2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Adi ney o pedin biliyor musun? Benim de cok akintim oluyor. Amniyon sivisi gelmesi tehlikeli bir durum mu yoksa normal mi? HayatGayem

S sayer bak bide denk geldi hamilelik gunlugunun altini oku by haftasonu amniyotik sivi 3corba kasigi olacak diye bir bilgi var.demekki sendeki sivi degil canim.

Adi ney o pedin biliyor musun? Benim de cok akintim oluyor. Amniyon sivisi gelmesi tehlikeli bir durum mu yoksa normal mi? HayatGayem
Allah korusun tabiki hic olmamasini istedigimiz bisey.bebek o suyla yasiyor,o suyla gelisiyor ve buyuyor.akliniza boyle seyler getirmeyin bence cunku hamilelikte akintilar cok olur.normal yani tabiki doktornlunuzlada paylasin.pedin adini unuttum ama eczacilar biliyor.biraz pahali biseydi onu hatirliyorum.

Kızlar merhaba, dün akşamdan beni acaip şekilde kaşınıyorum. Varmı benim gibi olan kollarım sırtım karnım çok kaşınıyor. Karaciğer enzimlerinden korkuyorum bi ara yükselip inmişti tekrar yükselir diye tırsıyorum. Var mı benim gibi kaşınan

Tabiki var. Mesela ben kendime uyuz teşhisi koydum karaciger kaynakli oldugunu sanmiyorum. Hamilelik kaynakli vucudumuz kuruyor ve genisliyor her ne kafar fark etmesekte. Bu kurulukta kasinti yapiyor. Hele ben banyodan ciktim mi var ya kremlenene kadar kafayi yiyecek gibi oluyorum kasintidan.

İnşallah ondandır ya, çünkü birden başladı deli gibi kaşınmaya başladım hani alerji yapacak farklı bir şey de yapmadım.
Doktor randevuma da çok var. İşteyken bakamıyorum akşama bakayım kaşınan yerlerime kurumuşmu

D Deli mavi prenses canım gece diş gıcırdatıyorsa ençnemlisi ağızsuyu akıyorsa popom kaşınıyor da diyormuş büYük ihtimal olabilir. Eczaneden kontil diye bir solüsyon var ondan al, yarısını şimdi diğer kalanını da 1 hafta sonra içir. Küçük bir şişe Zaten 5-10lira da bir fiyatı olmadı lazımdı.Bir de bulabilir misin bilmiyorum ama sabah aç karnına çilek yedir ben kızımı öyle kurtarmıştım çok lanet bişey maalesef

Arkadaşlar merhaba, bu siteye yeni üye oldum ve kısmetse ben de mayıs 2018 annesi olacağım. 2. gebeliğim bu ,fakat birincisi maalesef kalbi durdu ve sonlandırıldı. Umarım bu kez sorunsuz olur. Neler yaşanıyor , beni neler bekliyor çok merak ediyorum. Bu siteden takip etmeye çalışacağım. Allah, herkese sağlıklı ve sorunsuz gebelik sonucunda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Sevgiler..

Hoşgeldin inşallah bu gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam eder

Kızlar bir de benim minisime bakar mısınız acaba tahminler ne yönde olacak. Yalnız vajinal ultrasonla bakıldı fark ediyor mu bu şekilde

Gece uykumdan uyandım baktım iç çamaşırım ıslak değiştirip günlük ped koydum sabah uyandım o da ıslanmış şimdi bekliyorum bakalım deva bir edecek mi
Canım sen yarın doktoruna bi görün bende de akıntı çok ama bu denli değil tabi . İnşallah bi sorun yoktur , bizimle de paylaşırsın geçmiş olsun

Kızlar nar ve ananası doktora sordum tehlikeli diye bir bilgim yok ama kararında ye dedi

Balkonum hiç müsait değil maalesef. Karşıda koca bi inşaat var. Balkonum da tamamen cam. Bazı günler parka inip oturuyorum. İnş faydası olur.

Bir de kaşıntı nefes darlığı hepsi ben de mevcut yarın gidince doktora soracağım bilgi veririm sizlere de

Valla ben de bilemedim su gibi sıvıydı çamaşırı ıslatacak kadar ama bu haftalarda su oluştu mu ki bizde
su oluştu ama sanmıyorum ya. Bence sen ped takma emici biley sonuçta ram emin olmuş oluruz. Benim de çok akıntım var ama hafif tenkli yani beyaz en azından. Sen saydam mu beyaz mı olduğunu görürsün. Ve ne kadar ıslak ya da kıvamlı olduğunu anlarsın.

Bu Arada eczaneden alınan pedi tak dene tabiki yanlış anlaşılmayayım günlük ped takma demek istedim :)

Canım ast alt ye bakmalılar maalesef ama ben de kaşınıyordum ast alt ler karaciğer yani iyi çıktı. Benim tsh dan sanırım
İkili test yaptıranlar ense ölçümü nt kaç çıktı?
16 küsurdu sanırım canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…