysan once ikametini tasindigin yere aldir. Saglik ocaginda Onlar senin kaydini yapacak. Hamile oldugunu soyle. Doktorunun istedigi tahlilleri yazili bi kagitta ver bunlari istedi diye. Hepsini yaparlar. Zaten hamilelik boyunca bi ebe seninle ilgilenecek. Kilona tansiyonuna da bakarlar. Ilgileniyolar hic cekinme.
 
 
Zaten aile hekimleri de hastaneye gonderiyor sonuclari kendileri bakmiyor benim bildigiim. Ben saglik ocagina kayda gittigimde ebe, hastaneden test icin paranistiyorlarsa gel burdan yaptiralim testleri demisti. Kaydinizida bulundugunuz mahalledeki aike hekimligine gidin. Orda yapiorlar iki dk da.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…